Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
delfinka101
Postów 5755
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dorota19791
i to ze dzis sie wzielam za konkurs na TIGER...
i 3 innym osobom tez sie zachcialo akurat dzisiaj
a wczoraj byla tylko 1 osoba...(chodzi mi o watek kliknijcie)
KochamKoty
Postów 282
Data rejestracji 02.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale ktoś znajomy z gg tak napisał ???
delfinka101
Postów 5755
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podejrzewam,ze jakis miły znajomy ktory albo zalozył nowy numer albo taka osoba której niemam na liście kontaków.Czasami to mi się śmiać chce.Moje kolezanki cieszą się jak ja coś wygram i same mi podsyłają informacje o konkursach..Myśle ze to moze ktoś z rodziny..niestety
Gość: natie
a moi znajomi sie ze mnie smieja ze ciagle zbieram glosy w jakichs konkursach i juz nie raz mi pisali ze mam nie podsylac linkow.. a ja sie tak zastanawiam czy to serio taki .. problem raz czy dwa kliknac? :>
Gość: moniaainom
Jak oni mnie wkurzają...
Gość: marielu
darog
Postów 2971
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
24 lutego akurat urodziny mojej dziewczyny...dobrze byłoby wygrać)
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja np. nie lubię twojego spamu zwłaszcza , że się nie znamy
KochamKoty
Postów 282
Data rejestracji 02.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A no właśnie... Ja nie gram w klikane i raczej na temat konków nie rozmawiam ze znajomymi, bo mamy milion innych tematów więc rzadko też się chwalę wygranymi. Nie czuję potrzeby wrzucac na opis moich zdobyczy, bo po co? Ale wkurza mnie jak mnie spamują linkami do klików osoby, które juz dawno się nie odzywały, a tu nagle kliknij!. Rzadko klikam, ale tylko dlatego, że mam nadzieję, że te konkursy wkrótce się skończą, bo na pewno nie maja one za zadania wyłonić najlepszych, najładniejszych, najbardziej oryginalnych prac.
Ja mam urodziny 23-go więc dobrze by było coś wygrac na kaca
Gość: gaja30
Też to mam, ale dziwne - na jednego maila tylko przyszło info, a zgłoszenia słałam dwa...
Gość: grancias
Tez nie dostalem
Gość: zucchini
albo wysyłają w kilku rzutach albo... to znak jakiś dla Was - ja nie dostałam takiego maila
Gość: cytrynkowa
Gość: asiasia
ja dostałam jakieś 30 minut temu, a moja mama teraz dopiero. może jakoś to zależy od kolejności zgłoszeń. Ja wysłalam na początku konkursu, a mam juz pod sam koniec ostatniego przedłużenia.
a w temacie wkurza mnie że nie podali wiecej danych o zwycięzcach na przeznaczeni.pl i nie wiem czy to ja, a chciałabym...
Gość: gaja30
W temacie: też mnie wkurzyli przeznaczeni.pl - tez się glowię, ja czy nie ja
A co do Garniera - mail przyszedł na zgłoszenie słane jako drugie, więc kryterium kolejności zgłoszeń raczej odpada... Ale nie ma co roztrząsać, może to nic nie znaczy...
Gość: gosia16