Wkurza mnie...

Gość: swibek

#3300525 Napisano: 16.04.2010 01:27:25
kasiul napisał(a):

Wkurza mnie to, że

kupuję płatki Nestle Fitness z jogurtem (do jasne cholery... emotka ) i co widzę? Ledwo dopatrzyłam się kilku płatków z jogurtem rzeczywiście, a reszta nie oblanych emotka Oj emotka

emotka może jogurt robaczki zlizały.. emotka emotka
0 0

olus15

#3300529 Napisano: 16.04.2010 01:28:31
pogoda
chyba jestem meteopatką tzn. od jakiegoś czasu
bo wcześniej pogoda nie wpływała tak niekorzystnie na moje samopoczucie
Wiosenne przesilenie emotka
0 0

zaczytana-pola

#3300530 Napisano: 16.04.2010 01:28:34
swibek napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

(...)
Idąc tym tropem, w woj. mazowieckim, nie wiem, czy w innych też Urzędy Skarbowe wzywają pary małżeńskie, bądź jedną osobę albo któregoś ze świadków, które są w związku małżeńskim nie dłużej niż 5 lat, na przesłuchanie dot. wesela, gdzie, za ile, jaka kucharka, jaki zespół, jaki dekorator, ile kosztowały usługi itp. emotka
Mnie na szczęście to ominęło, ale dwójka moich znajomych takie pisemko dostała. emotka

pewnie jakiś babiszon z Urzędu za mąż będzie wychodzić i szuka namiarów mądrym sposobem.. emotka

Dobrze by było emotka Ale wkurza mnie to, że zajmują ludziom czas w ten sposób. Co kogo obchodzi, że kucharka, czy zespół rozlicza się z nimi tak, jak się rozlicza. emotka I na dodatek wzywają w takich godzinach, kiedy ludzie pracują.
0 0

sambolera

#3300536 Napisano: 16.04.2010 01:30:39
olus15 napisał(a):

pogoda
chyba jestem meteopatką tzn. od jakiegoś czasu
bo wcześniej pogoda nie wpływała tak niekorzystnie na moje samopoczucie
Wiosenne przesilenie emotka

też tą wiosnę odczuwam... emotka
bardzo noga mi puchnie po zapaleniu ścięgien którego nabawiłam się w tamtym raoku i teraz juz chyba zawsze będę wpychać buta na siłę
0 0

joka

#3300538 Napisano: 16.04.2010 01:31:11
wkurza mnie była lekarka rodzinna mojej córki eh brak słów do niej dobrze ze przepisałam moją małą emotka
0 0

Gość: frezja

#3300658 Napisano: 16.04.2010 02:16:13
amelka1808 napisał(a):

magic18girl napisał(a):

Prosze o to mądry tekst aloevera

Jezus???? hahahaahahahaha, trafilas na ateistke, hahahah, idz pocaluj trumne kaczora, swojego pana i innych, lej zale, i oddaj wszystko co mas zdla rodzin a najlepiej idż się powies wtedy spelnisz wole swojego jezuska, hahahahahha

mam nadzieje że admin zrobi coś z tą użytkowniczką która ma zero szacunku do innych.Jestem zszokowana tym jak inni potrafią wyrażac swoje poglądy

Fajnie jest mieć fajne życie,spełniać się rodzinnie i zawodowo,mieć w życiu wiarę i nadzieję.
Kochać i być kochanym.Umieć płakać z innymi i umieć cieszyć się z czyjegoś szczęścia.
Ale taki kanał jak ty dziewczyno - naprawdę nie zazdroszczę emotka
Współczuję szczerze.

emotka emotka emotka
0 0

smsowicz

#3300914 Napisano: 16.04.2010 03:30:22
ziolko napisał(a):

kasia9791 napisał(a):

wkurza mnie bolący ząb i plomba która z niego wypadła po raz trzeci emotka a stomatolog dopiero we wtorek przyjmuje emotka

no popatrz... mnie właśnie plomba też wyleciała emotka moja dentystka przyjmie mnie w poniedziałek, ale do tego czasu trzeba uważac emotka

Na koniec 2008r wszyscy dentyści wyjechali w Alpy na sylwestra i długi weekend musiałem przecierpieć z bólem zęba. emotka
0 0

Gość: moniaainom

#3300982 Napisano: 16.04.2010 03:47:27
olus15 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

http://podatki.on...210102,1,prasa-detal
- Nie uznaliśmy także za wiarygodne tłumaczeń mężczyzny, który sprzedawał rakiety tenisowe znanych firm i twierdził, że pozbywa się trofeów z wygranych turniejów - mówi Mariola Grabowska, rzecznik Urzędu Kontroli Skarbowej w Łodzi. - Nie był w stanie wskazać żadnego wygranego turnieju.

Podpadła też bezrobotna kobieta, która za pośrednictwem Allegro dorabiała handlem kosmetykami. Urzędnikom wmawiała, że... jest ich kolekcjonerką.

Nie sprzedaję na allegro, ale fiskus mnie wkurza. Przecież to jest haracz. emotka

Idąc tym tropem, w woj. mazowieckim, nie wiem, czy w innych też Urzędy Skarbowe wzywają pary małżeńskie, bądź jedną osobę albo któregoś ze świadków, które są w związku małżeńskim nie dłużej niż 5 lat, na przesłuchanie dot. wesela, gdzie, za ile, jaka kucharka, jaki zespół, jaki dekorator, ile kosztowały usługi itp. emotka
Mnie na szczęście to ominęło, ale dwójka moich znajomych takie pisemko dostała. emotka

emotka

A jak jest właściwie z wygranymi konkursami? Widziałam, że czasem organizator nakazuje zwyciezcy zaplate podatku, ale nie wydaje nagrody, zanim ten nie przekaze tej kwoty. A inne? Tez z tego rozliczają czy jak? Co by mi się do tyłka nie dobrali emotka
0 0

Gość: jenny21

#3300995 Napisano: 16.04.2010 03:51:20
moniaainom napisał(a):

olus15 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

- Nie uznaliśmy także za wiarygodne tłumaczeń mężczyzny, który sprzedawał rakiety tenisowe znanych firm i twierdził, że pozbywa się trofeów z wygranych turniejów - mówi Mariola Grabowska, rzecznik Urzędu Kontroli Skarbowej w Łodzi. - Nie był w stanie wskazać żadnego wygranego turnieju.

Podpadła też bezrobotna kobieta, która za pośrednictwem Allegro dorabiała handlem kosmetykami. Urzędnikom wmawiała, że... jest ich kolekcjonerką.

Nie sprzedaję na allegro, ale fiskus mnie wkurza. Przecież to jest haracz. emotka

emotka

A jak jest właściwie z wygranymi konkursami? Widziałam, że czasem organizator nakazuje zwyciezcy zaplate podatku, ale nie wydaje nagrody, zanim ten nie przekaze tej kwoty. A inne? Tez z tego rozliczają czy jak? Co by mi się do tyłka nie dobrali emotka

Wartość wygranych w konkursach i grach organizowanych i emitowanych (ogłaszanych) przez środki masowego przekazu (prasa, radio i telewizja) oraz konkursach z dziedziny nauki, kultury, sztuki, dziennikarstwa i sportu, a także nagród związanych ze sprzedażą premiową - jeżeli jednorazowa wartość tych wygranych lub nagród nie przekracza kwoty 760 zł;
A poza tym najczesciej jednka organizatorzy oplacaja podatek a jelsi nie jest to zawsze w regulaminie konkursu - najczesciej jest emotka
0 0

Gość: moniaainom

#3301005 Napisano: 16.04.2010 03:54:37
jenny21 napisał(a):

moniaainom napisał(a):

olus15 napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

smsowicz napisał(a):

emotka

Wartość wygranych w konkursach i grach organizowanych i emitowanych (ogłaszanych) przez środki masowego przekazu (prasa, radio i telewizja) oraz konkursach z dziedziny nauki, kultury, sztuki, dziennikarstwa i sportu, a także nagród związanych ze sprzedażą premiową - jeżeli jednorazowa wartość tych wygranych lub nagród nie przekracza kwoty 760 zł;
A poza tym najczesciej jednka organizatorzy oplacaja podatek a jelsi nie jest to zawsze w regulaminie konkursu - najczesciej jest emotka

Dzięki za odpowiedź. To jeszcze zapytam o Allegro emotka Jak jest ze sprzedażą? Jakiego dochodu nie mogę przekroczyć? Sprzedałam już sporo rzeczy (w tym jedną za 1 tys). Czy z allegro trzeba się dodatkowo rozliczać? Allegro nie pobiera podczas sprzedaży kwoty za zapłacenie podtaku?
0 0

#3301174 Napisano: 16.04.2010 04:41:25
wkurza mnie to, że nowa forumowiczka (od 13 kwietnia) paulisiak31 zwinęła mój avatar, który mam od lat!! emotka
0 0

awe

#3301177 Napisano: 16.04.2010 04:43:34
swibek napisał(a):

wkurza mnie to, że nowa forumowiczka (od 13 kwietnia) paulisiak31 zwinęła mój avatar, który mam od lat!! emotka

ale on i tak kojarzy się tylko z Tobą - i z nikim innym emotka emotka
0 0

Gość: dorota19791

#3301183 Napisano: 16.04.2010 04:46:49
a mnie wkurza ze bardzo mocno zaangazowalam sie w konkurs na ddtvn a nabijacze i tak robia swoje emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka siedze calymi dniami i zbieram glosiki na moja usmiechnieta coreczke ..rano wstaje a tu 10 osob nabilo sobie po 450 glosow w jedna noc...i sa przedemna..
0 0

#3301184 Napisano: 16.04.2010 04:47:22
swibek napisał(a):

emotka i do tego bezczelnie skopiowała mój link!! wiem jak miałam podpisanego słonia w komputerze i wrzucając do imageshack wygenerował linka z unikalną nazwą na końcu.. i tenże link (mój!!) skopiowała!! emotka i nie przyjmuje do wiadomości, że sprawdza tylko jak on działa.. emotka
0 0

Gość: dorota19791

#3301185 Napisano: 16.04.2010 04:48:30
awe napisał(a):

swibek napisał(a):

dokladnie emotka
0 0

Gość: polec

#3301191 Napisano: 16.04.2010 04:51:07
dorota19791 napisał(a):

a mnie wkurza ze bardzo mocno zaangazowalam sie w konkurs na ddtvn a nabijacze i tak robia swoje emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka siedze calymi dniami i zbieram glosiki na moja usmiechnieta coreczke ..rano wstaje a tu 10 osob nabilo sobie po 450 glosow w jedna noc...i sa przedemna..

też mnie to wkurza!!
0 0

iaziaz

#3301198 Napisano: 16.04.2010 04:55:24
dorota19791 napisał(a):

awe napisał(a):

swibek napisał(a):

dokladnie emotka

awatar to jak zdjecie i kojarzy sie z dana osoba i fajnie jakby kazdy miał swoj(moze ta nowa osoba nie wiedziała ze go posiadasz,moze sobie zmieni na inny)
emotka
0 0

#3301207 Napisano: 16.04.2010 05:01:24
iaziaz napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

awe napisał(a):

swibek napisał(a):

dokladnie emotka

awatar to jak zdjecie i kojarzy sie z dana osoba i fajnie jakby kazdy miał swoj(moze ta nowa osoba nie wiedziała ze go posiadasz,moze sobie zmieni na inny)
emotka

nie wiedziała? a skąd wzięła link który ja sobie wygenerowałam?? emotka no tak, wiem, że ze mną się kojarzy ale kilka osób zasugerowało się tym avkiem w kliknijcie i myślało, ze to ja zbieram głosy!! emotka a to nie ja!!
0 0

iaziaz

#3301215 Napisano: 16.04.2010 05:04:12
swibek napisał(a):

iaziaz napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

awe napisał(a):

swibek napisał(a):

dokladnie emotka

emotka

nie wiedziała? a skąd wzięła link który ja sobie wygenerowałam?? emotka no tak, wiem, że ze mną się kojarzy ale kilka osób zasugerowało się tym avkiem w kliknijcie i myślało, ze to ja zbieram głosy!! emotka a to nie ja!!

własnie doczytałam ze wiedziała ,no brzydko zrobiła
0 0

aniutka

#3301218 Napisano: 16.04.2010 05:05:02
Wkurza mnie mój najmłodszy piesek , ja wczoraj pięknie uporządkowałam kwietnik z różami, wyrównałam ziemie, obsypałam nawozem, wysypałam korą, którą najpierw wcześniej zebrałam aby zrobić porządek, a co on dzisiaj zrobił emotka Wykopał 3 wielkie dziury i zadowolony emotka To ja mu uratowałam życie bo inaczej by zamarzł a on mi się tak odwdzięcza emotka Ale i tak go uwielbiam i nikomu bym nie oddała emotka
0 0