Wkurza mnie...

anialistopad

#3194517 Napisano: 13.03.2010 06:39:11
A mnie wkurza , że skruszył mi się ząb i wypadła plomba a zapłaciłam kur....e dentystce kupę kasy i miało być dobrze.Zadzwoniłam do niej wczoraj to kazała mi przyjść za 2 tygodnie i to prywatnie wkurza mnie to.
0 0

Gość: bruce

#3194607 Napisano: 13.03.2010 07:36:24
jak piszę, że mnie wkurza, to sypie na potęgę,
no to się wzięłam na sposób i skubańcowi piszę, że się z niego cieszę (https://www.e-kon...g-69.html#f3188888), a ten wali jeszcze bardziej...
u nas kompletnie zasypane, zakopane - można by rzec śmiało, masa tego leci z nieba nieprzerwanie, zero słońca, drogi nieprzejezdne...
wkurza mnie ten śnieg!
emotka
0 0

lucynka20

#3194620 Napisano: 13.03.2010 07:42:37
lovcia88 napisał(a):

pegaz napisał(a):

a mnie wkurza ze nie można juz nawet poprosic o wklejenie wyników w wątku wyniki bo od razu cenzuraająca malisa karniaka daje inni pisza bzdury gdzie popadnie a ona nie reaguje[/b]

W watku wyniki wkleja sie JEDYNIE linki z wynikami. Jesli chcesz poprosic o wklejenie wynikow, mozesz to zrobic np. w watku Szukam lub Pomocy!.

a ja popieram ze wkurza bo zatakie karniak a za głupie dogryzanie np.fikumiku i kilku innych osób omijaja ich karniaki ! mnie to wkurza .
0 0

radosna

#3195357 Napisano: 13.03.2010 11:34:42
Lvcasie! Nie spamuj tyle, bo będziesz w tyle!
0 0

Gość: magma6

#3195393 Napisano: 13.03.2010 11:44:10
wkurzył mnie leniwy kurier, bo od wczoraj wozi ze sobą moje kosmetyki z Anielsko piękna, a przyniesie mi je dopiero dzis wieczorem jak wyjdzie na spacer z pieskiem-dzwonił własnie emotka
0 0

Gość: arta

#3195449 Napisano: 13.03.2010 11:58:13
Wkurza mnie ten dezodorant FA z anielsko piękna. Mogli wysłać to wcześniej, bym miała sztuczny śnieg do bazgrania po szybach, bo chyba tylko do tego się nadaje...
0 0

beataa81

#3195489 Napisano: 13.03.2010 12:11:26
...że muszę dziś wyjść z domu...a taką mam ochotę na nicnierobienie caaaały dzień...
0 0

kalisto1986

#3195500 Napisano: 13.03.2010 12:16:37
pegaz napisał(a):

a mnie wkurza ze nie można juz nawet poprosic o wklejenie wyników w wątku wyniki bo od razu cenzuraająca malisa karniaka daje inni pisza bzdury gdzie popadnie a ona nie reaguje

ta melisa która Cie tak wkur.... odwala kawał dobrej roboty dzięki której ma tu panować względny pożadek, siedzi dodaje konkursy z których ty pozniej korzystasz, dba o całe forum i rownież min dzieki niej tutaj jestes więc czasem wystarczy troszke pomyslec zanim kogos obrazi, a za taki tekst powinienes oberwac nie 2 karniaki bo ona nie robi tego bo jej sie tak podoba tylko dla nas wszystkich, a ciagle namenty ze nie widze wynikow doprowadzaja do szalu , a opcja napisz wiadomosc nie jest wcale taka trudna emotka a jak latwo mozna zauważyć tak jak wszedzie tutaj tez panuja pewne zasady które akceptujesz korzystając z forum

W temacie wkurzają mnie chamskie osoby emotka
0 0

Gość: sophie

#3195504 Napisano: 13.03.2010 12:17:04
ilonar2301 napisał(a):

beata82roksana82 napisał(a):

masza napisał(a):

aska70 napisał(a):

400 możliwości - i nie będę testować herbatek. Nie, nie będę się wkurzać na dobranoc...

mi tez podziekowali mimo ze mam 2 małych dzieci............. emotka

szkoda i u mnie to samo emotka

i u mnie też do tyłu emotka

Hmm ,ja też nie mam ,a to bardzo dziwne bo zaraz jak się pojawiło w topie Teraz wypełniałam i kicha....
Widocznie jak już się pojawiło w teraz to kilkadziesiąt osob wczesniej wypełniło .
0 0

madzia34

#3195515 Napisano: 13.03.2010 12:20:12
sophie napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

beata82roksana82 napisał(a):

masza napisał(a):

aska70 napisał(a):

400 możliwości - i nie będę testować herbatek. Nie, nie będę się wkurzać na dobranoc...

mi tez podziekowali mimo ze mam 2 małych dzieci............. emotka

szkoda i u mnie to samo emotka

i u mnie też do tyłu emotka

Hmm ,ja też nie mam ,a to bardzo dziwne bo zaraz jak się pojawiło w topie Teraz wypełniałam i kicha....
Widocznie jak już się pojawiło w teraz to kilkadziesiąt osob wczesniej wypełniło .

mój maluch tez sie nie załapał,dobrze ze wczesniej mu kupiłam i pije
0 0

Gość: potworkaa

#3195533 Napisano: 13.03.2010 12:24:40
kaki76 napisał(a):

A mnie wkurza , że skruszył mi się ząb i wypadła plomba a zapłaciłam kur....e dentystce kupę kasy i miało być dobrze.Zadzwoniłam do niej wczoraj to kazała mi przyjść za 2 tygodnie i to prywatnie wkurza mnie to.

a ja zapisałam się wczoraj do ortodonty...w wielkiej prywatnej klinice i czas oczekiwania to półtora miesiąca... emotka nie wiem czy moje zęby do tego czasu przeżyją emotka a państwowo to juz w ogóle nie ma co marzyć bo czas oczekiwania to około roku..i to mnie wkurza jeszcze mocniej..że człowiek płaci te składki i ubezpieczenia a jak potrzebuje pomocy to oooo... emotka nie chcę aparatu dla swojego widzi mi się bo mam krzywy jeden ząbek tylko dlatego, że mi się wyważają podczas żucia i zaraz mogą wypaść emotka emotka emotka
0 0

isiulka

#3195542 Napisano: 13.03.2010 12:27:50
kaki76 napisał(a):

No nie zartuj, zadzwon jeszcze raz i powiedz ze chcesz rozmawiavc z dentystka a nie recepcjonistka, to przyjmnie cie od razu, ma chyba zreszta taki obowiazek. Ja mialam taka sytuacje to jeszczew tym samym dniu mnie przyjela , mialam pierwszenstwo przed innymi pacjentami. Przeciez przez takie odwlekanie mozesz nawet stracic gwarancje na plombe. Nie popuszczaj tlyko zadzwon i powiedz ze żądasz wizyty bo już raz czekalas na wizyte w kolejce ( jak robilas plombe).

Wkurza mnie ten glupi snieg:/
0 0

Gość: pegaz

#3195552 Napisano: 13.03.2010 12:32:00
kalisto1986 napisał(a):

pegaz napisał(a):

a mnie wkurza ze nie można juz nawet poprosic o wklejenie wyników w wątku wyniki bo od razu cenzuraająca malisa karniaka daje inni pisza bzdury gdzie popadnie a ona nie reaguje

ta melisa która Cie tak wkur.... odwala kawał dobrej roboty dzięki której ma tu panować względny pożadek, siedzi dodaje konkursy z których ty pozniej korzystasz, dba o całe forum i rownież min dzieki niej tutaj jestes więc czasem wystarczy troszke pomyslec zanim kogos obrazi, a za taki tekst powinienes oberwac nie 2 karniaki bo ona nie robi tego bo jej sie tak podoba tylko dla nas wszystkich, a ciagle namenty ze nie widze wynikow doprowadzaja do szalu , a opcja napisz wiadomosc nie jest wcale taka trudna emotka a jak latwo mozna zauważyć tak jak wszedzie tutaj tez panuja pewne zasady które akceptujesz korzystając z forum

Przemądrzała su...a
0 0

Gość: pegaz

#3195556 Napisano: 13.03.2010 12:33:00
potworkaa napisał(a):

kaki76 napisał(a):

a ja zapisałam się wczoraj do ortodonty...w wielkiej prywatnej klinice i czas oczekiwania to półtora miesiąca... emotka nie wiem czy moje zęby do tego czasu przeżyją emotka a państwowo to juz w ogóle nie ma co marzyć bo czas oczekiwania to około roku..i to mnie wkurza jeszcze mocniej..że człowiek płaci te składki i ubezpieczenia a jak potrzebuje pomocy to oooo... emotka nie chcę aparatu dla swojego widzi mi się bo mam krzywy jeden ząbek tylko dlatego, że mi się wyważają podczas żucia i zaraz mogą wypaść emotka emotka emotka

a to stad ten login emotka emotka emotka
0 0

#3195642 Napisano: 13.03.2010 01:04:25
pegaz napisał(a):

potworkaa napisał(a):

kaki76 napisał(a):

osz Ty emotka czekaj jak będę miała nowe ząbki to przyjdę w nocy i wyssę twą krew z szyi niczym Dracula emotka a login powstał właśnie zupełnie przeciwnie do wyglądu..bo to też mnie wkurza, że mnie każdy postrzega przez urodę...i takim kobietom jest w życiu znacznie trudniej...bo muszą całemu światu udowadniać, że mają coś w głowie...
Ale już koniec - dziś się nie denerwuję już emotka
0 0

#3195643 Napisano: 13.03.2010 01:05:53
pegaz napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

pegaz napisał(a):

Przemądrzała su...a

i proszę tu moich forumowych koleżanek nie obrażać...ooo.... emotka
0 0

sambolera

#3195648 Napisano: 13.03.2010 01:08:34
arta napisał(a):

Wkurza mnie ten dezodorant FA z anielsko piękna. Mogli wysłać to wcześniej, bym miała sztuczny śnieg do bazgrania po szybach, bo chyba tylko do tego się nadaje...

tez tak mam, lady speedstick tez daje efekt sztucznego sniegu emotka
0 0

Gość: zeida

#3195658 Napisano: 13.03.2010 01:10:35
Wkurza mnie wszystko, bo jestem niewyspana - sąsiedzi znowu zrobili imprezkę, kobiety stukały po podłodze obcasami do 2 w nocy, głośno mówili, a ja nie mogłam zasnąć. Walenie w podłogę nie dało efektu emotka
Co za chołota !
0 0

psemulek

#3195664 Napisano: 13.03.2010 01:13:42
zeida napisał(a):

Wkurza mnie wszystko, bo jestem niewyspana - sąsiedzi znowu zrobili imprezkę, kobiety stukały po podłodze obcasami do 2 w nocy, głośno mówili, a ja nie mogłam zasnąć. Walenie w podłogę nie dało efektu emotka
Co za chołota !

I za to też nienawidzę moich sąsiadów, z tym, że jeśli Ciebie to pocieszy, to moi potrafią zrobić imprezę całonocną w środku tygodnia, a ja muszę wstawać potem do pracy o 5 rano, a oni oczywiście smacznie śpią do południa
emotka emotka emotka emotka
0 0

leona

#3195733 Napisano: 13.03.2010 01:32:26
potworkaa napisał(a):

pegaz napisał(a):

potworkaa napisał(a):

kaki76 napisał(a):

osz Ty emotka czekaj jak będę miała nowe ząbki to przyjdę w nocy i wyssę twą krew z szyi niczym Dracula emotka a login powstał właśnie zupełnie przeciwnie do wyglądu..bo to też mnie wkurza, że mnie każdy postrzega przez urodę...i takim kobietom jest w życiu znacznie trudniej...bo muszą całemu światu udowadniać, że mają coś w głowie...
Ale już koniec - dziś się nie denerwuję już emotka

Nie ma się czego bać, właśnie w maju zdejmę aparacik (2 lata zleciały jak 2 miesiące) a mój ząbek, który miał wypaść obecnie ma się świetnie i jest śliczny. Cały wyraz buzi zyskał po kuracji aparatem. Zbieram teraz masę komplementów za ząbki i uśmiech a co dopiero będzie w maju emotka
0 0