Wkurza mnie...

Gość: swibek

#3301219 Napisano: 16.04.2010 05:05:20
iaziaz napisał(a):

swibek napisał(a):

iaziaz napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

awe napisał(a):

swibek napisał(a):

wkurza mnie to, że nowa forumowiczka (od 13 kwietnia) paulisiak31 zwinęła mój avatar, który mam od lat!! emotka

ale on i tak kojarzy się tylko z Tobą - i z nikim innym emotka emotka

dokladnie emotka

awatar to jak zdjecie i kojarzy sie z dana osoba i fajnie jakby kazdy miał swoj(moze ta nowa osoba nie wiedziała ze go posiadasz,moze sobie zmieni na inny)
emotka

nie wiedziała? a skąd wzięła link który ja sobie wygenerowałam?? emotka no tak, wiem, że ze mną się kojarzy ale kilka osób zasugerowało się tym avkiem w kliknijcie i myślało, ze to ja zbieram głosy!! emotka a to nie ja!!

własnie doczytałam ze wiedziała ,no brzydko zrobiła

a fe!! emotka mam nadzieję, że szybko to zmieni!! emotka emotka
0 0

bmacieja

#3301221 Napisano: 16.04.2010 05:06:02
aniutka napisał(a):

Wkurza mnie mój najmłodszy piesek , ja wczoraj pięknie uporządkowałam kwietnik z różami, wyrównałam ziemie, obsypałam nawozem, wysypałam korą, którą najpierw wszyśnie zebrałam aby zrobić porządek, a co on dzisiaj zrobił emotka Wykopał 3 wielkie dziury i zadowolony emotka To ja mu uratowałam życie bo inaczej by zamarzł a on mi się tak odwdzięcza emotka Ale i tak go uwielbiam i nikomu bym nie oddała emotka

pewnie myślał, że ci pomaga emotka wykopał dziury byś coś jeszcze zasadziła emotka
0 0

aniutka

#3301223 Napisano: 16.04.2010 05:07:54
bmacieja napisał(a):

aniutka napisał(a):

Wkurza mnie mój najmłodszy piesek , ja wczoraj pięknie uporządkowałam kwietnik z różami, wyrównałam ziemie, obsypałam nawozem, wysypałam korą, którą najpierw wszyśnie zebrałam aby zrobić porządek, a co on dzisiaj zrobił emotka Wykopał 3 wielkie dziury i zadowolony emotka To ja mu uratowałam życie bo inaczej by zamarzł a on mi się tak odwdzięcza emotka Ale i tak go uwielbiam i nikomu bym nie oddała emotka

pewnie myślał, że ci pomaga emotka wykopał dziury byś coś jeszcze zasadziła emotka

Możliwe, ale nie planuje już nic wsadzać bo i tak dwie róże gdzie indziej wsadziłam bo było za ciasno emotka
0 0

bmacieja

#3301230 Napisano: 16.04.2010 05:11:01
aniutka napisał(a):

bmacieja napisał(a):

aniutka napisał(a):

Możliwe, ale nie planuje już nic wsadzać bo i tak dwie róże gdzie indziej wsadziłam bo było za ciasno emotka

emotka nie dogadaliście się troszkę emotka
0 0

leoniu

#3301242 Napisano: 16.04.2010 05:15:52
wkurza mnie, że nie wiedziałam ze wygrałam w konkursie lu go, wkurza mnie też, że maila znalazłam po czasie emotka emotka emotka wolałabym go wcale nie znaleźć emotka
0 0

Gość: tomik77

#3301283 Napisano: 16.04.2010 05:34:07
dorota19791 napisał(a):

a mnie wkurza ze bardzo mocno zaangazowalam sie w konkurs na ddtvn a nabijacze i tak robia swoje emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka siedze calymi dniami i zbieram glosiki na moja usmiechnieta coreczke ..rano wstaje a tu 10 osob nabilo sobie po 450 glosow w jedna noc...i sa przedemna..

Mnie też to wkurza a najwidoczniej organizatorzy maja to gdzies i nic z tym nie zrobia
0 0

anialistopad

#3301358 Napisano: 16.04.2010 05:51:57
A mnie wkurza dzisiejszy dzień jest do niczego.
0 0

Gość: cobra176

#3301388 Napisano: 16.04.2010 05:57:06
kaki76 napisał(a):

A mnie wkurza dzisiejszy dzień jest do niczego.

Mam dokładnie to samo emotka
0 0

Gość: marielu

#3301513 Napisano: 16.04.2010 06:31:17
wkurza mnie że mojego awatara to nikt nie chce emotka
0 0

Gość: krzyszu

#3301546 Napisano: 16.04.2010 06:41:09
swibek napisał(a):

iaziaz napisał(a):

swibek napisał(a):

iaziaz napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

awe napisał(a):

swibek napisał(a):

wkurza mnie to, że nowa forumowiczka (od 13 kwietnia) paulisiak31 zwinęła mój avatar, który mam od lat!! emotka

dokladnie emotka

awatar to jak zdjecie i kojarzy sie z dana osoba i fajnie jakby kazdy miał swoj(moze ta nowa osoba nie wiedziała ze go posiadasz,moze sobie zmieni na inny)
emotka

nie wiedziała? a skąd wzięła link który ja sobie wygenerowałam?? emotka no tak, wiem, że ze mną się kojarzy ale kilka osób zasugerowało się tym avkiem w kliknijcie i myślało, ze to ja zbieram głosy!! emotka a to nie ja!!

Reklama dźwignią handlu emotka Ja w niektórych przypadkach nie czytam nicku osoby piszącej jakiegos posta tylko od razu rozpoznaje ją po avatarze. Więc w tym przypadku napewno by dostała głos odemnie emotka
0 0

Gość: natie

#3301566 Napisano: 16.04.2010 06:47:23
a mnie wkurza ze od 17tej nie dziala mi kablówka i nie mogę nic w TV zobaczyć emotka ani Faktów ani nic emotka awarię naprawiają od 18tej.. fachowcy emotka
0 0

Gość: jenny21

#3301588 Napisano: 16.04.2010 06:55:53
a mnie wkurza ze wszystkei wyniki konkow w ktorych bralam udzial ostatnio sa w poniedzialek a nie dzisiaj i ze zadnej nagrody na moja chandre nie wygralam! o!
0 0

Gość: kaoa

#3301619 Napisano: 16.04.2010 07:03:05
mnie wkurzyło, że czekałam na tą 21, żeby zagrać na vizirze i jak kliknęłam to się okazało, że mnie wylogowało emotka emotka
0 0

Gość: plocia

#3301636 Napisano: 16.04.2010 07:08:56
tomik77 napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

a mnie wkurza ze bardzo mocno zaangazowalam sie w konkurs na ddtvn a nabijacze i tak robia swoje emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka siedze calymi dniami i zbieram glosiki na moja usmiechnieta coreczke ..rano wstaje a tu 10 osob nabilo sobie po 450 glosow w jedna noc...i sa przedemna..

Mnie też to wkurza a najwidoczniej organizatorzy maja to gdzies i nic z tym nie zrobia

zrób printy i wyślij emotka heheh
z kilku dni tak wysłałam do Satyny i potem polecieli emotka
0 0

Gość: plocia

#3301642 Napisano: 16.04.2010 07:10:21
tomik77 napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

0 0

#3301646 Napisano: 16.04.2010 07:11:52
plocia napisał(a):

tomik77 napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

ja juz do nich 3mail wyslalam ale nawet nie łaska odpisac!!i to stacja TVN!
0 0

#3301650 Napisano: 16.04.2010 07:13:07
tomik77 napisał(a):

plocia napisał(a):

tomik77 napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

ja juz do nich 3mail wyslalam ale nawet nie łaska odpisac!!i to stacja TVN!

A co do satyny to dużo oszustow zostalo i tak znam jednego który torem klikal i wygral
0 0

Gość: kaoa

#3301659 Napisano: 16.04.2010 07:16:05
marielu napisał(a):

wkurza mnie że mojego awatara to nikt nie chce emotka

ja bym go chętnie emotka nawet jak siedziałam w bibliotece szkolnej na e-konkach to dziewczyny podziwiały Twój avek emotka emotka emotka
0 0

Gość: mkmadzia7

#3301678 Napisano: 16.04.2010 07:22:38
swibek napisał(a):

iaziaz napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

awe napisał(a):

swibek napisał(a):

dokladnie emotka

emotka

skąd ja znam podobną historię ...

z nickiem, z którym większość mnie kojarzy ... jakiś czas temu ... ta druga mkmadzia7 szalała i zbierała głosy ...
emotka emotka

a denerwuje mnie ... mój Flash, który jakoś dziwnie działa emotka
0 0

Gość: swibek

#3301679 Napisano: 16.04.2010 07:22:43
krzyszu napisał(a):

swibek napisał(a):

iaziaz napisał(a):

swibek napisał(a):

iaziaz napisał(a):

dorota19791 napisał(a):

awe napisał(a):

swibek napisał(a):

dokladnie emotka

emotka

Reklama dźwignią handlu emotka Ja w niektórych przypadkach nie czytam nicku osoby piszącej jakiegos posta tylko od razu rozpoznaje ją po avatarze. Więc w tym przypadku napewno by dostała głos odemnie emotka

emotka emotka dziękuję!!
emotka no i tym sposobem nadużywa se baba!!! emotka głosy se zbiera od zaufanych ludków!! emotka
0 0