Wkurza mnie...

Gość: olusiia975

#3153893 Napisano: 27.02.2010 09:53:26
marielu napisał(a):

Melissa1980 napisał(a):

a karniakowem niech zajmie się ktoś inny ..... kto chętny? emotka

Eee babon karniakowem to ja rzondzem emotka

Nie wkurzaj się Melissoterminatorko i tak cie kochamy bo masz złote serce ( i w pakiecie twardy zadek) emotka emotka powiedz , kto cie wkurza - to zrobimy mu (jej) kocówe o emotka

emotka
no wlasnie
0 0

Gość: zaba

#3154005 Napisano: 27.02.2010 10:32:31
wkurza mnie, że ludzie wykorzystują czyjeś pomysły, moja fotka wygrała i teraz widzę kilka podobnych.... w sumie to powinnam się cieszyć, że zdjęcie stało się dla kogoś inspiracją emotka emotka
0 0

Gość: Melissa1980

#3155694 Napisano: 27.02.2010 10:26:19
marielu napisał(a):

Nie wkurzaj się Melissoterminatorko i tak cie kochamy bo masz złote serce ( i w pakiecie twardy zadek) emotka emotka powiedz , kto cie wkurza - to zrobimy mu (jej) kocówe o emotka

zadek to ja mam wielki emotka
a oferta nadal aktualna? to wqrza mnie np Pionas ...nie pytajcie dlaczego emotka
0 0

Gość: iwek

#3155712 Napisano: 27.02.2010 10:31:10
Melissa1980 napisał(a):

marielu napisał(a):

zadek to ja mam wielki emotka
a oferta nadal aktualna? to wqrza mnie np Pionas ...nie pytajcie dlaczego emotka

Uff, a już się bałam, że to ja. emotka
0 0

#3155722 Napisano: 27.02.2010 10:35:06
Ty mnie wqrzałaś kilka dni temu emotka już mi przeszło emotka
0 0

Gość: iwek

#3155731 Napisano: 27.02.2010 10:38:49
No to buziak na dobranoc, może mi wąsy nie urosną. emotka
0 0

#3155781 Napisano: 27.02.2010 11:14:53
pedałka emotka
emotka emotka
0 0

Gość: katjen27

#3155784 Napisano: 27.02.2010 11:21:16
Wqrzają mnie niemożebnie persony, które grają o książki wszelkiego rodzaju, a potem owe knigi lądują w szafie, na strychu, tudzież gdzieś indziej...

Ja jestem uzależniona od czytania książek i nie cierpię na nadmiar gotówki - każda wygrana kniga jest dla mnie pachnącym skarbem !

Ktoś brącha ? :.
0 0

kalisto1986

#3155790 Napisano: 27.02.2010 11:35:03
katjen27 napisał(a):

Wqrzają mnie niemożebnie persony, które grają o książki wszelkiego rodzaju, a potem owe knigi lądują w szafie, na strychu, tudzież gdzieś indziej...

Ja jestem uzależniona od czytania książek i nie cierpię na nadmiar gotówki - każda wygrana kniga jest dla mnie pachnącym skarbem !

mnie może nie wkurza to że ktoś tam sobie je wygrywa, ale strasznie mnie wkurza że jak wszystko wygram to z książkami to jest poprostu cud emotka wygrałam może ze 2 a że też jestem mol książkowy i jedna gruba książka to dla mnie chwila czytania więc wciąż narzekam na ich brak mimo że wszędzie już je upycham emotka
0 0

smsowicz

#3155806 Napisano: 27.02.2010 11:46:47
emanuela24 napisał(a):

jutis napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

wkyrza mnie bezczelność faceta z allegro ......

ale mi ciśnienie podskoczyło - co on myśli ze z gówniarą rozmawia emotka i że mój świat kończy się na tym aby sprawdzać codziennie czy łaskawie zapłacił ???? i się mogę założyć że będzie chciał mieć towar w dniu wpłaty już u siebie na stole - co za gbur ludzie trzymajcie mnie bo nie ręczę za siebie emotka emotka emotka emotka emotka emotka

dokładnie, ci którym nie spieszy się z wpłatą często chca szybką wysyłkę, przytrzymaj go tak samo, jakby pytał, powiedz, że na jego wysyłce swiat sie nie kończy i wysyłassz na Wielkanoc;)
mnie ostatnio wkurzyli na allegro bo kupiłam 10 ramek do zdjęć, miały być skórzane brązowe, zadzwonił pan i grzecznie przeprosił, że jednak 10 takich nie beda mieli (to po co wystawiali i dawali możliwośc wyboru? ) i obiecał, że skompletuje zblizone kolorystycznie, żeby sie ze sobą nie gryzły. no i przysłali mi.... kazdą w innym kolorze emotka w tym tylko dwie skórzane, reszta z jakimiś koralikami i świecidełkami, zastanawiam sie czy wypada je komukolwiek podarować bo na pewno w domu ich nie postawie emotka fakt, że była to licytacja bez ceny minimalnej i oszałamiajacej kwoty nie osiągnęli ale to przecież ryzyko wystawiajacego, prawda?

no dokładnie - ech ludzie są śmieszni
emotka
ech ale chociaż przeprosił - a ten jakby go oparzyło że ktoś mu zwrócił uwagę że 8 dni minęło emotka
kurde chyba kultura wymaga tego że jak wiesz że zapłacisz po takim czasie - napisać o tym sprzedającemu - co nie??
przecież bym nie pytała - gdybym wiedziała że sobie tak uwidział
zaraz mnie coś trafi emotka emotka emotka emotka jaki pyskaty dziad wrrrrrr pępuszek świata emotka emotka emotka

U i mnie niecierpliwy facet na następny dzień wysyła maila, że co się dzieje, bo jeszcze nie ma wpłaty, a był to piątek po południu i na złość mu wpłaciłem z innego banku, żeby sobie poczekał do poniedziałku, a w sobotę rano przed 9 miał szczelność mnie budzić i zakłócać moją ciszę nocną emotka
0 0

Gość: kingaa

#3155807 Napisano: 27.02.2010 11:48:45
kalisto1986 napisał(a):

katjen27 napisał(a):

mnie może nie wkurza to że ktoś tam sobie je wygrywa, ale strasznie mnie wkurza że jak wszystko wygram to z książkami to jest poprostu cud emotka wygrałam może ze 2 a że też jestem mol książkowy i jedna gruba książka to dla mnie chwila czytania więc wciąż narzekam na ich brak mimo że wszędzie już je upycham emotka

a mogą być harlekiny? Bo mam ich trochę. Z jakiegoś konka mi przysłali, żeby nie było, nie grałam o nie, bo to był dodatek od organizatora emotka

Wkurza mnie to, że źle się dzisiaj czuje emotka

PS. Melissa1980 ja tam bym się z chęcią zajęła karniakami, zawsze mi się to marzyło emotka emotka a że zawsze byłam ta zła, także by mi różnicy to nie robiło czy mnie ktoś nie lubi, wyzywa itp. emotka
Ale fakt, chyba za bardzo się ludzikami przejmujesz bo co trochę czytam, że masz dość tych karniaków.
0 0

kalisto1986

#3155808 Napisano: 27.02.2010 11:52:31
kingaa napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

katjen27 napisał(a):

a mogą być harlekiny? Bo mam ich trochę. Z jakiegoś konka mi przysłali, żeby nie było, nie grałam o nie, bo to był dodatek od organizatora emotka

PS. Melissa1980 ja tam bym się z chęcią zajęła karniakami, zawsze mi się to marzyło emotka emotka a że zawsze byłam ta zła, także by mi różnicy to nie robiło czy mnie ktoś nie lubi, wyzywa itp. emotka
Ale fakt, chyba za bardzo się ludzikami przejmujesz bo co trochę czytam, że masz dość tych karniaków.

ja czytam chyba wszystko emotka jak nie mam książki to musze mieć zapas gazet chociaż to takie moje kolejne uzależnienie emotka
0 0

Gość: kingaa

#3155811 Napisano: 27.02.2010 11:58:18
To Ci przytaszczę kiedyś emotka Bo mnie wkurzają, tylko miejsce mi zajmują emotka a jak nie, to wywalę je za okno emotka emotka
0 0

kalisto1986

#3155813 Napisano: 28.02.2010 12:02:24
kingaa napisał(a):

To Ci przytaszczę kiedyś emotka Bo mnie wkurzają, tylko miejsce mi zajmują emotka a jak nie, to wywalę je za okno emotka emotka

ja ci wyrzuce emotka emotka

A w temacie wkurza mnie że musze rano wstać na uczelnie zdać indeks i jeszcze że poszłam do kina i poprostu wynudziłam się emotka jak ktoś wybiera się na wilkołaka to niech sobie odpuści emotka
0 0

#3155818 Napisano: 28.02.2010 12:51:41
kingaa napisał(a):

... a że zawsze byłam ta zła, także by mi różnicy to nie robiło czy mnie ktoś nie lubi, wyzywa itp. emotka

i ja mam to głęboko w ... czy mnie ktoś lubi, czy nie...wystarczy, ża ja sama siebie kocham emotka
ale dobija mnie pełna skrzynka PW i ciągłe sapanie dlaczego? za co? ...za jajco emotka
z chęcią bym to olała, ale odpisać trzeba, bo ...admin musi emotka

w temacie, wqrza mnie fakt, że marzec idzie, a ja mam kocicę ...napaloną kocicę, która od tygodnia szalaje i spać nie daje emotka

0 0

Gość: bruce

#3155852 Napisano: 28.02.2010 07:34:22
Melissa1980 napisał(a):

w temacie, wqrza mnie fakt, że marzec idzie, a ja mam kocicę ...napaloną kocicę, która od tygodnia szalaje i spać nie daje emotka

wiemy czemu: wpływ Księżyca!:
https://www.e-kon...5-pg-5.html#f3155848
emotka
a w temacie: wkurza mnie koniec weekendu... choć – z drugiej strony – jeszcze cała słoneczna niedzielka przede mną! emotka
0 0

Gość: annaroza

#3155894 Napisano: 28.02.2010 08:15:38
kalisto1986 napisał(a):

kingaa napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

katjen27 napisał(a):

ja czytam chyba wszystko emotka jak nie mam książki to musze mieć zapas gazet chociaż to takie moje kolejne uzależnienie emotka

zapisuję się do klubu
a wkurza mnie, ze właśnie nie mam co czytać, a w domu leżą 3 tomy Zmierzchu i nie mam jak się za nie zabrać bo córa pierwszy tom pożyczyła pani ze szkolnej biblioteki
0 0

avatea

Gość: bruce

#3155961 Napisano: 28.02.2010 08:57:10
avatea napisał(a):

a mnie wkurza mój Pan i Władca!!!!!

http://avatea.blo...laba-plec_acehh.html

skomentowałam!
nie wkurzaj się!
emotka
w temacie - wkurza mnie to też czasami!
0 0

Gość: moniaainom

#3155976 Napisano: 28.02.2010 09:03:16
annaroza napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

kingaa napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

katjen27 napisał(a):

zapisuję się do klubu
a wkurza mnie, ze właśnie nie mam co czytać, a w domu leżą 3 tomy Zmierzchu i nie mam jak się za nie zabrać bo córa pierwszy tom pożyczyła pani ze szkolnej biblioteki

Ja tez uwielbiam wygrywac ksiązki. Tylko w moim przypadku brakuje czesto czasu na czytanie emotka Zdarza sie, ze zawalam nocke, bo ksiazka tak mnie wciagnela, a pozniej w dzien chodze nieprzytomna.
0 0