Wkurza mnie...

ziolko

#3282533 Napisano: 09.04.2010 07:29:12
kaki76 napisał(a):

A ja mam fajnego listonosza tylko nie rozumiem co on mówi emotka emotka bo sepleni .A po drugie mówi przez nos i ciężko się dokapować o co mu chodzi.

niech Ci pisze na kartce co chce powiedzieć emotka
0 0

monia24

#3282626 Napisano: 09.04.2010 07:52:40
samanta3 napisał(a):

avatea napisał(a):

wkurzają mnie poranne fanaberie mojego dziecka.....

emotka mnie też ... jak trzeba wstać do przedszkola to on chce pać jak sobota to o 7:00 włącz mi bajtę

kochana dziękuj Panu Bogu za tę 7ą godzinę. Moi często gęsto wstają o 5ej emotka
0 0

Gość: aswiercinska

#3282640 Napisano: 09.04.2010 07:55:15
monia24 napisał(a):

samanta3 napisał(a):

avatea napisał(a):

emotka mnie też ... jak trzeba wstać do przedszkola to on chce pać jak sobota to o 7:00 włącz mi bajtę

kochana dziękuj Panu Bogu za tę 7ą godzinę. Moi często gęsto wstają o 5ej emotka

ja tam tak długo czekałam na mojego michałka ze może całe noce grasowac a i tak bedę szczęśliwa emotka
0 0

zaczytana-pola

#3282641 Napisano: 09.04.2010 07:55:16
monia24 napisał(a):

samanta3 napisał(a):

avatea napisał(a):

Co Wy powiecie? A mój wstał wczoraj o 22.40 i ryczał. Nic go nie mogło uspokoić, tylko przytulił się i musiałam go przez godzinę na rękach lulać. A mało to on wie waży, eh te dzieci
emotka
0 0

Gość: aleks21

#3282668 Napisano: 09.04.2010 08:02:32
ilonar2301 napisał(a):

monia24 napisał(a):

samanta3 napisał(a):

avatea napisał(a):

Co Wy powiecie? A mój wstał wczoraj o 22.40 i ryczał. Nic go nie mogło uspokoić, tylko przytulił się i musiałam go przez godzinę na rękach lulać. A mało to on wie waży, eh te dzieci
emotka

dobiję Was - mój rzadko kiedy się przed 9 budzi emotka ) A ma 19 miesięcy.
Z cyklu wkurza mnie - to wkurza mnie że niedługo koniec z takim fajnym spaniem. Mniej niż 50 dni do porodu mi zostało emotka
0 0

monia24

#3282685 Napisano: 09.04.2010 08:06:28
aleks21 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

monia24 napisał(a):

samanta3 napisał(a):

avatea napisał(a):

emotka

Z cyklu wkurza mnie - to wkurza mnie że niedługo koniec z takim fajnym spaniem. Mniej niż 50 dni do porodu mi zostało emotka

Ilonka ja moje dziecko młodsze przez poltora roku nosiłam dzień i noc - nie było mowy nawet o wózku. Wyłam, obgryzałam paznokcie, chodziłam głodna i niewyspana. Zreszta - teraz ma ponad 3 lata - do tej pory nie przespał ani 1 całej nocy. I teraz myślę że najgorsze za mną. Przynajmniej nie noszę tylko tulę. Ale już z górki - synek coraz fajniejszy i ja coraz częściej uśmiechnięta. Takie życie mamy. emotka Powodzenia.
0 0

anialistopad

#3282732 Napisano: 09.04.2010 08:19:26
ziolko napisał(a):

kaki76 napisał(a):

A ja mam fajnego listonosza tylko nie rozumiem co on mówi emotka emotka bo sepleni .A po drugie mówi przez nos i ciężko się dokapować o co mu chodzi.

niech Ci pisze na kartce co chce powiedzieć emotka

Nie rozczyta się bo bazgrze strasznie emotka
0 0

anialistopad

#3282743 Napisano: 09.04.2010 08:23:09
A mój trzylatek śpi do jedenastej w dzień a chodzi spać 22 wieczorem i powiem wam , że jak był malutki też mi przesypiał całe noce.Nigdy nie płakał ja tylko jedną noc nie przespałam jak wychodziły mu zęby a tak złote dziecko.A wkurza mnie dziś pogoda i boli mnie brzuch , jest mi niedobrze grypa żołądkowa .
0 0

Gość: kotek11

#3282759 Napisano: 09.04.2010 08:32:03
sambolera napisał(a):

margo466 napisał(a):

wkurza mnie że nie załapałam się w konk.LRP,
który był w topie teraz dla pierwszych 200 osób.

Na FB przeczytałam że laureaci już zostali
powiadomieni mailowo a nie widziałam,żeby ktoś
z naszego forum chwalił się wygraną emotka

jedna osoba na pewno się chwaliła

jedno to i tak mało .... tez mnie wkurza ze nie udalo sie zalapac na ten Quzi emotka
0 0

Gość: samanta3

#3282926 Napisano: 09.04.2010 09:17:15
aswiercinska napisał(a):

monia24 napisał(a):

samanta3 napisał(a):

avatea napisał(a):

ja tam tak długo czekałam na mojego michałka ze może całe noce grasowac a i tak bedę szczęśliwa emotka

mój też wyczekany i wystarany emotka Tylko co za ironia do przedszkola to wołami a w weekend taki o 7.00 happy i wyspany emotka
Ale włączam bajkę mu i dalej próbuje złapać sen pomiędzy mamo mamo zobacz...
0 0

radosna

#3283159 Napisano: 09.04.2010 10:22:23
monia24 napisał(a):

aleks21 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

monia24 napisał(a):

samanta3 napisał(a):

avatea napisał(a):

emotka

Ilonka ja moje dziecko młodsze przez poltora roku nosiłam dzień i noc - nie było mowy nawet o wózku. Wyłam, obgryzałam paznokcie, chodziłam głodna i niewyspana. Zreszta - teraz ma ponad 3 lata - do tej pory nie przespał ani 1 całej nocy. I teraz myślę że najgorsze za mną. Przynajmniej nie noszę tylko tulę. Ale już z górki - synek coraz fajniejszy i ja coraz częściej uśmiechnięta. Takie życie mamy. emotka Powodzenia.

A to nie działa? emotka
http://demotywato...1373116/Tryb--Milczy

Jestem bardzo szczęśliwa, że mam cudownego 20-miesięcznego synka - świetnie je, nie choruje, nie płacze (wyjątek ząbkowanie), uwielbia się bawić i czytać książki. Czasem pomarudzi bez przyczyny - tak jak i my wszyscy. Ale jednym słowem idealne dziecko do chowania i takich dzieci Wam wszystkim życzę!
0 0

Gość: minia

#3283169 Napisano: 09.04.2010 10:23:51
Złosze sie bo mi strona Nivea nie dziala !!!
0 0

Gość: aloevera

#3283172 Napisano: 09.04.2010 10:24:23
wkurza mnie, że ostatnio nie chce mi sie brać udzia w konkursach - mówię sobie - zaraz, później, jutro a juz chyyba zmiesiac nie brałam w żadnym udziału emotka
0 0

Gość: regusia

#3283176 Napisano: 09.04.2010 10:26:00
aloevera napisał(a):

wkurza mnie, że ostatnio nie chce mi sie brać udzia w konkursach - mówię sobie - zaraz, później, jutro a juz chyyba zmiesiac nie brałam w żadnym udziału emotka

nie do wiary,ale miałam pisać to samo
emotka emotka emotka
0 0

ziolko

#3283184 Napisano: 09.04.2010 10:28:58
regusia napisał(a):

aloevera napisał(a):

emotka emotka emotka

mały kryzys, za dużo tego wszystkiego, taki tumiwisizm. Tez tak mam, w końcu dopadnie każdego konkursowicza emotka
0 0

Gość: regusia

#3283190 Napisano: 09.04.2010 10:30:07
ziolko napisał(a):

regusia napisał(a):

aloevera napisał(a):

emotka emotka emotka

mały kryzys, za dużo tego wszystkiego, taki tumiwisizm. Tez tak mam, w końcu dopadnie każdego konkursowicza emotka

tak,tylko kurcze jak potem ludzie piszą co wygrali to człowiek głową wali w klawiature,że nie brał udziału...jakas totalna schizofrenia
emotka
0 0

KochamKoty

#3283216 Napisano: 09.04.2010 10:35:04
wkurza mnie to ,że nie ma jeszcze wyników z Monini emotka
0 0

delfinka101

#3283219 Napisano: 09.04.2010 10:35:58
regusia napisał(a):

ziolko napisał(a):

regusia napisał(a):

aloevera napisał(a):

emotka emotka emotka

tak,tylko kurcze jak potem ludzie piszą co wygrali to człowiek głową wali w klawiature,że nie brał udziału...jakas totalna schizofrenia
emotka

Podpisuje się pod tym obiema łapkami..wczoraj miałam to napisać..Nic mi się nie chce..ani wymyślać ani starac..zaznaczyłam sobie konkurs polsatu pacyfik..sporo nagród..i nie zagrałam..ech..teraz mam lenia wysłać opakowanie po michałkach..a torbe wygrałam..
0 0

Gość: monnika

#3283223 Napisano: 09.04.2010 10:37:51
zima mistrzów.. porażka na całej linii..
0 0

ziolko

#3283272 Napisano: 09.04.2010 10:49:18
delfinka101 napisał(a):

regusia napisał(a):

ziolko napisał(a):

regusia napisał(a):

aloevera napisał(a):

emotka emotka emotka

emotka

Podpisuje się pod tym obiema łapkami..wczoraj miałam to napisać..Nic mi się nie chce..ani wymyślać ani starac..zaznaczyłam sobie konkurs polsatu pacyfik..sporo nagród..i nie zagrałam..ech..teraz mam lenia wysłać opakowanie po michałkach..a torbe wygrałam..

i kryzys się nakręca emotka bo się nie chce grać a później żal, że się nie zagrało emotka
trzeba podchodzić do tego z dystansem... np. chciałam wygrać w mazurkach w radiu rmf classic, nie wygrałam, ale zdaję sobie sprawę, że jednak byli lepsi ode mnie.. echh...
nie ten konkurs to inny. Życie nie składa się z samych konkursów emotka
0 0