Wkurza mnie...

Gość: gocha26

#3264647 Napisano: 03.04.2010 07:21:38
czarnaporzeczka2 napisał(a):

krzyszu napisał(a):

A mnie wkurza atmosfera w domu emotka nienawidzę świat emotka

Jakbyś mi to z ust wyjął emotka

oj ja też emotka
0 0

Gość: czarnaporzeczka2

#3264821 Napisano: 03.04.2010 08:06:56
krzyszu napisał(a):

czarnaporzeczka2 napisał(a):

krzyszu napisał(a):

A mnie wkurza atmosfera w domu emotka nienawidzę świat emotka

Jakbyś mi to z ust wyjął emotka

To moze wyskoczymy gdzieś na weekend we dwoje emotka

bardzo chętnie emotka emotka

wiecie że nawet gdybym musiała isc do pracy to skakałabym z radości, normalnie jutro i w poniedziałek stałabym pierwsza pod drzwiami...
0 0

delfinka101

#3264849 Napisano: 03.04.2010 08:20:07
agava napisał(a):

A mnie wkurza to, że innych wkurzają głupoty. Bo nie wygrał, bo ktoś przekombinował i wygrał, bo boli głowa, albo brzuch, bo mama nie rozumie ...Głupoty, drobnostki, które nie są żadnymi problemami. Wkurza mnie to, bo gdy się rozejrzę wokoło, to widzę ogrom nieszczęścia - choroby nowotworowe, psychiczne. Tu dopiero jest czym się wkurzać!! Może dla Was najważniejsze jest wygranie podkładki pod myszkę, czy innego głupstwa. Ale jak nie wygracie, to świat się na tym nie kończy!!! Rozejrzyjcie się wokoło, dostrzeżcie cierpienie innych (i postarajcie się im pomóc), od razu przestaniecie wkurzać się głupotami!

Tego cierpienia widze na codzień zbyt wiele dlatego udaje,że wszystko jest cacy a moim najwiekszym zmartwieniem jest to,że zapomniałam kupic rodzynek i musiałam dopiero makowca dziś piec..Tak wole jest łatwiej a i dziecko nie ma matki wariatki a tym samym łatwiej mu się żyje z własna chorobą..skoro mama mowi ze bedzie dobrze to będzie i wazniejsze jest ze makowiec byłby bez rodzynek
0 0

Gość: arta

#3264874 Napisano: 03.04.2010 08:35:37
agava napisał(a):

A mnie wkurza to, że innych wkurzają głupoty. Bo nie wygrał, bo ktoś przekombinował i wygrał, bo boli głowa, albo brzuch, bo mama nie rozumie ...Głupoty, drobnostki, które nie są żadnymi problemami. Wkurza mnie to, bo gdy się rozejrzę wokoło, to widzę ogrom nieszczęścia - choroby nowotworowe, psychiczne. Tu dopiero jest czym się wkurzać!! Może dla Was najważniejsze jest wygranie podkładki pod myszkę, czy innego głupstwa. Ale jak nie wygracie, to świat się na tym nie kończy!!! Rozejrzyjcie się wokoło, dostrzeżcie cierpienie innych (i postarajcie się im pomóc), od razu przestaniecie wkurzać się głupotami!

bądź dobrym samarytaninem, spójrz, ile zła na świecie i postaraj się wszystkim potrzebującym pomóc (oddaj nerkę i kup cisowiankę, bo dzięki temu wybudujesz studnię w sudanie). wyciągnij dłoń do potrzebujących i do tych, którym nie da się pomóc - szepnij choć dobre słówko.
a na koniec osiwiej.

Sorry ale ja wysiadam i... nie mow mi jak mam zyc.
Zdecydowanie bardziej wolę się wkurzać tym, że nie wygrałam, mama nie rozumie i boli głowa bo mam kaca (a jak śpiewał świetlicki - szalenie delikatnie jestem na kacu).

emotka
0 0

darog

#3264891 Napisano: 03.04.2010 08:47:36
Ale niepotrzebnie sie dzisiaj wkurzyłem, nie mogłem w pracy wejść na e-konkursy.info

Już myślałem, że 5 karniak załapałem...

Ale w domu juz wszystko gra... jak dobrze...

Już nawet do administratorów info posłałem,,, już sie zastanawiałem za co ja bana dostałem, choc konkursy dodałem...

Pozdrawiam Pionasa, Melise i reszte załogi. I sorry za korespondencje ad hoc z powodu braku możliwości zalogowania. emotka

Obiecuje dodawać konkursy na bieżąco:)
Z karniaków zejde do zera:)
0 0

olus15

#3264927 Napisano: 03.04.2010 09:01:09
Zgadzam się
Ciągle czytam o chorobach , załamaniach , katastrofach
wystarczy wczorajsza lektura Naj o chorych dzieciach
i art o przekredytowanych w Wyborczej
Potem żałuję , że w ogóle zaczęłam cokolwiek czytać
Po przeczytaniu nie mogę sobie znaleźć miejsca , nie mogę spać
Wszyscy wiemy , że prawdziwe tragedie są obok ale czy to powód aby cały czas zatruwać sobie życie
problemami innych
Kiedyś się bardzo przejmowałam i wysiadłam psychicznie
Jak ktoś tak jak ja jest bardzo wrażliwy to woli przejmować głupotami jak np. brak małego mazurka do święconki, dla przykładu
0 0

kaczord

#3264997 Napisano: 03.04.2010 09:48:46
Olus doskolnale Cię rozumiem, sam czasami mam takie dni, że przejmuję się byle czym...

A co do tematu, to wkurza mnie cała ta celebracja świąt, wszyscy przez tydzień gonią po sklepach, myją mieszkania itp. tylko po to, żeby przez dwa świąteczne dni, siedzieć przy stole i żreć. I to jest istota większości polskich świąt.
0 0

Gość: marielu

#3265016 Napisano: 03.04.2010 10:00:56
arta napisał(a):

agava napisał(a):

bądź dobrym samarytaninem, spójrz, ile zła na świecie i postaraj się wszystkim potrzebującym pomóc (oddaj nerkę i kup cisowiankę, bo dzięki temu wybudujesz studnię w sudanie). wyciągnij dłoń do potrzebujących i do tych, którym nie da się pomóc - szepnij choć dobre słówko.
a na koniec osiwiej.

Zdecydowanie bardziej wolę się wkurzać tym, że nie wygrałam, mama nie rozumie i boli głowa bo mam kaca (a jak śpiewał świetlicki - szalenie delikatnie jestem na kacu).

emotka

emotka emotka emotka

Demokracje mamy i wolność słowa każdy ma prawo napisać co czuje , nawet jeśli nie zostanie zrozumiany przez innych to co ? Trza zaraz za kudły łapać i walić o krawężnik?

Ja pitoleee , gdyby wszyscy mówili i myśleli jak ja chyba bym sie własną pięścią zabiła takie życie by było nudne.

Wkurza mnie że co raz mniej ludzi przy okazji konkursowania nie umie się przy tym po prostu dobrze bawić i łapać radosne chwile.

Carpe Diem emotka

I na prawdę pogodnych i radosnych Świąt Wam życzę - wszystkim bez wyjątku - niezależnie od wiary, poglądów , stanu ducha, osobistych małych i wielkich smutków . I marzy mi się , by na te kilka dni chociaż tutaj zamiast głupot i bzdetów zapanowało zrozumienie że inne poglądy to nie powód do III wojny światowej.

A teraz wracam macać kaczora , marchew mu tak apetycznie wystaje z zadka mniam mniam...
A jeśli ktoś ma dobry przepis na czerwoną kapustkę.. nie pogardzę emotka
0 0

Gość: marielu

#3265019 Napisano: 03.04.2010 10:02:23
PS. nie mylić kaczora z kaczord , Mary maca własnom kaczuche emotka
0 0

slavek

#3265051 Napisano: 03.04.2010 10:18:37
marielu napisał(a):

Wkurza mnie że co raz mniej ludzi przy okazji konkursowania nie umie się przy tym po prostu dobrze bawić i łapać radosne chwile.

Właśnie. Niestety z tego co zauważam proces ten postępuje, a ludzie nie mogą uświadomić sobie, że biorąc udział w konkursie muszą liczyć się z możliwością, że nie wygrają (no bo przegrać w konkursie z logicznego punktu widzenia nie jest możliwe).

Zastanawiam się czy to pazerność, czy brak dystansu.

Ja jestem zdania, że Bóg dobre postawy wynagradza, a złe skazuje na posuchę.

Wesołych Świąt!
0 0

Gość: olusiia975

#3265110 Napisano: 03.04.2010 10:48:19
olciak napisał(a):

wkurza mnie Polopiryna emotka już nigdy jej nie wezmę, przejdę na Skrzypowitę emotka

Tak tak dokładnie szczegolnie konkurs !
0 0

Gość: grancias

#3265261 Napisano: 03.04.2010 11:54:43
Wczoraj mylem samochod ... ehhh mam tyle zadrapan, rys o ktorych pojecia nie mialem. Jak samochod jest brudny czlowiek tego nie dziwi. A najgorsze, ze to nie ja je zrobilem. Pewnie na parkingu na uczelni ktos mnie drasnal. Pedantem nie jestem ale mnie to wkurzylo emotka
0 0

Gość: frezja

#3265273 Napisano: 03.04.2010 11:57:42
marielu napisał(a):

arta napisał(a):

agava napisał(a):

a na koniec osiwiej.

emotka

emotka emotka emotka

Demokracje mamy i wolność słowa każdy ma prawo napisać co czuje , nawet jeśli nie zostanie zrozumiany przez innych to co ? Trza zaraz za kudły łapać i walić o krawężnik?

Ja pitoleee , gdyby wszyscy mówili i myśleli jak ja chyba bym sie własną pięścią zabiła takie życie by było nudne.

Carpe Diem emotka

I na prawdę pogodnych i radosnych Świąt Wam życzę - wszystkim bez wyjątku - niezależnie od wiary, poglądów , stanu ducha, osobistych małych i wielkich smutków . I marzy mi się , by na te kilka dni chociaż tutaj zamiast głupot i bzdetów zapanowało zrozumienie że inne poglądy to nie powód do III wojny światowej.

A teraz wracam macać kaczora , marchew mu tak apetycznie wystaje z zadka mniam mniam...

emotka
0 0

Gość: js28

#3265375 Napisano: 03.04.2010 12:38:52
olusiia975 napisał(a):

olciak napisał(a):

wkurza mnie Polopiryna emotka już nigdy jej nie wezmę, przejdę na Skrzypowitę emotka

oooo, i mnie jak wkurza!!!!
emotka
0 0

awe

#3265390 Napisano: 03.04.2010 12:46:17
js28 napisał(a):

olusiia975 napisał(a):

olciak napisał(a):

emotka

ja nie brałam w tym udziału więc bez podejrzeń o stronniczość powiem tak: to parodia! takie hasła i tyle punktów, czy tam nie ma jakiegoś moderatora????
0 0

Gość: arta

#3265420 Napisano: 03.04.2010 12:54:01
frezja napisał(a):

marielu napisał(a):

arta napisał(a):

agava napisał(a):

a na koniec osiwiej.

emotka

emotka emotka emotka

Carpe Diem emotka

emotka

ała, za to że mnie zbiłaś krzesłem nie dam ci przepisu na kapustę emotka
0 0

Gość: kubatbg

#3266241 Napisano: 03.04.2010 05:37:20
wkurza mnie to że mój nowiuśki mercedesik z zimy mistrzów bedzie w kolorze bieluśim emotka a ja zawsze zarzekałem sie ze białym autkiem nigdy bym nie jeżdził .. nom ale cóz jak juz MMUS TO MUS <cawaniaczek> emotka buiziaczki dla wszystkich dzisiejszych wkurzonych emotka ..bedzie dobrze dzieciak , do góry głowa...
0 0

Gość: nebeska707

#3266248 Napisano: 03.04.2010 05:41:15
a mnie dzisiaj nic nie wkurza, cieszę się że tu trafiłam emotka
0 0

Gość: piekielna

#3266249 Napisano: 03.04.2010 05:41:27
awe napisał(a):

js28 napisał(a):

olusiia975 napisał(a):

olciak napisał(a):

emotka

ja nie brałam w tym udziału więc bez podejrzeń o stronniczość powiem tak: to parodia! takie hasła i tyle punktów, czy tam nie ma jakiegoś moderatora????

mnie również wkurza!!! tyle się moja kuzyneczka starała i co lipa, można by się pofatygować do moderatora z tym, ale wątpie, że coś zrobi
0 0

Gość: puchiko

#3266556 Napisano: 03.04.2010 07:33:20
piekielna napisał(a):

awe napisał(a):

js28 napisał(a):

olusiia975 napisał(a):

olciak napisał(a):

emotka

mnie również wkurza!!! tyle się moja kuzyneczka starała i co lipa, można by się pofatygować do moderatora z tym, ale wątpie, że coś zrobi

przecież i tak wybiera jury emotka więc jak są słabe to punkty im nie pomogą, głowa do góry
0 0