Wkurza mnie...

Monika11

#3167440 Napisano: 04.03.2010 05:30:54
A mnie wkurza pogoda - wczoraj słoneczko sucho- a dzisiaj śniegu po kolana emotka
0 0

Gość: bruce

#3167442 Napisano: 04.03.2010 05:32:58
Monika11 napisał(a):

A mnie wkurza pogoda - wczoraj słoneczko sucho- a dzisiaj śniegu po kolana emotka

podpisuję się! i do tego jeszcze tak mroźno!
emotka
0 0

Gość: saphira19

#3167451 Napisano: 04.03.2010 06:06:36
wkurza mnie to że coraz częściej nie mam siły aby oddychać i wcale nie chce mieć...
0 0

Gość: becia1973

#3167585 Napisano: 04.03.2010 07:35:23
że znowu pada śnieg emotka
0 0

anus

#3167603 Napisano: 04.03.2010 07:40:15
becia1973 napisał(a):

naprawdę emotka u nas czyste niebo i piękne słoneczko - a to tylko 40 km
0 0

Gość: gosia88bartek

#3167649 Napisano: 04.03.2010 07:56:49
a mnie listonosz wkurzył, dałam mu list z Paragonem z timotei (szlafrok) i (zapłaciłam ) za list polecony, a on teraz mi napisał że wysłał zwykłym bo - ZAPOMNIAł i że nic się nie stało, i że wygram inną nagrodę!!!!!!!!!!!!!!

0 0

Gość: becia1973

#3167660 Napisano: 04.03.2010 08:00:27
anus napisał(a):

becia1973 napisał(a):

naprawdę emotka u nas czyste niebo i piękne słoneczko - a to tylko 40 km

pada , pada, pada- ja chcę wiosny!!!!!!!
0 0

Gość: sophie

#3167735 Napisano: 04.03.2010 08:41:08
Wkurza mnie ,że niektóre osoby zatajają fakt ,że posiadają dwuczłonowe nazwisko ,czyli nie piszą nazwiska po wyjściu za mąż i tym faktem oszukują i otrzymują dwie nagrody , na męza i na siebie.Nie powiem po nazwiskach ,ale chyba większośc wie o kogo chodzi.

Z dzisiejszych ostatnio dodanych wyników emotka
Ktoś mi powie dlaczego się tak dzieje /?
0 0

Gość: moniaainom

#3167743 Napisano: 04.03.2010 08:46:36
gosia88bartek napisał(a):

a mnie listonosz wkurzył, dałam mu list z Paragonem z timotei (szlafrok) i (zapłaciłam ) za list polecony, a on teraz mi napisał że wysłał zwykłym bo - ZAPOMNIAł i że nic się nie stało, i że wygram inną nagrodę!!!!!!!!!!!!!!

Może nic się nie stanie z listem emotka A swoją drogą- niezłe masz chody u listonosza. Ja musze na poczte poginac za kazdym razem.
0 0

Gość: beciala

#3167751 Napisano: 04.03.2010 08:50:41
sophie napisał(a):

Wkurza mnie ,że niektóre osoby zatajają fakt ,że posiadają dwuczłonowe nazwisko ,czyli nie piszą nazwiska po wyjściu za mąż i tym faktem oszukują i otrzymują dwie nagrody , na męza i na siebie.Nie powiem po nazwiskach ,ale chyba większośc wie o kogo chodzi.

cóż, dziękuję za pomysł - nie wpadłam na to
emotka emotka
Tylko żartuję, niestety mam jedno nazwisko emotka
Słyszałam o jeszcze ciekawszych pomysłach co nie których, ale jakoś mnie to nie wkurza emotka
A w temacie wkurza mnie, ze pewnie Swoim postem rozpoczęłaś kolejną ciekawą dyskusję na forum emotka
A może jednak nie? emotka
0 0

#3167753 Napisano: 04.03.2010 08:51:32
melissa napisał(a):

moniaainom napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

asiunia2 napisał(a):

a mnie kolejny raz wkurzyła teściowa, dlaczego trzeba takową mieć....

He he, ska ja to znam emotka Moja mieszka 1500 km ode mnie, ale nawet telepatycznie potrafi mi dorzucic do pieca emotka Najwieksza wojna u nas o parowki, bo ja nie chce dziecku dawac wiec wyrodna matka jestem emotka No i dlaczego moje roczne dziecko chodzi jeszcze z pampersem??!!

Roczne i ma wołać na nocnik? Heh, nie wiem, czy to wykonalne emotka Ale musisz się starać, robić wszystko co w Twojej mocy, żeby dziecko już bez pampersa chodziło emotka
Za to moje takie chude, słabo wygląda, blade- oczywiście wg mojej teściowej emotka

I wkurza mnie skype. Kto wymyslil ten idiotyczny komunikator? 1500 km, a codziennie musze ogladac tesciowa emotka A powiedz mi wnusiu, dobrze ta mama sie toba zajmuje?. Wstretna jedza emotka

O matko! Ale Skype zawsze może się popsuć - zupełnie przypadkiem emotka
No, mój młodszy ma 16 miesięcy i w pampersie - ciekawe co by na to powiedziała emotka

No pewnie byłaby zniesmaczona emotka Wiecie, ja to bym wolała chyba, zeby wpadla raz na jakis czas, a nie tak wisiec mi na skype pol dnia i pier... jakies bzdury. Na szczescie jeszcze mloda zbyt mala, zeby rozumiec to wszystko, ale nienawidze najbardziej na swiecie manipulacji dzieckiem emotka Wiecie np. Nikt tak cie nie kocha jak babcia emotka A najgorsze jest to, ze wielkanoc spedzamy u niej emotka
0 0

#3167762 Napisano: 04.03.2010 08:54:16
beciala napisał(a):

sophie napisał(a):

emotka emotka
Słyszałam o jeszcze ciekawszych pomysłach co nie których, ale jakoś mnie to nie wkurza emotka
A w temacie wkurza mnie, ze pewnie Swoim postem rozpoczęłaś kolejną ciekawą dyskusję na forum emotka

Nie ,czemu?Przecież można spokojnie napisać co o tym myslicie ,po prostu wymiana zdań.Mnie to prostu wkurza ,bo to jest oszukiwanie.
0 0

#3167769 Napisano: 04.03.2010 08:56:06
I widzę ten przypadek stosowany nagminnie u kilku osób ,dlatego piszę o nim.
0 0

#3167779 Napisano: 04.03.2010 09:01:20
Dzis to wlasciwie wyrzuce z siebie wszystko, co mnie wkurza emotka
Wkurza mnie, ze czekam na nagrody z Rodzicow od pazdziernika i z MTJ od grudnia emotka I kalendarz z kanguromanii tez wysylaja mi od pazdziernika, ale z nimi to juz w ogole dluga historia, bo zrobili mnie w bambuko emotka
0 0

#3167785 Napisano: 04.03.2010 09:03:18
moniaainom napisał(a):

Wkurza mnie, ze czekam na nagrody z Rodzicow od pazdziernika i z MTJ od grudnia emotka I kalendarz z kanguromanii tez wysylaja mi od pazdziernika, ale z nimi to juz w ogole dluga historia, bo zrobili mnie w bambuko emotka

To możesz się pożegnac z nimi.
Z miesięcznika Rodzice czekałam 2 lata i się nie doczekałam. emotka
0 0

#3167791 Napisano: 04.03.2010 09:06:12
sophie napisał(a):

I widzę ten przypadek stosowany nagminnie u kilku osób ,dlatego piszę o nim.

No chyba że się wstydzą nazwiska męża i go w ogóle nie podają w zgłoszeniu konkursowym emotka
Jak ktoś ma dwa to niech podaje dwa zamiast jednego,a nie odstawia szopkę .
0 0

Gość: kajanna

#3167795 Napisano: 04.03.2010 09:07:45
sophie napisał(a):

beciala napisał(a):

sophie napisał(a):

emotka emotka

Nie ,czemu?Przecież można spokojnie napisać co o tym myslicie ,po prostu wymiana zdań.Mnie to prostu wkurza ,bo to jest oszukiwanie.

Hehe,widze,ze nie tylko ja to zauwazyłam!
I to dotyczy znanych tu i szanowanych nicków.Mnie to nie wkurza,ale dla mnie jest to po prostu żałosne...
0 0

#3167820 Napisano: 04.03.2010 09:22:04
sophie napisał(a):

moniaainom napisał(a):

Powaznie??? No to juz ja im dam emotka Napisze do centrum porad konsumenckich i tam mi cos doradza. Na szczescie maile, ktore z nimi wymienialam mam zapisane (ciagle mnie zwodzili). I mam juz gdzies te nagrode, ale nie pozwole sobie na takie traktowanie. Powinni chociaz przeprosic.
0 0

#3167823 Napisano: 04.03.2010 09:23:06
kajanna napisał(a):

sophie napisał(a):

beciala napisał(a):

sophie napisał(a):

emotka emotka

Hehe,widze,ze nie tylko ja to zauwazyłam!
I to dotyczy znanych tu i szanowanych nicków.Mnie to nie wkurza,ale dla mnie jest to po prostu żałosne...

O ktorym konkursie mowicie? szukam i nie moge znalezc.
0 0

#3167830 Napisano: 04.03.2010 09:24:29
moniaainom napisał(a):

sophie napisał(a):

moniaainom napisał(a):

Powaznie??? No to juz ja im dam emotka Napisze do centrum porad konsumenckich i tam mi cos doradza. Na szczescie maile, ktore z nimi wymienialam mam zapisane (ciagle mnie zwodzili). I mam juz gdzies te nagrode, ale nie pozwole sobie na takie traktowanie. Powinni chociaz przeprosic.

Mnie też zwodzili ,raz facet obiecywał że wysle ,potem kilka kobiet.W końcu dałam sobie spokój emotka
0 0