Wkurza mnie...

Gość: agulecece

#3212717 Napisano: 18.03.2010 02:16:18
izoldaaa6 napisał(a):

a mnie wkurza a raczej zasmuca fakt że streetcom ostatnio mnie nie lubi, tyle teraz kampanii było i na żadną się nie załapałam, a najbardziej mi szkoda ostatniej tzn. lego. mam 2 małe smyki i bardzo by się przydały takowe emotka

ja też bardzo żałuje mam córeczke która na widok reklamy lego duplo piszczy z radości.no cóż moja oststnia kampania to play fresh
0 0

Gość: kasiaj110

#3212756 Napisano: 18.03.2010 02:31:20
też szkoda mi tych klocków, myślałam że załapię się na pierwszą kampanię a tu znowu nic.
0 0

Gość: katjen27

#3212787 Napisano: 18.03.2010 02:41:15
Wqrza mnie strasznie, ale to przestrasznie, Streetcom - zapisałam się tam szmat czasu temu, wysłałam nawet charytatywnie to oświadczenie całe, a nie dostałam ani jednej akcji, co ja mówię, ani nawet pół dropsa z żadnej kampanii...

Czy to dlatego, że mieszkam na piątym końcu świata ?! Może i tak, ale w końcu napiszę do nich wiadomość z kulturalnym zapytaniem, co jest ze mną nie tak, że nie łapię się na żadną kampanię ???!!! emotka emotka emotka

AAAAAARRRRRRGGGGGGHHHHH !!!!!!!!!!!!!
emotka
0 0

jomasa

#3212800 Napisano: 18.03.2010 02:44:39
Ten sam problem. Raz załapałam się na kampanię batoników Nestle. Odesłałam oświadczenie. I nic nie udaje mi się trafić. Nie wiem jak oni robią selekcję. Możliwe, że ma znaczenie wielkość miejscowości, jej lokalizacja, itp.
0 0

olus15

#3212804 Napisano: 18.03.2010 02:45:38
My też marzymy o Lego:(:(
0 0

Gość: natie

#3212828 Napisano: 18.03.2010 03:02:44
jomasa napisał(a):

Ten sam problem. Raz załapałam się na kampanię batoników Nestle. Odesłałam oświadczenie. I nic nie udaje mi się trafić. Nie wiem jak oni robią selekcję. Możliwe, że ma znaczenie wielkość miejscowości, jej lokalizacja, itp.

ja rowniez, mialam Play Fresh i ciszaaaaaaa emotka a zjadlabym sobie czekolady, umyla wlosy szamponem itp emotka emotka
ale mieszkam, gdzie mieszkam emotka
0 0

madzia34

#3212877 Napisano: 18.03.2010 03:13:35
tez bym chcviała lego,miłam jedna kampanie o batonach i potem cisza,pisałam do nich ale napisali ze maja wytyczne od sponsorów i tego sie trzymaja
0 0

Gość: mrilka

#3212961 Napisano: 18.03.2010 03:38:19
katjen27 napisał(a):

Wqrza mnie strasznie, ale to przestrasznie, Streetcom - zapisałam się tam szmat czasu temu, wysłałam nawet charytatywnie to oświadczenie całe, a nie dostałam ani jednej akcji, co ja mówię, ani nawet pół dropsa z żadnej kampanii...

Czy to dlatego, że mieszkam na piątym końcu świata ?! Może i tak, ale w końcu napiszę do nich wiadomość z kulturalnym zapytaniem, co jest ze mną nie tak, że nie łapię się na żadną kampanię ???!!! emotka emotka emotka

emotka

ja mam to samo , wrrr emotka
0 0

Gość: cobra176

#3212984 Napisano: 18.03.2010 03:44:12
natie napisał(a):

jomasa napisał(a):

ja rowniez, mialam Play Fresh i ciszaaaaaaa emotka a zjadlabym sobie czekolady, umyla wlosy szamponem itp emotka emotka

mam to samo emotka
0 0

Gość: kryska31

#3213056 Napisano: 18.03.2010 04:04:30
agnus27 dnia 2010-03-17 23:13:27 napisał(a):
http://pl.lennyla...a_dzieci/konkurs/847

glosik oddasz klikajac na myszke pod fotka, i mozna co 24 godziny:)

a te 2 to tylko kliknac (jesli sie da)i tez codziennie (jesli sie da):

http://www.mis.dl.pl/?id= 63425

http://www.e-castig.com/i ndex.p hp?r=4 VEy

jak mozecie to rozeslijcie po znajomych, wklejcie do znajomych na nk i do sledzika na nk, do facebooka....
jak potrzeba to rewanż:)

emotka emotka emotka
0 0

mio

#3213061 Napisano: 18.03.2010 04:05:48
te
kryska31 napisał(a):

agnus27 dnia 2010-03-17 23:13:27 napisał(a):
http://pl.lennyla...a_dzieci/konkurs/847

glosik oddasz klikajac na myszke pod fotka, i mozna co 24 godziny:)

a te 2 to tylko kliknac (jesli sie da)i tez codziennie (jesli sie da):

http://www.mis.dl.pl/?id= 63425

http://www.e-castig.com/i ndex.p hp?r=4 VEy

jak mozecie to rozeslijcie po znajomych, wklejcie do znajomych na nk i do sledzika na nk, do facebooka....
jak potrzeba to rewanż:)

emotka emotka emotka

wkurza mnie to samo...
chyba mam wyraznie napisane w stopce NIE KLIKAM
0 0

Gość: gocha26

#3213071 Napisano: 18.03.2010 04:09:09
mrilka napisał(a):

katjen27 napisał(a):

emotka

oj ja też emotka
0 0

Gość: beata82roksana82

#3213072 Napisano: 18.03.2010 04:09:10
wkurzyłam to mało powiedziane emotka
byłam dziś złożyć papiery synka do przedszkola i babka zaczęła mówić co mi brakuje że to,że tamto pytała o to czy oboje rodzice pracują a ja na to że owszem ale dorywczo no i niestety moje dziecko nie dostanie się do przedzkola,bo ja nie pracuję na stałe i nie mam
zaświadczena za ost 3 m-ci mój tż też chciałabym iść do pracy ale jak???z kim dziecko zostawić? z opikunką?i zarabiać na nią???wprowadzili chore przepisy emotka
0 0

Gość: gocha26

#3213077 Napisano: 18.03.2010 04:11:41
beata82roksana82 napisał(a):

byłam dziś złożyć papiery synka do przedszkola i babka zaczęła mówić co mi brakuje że to,że tamto pytała o to czy oboje rodzice pracują a ja na to że owszem ale dorywczo no i niestety moje dziecko nie dostanie się do przedzkola,bo ja nie pracuję na stałe i nie mam
zaświadczena za ost 3 m-ci mój tż też chciałabym iść do pracy ale jak???z kim dziecko zostawić? z opikunką?i zarabiać na nią???wprowadzili chore przepisy emotka

ja pracuję, mąż też, ja studiuję dziennie i dziecko prawdopodobnie przyjmą mi na 5 godzin emotka
0 0

Gość: sabikus

#3213088 Napisano: 18.03.2010 04:14:48
natie napisał(a):

Natie tulam - coś nie lubia naszego miasta

mnie tez streetcom omija
emotka
0 0

#3213089 Napisano: 18.03.2010 04:15:50
gocha26 napisał(a):

ja pracuję, mąż też, ja studiuję dziennie i dziecko prawdopodobnie przyjmą mi na 5 godzin emotka

z tego co wiem to rocznik 2007 jest dosyć duży to prawdopodobnie we wszystkich miastach tak będzie emotka
0 0

Gość: agulecece

#3213099 Napisano: 18.03.2010 04:19:24

gocha26 napisał(a):

z tego co wiem to rocznik 2007 jest dosyć duży to prawdopodobnie we wszystkich miastach tak będzie emotka

ja pracuje,mąż pracuje obydwoje na pelny etet złożyłam papiery do przedszkola i dowiedzialam sie ze szanse mam nikle bo pierwszenstwo maja samotni rodzice k...a co za kraj miałam od wrzesnia wrocic do pracy to do du.y wróce a na nianie nie zarobie
0 0

Gość: nutelka1

#3213105 Napisano: 18.03.2010 04:22:09
wkurza nmnie że czekam na przesyłkę już dwa dni a co sie okazało kurier pomylił paczki i moja wylądowała u kogoś innego emotka emotka i pewnie nie wiedzieliby gdzie gdyby przypadkiem nie zadzonił do innej osoby w sprawie doręczenia paczki która wiózł mnie normalnie wszystko mnie wkurza na maxa emotka emotka
0 0

Gość: pamal73

#3213118 Napisano: 18.03.2010 04:27:34
gocha26 napisał(a):

mrilka napisał(a):

katjen27 napisał(a):

emotka

oj ja też emotka

ja tak samo emotka
0 0

#3213119 Napisano: 18.03.2010 04:27:49
agulecece napisał(a):

gocha26 napisał(a):

ja pracuje,mąż pracuje obydwoje na pelny etet złożyłam papiery do przedszkola i dowiedzialam sie ze szanse mam nikle bo pierwszenstwo maja samotni rodzice k...a co za kraj miałam od wrzesnia wrocic do pracy to do du.y wróce a na nianie nie zarobie

a wiesz ta babka mi powiedziała z przedzkola że pierszeństwo mają rodzice oboje pracujący,a osoby takie jak ja czyli pracujące dorywczo mają szanse 1 do 100 to jest dopiero porażka,a ja pytam sie babki a co ma zrobić np.samotna matka która nie pracuje(chcę iść do pracy)i chce zapisać dziecko do przedzkola?odp że ma złożyc takie i takie papiery a najważniejsze żeby miała z czego placić za przedzkole to przecież zrozumiałe jest że chcąc zapisać dziecko do przedzkola masz kasę na przedzkole emotka emotka
0 0