Wkurza mnie...

Gość: asiasia

#3194195 Napisano: 12.03.2010 09:55:01
emanuela24 napisał(a):

sambolera napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

a mnie ostatnio wkurzyła służba zdrowia, myślałam ze szału dostanę
w czwartek mojemu małemu oko zapuchło i co?? było po 18 więc co się okazuje że najbliższy okulista 60 km emotka niech żyje służba zdrowia i Ci co te poronione pomysły wymyślają emotka z wrzeszczącym, obolałym malcem jechałam taki kawał bo w Starogardzie nawet prywatnie po 18 żaden okulista nie przyjmuje emotka emotka emotka emotka niech oczy wypali temu kto za to odpowiada, wstyd aby w szpitalu nie było dyżuru okulistycznego emotka emotka emotka emotka
gdybym wiedziała kto to to bym emotka emotka emotka

wspolczuje
w dalszym szpitalu chociaz szybko pomogli?

ja mialam troche podobna sytuacje-nie moglam chodzic-poszlam na izbe przyjec-nie zadzwonili po ortopede tylko pierwszy lepszy lekarz zlecil mi gips, ktory tylko pogorszyl sytuacje w wyniku czego mialam dluga rehabilitacje

no pomogli trafiliśmy na świetną okulistkę z dużą cierpliwością do dzieci - małemu pod powieką zrobił się ropień i go hm.... nie wiem jak to napisać bo w sumie szturchnęła go patyczkiem i się ropa wydostała ze środka ( nie wiem od czego ta ropa była czy nawiał piasek i się wbił w powiekę czy jak?? ) i do tego zapalenie spojówek ( mały tarł to oko i pewnie od tego a że byliśmy na dworze i wtedy zaczął trzeć to domniemywam że piasek jakiś mu nawiał i od tego ten ropień a że tarł rączką brudną bo byliśmy na podwórku to sobie brud jakiś tam wtarł i pewnie od tego to zapalenie spojówek) no i babeczka spojrzała że mamy sporą drogę do domu od razu małemu oczko zakropiła i mały zasnął opuchlizna już w drodze do domu zaczęła schodzić - teraz tylko kropelki przez 7 dni emotka ale oczko już dobrze wygląda emotka

ale jaki stres wrrrrr dziecku oko puchnie a Ty jedziesz taki kawał i nie wiesz co się narobi w tym czasie z okiem ( a że ja panikara straszna jestem jeśli chodzi o młodego to aż się trzęsłam ze strachu - porządnie się nakręciłam po drodze - włączyło mi się czarnowidztwo i właśnie w tamtym momencie miałam dorwać osobę która zlikwidowała dyżury okulistyczne emotka )

ale najważniejsze że już jest dobrze emotka

Dobrze że już po wszystkim, ciesze się że tak się skończylo. Mojej bratanicy tak okulistka wycisnela ropę że dziecko jest teraz bez rogówki...tzn ma sztuczna soczewkę imitująca rogowke, ale oczywiście nie widzi.
emotka
0 0

Gość: zeida

#3194197 Napisano: 12.03.2010 09:57:09
wkurza mnie rossman, a właściwie to, że nie potrafię tam nic ugrać, nawet głupiego tuszu ! emotka
0 0

luk1990

#3194210 Napisano: 12.03.2010 10:00:48
a mnie wkurza brak weny tworczej ostatnio:( tyle fajnych konkursow wkolo a mi wcale nie jest weslolo;/ zadnego ciekawego hasla wymyslic nie moge a odkurzacz z reala by sie przydal na nowa zycia droge emotka emotka
0 0

Gość: asiasia

#3194224 Napisano: 12.03.2010 10:06:11
emanuela24 napisał(a):

asiasia napisał(a):

Dobrze że już po wszystkim, ciesze się że tak się skończylo. Mojej bratanicy tak okulistka wycisnela ropę że dziecko jest teraz bez rogówki...tzn ma sztuczna soczewkę imitująca rogowke, ale oczywiście nie widzi.
emotka

emotka o matko - dobrze że nie wiedziałam że to grozi takimi powikłaniami emotka bo bym tam zeszła na zawał (a serio panikara ze mnie straszna - oczywiście jeśli chodzi o mnie to nie - ale jak chodzi o syna emotka potrafię takiej paniki narobić )

to nie chodzi nawet o powikłania, tylko o technikę wykonania tego zabiegu. Niestety my mieliśmy pecha. Nie martw się, najwazniejsze że wszystko jest ok.
Wkurzają mnie,a raczej ogromnie smucą dzisiejsze wiadomości które otrzymałam.
0 0

luk1990

#3194226 Napisano: 12.03.2010 10:06:29
emanuela24 napisał(a):

asiasia napisał(a):

emotka

emotka o matko - dobrze że nie wiedziałam że to grozi takimi powikłaniami emotka bo bym tam zeszła na zawał (a serio panikara ze mnie straszna - oczywiście jeśli chodzi o mnie to nie - ale jak chodzi o syna emotka potrafię takiej paniki narobić )

fajnie ze tylko tak niegroznie sie skonczylo dla Twojego synkaemotka wiem cos o byciu przewrazliwiona mama- ale w tym pozytywnm zaczeniu oczywiscie emotka
0 0

olus15

#3194284 Napisano: 12.03.2010 10:32:46
ja też wolę reagować szybko , nawet czasem na wyrost
w końcu nigdy nie wiadomo a lekarka niech sobie myśli
Już lepiej nie piszcie o tych powikłaniach bo od razu człowiek nerwowy się staje
Mnie błędy i niedopatrzenia w sztuce lekarskiej przerażają
0 0

aska70

#3194296 Napisano: 12.03.2010 10:38:02
400 możliwości - i nie będę testować herbatek. Nie, nie będę się wkurzać na dobranoc...
0 0

masza

#3194301 Napisano: 12.03.2010 10:39:02
aska70 napisał(a):

400 możliwości - i nie będę testować herbatek. Nie, nie będę się wkurzać na dobranoc...

mi tez podziekowali mimo ze mam 2 małych dzieci............. emotka
0 0

Gość: beata82roksana82

#3194309 Napisano: 12.03.2010 10:41:35
masza napisał(a):

aska70 napisał(a):

szkoda i u mnie to samo emotka
0 0

zaczytana-pola

#3194313 Napisano: 12.03.2010 10:42:25
beata82roksana82 napisał(a):

masza napisał(a):

aska70 napisał(a):

szkoda i u mnie to samo emotka

i u mnie też do tyłu emotka
0 0

olus15

#3194321 Napisano: 12.03.2010 10:44:47
a ja nie mam ani tuszu ani herbatki i generalnie wisi mi to
nie ma co się denerwować o takie pierdoły
0 0

jola29k

#3194393 Napisano: 12.03.2010 11:16:18
olus15 napisał(a):

ja tez nie mam , ale co mi tam
0 0

kalisto1986

#3194412 Napisano: 12.03.2010 11:29:54
jola29k napisał(a):

olus15 napisał(a):

ja tez nie mam , ale co mi tam

tez nie mam , ale nie teraz to innym razem emotka
wkurza mnie bol glowy od 3 dni emotka
0 0

Gość: m3107

#3194422 Napisano: 12.03.2010 11:35:58
ale przeciez z tymi herbatkami to bylo 200 pierwszych i 200 ostatnich osob, czyli wystarczylo przed polnoca sie zglosic ostatniego dnia i 100% pewności bylo ze sie da zalapac
0 0

izoldaaa6

#3194482 Napisano: 13.03.2010 04:20:12
a mnie wkurza to że w tedy k9edy nie trzeba (tak jak teraz) nie chce mi się spać, i siedze i błądze bezczynnie na necie w poszukiwaniu nie wiadomo czego (a na dodatek nic ciekawego nie ma)
i pewnie nad samym ranem zachce mi się spać a wtedy moje córcie zrobią pobudkę i nici ze spania, a ja przez resztę dnia będę nieprzytomna.
emotka a wieczorem spotkanie forumowe i będę wyglądać jak koszmar (niewyspana, a co najgorsze jak łykne sobie co nieco to mogę zaniemóc i co wtedy ????)
ale myślę że nie odcholują emotka emotka emotka
0 0

izoldaaa6

#3194483 Napisano: 13.03.2010 04:22:43
i wkurzyło mnie to że jedyna zapalniczka jaką posiadam właśnie odmówiła mi posłuszeństwa i nie mam nawet jak z tego wszystkiego zapalić fajki, a nie chcę obudzić całego domu w poszukiwaniu ognia (ps. czuję się jak NAPOLEON emotka emotka emotka emotka
0 0

izoldaaa6

#3194488 Napisano: 13.03.2010 05:15:05
aha i bardzo mnie wkurza w wątku MDW pisanie post pod postem o wygraniu min bulionetki czy tuszy, nie przecze że jest to wygrana z której jest się co cieszyć chodź mała, ale zawsze coś. lecz jak wchodzę w ten wątek i choć wygrałam bulionetkę to nie piszę o niej bo widząc 3 strony wątku zawalone samymi bulionetkami czy czymś w podobie, to mnie to załamuje bo muszę przewertować klika stron żeby przeczytać o jakiejś innej wygranej, jak widzę takie coś to już mi się odechciewa pisać o moich takich samych wygranych bo wiem że to wprowadzi w złość kilka bądź kilkanaście osób tak jak ja. więc apeluję jeżeli już chcecie tak koniecznie pochwalić się czymś (co wygrało połowa lub większość forum) to chociaż nie cytujcie innych, bo widziałam nie raz że był cytat na połowę strony i powtarzające się zdanie ja mam też czy coś w podobie. napiszcie po prostu że: wygrałam/łem coś tam Bo naprawdę takie wertowanie stron strasznie wkurza (zwłaszcza jeśli ktoś ma mało czasu i chce przeglądnąc klika wątków.

o kurcze ale się rozpisałam emotka
0 0

kinga1

#3194498 Napisano: 13.03.2010 06:06:47
wszystko emotka
0 0

Gość: czarnaporzeczka2

#3194505 Napisano: 13.03.2010 06:28:53
wkurza mnie zima bo znów jest, wieje, sypie śnieg-grad emotka ja nie chce isc do pracy jest zimno emotka
0 0

izoldaaa6

#3194516 Napisano: 13.03.2010 06:39:10
lovcia88 napisał(a):

pegaz napisał(a):

a mnie wkurza ze nie można juz nawet poprosic o wklejenie wyników w wątku wyniki bo od razu cenzuraająca malisa karniaka daje inni pisza bzdury gdzie popadnie a ona nie reaguje[/b]

W watku wyniki wkleja sie JEDYNIE linki z wynikami. Jesli chcesz poprosic o wklejenie wynikow, mozesz to zrobic np. w watku Szukam lub Pomocy!.

sorki że pisze to tu ale jak by mi się nie wyświetlały wyniki to nie prosiła bym w o wklejenie ich w temacie (obojętnie jakim)tylko napisała bym na priw prośbę o przesłanie, bo to faktycznie wkurza, jak klika osób na raz odczyta taki post z prośbą o wyniki i w tym, samym czasie odpowie kilka osób to ro bi się śmietnik
0 0