Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: rafi323raf
ojj gdyby to chociaż te kłótnie tylko w świeta były to było by fajnie
a tu ciągle powód do świętowania i nowych kłótni
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rafi chociaż Ty pomyśl
Do świętowania i kłótni codziennie jest powód
Jedni (czytaj - wygrani) świętują, inni, czyli przegrani, klną na czym świat stoi
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo też nie wiedziałam o co chodzi
i ze zdziwienia aż zapomniałam o konkursie
Co to za pierdoły ludzie wypisują
a ja tak wolno odpowiedź pisałem
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ktoś w Poznaniu grał? Halo?
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bo ja nie
tyle czasu zmarnowanego
ja ręcznie pisałem, nie lubie słownikiem pisać, rzadko kiedy wychodzi to, co chciałem napisac
ciasssteczko
Postów 1381
Data rejestracji 31.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
ciekawa jestem, czy uznają odp.zmywarka, zmywarki, zmywarek, do zmywarek - a może wszystkie?
wkurza mnie, że muszę się spakować, a nie chce mi się...
babariba
Postów 687
Data rejestracji 17.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
olus15
Postów 2141
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wyniki będą pewnie smsem i dobrze
Gość: azych2
Żony w łóżeczku, pięknego poranka
Stołu dużego, zastawionego
Różnym rodzajem dobra wszelakiego
Gości mało, wódki dużo
I niech się gbury w te święta rozchmurzą.
chyba będą dzwonić /wg regulaminu/
Gość: grzenio
z gory dzieki zaodpowiedz
Gość: czarnygreg
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
tez mam takie wątpliwości i tez sie musze na jutro pakować czego nie cierpię
basku
Postów 1240
Data rejestracji 12.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
rewelka
basku
Postów 1240
Data rejestracji 12.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: bebe333
wykorzystujesz zdjęcia swoich nazywasz przyjaciołek dzieci bez zgody!!!!!!!!!!!!!
jaanonimka
Postów 794
Data rejestracji 24.04.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no mnie tez to wlasnie zdenerwowalo
olabas
Postów 723
Data rejestracji 29.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
POLECANKI:
Kod polecający Santander - 5AUPVX - bony o wartości 100zł dla mnie i dla Ciebie po założeniu konta!
Allegro Share - polecaj produkty i zgarniaj bony Allegro - https://allegro.p...c-80ec-1d0cf21ae511#