Wkurza mnie...

Gość: regusia

#3284480 Napisano: 09.04.2010 05:45:05
wkurza mnie,że nie moge znaleźć żadnych fajnych konków dla siebie...a tak mi zależy na rowerze i netbooku:/
0 0

Gość: olusiia975

#3284485 Napisano: 09.04.2010 05:47:30
regusia napisał(a):

wkurza mnie,że nie moge znaleźć żadnych fajnych konków dla siebie...a tak mi zależy na rowerze i netbooku:/

coś wiem o tym emotka
0 0

Gość: anavaX

#3284486 Napisano: 09.04.2010 05:47:31
Wkurza mnie mój pech:
-poleciało mnóstwo kasy na zimę mistrzów i dotarły tylko dupoloty
-tydzień walki o sizeera i mimo faktu, że miałam najwięcej pkt i wg regulaminu jest info, że liczy się głosowanie Internautów to i tak do tyłu (mają mnie gdzieś)
-Monini milczy, Dax milczy, zmywarki i inne sprzęty omijają mnie szerokim łukiem

pozostało mi tylko skończyć z konkursami
0 0

sambolera

#3284490 Napisano: 09.04.2010 05:48:45
swibek napisał(a):

emotka emotka emotka
wkurza to mało powiedziane!! emotka
wkur*** mnie Nasza Klasa, profil Agnieszki Dygant i konkurs „Ulubione kolory Polek”!!
..w ostatnim etapie przyznali 168 nagród a nie 200 tłumacząc się, że pozostali uczestnicy nie spełnili warunków i bla bla blaa.. emotka to jak miałam inaczej to napisać? Bo skoro wyraźne: WYBRAŁAM KOLOR XXX ponieważ.. nie jest spełnionym warunkiem to już nie wiem.. emotka emotka emotka dziady jedne!!! emotka emotka emotka

a kiedy brałaś udział w konkursie?
moja siostra też myslała że nie wygrała ale wyslala zgloszenie w ostatni dzien konkursu a szukala siebie w wygranych teraz, musi jeszcze poczekac na wyniki z ostatniego etapu
0 0

Gość: zeida

#3284494 Napisano: 09.04.2010 05:50:06
Wkurza mnie, że uprzedziłam męża, że może pojawić się dziś telefon o wygranej zmywarce a tu d... emotka
A on jak zwykle - daj sobie spokój z tymi konkursami !
No i na co mi te tabletki jak nie mam zmywarki a na nową mnie nie stać !
0 0

delfinka101

#3284501 Napisano: 09.04.2010 05:51:22
Wkurzam się, bo dzis znowu byłam na komisariacie.Kilka dni temu mój smyk bawił się na dworzu (wraz z 4 innymi chlopcami)Wtedy podjechał jakiś ZApie....y Sk....n autem i zabrał wszystkim chłopakom deskorolki a jednemu hulajnogę.Teraz sie wkurzam,ze to zgłosiłam na policje, bo gnojka i tak nie złapią a rodziców ciaga policja..zeznania i zeznania.Dzieciaki boja się samego wejścia za płot komendy.Powiedziałm,że dziś ostatni raz tu jestem i ani myślę kolejny raz tam iść.Zgłosiliśmy to , bo nie tyle o deskorolkę chodziło..(chociaz nowa była) ale o fakt ze w biały dzień pod oknami stało sie cos takiego
0 0

Gość: banditos

#3284504 Napisano: 09.04.2010 05:52:10
czarnygreg napisał(a):

smsowicz napisał(a):

że nawet dupodromu nie dostałem z Zimy emotka

jak chcesz dupolot to chętnie Ci wyślę emotka
uwielbiam tę nazwę!

A wkurza mnie, że nie umiem grać bez paragonów, widzę ile osób zmywarki wygrało z REala, Tesco , Carrefour i ile teraz szuka paragonów, ja wysłałam mało zgłoszeń i teraz trochę żałuję, chyba trzeba było zainwestować w smsy i kupić później paragony,

Też mnie to wkurza emotka
nie rozumiem tylko sprzedających...przecież jak kupujący nie odeślą paragonów, to będzie rezerwa emotka
0 0

Gość: basiasiwek28

#3284526 Napisano: 09.04.2010 05:58:26
anava napisał(a):

Wkurza mnie mój pech:
-poleciało mnóstwo kasy na zimę mistrzów i dotarły tylko dupoloty
-tydzień walki o sizeera i mimo faktu, że miałam najwięcej pkt i wg regulaminu jest info, że liczy się głosowanie Internautów to i tak do tyłu (mają mnie gdzieś)
-Monini milczy, Dax milczy, zmywarki i inne sprzęty omijają mnie szerokim łukiem

pozostało mi tylko skończyć z konkursami

Ciesz się że choć dupoloty masz bo ja nawet tego nie a d..a ciężka i to mnie najbardziej wkurza
emotka
0 0

Gość: swibek

#3284703 Napisano: 09.04.2010 06:44:28
sambolera napisał(a):

swibek napisał(a):

emotka emotka emotka
wkur*** mnie Nasza Klasa, profil Agnieszki Dygant i konkurs „Ulubione kolory Polek”!!
..w ostatnim etapie przyznali 168 nagród a nie 200 tłumacząc się, że pozostali uczestnicy nie spełnili warunków i bla bla blaa.. emotka to jak miałam inaczej to napisać? Bo skoro wyraźne: WYBRAŁAM KOLOR XXX ponieważ.. nie jest spełnionym warunkiem to już nie wiem.. emotka emotka emotka dziady jedne!!! emotka emotka emotka

moja siostra też myslała że nie wygrała ale wyslala zgloszenie w ostatni dzien konkursu a szukala siebie w wygranych teraz, musi jeszcze poczekac na wyniki z ostatniego etapu

emotka chyba jednak wysłałam w ostatnim etapie.. emotka dzięki za nadzieję.. emotka już się trochę mniej wkurzam, bardziej na swoją głupotę.. emotka
0 0

Gość: kolastynka

#3284720 Napisano: 09.04.2010 06:49:21

zeida napisał(a):

Wkurza mnie, że uprzedziłam męża, że może pojawić się dziś telefon o wygranej zmywarce a tu d... emotka

Ja mojego namówiłam, jeździł biedak po hipermarketach (czego nie znosi), zajawił się na zmywarkę i d..a blada. I też mi zostały tabletki emotka
0 0

lizzie

#3284748 Napisano: 09.04.2010 06:55:12
kolastynka napisał(a):

zeida napisał(a):

Ja mojego namówiłam, jeździł biedak po hipermarketach (czego nie znosi), zajawił się na zmywarkę i d..a blada. I też mi zostały tabletki emotka

A mnie wkurza bezmyślność organizatorów. No bo po co ktoś ma kupować tabletki, jak nie ma zmywarki? A jak ma i kupuje te tabletki, to po co mu druga zmywarka? Dla mnie kompletnie niezrozumiałe emotka
0 0

bethan

#3284754 Napisano: 09.04.2010 06:56:41
czarnygreg napisał(a):

smsowicz napisał(a):

że nawet dupodromu nie dostałem z Zimy emotka

jak chcesz dupolot to chętnie Ci wyślę emotka
uwielbiam tę nazwę!

A wkurza mnie, że nie umiem grać bez paragonów, widzę ile osób zmywarki wygrało z REala, Tesco , Carrefour i ile teraz szuka paragonów, ja wysłałam mało zgłoszeń i teraz trochę żałuję, chyba trzeba było zainwestować w smsy i kupić później paragony,

Zaczynam dochodzić do podobnych wniosków...
0 0

Gość: iwek

#3284756 Napisano: 09.04.2010 06:57:05
swibek napisał(a):

sambolera napisał(a):

swibek napisał(a):

emotka emotka emotka

emotka chyba jednak wysłałam w ostatnim etapie.. emotka dzięki za nadzieję.. emotka już się trochę mniej wkurzam, bardziej na swoją głupotę.. emotka

Swibcia, ja się tak wkurzałam jak wyniki 1 etapu były, a potem sie okazało, że w 2 brałam udział. emotka
0 0

bethan

#3284765 Napisano: 09.04.2010 06:58:08
lizzie napisał(a):

kolastynka napisał(a):

zeida napisał(a):

A mnie wkurza bezmyślność organizatorów. No bo po co ktoś ma kupować tabletki, jak nie ma zmywarki? A jak ma i kupuje te tabletki, to po co mu druga zmywarka? Dla mnie kompletnie niezrozumiałe emotka

Ja mam zmywarkę, ale już dawno się prosi o wymianę. Więc trochę sensu w tym jest, no, może oprócz tego, że nie wygrałam emotka
0 0

Gość: sophie

#3284776 Napisano: 09.04.2010 07:00:39
lizzie napisał(a):

kolastynka napisał(a):

zeida napisał(a):

Dla mnie to raczej zrozumiałe.ktoś ma zmywarkę ,jutro nie ma nie?
Albo ze złości wywali przez okno emotka
Albo mu ukradną emotka
Przecież może się też zepsuć i wtedy ta druga przyda się jak znalazł.
0 0

bridget

#3284797 Napisano: 09.04.2010 07:04:37
A mnie wkurza osobniczka o nicku Maga 120 , która zaczyna atakowac mnie na gg-ignor, ma wielki żal, iz w konkursie poprosiłam organizatorów o regulamiowe podejscie w zwiazku z nabijaniem dużej ilosci głosów ze zmiennego IP, co jest nieregulaminowe . Nie moze sie z tym jednak pogodzić. Zycze jej dystansu, bo konkursy to nie wszytsko, czego ów dziewcze nie rozumie;) i niech nauczy sie przegrywać:)
0 0

psika

#3284836 Napisano: 09.04.2010 07:14:29
keiti78zg napisał(a):

A mnie wkurza osobniczka o nicku Maga 120 , która zaczyna atakowac mnie na gg-ignor, ma wielki żal, iz w konkursie poprosiłam organizatorów o regulamiowe podejscie w zwiazku z nabijaniem dużej ilosci głosów ze zmiennego IP, co jest nieregulaminowe . Nie moze sie z tym jednak pogodzić. Zycze jej dystansu, bo konkursy to nie wszytsko, czego ów dziewcze nie rozumie;) i niech nauczy sie przegrywać:)

Pamietam był konkurs na mini-mini dla dzieci i tez zwrócilam jej uwage, a ona zeby pokazac mi to przekrecila tak wyniki ze miala czas 00:00 a trzeba bylo ulozyc 3 plansze puzzli. Tez mnie wkurza!
0 0

Gość: edka13

#3284851 Napisano: 09.04.2010 07:17:07
psika napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

Pamietam był konkurs na mini-mini dla dzieci i tez zwrócilam jej uwage, a ona zeby pokazac mi to przekrecila tak wyniki ze miala czas 00:00 a trzeba bylo ulozyc 3 plansze puzzli. Tez mnie wkurza!

ja mialam to saMO ZABLOKOWALM JA NA GG I NA FORUM TO ZAŁOZYLA NOWE GG I OD suk mnie zwyzywala
0 0

Gość: edka13

#3284856 Napisano: 09.04.2010 07:18:48
edka13 napisał(a):

psika napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

ja mialam to saMO ZABLOKOWALM JA NA GG I NA FORUM TO ZAŁOZYLA NOWE GG I OD suk mnie zwyzywala

a oto jakie gg od maga120 dostala potem na pw podobne ale usunełam wkoncu nie wytrzymalam i napsalam jej podobne obelgi nie bedzie mnie jakas hamowata baba obrażac

tam
2010-04-05 00:04:02
wredna to ty jesteś suko i liżesz cenzura tam gdzie mozesz coś zyskac.A wredna to ty jestes i ścierka to ty.Dwulicowa ścierka w dodatku.A zastanow sie nad soba bo sama wyzywasz ludzi tylko nie masz odwagi prosto w oczy,A jak zobaczylam twoja morde wiedzialam ze z tego beda same problemy bo ty poprostu jestes sama zawistna i chamska a propo wez slownik i pisz ze slownikiem bo robisz bledy gorsze niz niejeden pierwszoklasista ale coz od prostaczki sie mozna spodziewac.
2010-04-05 00:04:15
a blokowac to umiesz bo prawda w oczy kole
2010-04-05 00:04:29
tylko na tyle cie stac suko????
2010-04-05 00:04:52
spojrz w lustro na swoja wredna parszywa morde
2010-04-05 00:07:06
i sie zdecyduj bo poki bylo ok pisalas ze jestem ok spoko a teraz ????lizesz cenzura jak jest ok a jak nie to wyzywasz to sie nazywa wredna suka
0 0

bridget

#3284863 Napisano: 09.04.2010 07:20:38
edka13 napisał(a):

psika napisał(a):

keiti78zg napisał(a):

najgorsze że ów laska nie ma dystansu, żyje tymi konkursami i chyba nic więcej nie potrafi robić. Poza tym zadnej samokrytyki nie ma, nie dosc , ze oszukuje poprzez dostęp do komputeraz ze zmiennym ip i to na duzą skale, to jeszcze potrafi innym to wmawiać, co jest oczywiscie nieprawda. Poza tym ma tak wulgarny język i nie omieszka go używac, nie stac jej na odrobinę dyplomacji. Nie potrafi zrozumiec, ze w konkursach potrafią ludzie równiez uczciwie wygrywać;)
0 0