Wkurza mnie...

leona

#3210224 Napisano: 17.03.2010 06:59:29
regusia napisał(a):

merynosek napisał(a):

regusia napisał(a):

wkurza mnie pan z agencji z ktorym rozmawialam i ktory uwaza,ze mozna w 2 godziny nazbierac 2000 klików na plantacje emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Jasne... To niech sam spróbuje nazbierać tyle pkt... Uczciwie oczywiście...

On uwaza ze jak sie ma tyle znajomych to mozna
emotka emotka emotka

Normalnie gość wierzy w czary mary emotka I to ma być poważna firma?
0 0

merynosek

#3210258 Napisano: 17.03.2010 07:06:15
jokan napisał(a):

mrilka napisał(a):

merynosek napisał(a):

Wkurzają mnie dwie osoby, u których wygrałam w konkursach na forum jeszcze przed Walentynkami i nadal czekam na moje nagrody! A wysłane miały być już dawno... W dodatku łaskawie nawet na PW nie odpisują...
Jeśli nie macie zamiaru wysłać tych nagród to napiszcie! emotka

ja też się dołączam
emotka

opublikować nicki na forum i po sprawie
emotka emotka

Czekam cierpliwie do przyszłego piątku. I w piątek popołudniu podam nicki...
emotka
0 0

Gość: slicznotaem

#3211686 Napisano: 18.03.2010 09:09:45
wkurza mnie to,że nie przysłali mi wygranego ciśnieniomierza,a w domu tak potrzebny! a jak zadzwoniłam do redakcji,to oni nie wiedzą kto sie tym zajmuje i facet prosi o mój nr telefonu,bo jak się dowie to oddzwoni emotka i że niby mam wierzyć,że oddzwoni? dobre sobie,4 miesiące już mijają,i zaraz powie,że nagroda przepadła emotka emotka emotka
0 0

Gość: regusia

#3211734 Napisano: 18.03.2010 09:21:31
slicznotaem napisał(a):

wkurza mnie to,że nie przysłali mi wygranego ciśnieniomierza,a w domu tak potrzebny! a jak zadzwoniłam do redakcji,to oni nie wiedzą kto sie tym zajmuje i facet prosi o mój nr telefonu,bo jak się dowie to oddzwoni emotka i że niby mam wierzyć,że oddzwoni? dobre sobie,4 miesiące już mijają,i zaraz powie,że nagroda przepadła emotka emotka emotka

oj ja bym już awanture ostrą narobiła emotka emotka

a w temacie,wkurza mnie,ze wczoraj miala byc oficjalna odpowiedz z tchibo odnosnie uczciwosci konkursu i nikt sie nie odezwał emotka
0 0

Gość: cobra176

#3211759 Napisano: 18.03.2010 09:26:20
Wczoraj chciałam odebrać dwie nagrody z Poznania... chcialam emotka Do eski spóźniłam się 15 min. (siedzą tam do 16:30) ale wcześniej nie dma rady dojechać.
Potem pojechałam odebrać bieliznę za 300 zł, gdzie Pani powiedziała, że ma mi tylko zmierzyć wymiary, podać do Freya i ooni mi bieliznę przyślą. To po jaką chol....rę ja tam jechałam? Mogłam im sama podać wymiary.
Ja w meilu miałam napisane, że jadę po odbiór nagrody, a babka w sklepie miała w meilu, że ma pobrać wymiary emotka co za organizacja.
I tak miałam krajoznawczą wycieczkę, z której nic nie przywiozłam emotka
0 0

delfinka101

#3211795 Napisano: 18.03.2010 09:32:59
merynosek napisał(a):

jokan napisał(a):

mrilka napisał(a):

merynosek napisał(a):

Wkurzają mnie dwie osoby, u których wygrałam w konkursach na forum jeszcze przed Walentynkami i nadal czekam na moje nagrody! A wysłane miały być już dawno... W dodatku łaskawie nawet na PW nie odpisują...

ja też się dołączam
emotka

emotka emotka

emotka

Warto by założyć watek osoby które z wymiany nie wywiazują się, np; nie płacą za paragony ,nie wysyłają przediotów ze swoich konkursów...i nie tylko nick ale tez imię i nazwisko bo czasami jest tak ze osoba ma kilka nickow na forum i z kilku nicków od osob jakies paragony albo cos na wymianę wyłudzi a sama nic nie wysyła.Niech jest ostrzezenie
0 0

#3211810 Napisano: 18.03.2010 09:37:16
delfinka101 napisał(a):

merynosek napisał(a):

jokan napisał(a):

mrilka napisał(a):

merynosek napisał(a):

ja też się dołączam
emotka

emotka emotka

emotka

Warto by założyć watek osoby które z wymiany nie wywiazują się, np; nie płacą za paragony ,nie wysyłają przediotów ze swoich konkursów...i nie tylko nick ale tez imię i nazwisko bo czasami jest tak ze osoba ma kilka nickow na forum i z kilku nicków od osob jakies paragony albo cos na wymianę wyłudzi a sama nic nie wysyła.Niech jest ostrzezenie

jestem za emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#3211833 Napisano: 18.03.2010 09:44:07
no, ładnie a ja myślałam,że tutaj pełna uczciwość. co prawda nie mam za dużego doświadczenia w wymianie czy sprzdaży ale do tej pory trafiłam b.dobrze,
może faktycznie to jakiś pomysł, zeby opublikować dane nieuczciwych osób-ale to jednak hard core emotka może opóźnienia są spowodowane czymś naprawdę ważnym
0 0

merynosek

#3212197 Napisano: 18.03.2010 11:19:38
czarnygreg napisał(a):

no, ładnie a ja myślałam,że tutaj pełna uczciwość. co prawda nie mam za dużego doświadczenia w wymianie czy sprzdaży ale do tej pory trafiłam b.dobrze,
może faktycznie to jakiś pomysł, zeby opublikować dane nieuczciwych osób-ale to jednak hard core emotka może opóźnienia są spowodowane czymś naprawdę ważnym

Wiadomo, że opóźnienia mogą wystąpić, ale czy tak trudno jest napisać o tym na PW?
Każdy jak wygra to z niecierpliwością czeka na swoją nagrodę...
Co do wymian to ja póki co również bardzo dobrze trafiam:)
0 0

#3212259 Napisano: 18.03.2010 11:39:33

Gość: ewa1982

#3212272 Napisano: 18.03.2010 11:45:07
regusia napisał(a):

http://www.facebo.../tchibopolska?ref=ts emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

wklej prosze tekst bo nie mam facebooka (strona zablokowana emotka
0 0

#3212279 Napisano: 18.03.2010 11:46:15
Opcom Eskadra publikujemy oficjalną i ostateczną odpowiedź Tchibo.

dotyczy: konkursu „Tchibo Exclusive Plantacja”

Szanowni Państwo,
Dziękujemy za kontakt z firmą Tchibo Warszawa Sp. z o.o. i zgłoszenie wątpliwości związanych z przebiegiem konkursu „Tchibo Exclusive Plantacja” (dalej zwanego także „Konkursem”). Pragniemy potwierdzić, iż... Państwa uwagi były przedmiotem wnikliwej analizy, jednakże nie znajdujemy tak podstaw faktycznych, jak i prawnych dla ich uwzględnienia.
Stosownie do obowiązującego Regulaminu konkursu „Tchibo Exclusive Plantacja” (dalej zwanego „Regulaminem”), zamieszczonego na stronie www.kawatchibo.pl, dokonano wyboru zwycięzców Konkursu w pierwszym z czterech tygodni trwania Konkursu, określając wśród nich:
- dziesięciu Uczestników Konkursu, którzy w ciągu danego tygodnia trwania Konkursu zgromadzili najwięcej gości (w rozumieniu osób, które klikną button (przycisk) „piję kawę” w danym profilu Plantacji) i którym przyznane zostały Nagrody Główne;
- dziesięciu Uczestników Konkursu, którzy w ciągu danego tygodnia trwania Konkursu najciekawiej odpowiedzieli na pytanie konkursowe i którym przyznane zostały Nagrody Dodatkowe.
Pragniemy podkreślić, iż dotychczas wytypowani przez Komisję Konkursową - złożoną z dwóch osób reprezentujących Organizatora oraz jednej osoby ze strony Agencji obsługującej Konkurs - Zwycięzcy Nagród Głównych i Nagród Dodatkowych, ogłoszeni na stronie www.kawatchibo.pl, zostali pozytywnie zweryfikowani pod kątem spełnienia wymogów Regulaminu, w szczególności - poprawności dokonanego przez nich zgłoszenia do udziału w Konkursie. Nie potwierdziliśmy zgłoszonych podejrzeń o ingerencji tychże osób w mechanizm konkursowy, bądź innego rodzaju postępowanie naruszające zasady fair play, których wystąpienie uprawniałoby do wykluczenia ich z udziału w Konkursie. Równocześnie pragniemy zauważyć, iż zgodnie z § 7 ust. 4 Regulaminu Organizator nie ponosi odpowiedzialności za usterki techniczne skutkujące problemami z komunikacją, bądź w jakikolwiek inny sposób wpływające na ostateczne wyniki Konkursu.
Równocześnie, w przypadku posiadania przez Państwa danych, potwierdzających dopuszczenie się przez Zwycięzców Konkursu obejścia zabezpieczeń technicznych, naruszających mechanizm konkursowy, bądź jakichkolwiek innych nieprawidłowości związanych z przebiegiem Konkursu, pragniemy poinformować o przysługującym Państwu prawie do złożenia reklamacji na zasadach określonych w § 6 ust. 1 – 4 Regulaminu drogą elektroniczną na adres: nagrody@tchibo.pl.
Tchibo Warszawa Sp. z o.o. jako Organizator Konkursu pragnie zapewnić o stosowaniu możliwie najwyższego poziomu zabezpieczeń przy weryfikacji zgłoszeń konkursowych, a także o obiektywizmie i rzetelności typowania Zwycięzców w przeprowadzanym Konkursie. Zależy nam na tym, aby każdy z Klientów Tchibo otrzymywał to, co najlepsze, zaś organizacja wszelkiego rodzaju konkursów ma wyłącznie na celu dostarczenie zadowolenia naszym Klientom jako wartości najważniejszej.
Zachęcamy Państwa do kontynuowania udziału w Konkursie i walki o Nagrody Główne oraz Dodatkowe w kolejnych tygodniach jego trwania.

Z poważaniem,

w imieniu
Tchibo Warszawa Sp. z o.o.
0 0

Gość: kotek11

#3212300 Napisano: 18.03.2010 11:53:33
regusia napisał(a):

http://www.facebo.../tchibopolska?ref=ts emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka

nie tylko ciebie emotka emotka emotka emotka emotka emotka
0 0

benon69

#3212531 Napisano: 18.03.2010 01:26:51

Gość: elzbieta

#3212623 Napisano: 18.03.2010 01:54:52
WKURZA MNIE KAWA NIE MOGE ZAGLOSOWAC emotka emotka
0 0

izoldaaa6

#3212634 Napisano: 18.03.2010 01:57:43
a mnie wkurza a raczej zasmuca fakt że streetcom ostatnio mnie nie lubi, tyle teraz kampanii było i na żadną się nie załapałam, a najbardziej mi szkoda ostatniej tzn. lego. mam 2 małe smyki i bardzo by się przydały takowe emotka
0 0

Gość: beniocek

#3212649 Napisano: 18.03.2010 02:00:44
izoldaaa6 napisał(a):

a mnie wkurza a raczej zasmuca fakt że streetcom ostatnio mnie nie lubi, tyle teraz kampanii było i na żadną się nie załapałam, a najbardziej mi szkoda ostatniej tzn. lego. mam 2 małe smyki i bardzo by się przydały takowe emotka

o to tak samo jak ja troche zaluje ze odeslalam im ten wniosek bo od tamtego momentu zadnej kampani nie mam. a znam takie osoby ktore bez tego maja wiecej. emotka emotka emotka
0 0

maribog

#3212695 Napisano: 18.03.2010 02:10:25
A mnie wkurza Goliard bo losowanie miało być 15 marca i wyniki w ciągu dwóch dnia,a tu ciszaaaaaaaaa... i nawet nie raczą odpisać emotka
0 0

zaczytana-pola

#3212708 Napisano: 18.03.2010 02:15:02
beniocek napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

o to tak samo jak ja troche zaluje ze odeslalam im ten wniosek bo od tamtego momentu zadnej kampani nie mam. a znam takie osoby ktore bez tego maja wiecej. emotka emotka emotka

u mnie też nic emotka
0 0

Gość: bassia5

#3212709 Napisano: 18.03.2010 02:15:11
beniocek napisał(a):

izoldaaa6 napisał(a):

Ja już tam się dawno zapisałam i jeszcze nic nie miałam do testowania. A skąd jesteście, bo ja mam wrażenie że ludzi z małych miejscowości to oni olewają emotka
0 0