Wkurza mnie...

normafia

#3263816 Napisano: 02.04.2010 06:54:17
zbojnicka napisał(a):

fajne jest to forum...
kilka dni temu był poszukiwany przeze mnie paragon kaufland/na autko//
gromy poszły//
nie ważne czy był wogóle w moim posiadaniu, czy co sie z tym stało??//

szanuje tych, którzy mieli odwage i checi mnie krytykowac na forum/ jasno/ nick i treśc widoczna..

ale Ci z was co na PW życzyli mi pokrecenia, chorób wszelkiego trodzaju, wygranej co najwyżej biletu za 2 zł MPK,,,

sorry, ale sama wasza zawiśc, zazdrośc, i co tam jeszcze was zje..

mimo wszystko nie życze wam vice versa tego samego.
wkurzyło mnie to i nie chce mi sie do kazdego z osobna odp. na PW
pozdrawiam!

ps. mam nadzieje, ze każdy z normalnych forumowiczów wygra tak samo fajne autko, albo i lepsze..

Kończąc temat Bryzy z Kauflandu - Astra jedzie do Bielska-Białej. Aż trudno uwierzyć, że ludzie z forum pisali podobne bzdury na PW i jeśli faktycznie tak było, to nie usprawiedliwia ich nawet antypatyczny, handlowy charakter ogłoszenia.
Ktokolwiek wygrał auto, życzę szczęśliwej drogi.
0 0

slonecznik1309

#3263852 Napisano: 02.04.2010 07:12:56
asiabuczkowska napisał(a):

osoba o niku kinga1
jesli się wymieniacie to uważajcie na kinga1.
Dziś spotkała mnie bardzo przykra sytuacja.
Piszę to, aby przestrzec innych wymieniających się. Uważajcie na osobę o niku kinga1. Parę dni temu dogadałam się z nią na wymianę, a raczej sprzedaż. Miałam dostac miseczkę Bobovita, sliniak, łyżeczkę i inne drobne z Bobovity oraz 2 OSŁONKI BOBOVITA na szybę. Za wszystko zapłaciłam 33 zł. Przelałam pieniądze na konto. Dziś dostałam paczkę i okazało się, że jest wszytsko ale brak jednej osłonki. Dostałam tylko jedną osłonę na szybę do samochodu. Napisałałam do kinga1, ze brakuje osłonki, a płaciłam za dwie, o czym była mowa w mailach – ma wszytsko do wglądu dla zainteresowanych. Ona tłumaczyła się, ze nie wiedziała i że drugiej nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zaproponowałam, aby oddała mi 10 zł jako rekompensatę – no bo po co mi jedna osłonka do samochodu na szybę, skoro tylko dwie spełniają swoją rolę, a ona zaczęła bardzo nieładnie się zachowywac i odpisywać, że sprawa dla niej jest zakonczona.Zaproponowalam tez ze mogę odesłać jej wszystko i poprosiłam o zwrot pieniędzy, a ona ze sprawa jest zakonczona. Tak się nie postępuje. Jestem bardzo rozczarowana tą transakcją. Jeśli ktos nie chce się rozczarowac to uwazajcie na osobe o niku kinga1. Nie wywiązuje się z tego o czym była mowa. Przykro mi i czuje się bardzo oszukana przez kingę1. zapłaciłam za cos czego nie dostała – dostalam tylko w czesci. Przestrzegam przed wymiana z kinga1. mam do wglądu calą korespondencję dla zainteresowanych pozdrawiam

witam ponownie,
osnośnie wspomnianej opisanej przeze mnie sytuacji chce napisac, ze kinga1 odezwała się do mnie i jednak zaproponowała ugodę. dziś zwróciła mi 10 zł jako rekompensatę za brak jednej osłonki. dziękuję i pozdrawiam. sytuację uwazam za zakonczona pomyslnie emotka
0 0

kinga1

#3263870 Napisano: 02.04.2010 07:16:15

osoba o niku kinga1
jesli się wymieniacie to uważajcie na kinga1.
Dziś spotkała mnie bardzo przykra sytuacja.
Piszę to, aby przestrzec innych wymieniających się. Uważajcie na osobę o niku kinga1. Parę dni temu dogadałam się z nią na wymianę, a raczej sprzedaż. Miałam dostac miseczkę Bobovita, sliniak, łyżeczkę i inne drobne z Bobovity oraz 2 OSŁONKI BOBOVITA na szybę. Za wszystko zapłaciłam 33 zł. Przelałam pieniądze na konto. Dziś dostałam paczkę i okazało się, że jest wszytsko ale brak jednej osłonki. Dostałam tylko jedną osłonę na szybę do samochodu. Napisałałam do kinga1, ze brakuje osłonki, a płaciłam za dwie, o czym była mowa w mailach – ma wszytsko do wglądu dla zainteresowanych. Ona tłumaczyła się, ze nie wiedziała i że drugiej nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Zaproponowałam, aby oddała mi 10 zł jako rekompensatę – no bo po co mi jedna osłonka do samochodu na szybę, skoro tylko dwie spełniają swoją rolę, a ona zaczęła bardzo nieładnie się zachowywac i odpisywać, że sprawa dla niej jest zakonczona.Zaproponowalam tez ze mogę odesłać jej wszystko i poprosiłam o zwrot pieniędzy, a ona ze sprawa jest zakonczona. Tak się nie postępuje. Jestem bardzo rozczarowana tą transakcją. Jeśli ktos nie chce się rozczarowac to uwazajcie na osobe o niku kinga1. Nie wywiązuje się z tego o czym była mowa. Przykro mi i czuje się bardzo oszukana przez kingę1. zapłaciłam za cos czego nie dostała – dostalam tylko w czesci. Przestrzegam przed wymiana z kinga1. mam do wglądu calą korespondencję dla zainteresowanych pozdrawiam

witam ponownie,
osnośnie wspomnianej opisanej przeze mnie sytuacji chce napisac, ze kinga1 odezwała się do mnie i jednak zaproponowała ugodę. dziś zwróciła mi 10 zł jako rekompensatę za brak jednej osłonki. dziękuję i pozdrawiam. sytuację uwazam za zakonczona pomyslnie emotka

emotka buziaki dla małej
0 0

Gość: ewa1982

#3263919 Napisano: 02.04.2010 07:34:11
wkurza mnie mój dekadencki nastrój i to że się w żelki wciągnełam. A najbardziej że na koniec miesiąca było tyle fajnych konków i lipa. Ach idę baranka robić trzymajcie kciuki żeby wyszedł.
0 0

Gość: js28

#3263926 Napisano: 02.04.2010 07:36:27
wkurza mnie konkurs na polopirynie emotka
0 0

sambolera

#3263934 Napisano: 02.04.2010 07:37:40
js28 napisał(a):

mnie też wkurza ale dlatego że byc może te najlepsze prace nie wygrają a czytałam ich sporo i wiele jest naprawdę fantastycznych-gratuluję Wam talentu emotka
0 0

Gość: js28

#3263983 Napisano: 02.04.2010 07:49:08
sambolera napisał(a):

js28 napisał(a):

mnie też wkurza ale dlatego że byc może te najlepsze prace nie wygrają a czytałam ich sporo i wiele jest naprawdę fantastycznych-gratuluję Wam talentu emotka

i właśnie na tym polega okropność tych klikanych konkursów, że wygra byle co - byle miało najwięcej głosów - i tak głosuje cała szkoła, pół podwórka, jakieś programy klikające a organizator generalnie ma to gdzieś emotka i jest mi przykro, bo myślałam, ze z moim wierszykiem mam szanse, a tu guzik emotka emotka
0 0

delfinka101

#3264192 Napisano: 02.04.2010 08:38:42
Tyle razy dziś byłam w Realu, dziwgałam zakupy..byłam pewna że już wszystko mam.Zaczynam robić makowiec atu..rodzynki gdzies się zapodizały..i jutro znowu biegne do sklepu i to z zasmego ranca
0 0

Gość: krzyszu

#3264255 Napisano: 02.04.2010 08:54:38
A mnie wkurza atmosfera w domu emotka nienawidzę świat emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#3264263 Napisano: 02.04.2010 08:56:21
krzyszu napisał(a):

A mnie wkurza atmosfera w domu emotka nienawidzę świat emotka

naprawdę? emotka kocham święta,
0 0

Gość: monisi

#3264272 Napisano: 02.04.2010 08:59:01
atmosfera na forum bo on wygral a ja nie jaki ja biedny jestem co to ma byc za beczenie nauczcie sie grac a nie jechac tych co wygrywaja emotka emotka
0 0

cudaczek121

#3264288 Napisano: 02.04.2010 09:06:18
monisi napisał(a):

atmosfera na forum bo on wygral a ja nie jaki ja biedny jestem co to ma byc za beczenie nauczcie sie grac a nie jechac tych co wygrywaja emotka emotka

Mnie wkurza dokładnie to samo.Ludzie co się z Wami dzieje emotka
0 0

Gość: tedance

#3264299 Napisano: 02.04.2010 09:12:12
cudaczek121 napisał(a):

monisi napisał(a):

Od tej całej gry ludziom się w głowach przewraca, chyba e-konkursy zawieszą działalność do czasu ochłonięcia uczestników emotka emotka emotka
0 0

cudaczek121

#3264305 Napisano: 02.04.2010 09:13:17
tedance napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

monisi napisał(a):

Od tej całej gry ludziom się w głowach przewraca, chyba e-konkursy zawieszą działalność do czasu ochłonięcia uczestników emotka emotka emotka

no tak,ale to kilka osób sieje faerment-pozostali są normalni emotka
0 0

#3264310 Napisano: 02.04.2010 09:14:13
to wszystko przez przedświąteczne mycie okien, nawdychaliśmy się oparów Ajaxu i tyle,
kto Ajax inhaluje koki nie potrzebuje,
że też wcześniej na to nie wpadłam!
0 0

is77

#3264312 Napisano: 02.04.2010 09:15:05
tedance wypluj, wymaż to szybko emotka
wiesz ilu ludziom odbije jak zabraknie im konków? emotka
a ja będę w czołówce emotka
0 0

dawidekk

#3264319 Napisano: 02.04.2010 09:16:36
Dokładnie
1. Zrozumcie, że istnieją odpowiednie wątki do pisania tematów:
- od beczenia, że się nie wygrało jest temat Dzisiaj nic nie wygrałem, a nie MDW
- od wymieniania się telewizorami Sony za laptopa z Zimy Mistrzów jest temat Wymienię się a nie MDW
- od naskakiwania na siebie jest PW emotka a jeżeli chcecie ostrzec forum, że dana osoba oszukuje w wymianach itp. to napiszcie np. w temacie WC, ale tylko gdy macie rzetelne dowody na to. Łatwo skrzywdzić fałszywymi pomówieniami, ale przeprosić na forum to już odwagi brak.
- od proszenia o głosy jest temat Kliknijcie a nie MDW, Szukam czy Pomocy
2.Zrozumcie także, że jeżeli ludzie wygrywają np. po 2 netbooki w Zimie Mistrzów to znaczy, że musieli najpierw zainwestować, zaryzykowali i wygrali. Czasem się przegra a czasem wygra, forutna kołem się toczy. Za darmo im przecież nie dali.
0 0

#3264330 Napisano: 02.04.2010 09:20:53
dawidekk napisał(a):

Dokładnie
- od beczenia, że się nie wygrało jest temat Dzisiaj nic nie wygrałem, a nie MDW
- od wymieniania się telewizorami Sony za laptopa z Zimy Mistrzów jest temat Wymienię się a nie MDW
- od naskakiwania na siebie jest PW emotka a jeżeli chcecie ostrzec forum, że dana osoba oszukuje w wymianach itp. to napiszcie np. w temacie WC, ale tylko gdy macie rzetelne dowody na to. Łatwo skrzywdzić fałszywymi pomówieniami, ale przeprosić na forum to już odwagi brak.
2.Zrozumcie także, że jeżeli ludzie wygrywają np. po 2 netbooki w Zimie Mistrzów to znaczy, że musieli najpierw zainwestować, zaryzykowali i wygrali. Czasem się przegra a czasem wygra, forutna kołem się toczy. Za darmo im przecież nie dali.

we wszystkim absolutnie się z Tobą zgadzam ale czasem człowieka poniesie, a sama dzisiaj źle się wpisałam i przyczyniłam sie do bałaganu ale słowo daję przez pomyłkę,kompletnie pomyliłam wątki, wcale mi nie wyglądał na MDW
0 0

Gość: monisi

#3264334 Napisano: 02.04.2010 09:22:06
dawidekk napisał(a):

Dokładnie

wkurza mnie to ze ci ludzie i tak nic z tego nie zrozumieja bo za malo sprytni sa na zajawke i dalej beda beczec i zazdraszczac
GRAM-MAM
INWESTUJE-2 LAPTOPY CALUJE
NIE UMIEM GRAC-MUSZE WYGRANYCH JECHAC
emotka
0 0

Gość: kingaa

#3264347 Napisano: 02.04.2010 09:24:49
is77 napisał(a):

tedance wypluj, wymaż to szybko emotka
wiesz ilu ludziom odbije jak zabraknie im konków? emotka
a ja będę w czołówce emotka

Nie mogą zamknąć e-konkursów, bo to forum jest lepsze od pudelka emotka Takie tu akcje odchodzą emotka

W temacie... wkurzyłam się trochę na Agencję Graf, tak czekałam na wyniki z Ajaxa, a oni po świętach dopiero je dadzą emotka A niestety strasznie chcę z tego konkursu jedną nagrodę, a zazwyczaj nie liczę na nagrody... bo wtedy nic nie wygrywam i oby to się teraz nie sprawdziło, bo emotka
0 0