Wkurza mnie...

delfinka101

#3208441 Napisano: 17.03.2010 11:01:52
regusia napisał(a):

wkurza mnie,że mój Tato nie wierzy,ze mozna wygrac coś więcej niż książkę!!że wszystko musi byc ustawiane wg Niego!! emotka emotka emotka

Ja tez tak słysze ; masz znajomości i dlatego wygrywasz..koszmarek
0 0

Gość: minia

#3208446 Napisano: 17.03.2010 11:02:46
potworkaa napisał(a):

karolkas napisał(a):

evja napisał(a):

potworkaa napisał(a):

A mnie wkurza, że w które wyniki bym nie zajrzała to karolkas nagrodę zgarnia emotka emotka już w tych facebookowych konkursach to w szczególności emotka a poważnie to gratuluję i podziwiam emotka

Mówisz o Karolinie Ś.?
Mnie akurat nie wkurza, ale doceniam za determinację, i oby nam wszystkim tak się powodziło emotka

W temacie - wkurza mnie pustka w skrzynce mailowej i pogoda za oknem. Chce wiosnę!

ha ha emotka moge sie podzielic

Bo mnie akurat wkurza ostatnio to że wszedzie wygrywam albo kosmetyki albo same slodkości i nic z tego nie mam, bo sie odchudzam.
a to co bym chciala wygrać to mi się nie udaje.

a bo to tak zawsze jest..że się wygrywa coś na czym nie zależy.... emotka i to w sumie tez trochę wkurzające emotka

po co grac o cos czego sie nie chce?
takie mam małe pytanie emotka

u mnie pustki w skrzynce 1 złosci mnie to
0 0

avatea

#3208457 Napisano: 17.03.2010 11:06:00
delfinka101 napisał(a):

regusia napisał(a):

wkurza mnie,że mój Tato nie wierzy,ze mozna wygrac coś więcej niż książkę!!że wszystko musi byc ustawiane wg Niego!! emotka emotka emotka

wkurzające to jest... to fakt...
ustawianie ustawianiem a ja mam ciągle nadzieję, że wygram kumulację w RMF....
i to by przytarło nosa tym co myślą, że tam coś ustawiają...

wkurza mnie, że to normalnie nałóg te smski do RMFki
0 0

Gość: taaga20

#3208510 Napisano: 17.03.2010 11:18:54
avatea napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

regusia napisał(a):

avatea a nie dziwi cię żeczy to w rmf czy w zetce - ludzie do których oddzwaniają - wysłali zazwyczaj tylko jednego esemeska i pierwszy raz w życiu wygrali emotka
0 0

Gość: regusia

#3208525 Napisano: 17.03.2010 11:20:44
taaga20 napisał(a):

avatea napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

regusia napisał(a):

avatea a nie dziwi cię żeczy to w rmf czy w zetce - ludzie do których oddzwaniają - wysłali zazwyczaj tylko jednego esemeska i pierwszy raz w życiu wygrali emotka

avatea!! dokladnie ja o tym pisałam!! mój Tato mowi,ze cała ta kumulacja jest ustawiona i ze to zawracanie du.. i strata kasy!! a tez czekam...
0 0

karolkas

#3208551 Napisano: 17.03.2010 11:23:36
minia napisał(a):

potworkaa napisał(a):

karolkas napisał(a):

evja napisał(a):

potworkaa napisał(a):

A mnie wkurza, że w które wyniki bym nie zajrzała to karolkas nagrodę zgarnia emotka emotka już w tych facebookowych konkursach to w szczególności emotka a poważnie to gratuluję i podziwiam emotka

Mówisz o Karolinie Ś.?
Mnie akurat nie wkurza, ale doceniam za determinację, i oby nam wszystkim tak się powodziło emotka

W temacie - wkurza mnie pustka w skrzynce mailowej i pogoda za oknem. Chce wiosnę!

ha ha emotka moge sie podzielic

Bo mnie akurat wkurza ostatnio to że wszedzie wygrywam albo kosmetyki albo same slodkości i nic z tego nie mam, bo sie odchudzam.
a to co bym chciala wygrać to mi się nie udaje.

a bo to tak zawsze jest..że się wygrywa coś na czym nie zależy.... emotka i to w sumie tez trochę wkurzające emotka

po co grac o cos czego sie nie chce?
takie mam małe pytanie emotka

u mnie pustki w skrzynce 1 złosci mnie to

temat już walkowany był wiele razy, A na przyklad po to żeby sprzedać i sobie kupic to co się chce, po to zeby dac w prezencie i zaoszczędzić, po to, bo mąż je slodkosci, po to bo lubie grac i wygrywać i tych po to jest setki. I nie linczuj, ze to ja wygrałam paczke ptasiego mleczka i odebrałam na przyklad nagrode Tobie.
Wkurzają mnie takie teksty.
0 0

avatea

#3208561 Napisano: 17.03.2010 11:25:33
regusia napisał(a):

taaga20 napisał(a):

avatea napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

regusia napisał(a):

avatea!! dokladnie ja o tym pisałam!! mój Tato mowi,ze cała ta kumulacja jest ustawiona i ze to zawracanie du.. i strata kasy!! a tez czekam...

mojego kumpla spod Tarnowa znajoma wygrała z rok temu... i nikogo w radiu nie znała - więc mam nadzieję...
takie 20000 załatwiło by mi za jednym zamachem kilka kłopotów...

ja u nich wygrałam w drobniejszych konkursach...
i mam słabość....
uparcie wysyłam smska
z wiarą, że dziś padnie na mnie:)

ale jak słuchacie ludzi co wygrywają to ja niedawno słyszałam jak ktoś marudził, że wysłał tyle smsków, a Halo powiedział....

a jeśli ustawiają... niech ustawią na mnie!!!! i już:)
0 0

#3208575 Napisano: 17.03.2010 11:30:12
avatea napisał(a):

regusia napisał(a):

taaga20 napisał(a):

avatea napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

regusia napisał(a):

mojego kumpla spod Tarnowa znajoma wygrała z rok temu... i nikogo w radiu nie znała - więc mam nadzieję...

i mam słabość....
uparcie wysyłam smska

ale jak słuchacie ludzi co wygrywają to ja niedawno słyszałam jak ktoś marudził, że wysłał tyle smsków, a Halo powiedział....

oooo to jak znajoma wygrala a nie miala znajomosci to faktycznie jest nadzieja....:) no to czekamy;) najwyzej dzisiaj Ty a jutro ja;)
0 0

Gość: raf08

#3208597 Napisano: 17.03.2010 11:34:14
a mnie wkurza firma Tchibo, bo nie odpisuje na maile.
Schodzi już na dno
0 0

#3208607 Napisano: 17.03.2010 11:37:34
raf08 napisał(a):

a mnie wkurza firma Tchibo, bo nie odpisuje na maile.
Schodzi już na dno

przez telefon nie mają sensownych wyjaśnien,na maila nie odpisują,w grupie dyskusyjnej sie nie pokazują a jak napisze sie im prawde to kasują z facebooka,zeby inni nie mogli czytać emotka
0 0

Gość: taaga20

#3208609 Napisano: 17.03.2010 11:37:48
avatea napisał(a):

regusia napisał(a):

taaga20 napisał(a):

avatea napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

regusia napisał(a):

i mam słabość....
uparcie wysyłam smska

ech najbardziej mi się chyba podobało jak z zetki dzwonili z kumulacją a babka odbiera i mówi: - RMF FM najlepsza muzyka! emotka Nagrodę jej dali ale musiała obiecać że zmieni stację i tylko zetki będzie słuchała emotka
0 0

darog

#3208630 Napisano: 17.03.2010 11:43:02
Wkurza.
koleżanki Pionas nie chce zarejestrowac...a link do rejestracji nie działa...ona ciagle cos wygrywa, nic mi nie mówi gdzie, chce do bazy dodawac,, ale doprosic sie Pionasa nie moze. Pionas halo? Zobacz poczte, laska do ciebie od kilku tyg z prosba o rejestracje pisze, a jaki login Ci podaje, to nie wiem..
0 0

sambolera

#3208641 Napisano: 17.03.2010 11:44:44
darekgryko napisał(a):

Wkurza.
koleżanki Pionas nie chce zarejestrowac...a link do rejestracji nie działa...ona ciagle cos wygrywa, nic mi nie mówi gdzie, chce do bazy dodawac,, ale doprosic sie Pionasa nie moze. Pionas halo? Zobacz poczte, laska do ciebie od kilku tyg z prosba o rejestracje pisze, a jaki login Ci podaje, to nie wiem..

mój brat też chciał się zarejestrować i nie może właśnie
0 0

Gość: minia

#3208650 Napisano: 17.03.2010 11:48:07
złoszcze sie bo dodałam juz wielek konkursów i one nie pojawiły sie w bazie ! i nadal ma 2 pkt karne!
Wkurza mnie to ze karniaki łatwo sie lapie a na odjecie nie ma szans!
0 0

merynosek

#3208966 Napisano: 17.03.2010 01:19:27
Wkurzają mnie dwie osoby, u których wygrałam w konkursach na forum jeszcze przed Walentynkami i nadal czekam na moje nagrody! A wysłane miały być już dawno... W dodatku łaskawie nawet na PW nie odpisują...
Jeśli nie macie zamiaru wysłać tych nagród to napiszcie! emotka
0 0

Gość: l0ginka

#3208980 Napisano: 17.03.2010 01:22:44
a mnie wkurza, że z konkursu sms nagrodę trzeba odebrać osobiście.. owszem tak jest w regulaminie, ale w sms-owych to raczej niespotykane...około 700 km..
0 0

toka

#3208986 Napisano: 17.03.2010 01:24:07
merynosek napisał(a):

Wkurzają mnie dwie osoby, u których wygrałam w konkursach na forum jeszcze przed Walentynkami i nadal czekam na moje nagrody! A wysłane miały być już dawno... W dodatku łaskawie nawet na PW nie odpisują...

tez tak wygrałam kiedys u osoby o nicku na litere s.Jesli to ta sama to nie łudź sie ze dostaniesz nagrode.A w temacie wkurza mnie katar i okropny ból głowy ! emotka
0 0

merynosek

#3208988 Napisano: 17.03.2010 01:25:07
toka napisał(a):

merynosek napisał(a):

tez tak wygrałam kiedys u osoby o nicku na litere s.Jesli to ta sama to nie łudź sie ze dostaniesz nagrode.A w temacie wkurza mnie katar i okropny ból głowy ! emotka

Nie, nie na S... Ale poczekam jeszcze tydzień na nagrody... Jeśli nie dotrą wkurzę się już totalnie!
0 0

Gość: iskierka

#3209017 Napisano: 17.03.2010 01:29:37
Wkurzają mnie ludzie przeraźliwie głośno kichający i osmarkujący wszystko i wszystkich dookoła bo nie chce nawet im się buzi ręką przysłonić..fuj emotka
0 0

#3209253 Napisano: 17.03.2010 02:11:13
wkurza mnie pan z agencji z ktorym rozmawialam i ktory uwaza,ze mozna w 2 godziny nazbierac 2000 klików na plantacje emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0