Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Monika11
Postów 7712
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
Gość: bruce
podpisuję się! i do tego jeszcze tak mroźno!
Gość: saphira19
Gość: becia1973
anus
Postów 2039
Data rejestracji 25.07.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
naprawdę
Everything that kills me makes me feel alive...
Gość: gosia88bartek
Gość: becia1973
pada , pada, pada- ja chcę wiosny!!!!!!!
Gość: sophie
Z dzisiejszych ostatnio dodanych wyników
Ktoś mi powie dlaczego się tak dzieje /?
Gość: moniaainom
Może nic się nie stanie z listem
Gość: beciala
cóż, dziękuję za pomysł - nie wpadłam na to
Tylko żartuję, niestety mam jedno nazwisko
Słyszałam o jeszcze ciekawszych pomysłach co nie których, ale jakoś mnie to nie wkurza
A w temacie wkurza mnie, ze pewnie Swoim postem rozpoczęłaś kolejną ciekawą dyskusję na forum
A może jednak nie?
No pewnie byłaby zniesmaczona
Nie ,czemu?Przecież można spokojnie napisać co o tym myslicie ,po prostu wymiana zdań.Mnie to prostu wkurza ,bo to jest oszukiwanie.
Wkurza mnie, ze czekam na nagrody z Rodzicow od pazdziernika i z MTJ od grudnia
To możesz się pożegnac z nimi.
Z miesięcznika Rodzice czekałam 2 lata i się nie doczekałam.
No chyba że się wstydzą nazwiska męża i go w ogóle nie podają w zgłoszeniu konkursowym
Jak ktoś ma dwa to niech podaje dwa zamiast jednego,a nie odstawia szopkę .
Gość: kajanna
Hehe,widze,ze nie tylko ja to zauwazyłam!
I to dotyczy znanych tu i szanowanych nicków.Mnie to nie wkurza,ale dla mnie jest to po prostu żałosne...
Powaznie??? No to juz ja im dam
O ktorym konkursie mowicie? szukam i nie moge znalezc.
Mnie też zwodzili ,raz facet obiecywał że wysle ,potem kilka kobiet.W końcu dałam sobie spokój