Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: gocha26
oj ja też
Gość: czarnaporzeczka2
bardzo chętnie
wiecie że nawet gdybym musiała isc do pracy to skakałabym z radości, normalnie jutro i w poniedziałek stałabym pierwsza pod drzwiami...
delfinka101
Postów 5757
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tego cierpienia widze na codzień zbyt wiele dlatego udaje,że wszystko jest cacy a moim najwiekszym zmartwieniem jest to,że zapomniałam kupic rodzynek i musiałam dopiero makowca dziś piec..Tak wole jest łatwiej a i dziecko nie ma matki wariatki a tym samym łatwiej mu się żyje z własna chorobą..skoro mama mowi ze bedzie dobrze to będzie i wazniejsze jest ze makowiec byłby bez rodzynek
Gość: arta
bądź dobrym samarytaninem, spójrz, ile zła na świecie i postaraj się wszystkim potrzebującym pomóc (oddaj nerkę i kup cisowiankę, bo dzięki temu wybudujesz studnię w sudanie). wyciągnij dłoń do potrzebujących i do tych, którym nie da się pomóc - szepnij choć dobre słówko.
a na koniec osiwiej.
Sorry ale ja wysiadam i... nie mow mi jak mam zyc.
Zdecydowanie bardziej wolę się wkurzać tym, że nie wygrałam, mama nie rozumie i boli głowa bo mam kaca (a jak śpiewał świetlicki - szalenie delikatnie jestem na kacu).
darog
Postów 2974
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Już myślałem, że 5 karniak załapałem...
Ale w domu juz wszystko gra... jak dobrze...
Już nawet do administratorów info posłałem,,, już sie zastanawiałem za co ja bana dostałem, choc konkursy dodałem...
Pozdrawiam Pionasa, Melise i reszte załogi. I sorry za korespondencje ad hoc z powodu braku możliwości zalogowania.
Obiecuje dodawać konkursy na bieżąco:)
Z karniaków zejde do zera:)
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ciągle czytam o chorobach , załamaniach , katastrofach
wystarczy wczorajsza lektura Naj o chorych dzieciach
i art o przekredytowanych w Wyborczej
Potem żałuję , że w ogóle zaczęłam cokolwiek czytać
Po przeczytaniu nie mogę sobie znaleźć miejsca , nie mogę spać
Wszyscy wiemy , że prawdziwe tragedie są obok ale czy to powód aby cały czas zatruwać sobie życie
problemami innych
Kiedyś się bardzo przejmowałam i wysiadłam psychicznie
Jak ktoś tak jak ja jest bardzo wrażliwy to woli przejmować głupotami jak np. brak małego mazurka do święconki, dla przykładu
kaczord
Postów 144
Data rejestracji 24.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do tematu, to wkurza mnie cała ta celebracja świąt, wszyscy przez tydzień gonią po sklepach, myją mieszkania itp. tylko po to, żeby przez dwa świąteczne dni, siedzieć przy stole i żreć. I to jest istota większości polskich świąt.
Gość: marielu
Demokracje mamy i wolność słowa każdy ma prawo napisać co czuje , nawet jeśli nie zostanie zrozumiany przez innych to co ? Trza zaraz za kudły łapać i walić o krawężnik?
Ja pitoleee , gdyby wszyscy mówili i myśleli jak ja chyba bym sie własną pięścią zabiła takie życie by było nudne.
Wkurza mnie że co raz mniej ludzi przy okazji konkursowania nie umie się przy tym po prostu dobrze bawić i łapać radosne chwile.
Carpe Diem
I na prawdę pogodnych i radosnych Świąt Wam życzę - wszystkim bez wyjątku - niezależnie od wiary, poglądów , stanu ducha, osobistych małych i wielkich smutków . I marzy mi się , by na te kilka dni chociaż tutaj zamiast głupot i bzdetów zapanowało zrozumienie że inne poglądy to nie powód do III wojny światowej.
A teraz wracam macać kaczora , marchew mu tak apetycznie wystaje z zadka mniam mniam...
A jeśli ktoś ma dobry przepis na czerwoną kapustkę.. nie pogardzę
Gość: marielu
slavek
Postów 1726
Data rejestracji 23.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Właśnie. Niestety z tego co zauważam proces ten postępuje, a ludzie nie mogą uświadomić sobie, że biorąc udział w konkursie muszą liczyć się z możliwością, że nie wygrają (no bo przegrać w konkursie z logicznego punktu widzenia nie jest możliwe).
Zastanawiam się czy to pazerność, czy brak dystansu.
Ja jestem zdania, że Bóg dobre postawy wynagradza, a złe skazuje na posuchę.
Wesołych Świąt!
https://www.refun...ros/10zlotychnastart
Gość: olusiia975
Tak tak dokładnie szczegolnie konkurs !
Gość: grancias
Gość: frezja
Gość: js28
oooo, i mnie jak wkurza!!!!
awe
Postów 1703
Data rejestracji 31.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
ja nie brałam w tym udziału więc bez podejrzeń o stronniczość powiem tak: to parodia! takie hasła i tyle punktów, czy tam nie ma jakiegoś moderatora????
Gość: arta
ała, za to że mnie zbiłaś krzesłem nie dam ci przepisu na kapustę
Gość: kubatbg
Gość: nebeska707
Gość: piekielna
mnie również wkurza!!! tyle się moja kuzyneczka starała i co lipa, można by się pofatygować do moderatora z tym, ale wątpie, że coś zrobi
Gość: puchiko
przecież i tak wybiera jury