Wkurza mnie...

Gość: czarnygreg

#3127877 Napisano: 19.02.2010 04:43:29
czarnygreg napisał(a):

Też fajnie, przynajmniej przykro Ci się nie zrobiło.

To się odnosiło do bratowej i kawy emotka
0 0

Gość: cudaczek

#3127882 Napisano: 19.02.2010 04:44:35
ilonar2301 napisał(a):

fantazja23 napisał(a):

czarnygreg napisał(a):

A apropos wkurzania: ciekawe pewnie byłyby opisać reakcje co niektórych znajomych na wiadomość o wygranej.
Ja pochwaliłam sie kiedyś wygranym laptopem. Usłyszałam: ja to bym takiego sprzętu z nagrody nie chciał bo to najgorszy, najtańszy chłam dają. Dobrze ze to tylko znajomy, nie rodzina i nie przyjaciel.
Teraz raczej trzymam język za zębami, o wygranych mówię tylko prawdziwym przyjaciółkom.

Moja bratowa na wiadomość,że wygrałam wycieczkę o mało nie zakrztusiła się kawą... emotka

Ja też mam taką koleżankę, żali się, że siedzi w domu, nudzi jej się. To powiedziałam jej o tym forum. Owszem zarejestrowała się, ale na tym koniec. Pytam ją: Już coś wygrałaś?
A ona na to: A wiesz, ja nie umiem, nie wiem jak to się robi, nawet nie próbowałam. Mogłabyś wygrać coś dla mnie skoro sama tyle wygrywasz.

Przynajmniej konkurencji nie zrobi... emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#3127888 Napisano: 19.02.2010 04:45:54
A prośby a raczej ządania żeby coś dla kogoś wygrać mieliście?
Ja owszem, i pretensja w razie odmowy, i oczywiście: może przestań już grać, daj wygrać innym ( a ta osoba nie gra sama tylko zazdrości)
0 0

beataa81

#3127912 Napisano: 19.02.2010 04:50:09
cudaczek napisał(a):

ziolko napisał(a):

cudaczek napisał(a):

niuniu napisał(a):

delfinka101 bo to my jesteśmy głupie! chcemy pomóc innym sprawić im radość a oni nie potrafią tego uszanować! tez tak miałam kilka razy. Koleżance z pracy załatwiłam 200 zł stypendium - nie odesłała danych, wygrałam jej kosz dove - nie odesłałą danych. Głupia powiedziała że ona bboi podawać swoich danych osobowych, że ją oszukają! teraz nic jej nie mówię, skoro jest na tyle głupia że nie chce nic wygrac a jak już jej wygram nie chce i gardzi to... NIECH SIÊ BUJA NA DRZEWO !

Niuniu, ja ma taką jedną koleżankę, że jej się przez dwa tygodnie nie chciało zaprowadzić własnych czterech liter po odbiór nagrody, która na nią czekała w sklepie (koło domu, żeby było śmieszniej). Wyobrażasz sobie? emotka Czasami myślę, że lepiej być śmierdzącym egoistą i myśleć tylko o sobie emotka

żartujecie chyba??
emotka jaaa... to aż takie dzikie sępy są na świecie???

He, to jeszcze nic - tamta to po prostu leń. Ale mam lepszy przypadek: tu się trafił krem, tam zestaw kosmetyków, tu jakaś książka, zestaw herbaty... żeby nie było, nawet się nie trzeba było nachodzić, bo kurier przynosił. No i wiecie jaki był komentarz??? emotka emotka emotka Uwaga, cytuję: A NIE DAŁOBY SIÊ WRESZCIE WYGRAÆ CZEGOŚ PORZ¡DNEGO? emotka emotka emotka

emotka szczyt bezczelności....
ja nie miałam takich sytuacji...raczej spotykam się z wdzięcznością gdy dzielę się wygraną...ale-śmieszy mnie raczej niz wkurza jak moi znajomi mówią o mnie ta to ma szczęście-ciągle coś wygrywa i nie rozumieją gdy tłumaczę,że oni tego szczęścia nie mają bo...nie grają emotka
0 0

Gość: cobra176

#3127925 Napisano: 19.02.2010 04:54:21

ja nie miałam takich sytuacji...raczej spotykam się z wdzięcznością gdy dzielę się wygraną...ale-śmieszy mnie raczej niz wkurza jak moi znajomi mówią o mnie ta to ma szczęście-ciągle coś wygrywa i nie rozumieją gdy tłumaczę,że oni tego szczęścia nie mają bo...nie grają emotka

Dokładnie emotka Też to mam. Albo mówią, że ja to ciągle coś wygrywam... sie gra, sie ma. Ale oni jeszcze myślą, że ja wygrywam tak poprostu. Nikt się nie zastanawia czy ja muszę siedzieć i pisać coś na konkurs pół godziny czy godzinę ...
0 0

Gość: misia89p

#3127955 Napisano: 19.02.2010 05:00:54
mnie też wkurza jak rodzina mówi jakie to ja mam wielkie szczęście, a oni pecha, że nic nie wygrywają..taaa tylko, że oni nie grają...a jak mówię, zeby wysłali sms albo coś to tylko słyszę marudzenie nie, bo szczęścia nie mam, po co i tak nie wygram, nie mam cierpliwości do tego ale nagrody ode mnie to by chcieli....
0 0

Gość: tato999

#3127972 Napisano: 19.02.2010 05:05:06
cobra176 napisał(a):

Dokładnie emotka Też to mam. Albo mówią, że ja to ciągle coś wygrywam... sie gra, sie ma. Ale oni jeszcze myślą, że ja wygrywam tak poprostu. Nikt się nie zastanawia czy ja muszę siedzieć i pisać coś na konkurs pół godziny czy godzinę ...

ja już się do tego typu myślenia ludzi przyzwyczaiłam że niby wygrywam bo mam szczęście i zawsze wtedy pytam kogoś czy gra a on mówi że nie to ja na to że szczęściu trzeba pomagać emotka

przestałam się chwalić wygranymi po prostu i mam spokój emotka

0 0

Gość: jutis

#3127995 Napisano: 19.02.2010 05:11:11
mój teść też powiedział, że miałam szczęście jak wygrałam telefon, ja na to, że wybrali moje hasło, podałam jakie a on: i za TAKIE COŚ ci dali ? (nie zrozumiał emotka )
0 0

Gość: arta

#3128202 Napisano: 19.02.2010 05:57:05
emanuela24 -> wyślij mu paczkę po tylu dniach, ile minęło w jego przypadku od zakupu do wpłaty. I lojalnie napisz, że tak zrobisz, bo... NA JEGO OSOBIE TWÓJ ŚWIAT SIÊ NIE KOÑCZY.
0 0

Gość: jutis

#3128205 Napisano: 19.02.2010 05:58:06
emanuela24 napisał(a):

wkyrza mnie bezczelność faceta z allegro ......

ale mi ciśnienie podskoczyło - co on myśli ze z gówniarą rozmawia emotka i że mój świat kończy się na tym aby sprawdzać codziennie czy łaskawie zapłacił ???? i się mogę założyć że będzie chciał mieć towar w dniu wpłaty już u siebie na stole - co za gbur ludzie trzymajcie mnie bo nie ręczę za siebie emotka emotka emotka emotka emotka emotka

dokładnie, ci którym nie spieszy się z wpłatą często chca szybką wysyłkę, przytrzymaj go tak samo, jakby pytał, powiedz, że na jego wysyłce swiat sie nie kończy i wysyłassz na Wielkanoc;)
mnie ostatnio wkurzyli na allegro bo kupiłam 10 ramek do zdjęć, miały być skórzane brązowe, zadzwonił pan i grzecznie przeprosił, że jednak 10 takich nie beda mieli (to po co wystawiali i dawali możliwośc wyboru? ) i obiecał, że skompletuje zblizone kolorystycznie, żeby sie ze sobą nie gryzły. no i przysłali mi.... kazdą w innym kolorze emotka w tym tylko dwie skórzane, reszta z jakimiś koralikami i świecidełkami, zastanawiam sie czy wypada je komukolwiek podarować bo na pewno w domu ich nie postawie emotka fakt, że była to licytacja bez ceny minimalnej i oszałamiajacej kwoty nie osiągnęli ale to przecież ryzyko wystawiajacego, prawda?
0 0

zaczytana-pola

#3128225 Napisano: 19.02.2010 06:01:17
emanuela24 napisał(a):

arta napisał(a):

emanuela24 -> wyślij mu paczkę po tylu dniach, ile minęło w jego przypadku od zakupu do wpłaty. I lojalnie napisz, że tak zrobisz, bo... NA JEGO OSOBIE TWÓJ ŚWIAT SIÊ NIE KOÑCZY.

emotka dobre - to by się zdziwił

tyle że już weszłam z nim w pyskówki i wiem na 100% że wyrwę negatywa emotka emotka no ale kiedyś musi być ten pierwszy raz
a gburowi nie pozwolę na takie odzywki - matko kochana gdzie takich chamów sieją ?? emotka

Emanuela, ale za co negatyw? To jemu się takowy należy, nie Tobie.
0 0

Gość: twix4

#3128233 Napisano: 19.02.2010 06:02:39
to jak już się tak rozwiną temat przyjaciół, znajomych, którzy komentują nasze wygrane to:
U mnie oczywiście widzę tak jak u Was Ty to masz szczęście, a bo wiesz jak grać itp. To ładnie mówię jest fajne forum e-konkursy , google z hasłem konkurs. Ale nie, samemu raczej się nie chce wejść, zobaczyć, pomyśleć jakieś hasełko. Jak powiedziałam, że czasami trzeba czekać do określonej godziny nawet nocnej - to wtedy usłyszałam gdzie by mi się chciało czekać, za takie coś ... ale jak już wygrałam to coś (czy kosmetyk, telefon - te czasówki) to było a gdzie to wygrałaś?, czego nic nie mówiłaś? I człowieka krew zalewa bo przecież mówił chciał pomóc... ech... oczywiście, są osoby którym wygrywam ale niektórym to już wolę nie mówić o wygranych bo czuć wyraźną zazdrość...ech...
0 0

Gość: katrin22

#3128240 Napisano: 19.02.2010 06:04:10
emanuela24 napisał(a):

arta napisał(a):

tyle że już weszłam z nim w pyskówki i wiem na 100% że wyrwę negatywa emotka emotka no ale kiedyś musi być ten pierwszy raz
a gburowi nie pozwolę na takie odzywki - matko kochana gdzie takich chamów sieją ?? emotka

Chamów coraz więcej, nie wiem skąd się tacy ludzie biorą
emotka jedno wiem na pewno: Chamstwo trzeba tępić!!!!!!!!!!!!
0 0

Gość: twix4

#3128246 Napisano: 19.02.2010 06:05:51
emanuela24 napisał(a):

arta napisał(a):

Dokładnie, najlepiej wyślij mu po tylu dniach ile Ty czekałaś z odpowiednim dopiskiem! emotka
Co do negatywu, nie przejmuj się. Zawsze pod negatywem pisze Twój komentarz do tej sprawy. Wtedy każdy będzie wiedział czyja jest wina.
0 0

Gość: anaa

#3128252 Napisano: 19.02.2010 06:07:22
Ja zazwyczaj jak ktoś mówi tekst typu Ty to masz szczęście to odpowiadam Żeby wygrać trzeba grać, nic nie jest za darmo. To mi odpowiadają no tak niby tak ble ble ble. Ale fakt nie ma co być za bardzo dobrym i wygrywać komuś bo później i tak jest za mało, albo chwalić że się wygrało bo czuć tę zazdrość.
Ale jak tutaj piszecie swoje sytuacje to tak samo jest u mnie i aż mnie lekko krew zalewa jacy ludzie są wdzięczni. Oczywiście nie mówię że wszyscy bo są osoby które są wdzięczne i nie zazdroszczą mi wygranych.
0 0

Gość: anaa

#3128256 Napisano: 19.02.2010 06:08:36
twix4 napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

arta napisał(a):

Dokładnie, najlepiej wyślij mu po tylu dniach ile Ty czekałaś z odpowiednim dopiskiem! emotka
Co do negatywu, nie przejmuj się. Zawsze pod negatywem pisze Twój komentarz do tej sprawy. Wtedy każdy będzie wiedział czyja jest wina.

Dokładnie jak coś możesz napisać dobitny komentarz!!! emotka
0 0

Gość: doma83

#3128272 Napisano: 19.02.2010 06:12:26
emanuela24 napisał(a):

wkyrza mnie bezczelność faceta z allegro - pytam grzecznie kiedy kase wpłaci ( 8 dni temu zakończyła się aukcja)
a on do mnie ze NA PANI AUKCJI MÓJ ŚWIAT SIÊ NIE KOÑCZY wpłacę 1.03 (o czym wcześniej nie informował że kurcze sobie ustalił że po takim czasie wpłaci - zazwyczaj ludzie pytają czy można się tak umówić że zalicytują i wpłacą np za miesiąc)

ale mi ciśnienie podskoczyło - co on myśli ze z gówniarą rozmawia emotka i że mój świat kończy się na tym aby sprawdzać codziennie czy łaskawie zapłacił ???? i się mogę założyć że będzie chciał mieć towar w dniu wpłaty już u siebie na stole - co za gbur ludzie trzymajcie mnie bo nie ręczę za siebie emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Kupujący ma czas 14 dni od zakupu przedmiotu na zapłatę. Po tym terminie napisz do allegro o tej sytuacji i proś o zwrot prowizji. Allegro może mu zawiesić konto gościowi.
0 0

Gość: marielu

#3128300 Napisano: 19.02.2010 06:24:38
emanuela24 napisał(a):

ale mi ciśnienie podskoczyło

nie martf siem, facetowi za kare skurczy sie siurek, Mary już zaczeła cynić uroki
emotka emotka
0 0

Gość: aleks25

#3128303 Napisano: 19.02.2010 06:24:57
mnie wkurza ostatnio wszystko, mam nadzieję że w tym miesiącu na pocieszenie trafi się jakaś wygrana, bo jak nie to będzie źle, bardzo źle emotka
0 0

Gość: marielu

#3128313 Napisano: 19.02.2010 06:27:19
no i o to chodziło emotka uśmiech , uśmiech .. emotka
0 0