Wkurza mnie...

anialistopad

#3275966 Napisano: 07.04.2010 01:34:28
wkurza mnie timotei nie przysyłają mi szlafroczka a wysłałam wszystko do nich już dawno i miseczki tuperwere też powinny już dojść.Wkurza mnie cała poczta zresztą
0 0

darog

#3275994 Napisano: 07.04.2010 01:42:34
isiulka napisał(a):

darekgryko napisał(a):

isiulka napisał(a):

darekgryko napisał(a):

wczoraj dodałem z 20 konkursów (albo i więcej) ...w bazie nie widze ani jednego...(jak na razie..ale dalej szukam)
-dodawałem od 10 rano..regionalne, forograficzne, radiowe, ogólnopolskie,,łącznie z linkami pełen opis...

Pionas, albo kto inny zbamowali mi dostep na ta stronke z mojej roboty...a głównie z tego kompa korzystałem,,,bo w domu cienko do siezenia na e-konkursach..

wypełniałem ich kwestionariusz z powodami dlaczego zdjąc mi bana,,,kazali dodac konkursy
-dodałem z 20 i dalej jest ban na IP z roboty...
więcej niby miałem sie dowiedziec po wypełnieniu formularza i nadesłaniu konków..
i nic...!

odblokowac mnie IP z kompa z roboty prosze...

Spokojnie odblokują Cie, wzystko pokolei emotka Przecież to trozke twra:)

o jesssuuu,,,to jest tu ktos kto dobre słowo pod moim postem napisał...aj...nie pytam za co ban mam na kompie w robocie, ale chociaz mogliby dodac te konki, bo wczoraj tylko nad tym czas w pracy traciłem,,,za co ban? tez ich nie męczyłem...ale może dlatego że za duzo osób z 1 IP korzysta...a ja gupi sie bałem że 5 karniaka załapałem..ale i tak dalej sie wkurzam. Bo pieknie ładnie linki i opis konków dawałem...

Musisz poczekać, najpierw muszą sobie je przeczesać ludzie z forum Vip a potem sciepki dla reszty;)

a ....kapuje.... emotka
o i tak to jest. ja musze sie starac o zdjecie bana...a ktos zaraz nowe rejestracje porobi...a ze hot spot sciaga do knajpy...to i za jakis czas znowu bana dadza...a ja znowu bede sie starac o odblokowanie..

a najlepiej to moze faktycznie dawac fajnym ludkom z forum linki do konków na PW...a za 2 dni dopiero do bazy...tyle że ja nie taki zeby sie nie dzielic..
no to juz mnie to nie wkurza,,skoro kiedys mnie odblokuja..
pozdr!!!! tych co mi pieknie ładnie wytłumaczyli co i jak...

szkoda, ze nie było mnie duzo wczesniej na forum,,,

własnie znalazłem konk, gdzie było 1000 nagród..nic nie trzeba było kupowac,,,sam bym na cała rodzine grał...
i szukam tu w zakonczonych konkach...na100% myślałem że na pewno jest,,a nie ma...
www.dumanapodlasiu.pl

NIE WIERZE ŻE NIKT z forumowiczów z podlasia nie wiedział
emotka emotka
w kazdym razie trudno w to uwierzyc..,
mnie tu nie było...a było w prasie, ulotki były, etc...

lepiej juz nic nie pisze bo 5 karniaka załapie i nie bede wiedział kiedy..
0 0

Gość: tedance

#3276006 Napisano: 07.04.2010 01:46:12
darekgryko napisał(a):

isiulka napisał(a):

darekgryko napisał(a):

isiulka napisał(a):

darekgryko napisał(a):

wczoraj dodałem z 20 konkursów (albo i więcej) ...w bazie nie widze ani jednego...(jak na razie..ale dalej szukam)
-dodawałem od 10 rano..regionalne, forograficzne, radiowe, ogólnopolskie,,łącznie z linkami pełen opis...

Pionas, albo kto inny zbamowali mi dostep na ta stronke z mojej roboty...a głównie z tego kompa korzystałem,,,bo w domu cienko do siezenia na e-konkursach..

wypełniałem ich kwestionariusz z powodami dlaczego zdjąc mi bana,,,kazali dodac konkursy
-dodałem z 20 i dalej jest ban na IP z roboty...
więcej niby miałem sie dowiedziec po wypełnieniu formularza i nadesłaniu konków..
i nic...!

odblokowac mnie IP z kompa z roboty prosze...

Spokojnie odblokują Cie, wzystko pokolei emotka Przecież to trozke twra:)

o jesssuuu,,,to jest tu ktos kto dobre słowo pod moim postem napisał...aj...nie pytam za co ban mam na kompie w robocie, ale chociaz mogliby dodac te konki, bo wczoraj tylko nad tym czas w pracy traciłem,,,za co ban? tez ich nie męczyłem...ale może dlatego że za duzo osób z 1 IP korzysta...a ja gupi sie bałem że 5 karniaka załapałem..ale i tak dalej sie wkurzam. Bo pieknie ładnie linki i opis konków dawałem...

Musisz poczekać, najpierw muszą sobie je przeczesać ludzie z forum Vip a potem sciepki dla reszty;)

a ....kapuje.... emotka
o i tak to jest. ja musze sie starac o zdjecie bana...a ktos zaraz nowe rejestracje porobi...a ze hot spot sciaga do knajpy...to i za jakis czas znowu bana dadza...a ja znowu bede sie starac o odblokowanie..

a najlepiej to moze faktycznie dawac fajnym ludkom z forum linki do konków na PW...a za 2 dni dopiero do bazy...tyle że ja nie taki zeby sie nie dzielic..
no to juz mnie to nie wkurza,,skoro kiedys mnie odblokuja..
pozdr!!!! tych co mi pieknie ładnie wytłumaczyli co i jak...

szkoda, ze nie było mnie duzo wczesniej na forum,,,

własnie znalazłem konk, gdzie było 1000 nagród..nic nie trzeba było kupowac,,,sam bym na cała rodzine grał...
i szukam tu w zakonczonych konkach...na100% myślałem że na pewno jest,,a nie ma...
www.dumanapodlasiu.pl

NIE WIERZE ŻE NIKT z forumowiczów z podlasia nie wiedział
emotka emotka
w kazdym razie trudno w to uwierzyc..,
mnie tu nie było...a było w prasie, ulotki były, etc...

lepiej juz nic nie pisze bo 5 karniaka załapie i nie bede wiedział kiedy..

To konkurs stary jak świat...w zakończonych widnieją najdalej te sprzed trzech miesięcy emotka
0 0

ismena

#3276028 Napisano: 07.04.2010 01:55:07
wkurza mnie, ze kody leona zostaly spalone emotka
0 0

Gość: sophie

#3276029 Napisano: 07.04.2010 01:55:14
Wkurza mnie to ,że wczoraj wymiotowałam jak kot,,, bleee

No tak :Święta ,święta i .... po wątrobie emotka emotka emotka
0 0

Gość: Melissa1980

#3276219 Napisano: 07.04.2010 02:43:14
darekgryko napisał(a):

każdy może napisać, że dodał 20 konkursów i zarzucić nam, że je ... zjedliśmy, na szczęście w bazie mamy coś takiego jak logi, jest tam zapisywany każdy ruch adminów, jak i userów
przetrzepałam cały wczorajszy dzień, (5 i 7 też) nie ma ani jednego linku nadesłanego z nicku darekgryko, jeśli dodawałeś konkursy podpisując się inaczej, napisz proszę jak, a sprawdzę emotka
...na życzenie mogę nawet zrobić screeny logów z dnia 6 kwietnia i przesłać na Pw!

- Twoje punty karne - 4:
https://www.e-kon...?pktkarne=darekgryko
- Konkursy dodane - 7:
https://www.e-kon...html?word=darekgryko
nie ma ich nawet 10, co nie pozwala na ściągnięcie nawet jednego z czterech puntów
poza tym każdy moze nadesłać nawet 50 linków, jeśli jednak są wśród nich konkursy, które mamy już w bazie, nie są one liczone
podobnie jeżeli dany konkurs nadeśle kilka osób, brany jest pod uwagę link osoby, która była szybsza - to też sprawdzić można w logach w/g IP nadesłanego linku...

darekgryko napisał(a):

Pionas, albo kto inny zbamowali mi dostep na ta stronke z mojej roboty...

łap Pw, tam podałam numer IP jaki znalazłam w Twoich starych postach, potwierdzisz mi czy to ten (jeśli tak, to dał go pionas dnia 2 kwietnia, o godz. 20:42, więc to z nim musisz wyjaśnić sobie całą sytuację, bo ja nie znam sprawy i nie będę się tłumaczyć z poczynań innych, ani też ingerować w blokady, jakie przydzielili, bo powodów nie znam emotka

wracając do wypowiedzi z 3 kwietnia - natknęłam się na nią dziś w poszukiwaniu Twojego IP
darekgryko napisał(a):

Ale niepotrzebnie sie dzisiaj wkurzyłem, nie mogłem w pracy wejść na e-konkursy.info
Już myślałem, że 5 karniak załapałem...
Ale w domu juz wszystko gra... jak dobrze...
Już nawet do administratorów info posłałem,,, już sie zastanawiałem za co ja bana dostałem, choc konkursy dodałem...
Pozdrawiam Pionasa, Melise i reszte załogi. I sorry za korespondencje ad hoc z powodu braku możliwości zalogowania. emotka
Obiecuje dodawać konkursy na bieżąco:)
Z karniaków zejde do zera:)

ja nic nie otrzymałam w tej sprawie ani na PW, ani na @ emotka

isiulka napisał(a):

Isiulka, powiedz mi jak Ty to sobie wyobrażasz? że wszystkim osobom z forum Vip przesyłamy na Pw linki z poczekalni, a potem dodajemy do bazy?
nawet jak sama znajdę jakikolwiek konkurs, lecę zaraz do bazy wrzucić, nie biorąc w nim udziału - na udział mam czas dopiero grubo po północy, jak obrobię się z robotą tutaj (wbrew pozorom to nie jest tylko i wyłącznie publikacja konkursów) .. a i na www non stop nie siedzę, mam własne życie, moze nie tak kolorowe, jak bym chciała, ale ... emotka

tedance napisał(a):

...w zakończonych widnieją najdalej te sprzed trzech miesięcy emotka

sprzed 2 emotka

sambolera napisał(a):

ja tez poddodawalam konkursy i tez ich nie ma jeszcze w bazie
chyba cierpliwosc w tym wypadku to najlepsze rozwiazanie emotka

Twoich wiszących w poczekalni nie widzę, chyba wszystko dodane, a jak już napisałam wyżej, jeżeli dany konkurs nadeśle kilka osób, brany jest pod uwagę...
Poza tym bywają zdublowane konkursy, ja daję info na forum w wątku Prosze przeczytać..., jednak nie każdy to robi, a ja nie widzę każdego linku czekającego na akceptację, bo nie siedze tu 28/24h, działają też tu inni admini emotka

..no to się rozpisałam, mam nadzieję, że łapiecie treść emotka

W temacie, wqrza mnie, że czekam na ten dzień, który powinien nastąpić 14 dni temu i nadal nic emotka
0 0

Gość: bruce

#3276227 Napisano: 07.04.2010 02:46:27
Melissa1980 napisał(a):

W temacie, wqrza mnie, że czekam na ten dzień, który powinien nastąpić 14 dni temu i nadal nic emotka

emotka emotka
a w temacie: wkurza mnie...
emotka
...nic.... ?????!
tak, wielkie NIC mnie dziś wkurza! emotka
0 0

jola29k

#3276321 Napisano: 07.04.2010 03:09:08
aguska7 napisał(a):

kala405 napisał(a):

u mnie wszyscy jak zwykle chorzy emotka

gdzie moja chopinowa czekolada i koszulki nimm2 emotka

też nie dostałam czekolady emotka

ja tez nie dostałam czekolady , a wkurza mnie NAJ minol juz rok a nagrody nie ma , jak sie wk... to zadzwonie do tego faceta jeszcze raz i powiem mu zeby sobie ta nagrode wsadził tam gdzie słonce nie dochodzi . Olivia tez mnie wk... czekam juz 3 miesiace na głupiego miska emotka emotka emotka
0 0

jakapitan

#3276359 Napisano: 07.04.2010 03:18:41
wkurza mnie, że miałam dziś iść do kina z kolegą na 'Starcie Tytanów', ale nie doszły do niego bilety emotka (priorytet polecony, z konkursu na orangefilm).. ehh.
0 0

dawidekk

#3276360 Napisano: 07.04.2010 03:18:42
Wkurza mnie że mam do zrobienia na jutro 14 zadań z angielskiego, czyżby nauczyciel znów nie pomyślał, że wolę święta spędzić z rodziną a nie przy biurku robiąc zadania? emotka I do tego ogromna kartkówka z historii. Byle wytrzymać do 30 kwietnia, a potem cały tydzień wolnyy, aaahh.. Raz..Dwa....Dziesięć... uff.. prawie od razu lepiej emotka
0 0

dysia

#3279117 Napisano: 08.04.2010 09:39:03
chciałam napisac do JeSsIcA na PW okazuje się że dostałam blokade emotka
0 0

dysia

#3279127 Napisano: 08.04.2010 09:40:26
olus15 napisał(a):

czy wasi listonosze też są tacy wścibscy?
co to Pani tak zamawia itd...?

dobre emotka
0 0

KochamKoty

#3279159 Napisano: 08.04.2010 09:45:02
dysia napisał(a):

olus15 napisał(a):

dobre emotka

u mnie sąsiadka ciągle o to pyta.
Listonoszy mam bardzo miłych.
0 0

Gość: taaga20

#3279180 Napisano: 08.04.2010 09:49:09
fantazja23 napisał(a):

dysia napisał(a):

olus15 napisał(a):

dobre emotka

a mnie pani w okienku jest taka ... odbieram paczkę z nagrodą którą wygrałam na swojego faceta, pani w okienku pyta:
- Kto to jest dla Pani?
- Niech Pani wpisze sąsiadka.
Ona przez chwilę patrzy na mnie, po czym wpisuje KONKUBINA!
Myślałam że padnę, no ale cóż się dziwić że na wiosce mieszkam gdzie wszyscy o wszystkich wszysko wiedzą emotka
0 0

mio

#3279184 Napisano: 08.04.2010 09:49:34
wkurza mnie ze uczulila mnie kolejna farba do włosów emotka znowu spuchne jak balon
0 0

Gość: sophie

#3279215 Napisano: 08.04.2010 09:55:49
taaga20 napisał(a):

fantazja23 napisał(a):

dysia napisał(a):

olus15 napisał(a):

dobre emotka

a mnie pani w okienku jest taka ... odbieram paczkę z nagrodą którą wygrałam na swojego faceta, pani w okienku pyta:
- Kto to jest dla Pani?
- Niech Pani wpisze sąsiadka.
Ona przez chwilę patrzy na mnie, po czym wpisuje KONKUBINA!
Myślałam że padnę, no ale cóż się dziwić że na wiosce mieszkam gdzie wszyscy o wszystkich wszysko wiedzą emotka

emotka emotka
0 0

Gość: krzyszu

#3279238 Napisano: 08.04.2010 09:59:55
fantazja23 napisał(a):

dysia napisał(a):

olus15 napisał(a):

dobre emotka

Mój sąsiad zawsze mówił:
Co? Dolary, dolary przysłali?
Ale te czasy już mineły emotka Już dawno listonoszka nic mi nie przyniosła.
0 0

delfinka101

#3279250 Napisano: 08.04.2010 10:02:47
krzyszu napisał(a):

fantazja23 napisał(a):

dysia napisał(a):

olus15 napisał(a):

dobre emotka

Mój sąsiad zawsze mówił:
Co? Dolary, dolary przysłali?
Ale te czasy już mineły emotka Już dawno listonoszka nic mi nie przyniosła.

U mnie kurier jest okropnie ciekawy.Bardzo się ekscytował moim wygranym laptopem(chyba bardziej niz ja) potem jak mi przywoził cokolwiek to pytał czy moze zobaczyc..teraz już długo nic mi nie przywozi..Za to Pan co paczki wozi zaczepił mnie na ulicy i mówi; mam dla Pani paczke o ktorej moge powrzucic??Jest przemiły i zawsze albo dzwoni albo przyjedzie drugi raz jak mnie niema..
0 0

malineczka23

#3279280 Napisano: 08.04.2010 10:08:22
wkurza mnie hmm że jakoś od dłuższego czasu nic nie umiem wygrać emotka
0 0

Gość: bruce

#3280560 Napisano: 08.04.2010 03:31:34
wkurza mnie, że czekam nadal na ekipę remontową do naprawy zniszczonego przez gradobicie dachu, która ma poprawić swoją własną fuszerkę i to akurat nad pokoikiem Córci, a tych ani widu ani słychu...
a dach przecieka...
emotka emotka emotka
0 0