Wkurza mnie...

Gość: marielu

#3298831 Napisano: 15.04.2010 07:49:15
łooooo Mary jezd dzifna, nie dała dziecku komórki chociaż już dwa lata po komunii emotka

Ma za to zegarek by wiedzieć o której ma byc w domu emotka

A co do przygotowań do komunii, no bez przesady jakiej - każdy z nas to przechodził i nie pamiętam żeby nas nagradzano poza dobrym słowem emotka

Jeśli już tak bardzo chcesz to poproś kogoś z gości by kupił w prezencie na komunie emotka Może to wcale nie będzie wielki problem

no chyba że liczysz że tu Ci kto podaruje emotka Są tu dobrzy ludzie to fakt.. o wielkim sercu .
Ale prawda jest taka - umiesz liczyć licz na siebie emotka

0 0

Gość: czarnygreg

#3298846 Napisano: 15.04.2010 07:52:46
ilonar2301 napisał(a):

Wkurzył mnie dzisiaj mój rozgarnięty brat, mówię do niego- Kup mi 3 batony Kinder Delice, ale pamiętaj, weź paragon i napisz sms-a, że kupiłeś. OK, kupił napisał, ja szczęśliwa wysłałam sms- ka, a teraz okazuje się, że brat nie może znaleźć paragonu emotka emotka emotka znając moje szczęście do takich konkursów i tak nie wygram, ale wolałabym mieć ten paragon w domu emotka emotka emotka

jak wygrasz, daj znać, prześlę ci paragon, mam
go , nie wygrałam i dalej nie chce mi się grać, przecież nie musi być z tego samego dnia, prawda?
0 0

zaczytana-pola

#3298863 Napisano: 15.04.2010 07:59:37
czarnygreg napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

Wkurzył mnie dzisiaj mój rozgarnięty brat, mówię do niego- Kup mi 3 batony Kinder Delice, ale pamiętaj, weź paragon i napisz sms-a, że kupiłeś. OK, kupił napisał, ja szczęśliwa wysłałam sms- ka, a teraz okazuje się, że brat nie może znaleźć paragonu emotka emotka emotka znając moje szczęście do takich konkursów i tak nie wygram, ale wolałabym mieć ten paragon w domu emotka emotka emotka

jak wygrasz, daj znać, prześlę ci paragon, mam
go , nie wygrałam i dalej nie chce mi się grać, przecież nie musi być z tego samego dnia, prawda?

Nie musi emotka ale mam nadzieję, że brat znajdzie ten paragon gdzieś w samochodzie, bo wbijałam mu do głowy, że bardziej niż batony interesuje mnie paragon emotka
0 0

bridget

#3298918 Napisano: 15.04.2010 08:19:56
wkurza mnie czasem moja głupota:)) i nadgorliwosc;)
0 0

Gość: tomik77

#3298929 Napisano: 15.04.2010 08:21:39
Wkurza mnie,że nie ma już konkursów w których się nie oszukuje wszędzie już tylko oszustwo i nabijanie!
0 0

renatak0

#3298952 Napisano: 15.04.2010 08:32:24
dawidekk napisał(a):

stokrotka60 napisał(a):

renatak0 napisał(a):

polec napisał(a):

renatak0 napisał(a):

a mnie wkurza ,ze moje dziecko ma w maju komunię a mi nie udało się wygrać jego wymarzonej komórki(zresztą żadnej komórki) ani roweru nawet kasku z Kinder Delice

Wiem, wiem komunia to przeżycie duchowe a nie prezenty ale jak widzę jak się z zapałem i wiarą przygotowuje do tej komunii przez cały rok (nie nadążam z nim biegać do Kościoła wciąż się uczy nowych modlitw i czyta Biblię!!!)to chciałabym mu zrobić taką niespodziankę a najzwyczajniej mnie nie stać

o jeju emotka , kurcze, ale mi się zrobiło przykro , mały tak dzielnie się przygotowuje. Żal mi go, że jakbym miała, to chyba bym Ci wysłała, naprawdę, ot tak z dobrego serca, bo uśmiech dziecka jest bezcenny

o Twoim dobrym sercu już się przekonałam nie raz,
emotka dzięki, za miłe słowa a synek mnie rzeczywiście zaskakuje, swoim podejściem

emotka ty chcesz wynagrodzic dziecku za to ze chodzi na proby komunijne komorka ,wez dziecko do kina na bajke... od kiedy takie male dzieci z komorkami chodza emotka

Teraz to wyścig szczurów jest emotka Trzeba mieć czym się pochwalić przed kolegami, teraz to respect u przyjaciół można zdobyć tylko za pomocą komórek, itp. Klocki lego, kolejki to nie te czasy już emotka No dobra, przesadziłem..

p.s
ja na komunię dostałem z takich najważniejszych rzeczy to rower i zegarek, potem to już kasa i mniejsze rzeczy emotka zapomniałem! Najważniejsze! Jeszcze taką grę planszową LECHA, okrągłą, otwieracz był dołączony emotka

Dobra starczy bo lekcje czekają a ja tu o starych czasach, które mało kogo obchodzą emotka

W temacie wkurza mnie, że spr. z Wosu był zapowiedziany na za tydzień w piątek, bo jutro miało nie być nauczycielki, tylko że odwołali wycieczkę i nie wiem czy się uczyć czy nie emotka

marielu napisał(a):

łooooo Mary jezd dzifna, nie dała dziecku komórki chociaż już dwa lata po komunii emotka

Ma za to zegarek by wiedzieć o której ma byc w domu emotka

A co do przygotowań do komunii, no bez przesady jakiej - każdy z nas to przechodził i nie pamiętam żeby nas nagradzano poza dobrym słowem emotka

Jeśli już tak bardzo chcesz to poproś kogoś z gości by kupił w prezencie na komunie emotka Może to wcale nie będzie wielki problem

no chyba że liczysz że tu Ci kto podaruje emotka Są tu dobrzy ludzie to fakt.. o wielkim sercu .
Ale prawda jest taka - umiesz liczyć licz na siebie emotka

sorry za ten wpis ale mi się dzisiaj skumulowało kilka spraw i to dlatego..
nie liczę na niczyją litość , po prostu syn uwielbia rower i technologie(telefon) a ja sie wkurzam ,że nie udało mi sie spełnić jego marzenia na kolejne urodziny, Boże Narodzenie no a teraz na komunię tylt i tylko tyle

0 0

bridget

#3298958 Napisano: 15.04.2010 08:34:56
wkurza tez moj B, ja tu dzilnie walcze o wakacje marzen hehe,a on ze ma inne plany na wakacje i musi to rozwazyć.
0 0

dawidekk

#3299017 Napisano: 15.04.2010 09:04:33
Jeszcze mnie wkurza, że taki stary a taki głupi emotka wciągnąłem się w gierkę farmerama, coś jakby farmville na facebooku emotka
0 0

Gość: monisi

#3299028 Napisano: 15.04.2010 09:07:28
dawidekk napisał(a):

Jeszcze mnie wkurza, że taki stary a taki głupi emotka wciągnąłem się w gierkę farmerama, coś jakby farmville na facebooku emotka

no a ja tam mam akwarium i po co emotka ale co dzien wchodze i po co emotka
no i sie wkurzyłem i po co emotka
0 0

Gość: awi

#3299029 Napisano: 15.04.2010 09:07:32
renatak0 napisał(a):

nie liczę na niczyją litość , po prostu syn uwielbia rower i technologie(telefon) a ja sie wkurzam ,że nie udało mi sie spełnić jego marzenia na kolejne urodziny, Boże Narodzenie no a teraz na komunię tylt i tylko tyle

jak byłam mała i uparłam się żeby mieć gitarę to dzielnie zbierałam makulaturę. Ale dostałam za to tylko papier toaletowy. W końcu rodzice się złamali i kupili mi... mandolinę ;-/ Długo nie mogłam im tego wybaczyć. Gitarę otrzymał po latach mój młodszy brat, chociaż chciał zostać pianistą. W ten sposób, z powodu absolutnego niezrozumienia nasze talenty zostały stłumione w zarodkach. Dodam jeszcze, że na pociechę otrzymałam łyżwy, chociaż w pobliżu nie było żadnych zamarznietych wód. Ot, życie.
0 0

Gość: polec

#3299035 Napisano: 15.04.2010 09:10:23
awi napisał(a):

renatak0 napisał(a):

jak byłam mała i uparłam się żeby mieć gitarę to dzielnie zbierałam makulaturę. Ale dostałam za to tylko papier toaletowy. W końcu rodzice się złamali i kupili mi... mandolinę ;-/ Długo nie mogłam im tego wybaczyć. Gitarę otrzymał po latach mój młodszy brat, chociaż chciał zostać pianistą. W ten sposób, z powodu absolutnego niezrozumienia nasze talenty zostały stłumione w zarodkach. Dodam jeszcze, że na pociechę otrzymałam łyżwy, chociaż w pobliżu nie było żadnych zamarznietych wód. Ot, życie.

Przepraszam, ale oplułam monitor ze śmiechu, ale mandolina wbiła mnie w krzesło, oczywiście na plus.

To się nadaje do topu popraw sobie humor emotka emotka emotka
0 0

cudaczek121

#3299050 Napisano: 15.04.2010 09:13:53
awi napisał(a):

renatak0 napisał(a):

ja na Komunię dostałam komputer Amiga 500,Biblię dla dzieci w obrazkach i 100 dolarów emotka A;e to było 18 lat temu, teraz świat zwariował i niedługo na komunię trzeba będzie dzieciom kupować mieszkanie z wyposażeniem emotka
0 0

Gość: katjen27

#3299070 Napisano: 15.04.2010 09:24:05
A mnie wqrza, że nie wiem, co to za paczki w domu dla mnie... Bo jakoś tata mój drogi zupełnie nie interesuje się zawartością przesyłek... Też bym tak kciała... emotka
0 0

jasnoska

#3299074 Napisano: 15.04.2010 09:24:23
wkurza mnie mój upierdliwy teść emotka
0 0

ja-sylwia

#3299092 Napisano: 15.04.2010 09:36:04
a mnie wkurza aloevera która straszy mnie na pw że nabije mi głosów ze zmiennego IP bo zobaczyła że mam w opisie konkurs na forum który zresztą już dawno sie zakończył. I myślała że mnie tym przestraszy bo mnie organizatorzy wywalą z konkursu emotka skoro taka mądra jestes to czemu nie napisałaś o tym na publicznym forum tylko straszysz mnie na pw?? boisz się o karniaczka za groźby??
0 0

Gość: krzyszu

#3299095 Napisano: 15.04.2010 09:38:47
magic18girl napisał(a):

a mnie wkurza aloevera która straszy mnie na pw że nabije mi głosów ze zmiennego IP bo zobaczyła że mam w opisie konkurs na forum który zresztą już dawno sie zakończył. I myślała że mnie tym przestraszy bo mnie organizatorzy wywalą z konkursu emotka skoro taka mądra jestes to czemu nie napisałaś o tym na publicznym forum tylko straszysz mnie na pw?? boisz się o karniaczka za groźby??

To groźby karalne chyba są emotka emotka emotka Wkurza mnie, że zamiast iść spać to siedze tu na forum i czytam temat Wkurza mnie oraz STOP NARODOWEJ HISTERII
0 0

ja-sylwia

#3299098 Napisano: 15.04.2010 09:41:16
krzyszu napisał(a):

magic18girl napisał(a):

To groźby karalne chyba są emotka emotka emotka Wkurza mnie, że zamiast iść spać to siedze tu na forum i czytam temat Wkurza mnie oraz STOP NARODOWEJ HISTERII

to skoro już tak czytasz to może przyłączysz się do dyskusji ?? emotka emotka
0 0

Gość: dorota19791

#3299099 Napisano: 15.04.2010 09:41:34
krzyszu napisał(a):

magic18girl napisał(a):

a to wirtaj w klubie ja juz nosem enter wale a i tak to czytam emotka
0 0

bridget

#3299112 Napisano: 15.04.2010 09:48:00
a i wkurzyło mnie dzis to, ze kupilam dziecku duzego kubusia, a po otwarciu go w domu ekspoldował. Był sfermentowany:/
0 0

Gość: barbara1910

#3299114 Napisano: 15.04.2010 09:49:25
wkurza mnie pogoda i to ze ogarnela mnie niemoc emotka
0 0