Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
anialistopad
Postów 14197
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
darog
Postów 2975
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
a ....kapuje....
o i tak to jest. ja musze sie starac o zdjecie bana...a ktos zaraz nowe rejestracje porobi...a ze hot spot sciaga do knajpy...to i za jakis czas znowu bana dadza...a ja znowu bede sie starac o odblokowanie..
a najlepiej to moze faktycznie dawac fajnym ludkom z forum linki do konków na PW...a za 2 dni dopiero do bazy...tyle że ja nie taki zeby sie nie dzielic..
no to juz mnie to nie wkurza,,skoro kiedys mnie odblokuja..
pozdr!!!! tych co mi pieknie ładnie wytłumaczyli co i jak...
szkoda, ze nie było mnie duzo wczesniej na forum,,,
własnie znalazłem konk, gdzie było 1000 nagród..nic nie trzeba było kupowac,,,sam bym na cała rodzine grał...
i szukam tu w zakonczonych konkach...na100% myślałem że na pewno jest,,a nie ma...
www.dumanapodlasiu.pl
NIE WIERZE ŻE NIKT z forumowiczów z podlasia nie wiedział
w kazdym razie trudno w to uwierzyc..,
mnie tu nie było...a było w prasie, ulotki były, etc...
lepiej juz nic nie pisze bo 5 karniaka załapie i nie bede wiedział kiedy..
Gość: tedance
To konkurs stary jak świat...w zakończonych widnieją najdalej te sprzed trzech miesięcy
ismena
Postów 577
Data rejestracji 12.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: sophie
No tak :Święta ,święta i .... po wątrobie
Gość: Melissa1980
każdy może napisać, że dodał 20 konkursów i zarzucić nam, że je ... zjedliśmy, na szczęście w bazie mamy coś takiego jak logi, jest tam zapisywany każdy ruch adminów, jak i userów
przetrzepałam cały wczorajszy dzień, (5 i 7 też) nie ma ani jednego linku nadesłanego z nicku darekgryko, jeśli dodawałeś konkursy podpisując się inaczej, napisz proszę jak, a sprawdzę
...na życzenie mogę nawet zrobić screeny logów z dnia 6 kwietnia i przesłać na Pw!
- Twoje punty karne - 4:
https://www.e-kon...?pktkarne=darekgryko
- Konkursy dodane - 7:
https://www.e-kon...html?word=darekgryko
nie ma ich nawet 10, co nie pozwala na ściągnięcie nawet jednego z czterech puntów
poza tym każdy moze nadesłać nawet 50 linków, jeśli jednak są wśród nich konkursy, które mamy już w bazie, nie są one liczone
podobnie jeżeli dany konkurs nadeśle kilka osób, brany jest pod uwagę link osoby, która była szybsza - to też sprawdzić można w logach w/g IP nadesłanego linku...
łap Pw, tam podałam numer IP jaki znalazłam w Twoich starych postach, potwierdzisz mi czy to ten (jeśli tak, to dał go pionas dnia 2 kwietnia, o godz. 20:42, więc to z nim musisz wyjaśnić sobie całą sytuację, bo ja nie znam sprawy i nie będę się tłumaczyć z poczynań innych, ani też ingerować w blokady, jakie przydzielili, bo powodów nie znam
wracając do wypowiedzi z 3 kwietnia - natknęłam się na nią dziś w poszukiwaniu Twojego IP
ja nic nie otrzymałam w tej sprawie ani na PW, ani na @
Isiulka, powiedz mi jak Ty to sobie wyobrażasz? że wszystkim osobom z forum Vip przesyłamy na Pw linki z poczekalni, a potem dodajemy do bazy?
nawet jak sama znajdę jakikolwiek konkurs, lecę zaraz do bazy wrzucić, nie biorąc w nim udziału - na udział mam czas dopiero grubo po północy, jak obrobię się z robotą tutaj (wbrew pozorom to nie jest tylko i wyłącznie publikacja konkursów) .. a i na www non stop nie siedzę, mam własne życie, moze nie tak kolorowe, jak bym chciała, ale ...
sprzed 2
Twoich wiszących w poczekalni nie widzę, chyba wszystko dodane, a jak już napisałam wyżej, jeżeli dany konkurs nadeśle kilka osób, brany jest pod uwagę...
Poza tym bywają zdublowane konkursy, ja daję info na forum w wątku Prosze przeczytać..., jednak nie każdy to robi, a ja nie widzę każdego linku czekającego na akceptację, bo nie siedze tu 28/24h, działają też tu inni admini
..no to się rozpisałam, mam nadzieję, że łapiecie treść
W temacie, wqrza mnie, że czekam na ten dzień, który powinien nastąpić 14 dni temu i nadal nic
Gość: bruce
a w temacie: wkurza mnie...
...nic.... ?????!
tak, wielkie NIC mnie dziś wkurza!
jola29k
Postów 2312
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja tez nie dostałam czekolady , a wkurza mnie NAJ minol juz rok a nagrody nie ma , jak sie wk... to zadzwonie do tego faceta jeszcze raz i powiem mu zeby sobie ta nagrode wsadził tam gdzie słonce nie dochodzi . Olivia tez mnie wk... czekam juz 3 miesiace na głupiego miska
jakapitan
Postów 62
Data rejestracji 26.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dawidekk
Postów 1488
Data rejestracji 23.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
merp
dysia
Postów 2021
Data rejestracji 06.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dysia
Postów 2021
Data rejestracji 06.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobre
KochamKoty
Postów 282
Data rejestracji 02.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie sąsiadka ciągle o to pyta.
Listonoszy mam bardzo miłych.
Gość: taaga20
a mnie pani w okienku jest taka ... odbieram paczkę z nagrodą którą wygrałam na swojego faceta, pani w okienku pyta:
- Kto to jest dla Pani?
- Niech Pani wpisze sąsiadka.
Ona przez chwilę patrzy na mnie, po czym wpisuje KONKUBINA!
Myślałam że padnę, no ale cóż się dziwić że na wiosce mieszkam gdzie wszyscy o wszystkich wszysko wiedzą
mio
Postów 658
Data rejestracji 24.10.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: sophie
Gość: krzyszu
Mój sąsiad zawsze mówił:
Co? Dolary, dolary przysłali?
Ale te czasy już mineły
delfinka101
Postów 5757
Data rejestracji 08.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie kurier jest okropnie ciekawy.Bardzo się ekscytował moim wygranym laptopem(chyba bardziej niz ja) potem jak mi przywoził cokolwiek to pytał czy moze zobaczyc..teraz już długo nic mi nie przywozi..Za to Pan co paczki wozi zaczepił mnie na ulicy i mówi; mam dla Pani paczke o ktorej moge powrzucic??Jest przemiły i zawsze albo dzwoni albo przyjedzie drugi raz jak mnie niema..
malineczka23
Postów 692
Data rejestracji 25.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: bruce
a dach przecieka...