Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niech Ci pisze na kartce co chce powiedzieć
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kochana dziękuj Panu Bogu za tę 7ą godzinę. Moi często gęsto wstają o 5ej
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Gość: aswiercinska
ja tam tak długo czekałam na mojego michałka ze może całe noce grasowac a i tak bedę szczęśliwa
zaczytana-pola
Postów 11548
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co Wy powiecie? A mój wstał wczoraj o 22.40 i ryczał. Nic go nie mogło uspokoić, tylko przytulił się i musiałam go przez godzinę na rękach lulać. A mało to on wie waży, eh te dzieci
Gość: aleks21
dobiję Was - mój rzadko kiedy się przed 9 budzi
Z cyklu wkurza mnie - to wkurza mnie że niedługo koniec z takim fajnym spaniem. Mniej niż 50 dni do porodu mi zostało
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ilonka ja moje dziecko młodsze przez poltora roku nosiłam dzień i noc - nie było mowy nawet o wózku. Wyłam, obgryzałam paznokcie, chodziłam głodna i niewyspana. Zreszta - teraz ma ponad 3 lata - do tej pory nie przespał ani 1 całej nocy. I teraz myślę że najgorsze za mną. Przynajmniej nie noszę tylko tulę. Ale już z górki - synek coraz fajniejszy i ja coraz częściej uśmiechnięta. Takie życie mamy.
anialistopad
Postów 14197
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie rozczyta się bo bazgrze strasznie
www.zabawkikrasnala.pl
anialistopad
Postów 14197
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kotek11
Gość: samanta3
mój też wyczekany i wystarany
Ale włączam bajkę mu i dalej próbuje złapać sen pomiędzy mamo mamo zobacz...
radosna
Postów 2444
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to nie działa?
http://demotywato...1373116/Tryb--Milczy
Jestem bardzo szczęśliwa, że mam cudownego 20-miesięcznego synka - świetnie je, nie choruje, nie płacze (wyjątek ząbkowanie), uwielbia się bawić i czytać książki. Czasem pomarudzi bez przyczyny - tak jak i my wszyscy. Ale jednym słowem idealne dziecko do chowania i takich dzieci Wam wszystkim życzę!
Jestem radosna jak wiosna!
Gość: minia
Gość: aloevera
Gość: regusia
nie do wiary,ale miałam pisać to samo
ziolko
Postów 10410
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mały kryzys, za dużo tego wszystkiego, taki tumiwisizm. Tez tak mam, w końcu dopadnie każdego konkursowicza
Gość: regusia
tak,tylko kurcze jak potem ludzie piszą co wygrali to człowiek głową wali w klawiature,że nie brał udziału...jakas totalna schizofrenia
KochamKoty
Postów 282
Data rejestracji 02.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
delfinka101
Postów 5757
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podpisuje się pod tym obiema łapkami..wczoraj miałam to napisać..Nic mi się nie chce..ani wymyślać ani starac..zaznaczyłam sobie konkurs polsatu pacyfik..sporo nagród..i nie zagrałam..ech..teraz mam lenia wysłać opakowanie po michałkach..a torbe wygrałam..
Gość: monnika
ziolko
Postów 10410
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i kryzys się nakręca
trzeba podchodzić do tego z dystansem... np. chciałam wygrać w mazurkach w radiu rmf classic, nie wygrałam, ale zdaję sobie sprawę, że jednak byli lepsi ode mnie.. echh...
nie ten konkurs to inny. Życie nie składa się z samych konkursów