Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: agulecece
ja też bardzo żałuje mam córeczke która na widok reklamy lego duplo piszczy z radości.no cóż moja oststnia kampania to play fresh
Gość: kasiaj110
Gość: katjen27
Czy to dlatego, że mieszkam na piątym końcu świata ?! Może i tak, ale w końcu napiszę do nich wiadomość z kulturalnym zapytaniem, co jest ze mną nie tak, że nie łapię się na żadną kampanię ???!!!
AAAAAARRRRRRGGGGGGHHHHH !!!!!!!!!!!!!
jomasa
Postów 103
Data rejestracji 08.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: natie
ja rowniez, mialam Play Fresh i ciszaaaaaaa
ale mieszkam, gdzie mieszkam
madzia34
Postów 1740
Data rejestracji 23.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 18
Gość: mrilka
ja mam to samo , wrrr
Gość: cobra176
mam to samo
Gość: kryska31
http://pl.lennyla...a_dzieci/konkurs/847
glosik oddasz klikajac na myszke pod fotka, i mozna co 24 godziny:)
a te 2 to tylko kliknac (jesli sie da)i tez codziennie (jesli sie da):
http://www.mis.dl.pl/?id= 63425
http://www.e-castig.com/i ndex.p hp?r=4 VEy
jak mozecie to rozeslijcie po znajomych, wklejcie do znajomych na nk i do sledzika na nk, do facebooka....
jak potrzeba to rewanż:)
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wkurza mnie to samo...
chyba mam wyraznie napisane w stopce NIE KLIKAM
Gość: gocha26
oj ja też
Gość: beata82roksana82
byłam dziś złożyć papiery synka do przedszkola i babka zaczęła mówić co mi brakuje że to,że tamto pytała o to czy oboje rodzice pracują a ja na to że owszem ale dorywczo no i niestety moje dziecko nie dostanie się do przedzkola,bo ja nie pracuję na stałe i nie mam
zaświadczena za ost 3 m-ci mój tż też chciałabym iść do pracy ale jak???z kim dziecko zostawić? z opikunką?i zarabiać na nią???wprowadzili chore przepisy
Gość: gocha26
ja pracuję, mąż też, ja studiuję dziennie i dziecko prawdopodobnie przyjmą mi na 5 godzin
Gość: sabikus
Natie tulam - coś nie lubia naszego miasta
mnie tez streetcom omija
z tego co wiem to rocznik 2007 jest dosyć duży to prawdopodobnie we wszystkich miastach tak będzie
Gość: agulecece
ja pracuje,mąż pracuje obydwoje na pelny etet złożyłam papiery do przedszkola i dowiedzialam sie ze szanse mam nikle bo pierwszenstwo maja samotni rodzice k...a co za kraj miałam od wrzesnia wrocic do pracy to do du.y wróce a na nianie nie zarobie
Gość: nutelka1
Gość: pamal73
ja tak samo
a wiesz ta babka mi powiedziała z przedzkola że pierszeństwo mają rodzice oboje pracujący,a osoby takie jak ja czyli pracujące dorywczo mają szanse 1 do 100 to jest dopiero porażka,a ja pytam sie babki a co ma zrobić np.samotna matka która nie pracuje(chcę iść do pracy)i chce zapisać dziecko do przedzkola?odp że ma złożyc takie i takie papiery a najważniejsze żeby miała z czego placić za przedzkole to przecież zrozumiałe jest że chcąc zapisać dziecko do przedzkola masz kasę na przedzkole