Wkurza mnie...

delfinka101

#3128317 Napisano: 19.02.2010 06:28:40
Przez jakiś czas miałam opis na gg;dzień bez nagrody to dzień stracony,dlatego dzis wygrałam i codziennie wpisywałam to co się udało zdobyć..Po wpisaniu ostatniej większej zdobyczy;iPoda Nano dostałam wiadomość; przestań się chwalić już mi się rzygać chce jak patrzę na Twoje opisy..Więc zmieniłam opis na;Zazdrośników mam poniżej pleców..
0 0

Gość: dorota19791

#3128323 Napisano: 19.02.2010 06:31:09
a mnie wkurza ... brak czasu na klikanie...
i to ze dzis sie wzielam za konkurs na TIGER...
i 3 innym osobom tez sie zachcialo akurat dzisiaj emotka emotka emotka emotka
a wczoraj byla tylko 1 osoba...(chodzi mi o watek kliknijcie) emotka
0 0

KochamKoty

#3128347 Napisano: 19.02.2010 06:37:32
delfinka101 napisał(a):

Przez jakiś czas miałam opis na gg;dzień bez nagrody to dzień stracony,dlatego dzis wygrałam i codziennie wpisywałam to co się udało zdobyć..Po wpisaniu ostatniej większej zdobyczy;iPoda Nano dostałam wiadomość; przestań się chwalić już mi się rzygać chce jak patrzę na Twoje opisy..Więc zmieniłam opis na;Zazdrośników mam poniżej pleców..

ale ktoś znajomy z gg tak napisał ???
0 0

delfinka101

#3128449 Napisano: 19.02.2010 07:06:37
fantazja23 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Podejrzewam,ze jakis miły znajomy ktory albo zalozył nowy numer albo taka osoba której niemam na liście kontaków.Czasami to mi się śmiać chce.Moje kolezanki cieszą się jak ja coś wygram i same mi podsyłają informacje o konkursach..Myśle ze to moze ktoś z rodziny..niestety
0 0

Gość: natie

#3128591 Napisano: 19.02.2010 07:54:18
delfinka101 napisał(a):

fantazja23 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Podejrzewam,ze jakis miły znajomy ktory albo zalozył nowy numer albo taka osoba której niemam na liście kontaków.Czasami to mi się śmiać chce.Moje kolezanki cieszą się jak ja coś wygram i same mi podsyłają informacje o konkursach..Myśle ze to moze ktoś z rodziny..niestety

a moi znajomi sie ze mnie smieja ze ciagle zbieram glosy w jakichs konkursach i juz nie raz mi pisali ze mam nie podsylac linkow.. a ja sie tak zastanawiam czy to serio taki .. problem raz czy dwa kliknac? :>
0 0

Gość: moniaainom

#3128597 Napisano: 19.02.2010 07:56:08
Ale się wkurzyłam emotka Myślałam, że wygrałam Garniera, bo dostałam maila, a tu info, że dopiero 24-go poinformują emotka Pewnie tez dostaliscie takie wiadomości. No wiec nie podniecajcie sie, gdy zobaczycie, że to Garnier Mineral emotka
Jak oni mnie wkurzają...
0 0

Gość: marielu

#3128602 Napisano: 19.02.2010 07:57:55
może nie problem , ale dla osób które nie grają w konkursy jest to po prostu bzdura a i pewnie część myśli że dzięki ich głosom wygrywasz a się nie podzielisz.. i nie chcą się dokładać do twojego sukcesu, a może traktujesz ich instrumentalnie i piszesz jak potrzebujesz klika ? Na to odpowiedz sobie sama .

0 0

darog

#3128605 Napisano: 19.02.2010 07:58:38
moniaainom napisał(a):

Ale się wkurzyłam emotka Myślałam, że wygrałam Garniera, bo dostałam maila, a tu info, że dopiero 24-go poinformują emotka Pewnie tez dostaliscie takie wiadomości. No wiec nie podniecajcie sie, gdy zobaczycie, że to Garnier Mineral emotka
Jak oni mnie wkurzają...

24 lutego akurat urodziny mojej dziewczyny...dobrze byłoby wygrać)
0 0

olus15

#3128614 Napisano: 19.02.2010 08:00:56
natie napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

fantazja23 napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

a moi znajomi sie ze mnie smieja ze ciagle zbieram glosy w jakichs konkursach i juz nie raz mi pisali ze mam nie podsylac linkow.. a ja sie tak zastanawiam czy to serio taki .. problem raz czy dwa kliknac? :>

Ja np. nie lubię twojego spamu zwłaszcza , że się nie znamy
0 0

KochamKoty

#3128616 Napisano: 19.02.2010 08:01:18
a ja żadnego maila nie dostałam emotka
0 0

#3128620 Napisano: 19.02.2010 08:01:51
marielu napisał(a):

może nie problem , ale dla osób które nie grają w konkursy jest to po prostu bzdura a i pewnie część myśli że dzięki ich głosom wygrywasz a się nie podzielisz.. i nie chcą się dokładać do twojego sukcesu, a może traktujesz ich instrumentalnie i piszesz jak potrzebujesz klika ? Na to odpowiedz sobie sama .

A no właśnie... Ja nie gram w klikane i raczej na temat konków nie rozmawiam ze znajomymi, bo mamy milion innych tematów więc rzadko też się chwalę wygranymi. Nie czuję potrzeby wrzucac na opis moich zdobyczy, bo po co? Ale wkurza mnie jak mnie spamują linkami do klików osoby, które juz dawno się nie odzywały, a tu nagle kliknij!. Rzadko klikam, ale tylko dlatego, że mam nadzieję, że te konkursy wkrótce się skończą, bo na pewno nie maja one za zadania wyłonić najlepszych, najładniejszych, najbardziej oryginalnych prac.
0 0

#3128624 Napisano: 19.02.2010 08:03:21
darekgryko napisał(a):

moniaainom napisał(a):

Jak oni mnie wkurzają...

Ja mam urodziny 23-go więc dobrze by było coś wygrac na kaca emotka
0 0

#3128644 Napisano: 19.02.2010 08:07:25
A nie, napisali mi, że do 24-go zostaną poinformowani telefonicznie wszyscy, którzy wygrają, a nagrody do 8-go marca wyślą pocztą kurierską.
0 0

Gość: gaja30

#3128656 Napisano: 19.02.2010 08:10:47
moniaainom napisał(a):

A nie, napisali mi, że do 24-go zostaną poinformowani telefonicznie wszyscy, którzy wygrają, a nagrody do 8-go marca wyślą pocztą kurierską.

Też to mam, ale dziwne - na jednego maila tylko przyszło info, a zgłoszenia słałam dwa...
0 0

Gość: grancias

#3128667 Napisano: 19.02.2010 08:12:27
fantazja23 napisał(a):

a ja żadnego maila nie dostałam emotka

Tez nie dostalem emotka A slalem 2 zgłoszenia.
0 0

Gość: zucchini

#3128691 Napisano: 19.02.2010 08:16:03
moniaainom napisał(a):

darekgryko napisał(a):

moniaainom napisał(a):

Jak oni mnie wkurzają...

albo wysyłają w kilku rzutach albo... to znak jakiś dla Was - ja nie dostałam takiego maila
0 0

Gość: cytrynkowa

#3128703 Napisano: 19.02.2010 08:18:19
a mnie wkurza ze mąż mnie od kompa gna!! emotka
0 0

Gość: asiasia

#3128710 Napisano: 19.02.2010 08:19:49
zucchini napisał(a):

moniaainom napisał(a):

darekgryko napisał(a):

moniaainom napisał(a):

Jak oni mnie wkurzają...

albo wysyłają w kilku rzutach albo... to znak jakiś dla Was - ja nie dostałam takiego maila

ja dostałam jakieś 30 minut temu, a moja mama teraz dopiero. może jakoś to zależy od kolejności zgłoszeń. Ja wysłalam na początku konkursu, a mam juz pod sam koniec ostatniego przedłużenia.
a w temacie wkurza mnie że nie podali wiecej danych o zwycięzcach na przeznaczeni.pl i nie wiem czy to ja, a chciałabym...
0 0

Gość: gaja30

#3128731 Napisano: 19.02.2010 08:25:40
asiasia napisał(a):

zucchini napisał(a):

moniaainom napisał(a):

darekgryko napisał(a):

moniaainom napisał(a):

Jak oni mnie wkurzają...

ja dostałam jakieś 30 minut temu, a moja mama teraz dopiero. może jakoś to zależy od kolejności zgłoszeń. Ja wysłalam na początku konkursu, a mam juz pod sam koniec ostatniego przedłużenia.
a w temacie wkurza mnie że nie podali wiecej danych o zwycięzcach na przeznaczeni.pl i nie wiem czy to ja, a chciałabym...

W temacie: też mnie wkurzyli przeznaczeni.pl - tez się glowię, ja czy nie ja emotka

A co do Garniera - mail przyszedł na zgłoszenie słane jako drugie, więc kryterium kolejności zgłoszeń raczej odpada... Ale nie ma co roztrząsać, może to nic nie znaczy...
0 0

Gość: gosia16

#3128749 Napisano: 19.02.2010 08:30:41
A ja się już podnieciłam emotka
0 0