Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: regusia
Gość: olusiia975
coś wiem o tym
Gość: anavaX
-poleciało mnóstwo kasy na zimę mistrzów i dotarły tylko dupoloty
-tydzień walki o sizeera i mimo faktu, że miałam najwięcej pkt i wg regulaminu jest info, że liczy się głosowanie Internautów to i tak do tyłu (mają mnie gdzieś)
-Monini milczy, Dax milczy, zmywarki i inne sprzęty omijają mnie szerokim łukiem
pozostało mi tylko skończyć z konkursami
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
a kiedy brałaś udział w konkursie?
moja siostra też myslała że nie wygrała ale wyslala zgloszenie w ostatni dzien konkursu a szukala siebie w wygranych teraz, musi jeszcze poczekac na wyniki z ostatniego etapu
Gość: zeida
A on jak zwykle - daj sobie spokój z tymi konkursami !
No i na co mi te tabletki jak nie mam zmywarki a na nową mnie nie stać !
delfinka101
Postów 5757
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: banditos
Też mnie to wkurza
nie rozumiem tylko sprzedających...przecież jak kupujący nie odeślą paragonów, to będzie rezerwa
Gość: basiasiwek28
Gość: swibek
Gość: kolastynka
Ja mojego namówiłam, jeździł biedak po hipermarketach (czego nie znosi), zajawił się na zmywarkę i d..a blada. I też mi zostały tabletki
lizzie
Postów 1164
Data rejestracji 18.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
A mnie wkurza bezmyślność organizatorów. No bo po co ktoś ma kupować tabletki, jak nie ma zmywarki? A jak ma i kupuje te tabletki, to po co mu druga zmywarka? Dla mnie kompletnie niezrozumiałe
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zaczynam dochodzić do podobnych wniosków...
Gość: iwek
Swibcia, ja się tak wkurzałam jak wyniki 1 etapu były, a potem sie okazało, że w 2 brałam udział.
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam zmywarkę, ale już dawno się prosi o wymianę. Więc trochę sensu w tym jest, no, może oprócz tego, że nie wygrałam
Gość: sophie
Dla mnie to raczej zrozumiałe.ktoś ma zmywarkę ,jutro nie ma nie?
Albo ze złości wywali przez okno
Albo mu ukradną
Przecież może się też zepsuć i wtedy ta druga przyda się jak znalazł.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
psika
Postów 598
Data rejestracji 11.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: edka13
ja mialam to saMO ZABLOKOWALM JA NA GG I NA FORUM TO ZAŁOZYLA NOWE GG I OD suk mnie zwyzywala
Gość: edka13
a oto jakie gg od maga120 dostala potem na pw podobne ale usunełam wkoncu nie wytrzymalam i napsalam jej podobne obelgi nie bedzie mnie jakas hamowata baba obrażac
tam
2010-04-05 00:04:02
wredna to ty jesteś suko i liżesz cenzura tam gdzie mozesz coś zyskac.A wredna to ty jestes i ścierka to ty.Dwulicowa ścierka w dodatku.A zastanow sie nad soba bo sama wyzywasz ludzi tylko nie masz odwagi prosto w oczy,A jak zobaczylam twoja morde wiedzialam ze z tego beda same problemy bo ty poprostu jestes sama zawistna i chamska a propo wez slownik i pisz ze slownikiem bo robisz bledy gorsze niz niejeden pierwszoklasista ale coz od prostaczki sie mozna spodziewac.
2010-04-05 00:04:15
a blokowac to umiesz bo prawda w oczy kole
2010-04-05 00:04:29
tylko na tyle cie stac suko????
2010-04-05 00:04:52
spojrz w lustro na swoja wredna parszywa morde
2010-04-05 00:07:06
i sie zdecyduj bo poki bylo ok pisalas ze jestem ok spoko a teraz ????lizesz cenzura jak jest ok a jak nie to wyzywasz to sie nazywa wredna suka
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
najgorsze że ów laska nie ma dystansu, żyje tymi konkursami i chyba nic więcej nie potrafi robić. Poza tym zadnej samokrytyki nie ma, nie dosc , ze oszukuje poprzez dostęp do komputeraz ze zmiennym ip i to na duzą skale, to jeszcze potrafi innym to wmawiać, co jest oczywiscie nieprawda. Poza tym ma tak wulgarny język i nie omieszka go używac, nie stac jej na odrobinę dyplomacji. Nie potrafi zrozumiec, ze w konkursach potrafią ludzie równiez uczciwie wygrywać;)