Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: swibek
olus15
Postów 2141
Data rejestracji 19.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba jestem meteopatką tzn. od jakiegoś czasu
bo wcześniej pogoda nie wpływała tak niekorzystnie na moje samopoczucie
Wiosenne przesilenie
zaczytana-pola
Postów 11548
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dobrze by było
sambolera
Postów 3758
Data rejestracji 07.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
też tą wiosnę odczuwam...
bardzo noga mi puchnie po zapaleniu ścięgien którego nabawiłam się w tamtym raoku i teraz juz chyba zawsze będę wpychać buta na siłę
joka
Postów 684
Data rejestracji 05.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: frezja
smsowicz
Postów 1407
Data rejestracji 10.08.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na koniec 2008r wszyscy dentyści wyjechali w Alpy na sylwestra i długi weekend musiałem przecierpieć z bólem zęba.
Gość: moniaainom
A jak jest właściwie z wygranymi konkursami? Widziałam, że czasem organizator nakazuje zwyciezcy zaplate podatku, ale nie wydaje nagrody, zanim ten nie przekaze tej kwoty. A inne? Tez z tego rozliczają czy jak? Co by mi się do tyłka nie dobrali
Gość: jenny21
Wartość wygranych w konkursach i grach organizowanych i emitowanych (ogłaszanych) przez środki masowego przekazu (prasa, radio i telewizja) oraz konkursach z dziedziny nauki, kultury, sztuki, dziennikarstwa i sportu, a także nagród związanych ze sprzedażą premiową - jeżeli jednorazowa wartość tych wygranych lub nagród nie przekracza kwoty 760 zł;
A poza tym najczesciej jednka organizatorzy oplacaja podatek a jelsi nie jest to zawsze w regulaminie konkursu - najczesciej jest
Gość: moniaainom
Dzięki za odpowiedź. To jeszcze zapytam o Allegro
awe
Postów 1704
Data rejestracji 31.12.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
ale on i tak kojarzy się tylko z Tobą - i z nikim innym
Gość: dorota19791
Gość: dorota19791
dokladnie
Gość: polec
też mnie to wkurza!!
iaziaz
Postów 2784
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
awatar to jak zdjecie i kojarzy sie z dana osoba i fajnie jakby kazdy miał swoj(moze ta nowa osoba nie wiedziała ze go posiadasz,moze sobie zmieni na inny)
Wszystko jest możliwe.
Niemożliwe wymaga po prostu wiecej czasu!
nie wiedziała? a skąd wzięła link który ja sobie wygenerowałam??
iaziaz
Postów 2784
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
własnie doczytałam ze wiedziała ,no brzydko zrobiła
aniutka
Postów 1044
Data rejestracji 02.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
NIE GŁOSUJĘ