Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie ja też mimo że dobre osóbki podały mi raport przez długi czas nie mogłam wygrac , zresztą weżcie pod uwage że raporty jeżdzą i nie codziennie są takei same
Gość: agulecece
ktoś chce dobrze i powie jak on wygrał a wy na niego naskakujecie.nikt nikogo do niczego nie zmusza wiec na koszty nie naciaga robicie to dobrowolnie idac na łatwizne cudzym sposobem
olunka
Postów 8492
Data rejestracji 03.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
a ja niby odkryłam raport na samym początku bo wygrałam kilka szlafroków, a potem juz niestety nie umiałam wygrać wysyłając tak samo, to nie jest tak, że jak sie trafi to potem juz wiadomo, bo to sie ciągle zmienia
\"...To piosenka, która mówi
Jak się nie ma, co się lubi
To nie lubi się i tego, co się ma.\"
beata28
Postów 724
Data rejestracji 26.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie mówię o przypadku, kiedy ktos mówi raport- 59 wygrywa - logiczne jest wtedy ,ze jak jest jedna nagroda to cała reszta pójdzie z kwitkiem.
Mówię o tym , że ktos zupełnie inny raport podaje niż ten który faktycznie wygrywa i robi to celowo.
W dalszym ciagu pisze o Timotei , na forum pojawiły sie dobre dusze podajace dobre raporty a ja wiem ,ze nie ma bata ,zeby te raporty wygrały,bo wygrywa zupełnie co innego.
Monia24 , gdzie przepraszam pisze w moim poście jak kogoś błotem obrzucam?
monia24
Postów 4198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kochana przeczytaj sama swój post a zrozumiesz
poza tym czy wygrałaś szlafrok??? Jeśli tak to przepraszam - może masz rację. Ja dowiedziałam się że wygrywa raport daleki od 59 i nie mówię że ktoś mnie okłamał bo nie wygrałam i nie mam dowodów że wygrywa zupełnie inny niż podała mi dana osoba
monia24
Postów 4198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a wniosek z tego taki, że jeśli nawet uda Ci się wygrać 5 razy pod rząd z tym samym raportem, to lepiej nie mówić nikomu bo jeśli ktoś niedaj Boże nie wygra to Ty zostaniesz oszustem
beata28
Postów 724
Data rejestracji 26.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wygrałam niejeden szlafrok i był to zawsze ten sam raport i baaaaaaaardzo inny niż te podawane oficjalnie na forum.
Wiem dokładnie co napisałam i uwierz mi , zupełnie inaczej rzucam błotem - może jeszcze bedzie okazja...
Ps. Nie znamy się raczej a Ty mi piszesz - kochana?
monia24
Postów 4198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aaa, jeśli jest tak jak piszesz to zwracam honor - myślałam że ktoś podał Ci raport i nie wygrałaś i dlatego tak piszesz. Ostatnio tyle jadu na forum, że pierwsze takie skojarzenia się rzucają
No tak, może nie znamy się, słowa kochana użyłam celowo - co byś sobie nie myślała że ja w Ciebie rzucam tym wyżej wymienionym błotem, byle sobie coś na forum napisać
monia24
Postów 4198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ciasssteczko
Postów 1381
Data rejestracji 31.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
mnie zaś w dziedzinie konkursowej wkurza, że mam tyle haseł do napisania, że już nie wiem za co się zabrać, a najchętniej leżałabym bezczynnie brzuchem do góry
delfinka101
Postów 5755
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi jedna osoba z forum podała z jakieog zegara mam grac i jakic zas i wcale niebylo to 59..ja grlam np;14;59,53-54 i wygrałam i tak samo podawałam dalej..mam nadzieje ze im tez sie udało.Jak mnei takie cos wkurw...Niektórzy sa tak pazerni,że cenzura by z pod siebie zjadły.Przestancie.Szlafroków dla kazdego wystarczy.Ja wygrałam sobie jeden i mi wystarczy, ktos potrzebuje 10 to i te 10 wygra spokojnie.
Jak by kazdy widział tylko swoje korzysci to by tu było okropnie.
Gość: cobra176
monia24
Postów 4198
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam to samo
margo466
Postów 2012
Data rejestracji 11.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
życie-lepsze czy gorsze-zawsze jest piękne
delfinka101
Postów 5755
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi jedna osoba podała i zagrałam raz i za pierwszym razem z jej wskazówką mi si udalo..i jestem jej za to wdzięczna
Gość: ati88
coż mi też ktośpodpowiedział i sie udało lecz gdy zagrałam 2 raz w identyczny sposób, to 2 próba zakończyła sie nie powodzeniem. niestety nie ma złotego środka...
to tyle.
a mnie wurza dziś prawie wszytko i dodatkowo wszytko mnie boli bo chybza zbyt szybko zaczęłam intensywnei ćwiczyć... na dodatek wkurza mnie moje lenistwo, muszę wziąść sie za pisanie pracy i zrobic mała przerwę z konkursami
Gość: frezja
Gość: frezja
agusia32
Postów 411
Data rejestracji 14.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobra Agnieszka, kto z nią nie mieszka