Wkurza mnie...

avatea

Gość: nikki89

#3132380 Napisano: 21.02.2010 11:20:00
paudann napisał(a):

wkurza mnie uzytkownik anulka08 ktory w ciagu 3 dni 5 razy wyslal mi wiadomosc z prosba o klikniecie mimo ze po kazdej wiadomosci odpisywalam ze nie chce otrzymywac od niej tego typu wiadomosci O_o a ta jak na złość;/

też mnie ten użytkownik zaczyna denerwować. ak mogę ją zablokować?
0 0

kalisto1986

#3132387 Napisano: 21.02.2010 11:23:38
mama2006 napisał(a):

wkurzają mnie drogi po zimie.Dziura na dziurze.
Wczoaj wpadliśmy do takiej dziury, oba koła poszły, nie wiadomo co jeszcze znajdzie mechanik ale samochód totalnie rozwalony. I to na drodze krajowej, w Toruniu.

jak macie świadków na zdarzenie wystąpcie do zarządcy dróg o odszkodowanie emotka

a w temacie nadal piekielnie wkurza mnie mąż emotka
0 0

Gość: ola2493

#3132412 Napisano: 21.02.2010 11:31:47
nikki89 napisał(a):

paudann napisał(a):

wkurza mnie uzytkownik anulka08 ktory w ciagu 3 dni 5 razy wyslal mi wiadomosc z prosba o klikniecie mimo ze po kazdej wiadomosci odpisywalam ze nie chce otrzymywac od niej tego typu wiadomosci O_o a ta jak na złość;/

https://www.e-kon...info/zablokowani.php
0 0

Gość: nikki89

#3132418 Napisano: 21.02.2010 11:33:57
ola2493 napisał(a):

nikki89 napisał(a):

paudann napisał(a):

https://www.e-kon...info/zablokowani.php

dziękuję;]
0 0

Gość: loczeq

#3132430 Napisano: 21.02.2010 11:37:36
jest lepszy sposob od blokowania - napisac do organiatora konkursu emotka
0 0

Gość: natie

#3132717 Napisano: 21.02.2010 01:14:26
loczeq napisał(a):

jakby tak kazdy na kazdego pisal to by nikt nie mogl wygrywac emotka
0 0

Gość: loczeq

#3132760 Napisano: 21.02.2010 01:28:40
natie napisał(a):

loczeq napisał(a):

tak a co to mnie niby obchodzi jak sie komus mowi ze sobie czegos nie z\yczy to jego problem moze to go nauczy pokory ;]

zawsze mozna tez zlozyc doniesienie do prokuratory - za spam grozy grzywna do 5 tys zl emotka
0 0

Gość: l0ginka

#3132766 Napisano: 21.02.2010 01:31:55
wkurzają mnie osoby, które zamiast podpisać w swoim profilu NIE KLIKAM marudzą , ze dostają spam z prośbami o kliki
0 0

Gość: misia89p

#3132794 Napisano: 21.02.2010 01:42:25
l0ginka napisał(a):

wkurzają mnie osoby, które zamiast podpisać w swoim profilu NIE KLIKAM marudzą , ze dostają spam z prośbami o kliki

ja ma napisane, że nie klikam a i tak dostaję pełno spamu emotka więc tak czy siak większość tego nie czyta emotka
0 0

Gość: tedance

#3132876 Napisano: 21.02.2010 02:16:33
Pech, który nawet w niedzielę nie daje spokoju emotka
0 0

merynosek

#3132884 Napisano: 21.02.2010 02:19:46
Dużo rzeczy mnie dzisiaj wkurza... emotka
0 0

Gość: mandaryna4

#3132888 Napisano: 21.02.2010 02:21:20
Taka pewna osoba z forum która wysyła spam i
wogule
0 0

Gość: natie

#3132945 Napisano: 21.02.2010 02:45:03
loczeq napisał(a):

natie napisał(a):

loczeq napisał(a):

tak a co to mnie niby obchodzi jak sie komus mowi ze sobie czegos nie z\yczy to jego problem moze to go nauczy pokory ;]

zawsze mozna tez zlozyc doniesienie do prokuratory - za spam grozy grzywna do 5 tys zl emotka

tyle ze prosba o glos to taki niegrozny spam..
nie wiem, dla mnie to nie problem zaglosowac komus jak ktos prosi. i tyle w temacie emotka

a tak poza tym to wpienia mnie niesamowicie, ze mam zajecia we wtorki dopiero na 17.. niezle emotka
0 0

ciasssteczko

#3132960 Napisano: 21.02.2010 02:52:42
wkurza mnie, że na latarni tuż przy moim oknie rozsiadły się synogarlice i gruchają od 7 rano jedynie z krótkimi przerwami... uwielbiam śpiew ptaków, ale tego ich terkotu nawet telewizorem nie mogę zagłuszyć, a ścierką się nie dają przepędzić emotka
0 0

Gość: arta

#3132990 Napisano: 21.02.2010 03:04:56
misia89p napisał(a):

l0ginka napisał(a):

ja ma napisane, że nie klikam a i tak dostaję pełno spamu emotka więc tak czy siak większość tego nie czyta emotka

Rzadko biorę udział w konkursach klikanych, ale zdarza się. Zazwyczaj w stopce mam podany link do danego konkursu, więc TOTALNIE irytują mnie prośby o kliki, gdzie najpierw jest: zaklikaj mi tu... i leci cała lista. Później tu się zarejestruj...
A na końcu: jeśli mogłabym czymś się odwdzięczyć - pisz. emotka
Czy to taki problem, najpierw zerknąć, czy może ktoś coś potrzebuje, albo właśnie NIE KLIKA?

(na szczęście nauczyłam się blokować emotka )
0 0

kalisto1986

#3133051 Napisano: 21.02.2010 03:25:50
arta napisał(a):

misia89p napisał(a):

l0ginka napisał(a):

Rzadko biorę udział w konkursach klikanych, ale zdarza się. Zazwyczaj w stopce mam podany link do danego konkursu, więc TOTALNIE irytują mnie prośby o kliki, gdzie najpierw jest: zaklikaj mi tu... i leci cała lista. Później tu się zarejestruj...
A na końcu: jeśli mogłabym czymś się odwdzięczyć - pisz. emotka
Czy to taki problem, najpierw zerknąć, czy może ktoś coś potrzebuje, albo właśnie NIE KLIKA?

(na szczęście nauczyłam się blokować emotka )

to jest plaga też żadko mam jakiś link ostatnio wrzuciłam tigera, mimo że wygrałam już zestaw bez żadnego proszenia a nawet nie wiedziałam że już jest moje zdjecie emotka i co nie ktorzy prosili o kliki nawet nie racząc kliknąc u mnie.
Ja już nawet nie reaguje jak ktoś non stop podsyła link poprostu blokuje emotka klikam znajomym lub jak nie mam co robić sama wchodze w linki ze stopek i jeśli praca jest fajna poprostu głosuje często nie pisząc takiej osobie.
I też mam nadzieje że organizatorzy w końcu zmienią jakos zasady bo zdecydowanie fajniej jest wygrać za coś dobrze zrobionego, niż za wyproszone głosy emotka
0 0

delfinka101

#3133221 Napisano: 21.02.2010 04:46:36
kasiul napisał(a):

kasiul napisał(a):

meeyka napisał(a):

kasiul napisał(a):

Wkurza mnie to, że życie jest baaardzo niesprawiedliwe! Rozumiem, nie zawsze jest tak jak sobie tego zażyczymy, ale człowiek stara się o własne szczęście, a tu ktoś tak je nagle burzy... I dlaczego tam z góry na to dopuszczają emotka ech. Wkurza mnie, że z biochemii mam nieciekawego wykładowcę, który mówi tak szybko i niewyraźnie, że nie mogę nadążyć nad pisaniem notatek! Nie tylko ja niestety... cała grupa emotka

ja tez kiedys mialam takiego wykladowce, i w koncu poradzilismy sobie nagrywajac go na dyktafon emotka

Zabronione mamy. Kiedyś kolega wyjął dyktafon na mikrobioli i z textem do profesorki, czy mógłby nagrać treść wykładu, a ona z jakimś tam przepisem, ze to zabronione. emotka Masakra.

Co mnie jeszcze wkurza? Że staram się w pewnym konkursie i jakiś ludź który wczoraj był na końcu w ciągu 30 minut nabił 300 głosów ! emotka emotka emotka

nie no nie mogę?! ?! w ciągu 5 minut 68 głosów!!!
emotka emotka

Od nas wykładowca chciał wynagrodzenia za prawa autorskie.Mieliśmy mu zwyczajnie pieniadze dac.Na szczęscia kolega miał super urządzenie i nagrywał go mimo zakazu
0 0

Gość: kaoa

#3133249 Napisano: 21.02.2010 05:00:51
wkurza mnie, że ciągle jestem spychana na kocie i nie udaje mi się uzyskiwać lepszych wyników emotka
0 0

kalisto1986

#3133253 Napisano: 21.02.2010 05:02:49
delfinka101 napisał(a):

kasiul napisał(a):

kasiul napisał(a):

meeyka napisał(a):

kasiul napisał(a):

Wkurza mnie to, że życie jest baaardzo niesprawiedliwe! Rozumiem, nie zawsze jest tak jak sobie tego zażyczymy, ale człowiek stara się o własne szczęście, a tu ktoś tak je nagle burzy... I dlaczego tam z góry na to dopuszczają emotka ech. Wkurza mnie, że z biochemii mam nieciekawego wykładowcę, który mówi tak szybko i niewyraźnie, że nie mogę nadążyć nad pisaniem notatek! Nie tylko ja niestety... cała grupa emotka

ja tez kiedys mialam takiego wykladowce, i w koncu poradzilismy sobie nagrywajac go na dyktafon emotka

Zabronione mamy. Kiedyś kolega wyjął dyktafon na mikrobioli i z textem do profesorki, czy mógłby nagrać treść wykładu, a ona z jakimś tam przepisem, ze to zabronione. emotka Masakra.

Co mnie jeszcze wkurza? Że staram się w pewnym konkursie i jakiś ludź który wczoraj był na końcu w ciągu 30 minut nabił 300 głosów ! emotka emotka emotka

nie no nie mogę?! ?! w ciągu 5 minut 68 głosów!!!
emotka emotka

Od nas wykładowca chciał wynagrodzenia za prawa autorskie.Mieliśmy mu zwyczajnie pieniadze dac.Na szczęscia kolega miał super urządzenie i nagrywał go mimo zakazu

a ja rozumiem niektórych wykładowców ktorzy się nie zgadzają emotka
choć u nas raczej zgadzają sie
emotka
0 0