Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: ferinka24
kalisto,... mam pytanko doszło??? wiesz co ?:)
a w temacie :
a Mnie zaraz szlak trafi bo durny sąsiad mi młotem wali a dziecko mi śpi. JAk Bog... Kocham zaraz pójdę po swój młotek i mu nastukam !
Gość: olusiia975
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no ba dawno juz przeczytana a pisalam na forum ze doszlo zapomnialam na pw napisac
Gość: iwonciaaa
poskręcam lampki choinkowe bo tylko do tego się nadaje
no to dobrze ze wygrasz !
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tarnowskie Góry z sukcesów słyną,
góry wygranych do Ciebie płyną!!!
Jestem radosna jak wiosna!
przeprowadzam sie do Tarnowskich Gor
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie przejmuj się
ja rowniez
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: misia89p
ciasssteczko
Postów 1381
Data rejestracji 31.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
aga17
Postów 338
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: Melissa1980
to się odezwę, karniak poszedł za wpis w wątku Moje dzisiejsze wygrane z 24 lutego, godz. 17:59 (scren na życzenie)
cyt:
normalnie pustki, nawet szlafrok z timotei nie wpadł
to jest w temacie? może tak, ale nie w tym...
ogólnie nie daję karniaków w tym topie, ale tego dnia zrobiłam wyjątek ze względu na ogrom PW jakie otrzymałam odnośnie kilku osób i ich wpisów 24.02
Na koniec powiem tylko tyle: niech karniakami zajmuje się teraz Pionas, bo ja mam już dość ciągłego tłumaczenia i szarpania się z Wami, każdy ukarany twierdzi, że jest niewinny!!!
Jak już kiedyś pisała Jutis, i tak źle i tak niedobrze, Wam nie da się dogodzić
Stwierdzenie mam dość.. podpinam pod temat tego wątku...........
mahuska
Postów 6331
Data rejestracji 25.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A w temacie ma wrócić zimno brrr i to mnie wkurza i to że jak topniał śnieg to jest taki yf na dworze ze szok same butelki pod płotem mam:/ nie moje w dodatku
Gość: amelka1808
Jesteś władza wykonawcza i na tym koniec.
Od kiedy to skazany dyskutuje z sędzią na temat wyroku?
I od kiedy to sędzia się tym przejmuje?
W temacie...wkurza mnie to,że nic mnie ostatnio nie jest w stanie wkurzyć
Gość: agava
według mnie moderator, czy administrator nie powinien tłumaczyć się ze swoich poczynań. Mają ludzie pretensje o punkt karny i pytają dlaczego? - odpisuj - bo tak mi się podoba
jarko44
Postów 1262
Data rejestracji 06.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: Melissa1980
ok, nie piszcie już do mnie, bo Wam nie odpiszę
a bo ja taka jestem .... jak ktoś zawini i to mnie obrzuca za to błotem, to mnie ...jasny strzela
oj miałam taką ochotę setki razy, ale ....Pionas nie pozwolił mi odzywać się w taki sposób do społeczności tego portalu
ukarani jeżdżą po mnie jak po świni, a ja muszę ładnie się uśmiechać i grzecznie odpisywać, choć w rzeczywistości mam ochotę przy****ć im
Marzę o tym, aby tylko wrzucać konkursy, bo w tym jestem dobra
a tak w ogóle, dzinki Wam dziołchy za podtrzymanie na duchu
Gość: marielu
Eee babon karniakowem to ja rzondzem
Nie wkurzaj się Melissoterminatorko i tak cie kochamy bo masz złote serce ( i w pakiecie twardy zadek)