Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też takie mam
Gość: moniaainom
Ty się nie martw
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w poprzednim konkursie (z trampkami) też trafiłam na kilka takich felernych butelek...za takie coś powinna beknąć kontrola jakości ...
aska70
Postów 247
Data rejestracji 09.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: taaga20
prosto i zwięźle - SKLEROZ¡
agusia32
Postów 411
Data rejestracji 14.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobra Agnieszka, kto z nią nie mieszka
ciasssteczko
Postów 1381
Data rejestracji 31.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
tylko jakaś fajna nagroda może mnie pocieszyć
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja właśnie w playu tak miałam nie dali tego papierka ochronnego a jak odklejalam delikatnie to częśc liter zostalo na butelce czesc na nalepce i nie dalo sie rozczytac tak jakby na kleju byly ;/
napewno nie omieszkam im napisać
Gość: asiunia2
jola29k
Postów 2312
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
moj syn złapał w przedszkolu prawie wszystko od szkarlatyny ,bakteryjne zapalenia płuc do owsików , tydzien w przedszkolu miesiac w domu w tym roku szkolnym go wypisałam (boje sie o malutka ciagle walczymy z anemia )i mały nie choruje , no ale od wrzesnia musi juz isc bo ma 6 lat . Ale to mała bedzie juz wieksza i silnijsza mam nadzieje .
He he, ska ja to znam
zaczytana-pola
Postów 11536
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Roczne i ma wołać na nocnik? Heh, nie wiem, czy to wykonalne
Za to moje takie chude, słabo wygląda, blade- oczywiście wg mojej teściowej
I wkurza mnie skype. Kto wymyslil ten idiotyczny komunikator? 1500 km, a codziennie musze ogladac tesciowa
Gość: jutis
hehe, taka interaktywna babcia a Ty nie boisz się pisac ?
dla mnie temat rzeka
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O matko! Ale Skype zawsze może się popsuć - zupełnie przypadkiem
No, mój młodszy ma 16 miesięcy i w pampersie - ciekawe co by na to powiedziała
Gość: jutis
1500 km ?????? kobieto, na klęczkach do Częstochowy zasuwaj
kalisto1986
Postów 7986