Wkurza mnie...

zaczytana-pola

#3104638 Napisano: 12.02.2010 03:48:46
Wkurzył mnie kurier dziś! czekam na termos z dogrywki HBO, a on zostawił go jak gdyby nigdy nic w domu moich teściów, bo i do nich miał przesyłkę. A skąd on wiedział, że może, nawet nie zadzwonił i nie zapytał emotka emotka
0 0

kalisto1986

#3104750 Napisano: 12.02.2010 04:25:35
taaga20 napisał(a):

polec dlaczego uważasz że mariwianna nieuczciwie zbiera głosy skoro ty masz w tej chwili nawet więcej emotka

tez mnie te pytanie nurrtuje
swoją drogą mam nadzieje ze nie sa to wyniki ostateczne a organizator sprawdzi wszystkie glosy i nie chodzi tu o to ze pomagalam zbierac glosy jednej czy drugiej tylko o uczciwosc a gdyby mariwanna nabijala mysle ze ostro by cie zostawila w tyle
0 0

Gość: marielu

#3104775 Napisano: 12.02.2010 04:32:30
wkurzają mnie te konkursy klikane - za każdym razem budzą złe emocje, setki podejrzeń i oskarżeń ,pojawiają się niekontrolowane wytryski.... jadu i sprawiają że sympatyczne osoby stają się dla siebie wrogie , naród dzieli się na obozy i tak łatwo stanąć na linii ognia emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#3104791 Napisano: 12.02.2010 04:35:46
marielu napisał(a):

wkurzają mnie te konkursy klikane - za każdym razem budzą złe emocje, setki podejrzeń i oskarżeń ,pojawiają się niekontrolowane wytryski.... jadu i sprawiają że sympatyczne osoby stają się dla siebie wrogie , naród dzieli się na obozy i tak łatwo stanąć na linii ognia emotka

racja, ja juz w nich udziału nie biore, bo co za dużo emocji to nie zdrowo emotka

a mnie wkurza ze nic mi się nie chce, choć właśnie zaczęły się ferie! (z tym oczywiscie zaraz ide do Cieszę się z emotka )
0 0

jomico

#3104793 Napisano: 12.02.2010 04:36:28
rafi323raf napisał(a):

marielu napisał(a):

racja, ja juz w nich udziału nie biore, bo co za dużo emocji to nie zdrowo emotka

a mnie wkurza ze nic mi się nie chce, choć właśnie zaczęły się ferie! (z tym oczywiscie zaraz ide do Cieszę się z emotka )

mnie tez wkurzają i za każdym razem mówię, że ostatni raz... ale to już chyba nałóg emotka
0 0

Gość: cudaczek

#3104802 Napisano: 12.02.2010 04:38:19
jomico napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

marielu napisał(a):

mnie tez wkurzają i za każdym razem mówię, że ostatni raz... ale to już chyba nałóg emotka

A mnie wkurza, że przez to głupie klikanie nigdy nie wygrywa to co pomysłowe, fajne i z polotem tylko takie sobie, ale z szerszym zapleczem znajomych w necie
emotka
0 0

kalisto1986

#3104803 Napisano: 12.02.2010 04:38:35
jomico napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

marielu napisał(a):

są dużo fajniejsze konki z lepszymi nagrodami gdzie wygrywamy swoimi umiejętnościami a nie tym ile czasu poświęcimy.
A mnie własnie zmotywowało do nie grania w nie te ciągłe oskarżenia, ludzie zamiast grać uczciwie skupiaja sie na oskarżaniu innych nie warto
0 0

Gość: mariolakal

#3104810 Napisano: 12.02.2010 04:40:35
Wkurza mnie otineo... Od 15 stycznia nie było dostępnych dla mnie reklam, a mam 99 otinek /98 miałam w połowie grudnia/... Czy oni jeszcze funkcjonują, czy w kulki lecą ? emotka Poza tym jak zwykle wkurza mnie brak kasy i brak czasu dla forum z powodu kurnika... emotka
0 0

Gość: polec

#3104820 Napisano: 12.02.2010 04:48:22
kalisto1986 napisał(a):

taaga20 napisał(a):

polec dlaczego uważasz że mariwianna nieuczciwie zbiera głosy skoro ty masz w tej chwili nawet więcej emotka

tez mnie te pytanie nurrtuje
swoją drogą mam nadzieje ze nie sa to wyniki ostateczne a organizator sprawdzi wszystkie glosy i nie chodzi tu o to ze pomagalam zbierac glosy jednej czy drugiej tylko o uczciwosc a gdyby mariwanna nabijala mysle ze ostro by cie zostawila w tyle

Nie wiem czy mam się śmiać czy płakać. Końcówkę tego posta pozostawię bez komentarza, bo nie chce się odgryzać, a takim tonie musiałby być mój post! Na co nie mam ochoty. Pozdrawiam

0 0

Gość: wowczek

#3104848 Napisano: 12.02.2010 04:58:39
KURIER!!!!!! i jeszcze głupota sąsiadów!!!
Już dawno nie byłam taka zła! Czekam i czekam na przesyłkę z bestsellerów z Empiku. Większość ją otrzymała, więc napisałam do organizatorów z pytaniem, gdzie jest moja. Po dwóch dniach napisano do mnie, że kurier zostawił przesyłkę jakimś obcym ludziom: nazwisko. Nazwisko należy do moich sąsiadów, więc dzisiaj poszłam do nich zdziwiona, że wcześniej nie dali znać, że coś do nich przyszło. A sąsiadka stwierdziła, że paczkę położyła ... koło naszej furtki tydzień temu emotka emotka Czy ona ma rozum? Albo przysypał paczkę śnieg, albo ktoś ją sobie wziął! emotka
0 0

Gość: marmoladella

#3105021 Napisano: 12.02.2010 05:50:12
Właśnie napisałam tekst na walentynkowy konkurs Kamis, wchodzę na stronkę, żeby go wysłać i co zastaję? Listę nagrodzonych tekstów emotka Zakończony emotka A miał być do końca dzisiejszego dnia, a wg regulaminu do 28 lutego emotka
0 0

Gość: adam2173

#3105102 Napisano: 12.02.2010 06:26:16
Wkurzyłem się, że nie mogę założyć nowego tematu na forum, bo nie mam 100 postów. emotka Mimo posiadania konta od 2006 roku - szkoda, że byłem zawsze tak mało aktywny, a chciałbym objaśnić Wam ciekawą promocję emotka
0 0

sambolera

#3105142 Napisano: 12.02.2010 06:36:48
wowczek napisał(a):

KURIER!!!!!! i jeszcze głupota sąsiadów!!!
Już dawno nie byłam taka zła! Czekam i czekam na przesyłkę z bestsellerów z Empiku. Większość ją otrzymała, więc napisałam do organizatorów z pytaniem, gdzie jest moja. Po dwóch dniach napisano do mnie, że kurier zostawił przesyłkę jakimś obcym ludziom: nazwisko. Nazwisko należy do moich sąsiadów, więc dzisiaj poszłam do nich zdziwiona, że wcześniej nie dali znać, że coś do nich przyszło. A sąsiadka stwierdziła, że paczkę położyła ... koło naszej furtki tydzień temu emotka emotka Czy ona ma rozum? Albo przysypał paczkę śnieg, albo ktoś ją sobie wziął! emotka

ależ bym się wkurzyła emotka
ja kiedyś dostałam kwiaty i kieliszki i kurier chciał dać sąsiadom-oni nie chcieli odebrac (no coż) i paczka zagineła
0 0

Gość: cytrynkowa

#3105162 Napisano: 12.02.2010 06:41:47
emotka emotka emotka emotka
wkurza mnie to ze ludzie wysyłaja pw z samym linkiem nie piszac nawet prosze o głos, rozumiem zbieranie głosów bo sama je nieraz zbieram,ale dla mnie to bezczelnosc nie napisac nawet słowa tylko link
NIE KLIKAM TAKIM OSOB¡
troche kultury
emotka emotka emotka emotka
0 0

karolkas

#3105176 Napisano: 12.02.2010 06:44:55
wkurza mnie i zarazem smuci że się zbłaźniłam na rozmowie kwalifikacyjnej i chyba nie jestem pewną siebie kobietą emotka
0 0

abodak

#3105181 Napisano: 12.02.2010 06:45:50
wkurzam sie na swoja głupote...
południe,mały śpi,strzelam w serca a tu dzwonek do drzwi,biegne aby nie zadzwonił drugi raz bo mi synka obudzi, otwieram drzwi a tam jakiś bełkoczący facet coś chce,wsunął buciora między drzwi i ....nagle z boku(nawet nie widziałam że tam był drugi)jakaś reka odciaga gościa do tyłu,zamknełam drzwi z hukiem.Mały sie obudził, poszłam go przytulić a serce to mi waliło tak głośno że muchy z sufitu pospadały emotka
0 0

Gość: polec

#3105286 Napisano: 12.02.2010 07:14:02
Do osoby, która tak uroczo mnie bluzga.
Zapraszam na PW, skoro takie mądre i wspaniałe komentarze potrafisz pisać publicznie, co na forum odwagi brakuje ???? Nicku nie widać to można ???

Żal mi Cię!!! emotka
0 0

Gość: marielu

#3105590 Napisano: 12.02.2010 09:08:12
wkurza mnie ola2493 która próbuje mi w mówić że ma ze mnom dziecko , i za pjenc miesioncóf bede ojcem cy tes tam matką... Naciongaczka jedna emotka Przeca uważałam, unimil używałam ten yyy wygrany z nakładkom wibracyjnom emotka
0 0

Gość: ola2493

#3105596 Napisano: 12.02.2010 09:10:35
marielu napisał(a):

wkurza mnie ola2493 która próbuje mi w mówić że ma ze mnom dziecko , i za pjenc miesioncóf bede ojcem cy tes tam matką... Naciongaczka jedna emotka Przeca uważałam, unimil używałam ten yyy wygrany z nakładkom wibracyjnom emotka

Ty się tutaj nie wypieraj teraz.
Wkurza mnie że Marielu się wypiera emotka
0 0

adamaszek

#3105598 Napisano: 12.02.2010 09:11:02
karolkas napisał(a):

wkurza mnie i zarazem smuci że się zbłaźniłam na rozmowie kwalifikacyjnej i chyba nie jestem pewną siebie kobietą emotka

Może to tylko Twoje odczucie, a było całkiem w porzadku? emotka
0 0