Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: czarnygreg
To się odnosiło do bratowej i kawy
Gość: cudaczek
Przynajmniej konkurencji nie zrobi...
Gość: czarnygreg
Ja owszem, i pretensja w razie odmowy, i oczywiście: może przestań już grać, daj wygrać innym ( a ta osoba nie gra sama tylko zazdrości)
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja nie miałam takich sytuacji...raczej spotykam się z wdzięcznością gdy dzielę się wygraną...ale-śmieszy mnie raczej niz wkurza jak moi znajomi mówią o mnie ta to ma szczęście-ciągle coś wygrywa i nie rozumieją gdy tłumaczę,że oni tego szczęścia nie mają bo...nie grają
Gość: cobra176
Dokładnie
Gość: misia89p
Gość: tato999
ja już się do tego typu myślenia ludzi przyzwyczaiłam że niby wygrywam bo mam szczęście i zawsze wtedy pytam kogoś czy gra a on mówi że nie to ja na to że szczęściu trzeba pomagać
przestałam się chwalić wygranymi po prostu i mam spokój
Gość: jutis
Gość: arta
Gość: jutis
dokładnie, ci którym nie spieszy się z wpłatą często chca szybką wysyłkę, przytrzymaj go tak samo, jakby pytał, powiedz, że na jego wysyłce swiat sie nie kończy i wysyłassz na Wielkanoc;)
mnie ostatnio wkurzyli na allegro bo kupiłam 10 ramek do zdjęć, miały być skórzane brązowe, zadzwonił pan i grzecznie przeprosił, że jednak 10 takich nie beda mieli (to po co wystawiali i dawali możliwośc wyboru? ) i obiecał, że skompletuje zblizone kolorystycznie, żeby sie ze sobą nie gryzły. no i przysłali mi.... kazdą w innym kolorze
zaczytana-pola
Postów 11536
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Emanuela, ale za co negatyw? To jemu się takowy należy, nie Tobie.
Gość: twix4
U mnie oczywiście widzę tak jak u Was Ty to masz szczęście, a bo wiesz jak grać itp. To ładnie mówię jest fajne forum e-konkursy , google z hasłem konkurs. Ale nie, samemu raczej się nie chce wejść, zobaczyć, pomyśleć jakieś hasełko. Jak powiedziałam, że czasami trzeba czekać do określonej godziny nawet nocnej - to wtedy usłyszałam gdzie by mi się chciało czekać, za takie coś ... ale jak już wygrałam to coś (czy kosmetyk, telefon - te czasówki) to było a gdzie to wygrałaś?, czego nic nie mówiłaś? I człowieka krew zalewa bo przecież mówił chciał pomóc... ech... oczywiście, są osoby którym wygrywam ale niektórym to już wolę nie mówić o wygranych bo czuć wyraźną zazdrość...ech...
Gość: katrin22
Chamów coraz więcej, nie wiem skąd się tacy ludzie biorą
Gość: twix4
Dokładnie, najlepiej wyślij mu po tylu dniach ile Ty czekałaś z odpowiednim dopiskiem!
Co do negatywu, nie przejmuj się. Zawsze pod negatywem pisze Twój komentarz do tej sprawy. Wtedy każdy będzie wiedział czyja jest wina.
Gość: anaa
Ale jak tutaj piszecie swoje sytuacje to tak samo jest u mnie i aż mnie lekko krew zalewa jacy ludzie są wdzięczni. Oczywiście nie mówię że wszyscy bo są osoby które są wdzięczne i nie zazdroszczą mi wygranych.
Gość: anaa
Dokładnie jak coś możesz napisać dobitny komentarz!!!
Gość: doma83
Kupujący ma czas 14 dni od zakupu przedmiotu na zapłatę. Po tym terminie napisz do allegro o tej sytuacji i proś o zwrot prowizji. Allegro może mu zawiesić konto gościowi.
Gość: marielu
nie martf siem, facetowi za kare skurczy sie siurek, Mary już zaczeła cynić uroki
Gość: aleks25
Gość: marielu