Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
aska70
Postów 247
Data rejestracji 09.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
E tam, zależy od faceta. Z pewnych powodów ja pracuję, a mąż siedzi przy trzyletnim dziecku i nikomu nie dzieje się krzywda
melissa
Postów 1055
Data rejestracji 22.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie stracę kupę czasu i nerwów na próżno. A przez ten konk nie mam czasu, żeby coś sensownego wymyśleć w opisówkach, w których przynajmniej wygrywałam
Gość: polec
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na pocieszenie - Dziękujemy za oddanie głosu.
mnie wkurza,że przypaliłam ulubiony garnek
Gość: js28
aska70
Postów 247
Data rejestracji 09.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Otóż to! Ale takich, co się nie tkną babskiej roboty nie brakuje. Cóż, jako panna uciekałam od takich z daleka, bo z góry było wiadomo, że to żaden partner życiowy.
Gość: sophie
Piszesz ,że wszystko robi ,sprzata gotuje ,pierze, taki męski robot ,to nie rozumiem czemu takie cudo chcesz wymienić na lepszy model?
Gość: stokrotka60
nie dziwie sie ze woli w zlobku byc
chociaz nie znam drugiego takiego dziecka
ale twojego synka rozumiem
a bo mnie zezłościł i mamy ciche dni, nawet na gg nam sie nie chce ze sobą gadać jak go nie ma
Tak ,z facetami tak jest ,po prostu trzeba przeczekać
okaże się jak wróci
Gość: jutis
mój synek tez uwielbiał chodzić do żłobka. choróbska to jeden wielki minus tej instytucji ale sam kontakt z dziećmi i urozmaicone formy spędzania są nie do nadrobienia przez najbardziej zaangażowaną babcie... zresztą odchorował swoje w żłobku a teraz mamy jedno, dwa lekkie przeziębienia w roku i na tym koniec. wszystko zależy od sytuacji a także od samego dziecka. młodszy synek jeśli się dostanie to tez będzie chodził do żłobka, bo w mojej ocenie nie mam takiej możliwości, żeby zrezygnować z pracy, babcie tez nie wchodzą w grę, a z obcą osoba nie zostawię, pomijając fakt, że pomimo etatu nie stać mnie na opiekunkę. wkurza mnie, że nawzajem się oceniacie według własnej miary
Gość: taaga20
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kochana na wyszyńskiego w tym integracyjnym głupie baby zamykaja dzieci w składziku do leżakow jak sa niegrzeczne
juz nie jedna mama robiła zadymy
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Twoja ironia została zrozumiana, ale czy naprawdę potrzebna?
O żesz !
Gość: cytrynkowa
może by jakiś wątek,mąż, żona, dzieci założyć taka dyskusja!!!
Mnie to wkurza że nie moge znaleść pracy!!
Chciałabym miec dziecko wtedy mialabym powód by nie pracowac! A takto to nie ma dziecka, i nie moge znaleść pracya
Masakra!
Bardzo mnie to wkurza
Gość: marielu
wkurza cie coś napisz już my ci tu dopier...
Gość: gosia16
w naszych przedszkolach od dawna tak robią ( stary sposób)
ja bardzo bym chciała aby mój mały miał kontakt z innymi maluchami - ale tak strasznie boje się tych chorób - że niestety jestem zmuszona odbierać mu tą przyjemność
dzieciaki przedszkolne są zupełnie inne od lelków chowanych w domu
wkurza mnie właśnie to że nie mam odwagi dać młodego do przedszkola Czy ja zawsze muszę tak panikować na jego p-kcie ??/cytat]
A ja uważam że przedszkole i choroby w nim załapane nie są takie złe ,moje dziecko już przeszło ospę i bardzo się z tego cieszę .Ja nie chodziłam do przedszkola ospę miałam w wieku 27 lat i myślałam że się uduszę tak ją przechodziłam.Teraz drżę na samo słowo choroby wieku dziecięcego.
leona
Postów 513
Data rejestracji 27.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Są takie miejsca, w moim mieście przynajmniej, gdzie można malca przyprowadzić właściwie do towarzystwa, żeby pobawiło się z innymi dziećmi, porysowało albo czegoś pouczyło się w grupie na mniej lub bardziej regularnych zajęciach. Tylko od rodzica zleży wybór pory i to czy zostawią dziecko na 1 czy 4 godziny i ile razy w tygodniu a instytucja jest otwarta do 18.00. To bardzo fajne rozwiązanie. Pewnie opłaca im się tam kombinować w opisany przykry sposób. Chore dziecko nie przyjdzie, więc oni nie zainkasują kasy za jego obecność