Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
delfinka101
Postów 5757
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tez tak słysze ; masz znajomości i dlatego wygrywasz..koszmarek
Gość: minia
po co grac o cos czego sie nie chce?
takie mam małe pytanie
u mnie pustki w skrzynce 1 złosci mnie to
avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
wkurzające to jest... to fakt...
ustawianie ustawianiem a ja mam ciągle nadzieję, że wygram kumulację w RMF....
i to by przytarło nosa tym co myślą, że tam coś ustawiają...
wkurza mnie, że to normalnie nałóg te smski do RMFki
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu
https://www.youtube.com/@AvateaEdyta
Gość: taaga20
avatea a nie dziwi cię żeczy to w rmf czy w zetce - ludzie do których oddzwaniają - wysłali zazwyczaj tylko jednego esemeska i pierwszy raz w życiu wygrali
Gość: regusia
avatea!! dokladnie ja o tym pisałam!! mój Tato mowi,ze cała ta kumulacja jest ustawiona i ze to zawracanie du.. i strata kasy!! a tez czekam...
karolkas
Postów 1248
Data rejestracji 24.07.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
temat już walkowany był wiele razy, A na przyklad po to żeby sprzedać i sobie kupic to co się chce, po to zeby dac w prezencie i zaoszczędzić, po to, bo mąż je slodkosci, po to bo lubie grac i wygrywać i tych po to jest setki. I nie linczuj, ze to ja wygrałam paczke ptasiego mleczka i odebrałam na przyklad nagrode Tobie.
Wkurzają mnie takie teksty.
-------------------
-------------------
avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
mojego kumpla spod Tarnowa znajoma wygrała z rok temu... i nikogo w radiu nie znała - więc mam nadzieję...
takie 20000 załatwiło by mi za jednym zamachem kilka kłopotów...
ja u nich wygrałam w drobniejszych konkursach...
i mam słabość....
uparcie wysyłam smska
z wiarą, że dziś padnie na mnie:)
ale jak słuchacie ludzi co wygrywają to ja niedawno słyszałam jak ktoś marudził, że wysłał tyle smsków, a Halo powiedział....
a jeśli ustawiają... niech ustawią na mnie!!!! i już:)
oooo to jak znajoma wygrala a nie miala znajomosci to faktycznie jest nadzieja....:) no to czekamy;) najwyzej dzisiaj Ty a jutro ja;)
Gość: raf08
Schodzi już na dno
przez telefon nie mają sensownych wyjaśnien,na maila nie odpisują,w grupie dyskusyjnej sie nie pokazują a jak napisze sie im prawde to kasują z facebooka,zeby inni nie mogli czytać
Gość: taaga20
ech najbardziej mi się chyba podobało jak z zetki dzwonili z kumulacją a babka odbiera i mówi: - RMF FM najlepsza muzyka!
darog
Postów 2974
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
koleżanki Pionas nie chce zarejestrowac...a link do rejestracji nie działa...ona ciagle cos wygrywa, nic mi nie mówi gdzie, chce do bazy dodawac,, ale doprosic sie Pionasa nie moze. Pionas halo? Zobacz poczte, laska do ciebie od kilku tyg z prosba o rejestracje pisze, a jaki login Ci podaje, to nie wiem..
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
mój brat też chciał się zarejestrować i nie może właśnie
Gość: minia
Wkurza mnie to ze karniaki łatwo sie lapie a na odjecie nie ma szans!
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeśli nie macie zamiaru wysłać tych nagród to napiszcie!
Gość: l0ginka
toka
Postów 3083
Data rejestracji 09.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tez tak wygrałam kiedys u osoby o nicku na litere s.Jesli to ta sama to nie łudź sie ze dostaniesz nagrode.A w temacie wkurza mnie katar i okropny ból głowy !
merynosek
Postów 1784
Data rejestracji 13.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie, nie na S... Ale poczekam jeszcze tydzień na nagrody... Jeśli nie dotrą wkurzę się już totalnie!
Gość: iskierka