Wkurza mnie...

zaczytana-pola

#3302471 Napisano: 17.04.2010 11:18:51
chmurka napisał(a):

olusiia975 napisał(a):

chmurka napisał(a):

Wkurza mnie rodzinka, jutro jest pogrzeb Prezydenta i Prezydentowej a oni się na obiad wprosili emotka

tak czasami bywa emotka

Normalnie wstudu nie mają
emotka

Mogłaś grzecznie odmówić, może zrozumieliby.
0 0

Gość: damianwro

#3302490 Napisano: 17.04.2010 11:30:41
dawidekk napisał(a):

Jestem załamany, a przy okazji wkurzony, oburzony, i jeszcze raz załamany.
'Wygrałem' w konkursie LEON konsolę WII, przysłali mi listę kodów które mam im przesłać, patrzę, patrzę a tam powtarzają się kody! No to pytam się o co kaman! Przecież jak się próbowało grać 2 razy na ten sam kod, to pojawiał się komunikat o wykorzystanym kodzie. To niemożliwe! I tak jest z kilkoma kodami, przez to mam 17/21 kodów które się zgadzają, a te pozostałe 4 się powtarzają. Dziękuję za wysłuchanie, może ktoś już tak miał, co zrobić? Pomocy emotka emotka

Się nie wkurzaj, tylko do nich napisz - mają bardzo sympatyczną pomoc techniczną. No chyba, że kombinowałeś emotka
0 0

dawidekk

#3302493 Napisano: 17.04.2010 11:32:02
damianwro napisał(a):

dawidekk napisał(a):

'Wygrałem' w konkursie LEON konsolę WII, przysłali mi listę kodów które mam im przesłać, patrzę, patrzę a tam powtarzają się kody! No to pytam się o co kaman! Przecież jak się próbowało grać 2 razy na ten sam kod, to pojawiał się komunikat o wykorzystanym kodzie. To niemożliwe! I tak jest z kilkoma kodami, przez to mam 17/21 kodów które się zgadzają, a te pozostałe 4 się powtarzają. Dziękuję za wysłuchanie, może ktoś już tak miał, co zrobić? Pomocy emotka emotka

Się nie wkurzaj, tylko do nich napisz - mają bardzo sympatyczną pomoc techniczną. No chyba, że kombinowałeś emotka

Nie kombinowałem tylko kody się powtarzają emotka Zrobiłeś mi nadzieję teraz emotka Napisałem już emotka
0 0

Gość: kaoa

#3302496 Napisano: 17.04.2010 11:33:23
dawidekk napisał(a):

pewnie to jakaś pomyłka emotka odpowiedzieli Ci coś? emotka trzymam kciuki, żeby wszystko było ok emotka

w temacie wkurzał mnie vizir emotka
ale odbiłam go sobie zamawiając próbki Persila (100g) emotka
0 0

ismena

#3302499 Napisano: 17.04.2010 11:35:19
dawidekk napisał(a):

damianwro napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Nie kombinowałem tylko kody się powtarzają emotka Zrobiłeś mi nadzieję teraz emotka Napisałem już emotka

kody sie powtarzaja, ale ponad to co wpisales - tzn. moze sie zdarzyc, ze wpisales 14 kodow, bo uzupelniles 2 encyklopedie, a w mailu przyszlo ze masz odeslac 15 kodow emotka
0 0

Gość: damianwro

#3302500 Napisano: 17.04.2010 11:35:35
dawidekk napisał(a):

próbuj, do stracenia masz tylko Wii emotka ... dziwi ta liczba 17 kodów, 21 to 3 próby wygrania, a 17 to takie nie do końca wiadomo co emotka
0 0

ismena

#3302504 Napisano: 17.04.2010 11:37:11
damianwro napisał(a):

dawidekk napisał(a):

próbuj, do stracenia masz tylko Wii emotka ... dziwi ta liczba 17 kodów, 21 to 3 próby wygrania, a 17 to takie nie do końca wiadomo co emotka

predzej by przyszlo 21 kodow + 4 sie powtarzajace = 25 emotka
0 0

dawidekk

#3302510 Napisano: 17.04.2010 11:43:27
damianwro napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Na 21 kodów jest 8 powtarzających się (4 pary - o to mi chodziło emotka ) czyli kodów tych prawidłowych mam 21 - 4(które są powtórkami) = 17 emotka

No to i tak im wyślę! Dzięki Wam emotka
0 0

ismena

#3302513 Napisano: 17.04.2010 11:46:07
dawidekk napisał(a):

damianwro napisał(a):

dawidekk napisał(a):

Na 21 kodów jest 8 powtarzających się (4 pary - o to mi chodziło emotka ) czyli kodów tych prawidłowych mam 21 - 4(które są powtórkami) = 17 emotka

jesli masz uzupelnione 3 encyklopedie, to znaczy, ze wpisales 21 kodow i tyle powinienes miec i odeslac emotka
0 0

martu18

#3302536 Napisano: 17.04.2010 12:04:05
wkurza mnie, że dziś już zjadłam dwa batoniki i właśnie otwieram czekoladę, mam taką straszną ochotę na słodkie, że masakra...

0 0

Gość: bruce

#3302747 Napisano: 17.04.2010 03:07:48
dawidekk napisał(a):

damianwro napisał(a):

dawidekk napisał(a):

spoko... wszystko powinno być ok! trzymam także kciuki za Cię!
dooooooobrze będzie!
emotka
(też mnie na początku to wkurzyło, jak poprzednie wpisy na ten temat czytałam!...)
emotka
0 0

Gość: lovcia88

#3302750 Napisano: 17.04.2010 03:10:06
martu18 napisał(a):

wkurza mnie, że dziś już zjadłam dwa batoniki i właśnie otwieram czekoladę, mam taką straszną ochotę na słodkie, że masakra...

To pomysl sobie, ze tam moga byc robaczki emotka
0 0

Gość: frezja

#3302751 Napisano: 17.04.2010 03:11:47
chmurka napisał(a):

Wkurza mnie rodzinka, jutro jest pogrzeb Prezydenta i Prezydentowej a oni się na obiad wprosili emotka

twoj post mnie rozbroil emotka gdybym miala wybierac pogrzeb a rodzine wybralabym rodzine ...z calym sacunkiem do ciebie ale to co napisalas jest nie na miejscu emotka
0 0

KochamKoty

#3302757 Napisano: 17.04.2010 03:17:58
martu18 napisał(a):

Tobie raczej słodycze nie zaszkodzą emotka
Gorzej ze mną emotka
0 0

delfinka101

#3302761 Napisano: 17.04.2010 03:19:09
lovcia88 napisał(a):

martu18 napisał(a):

To pomysl sobie, ze tam moga byc robaczki emotka

Na mnie to nie działa,pewnie dlatego ,że jako dziecko( wiem z opowiesci) zjadałam mrówki.Niby twierdziłam,ze są kwaśne,zjadłam tez niby osę i mówiłam,że dobra słodka..Na szczescie moja pociecha nie ma takich upodoban kulinarnych..
0 0

ace

#3302835 Napisano: 17.04.2010 04:40:37
Moje bałaganiarstwo emotka Zgubiłam jeden paragon z konkursu Wedla emotka No normalnie i teraz nie wiem czy a) przypadkiem wyrzucilam b) byl tam tez inny konkurs i odeslalam do innego konkursu c)po prostu leży gdzieś pod stertą jakiś rzeczy emotka
0 0

Gość: ati88

#3302840 Napisano: 17.04.2010 04:46:07
wkurza mnie bol zęba emotka emotka a jak dzoniłam do dentysty w piątek to powiedział, ze w maju ma miejsce.. chyba w srode czeka mnie poszukiwanie dentysty, bo w poniedziałek i wtorek cały dzin na uczeli od 8 do 17 emotka
0 0

Gość: arta

#3302843 Napisano: 17.04.2010 04:48:26
frezja napisał(a):

chmurka napisał(a):

twoj post mnie rozbroil emotka gdybym miala wybierac pogrzeb a rodzine wybralabym rodzine ...z calym sacunkiem do ciebie ale to co napisalas jest nie na miejscu emotka

nie przesadzajmy, niech każdy decyduje za siebie. Nie wiesz, jaka sytuację ma chmurka, może rodzinka jest u niej co tydzień i ma ich dośc, może jest patriotką i chce przeżyć ten pogrzeb w ciszy, może...

Niech każdy robi, co uważa za stosowne i będzie dobrze (Ty obiadek, ona pogrzeb, a ja... nie wiem) emotka
0 0

martu18

#3302851 Napisano: 17.04.2010 04:52:02
fantazja23 napisał(a):

martu18 napisał(a):

Tobie raczej słodycze nie zaszkodzą emotka
Gorzej ze mną emotka

czekolady już nie ma...
a Ty tu nic nie mów. laseczki jesteśmy, że ze świecą takich szukać emotka

a co do robaczków to właśnie jak otwierałam to sprawdziłam... czyściutko emotka teraz to chyba wszystko będę sprawdzać zanim zjem emotka
0 0

Gość: kiro

#3302878 Napisano: 17.04.2010 05:17:05
arta napisał(a):

frezja napisał(a):

chmurka napisał(a):

nie przesadzajmy, niech każdy decyduje za siebie. Nie wiesz, jaka sytuację ma chmurka, może rodzinka jest u niej co tydzień i ma ich dośc, może jest patriotką i chce przeżyć ten pogrzeb w ciszy, może...

Niech każdy robi, co uważa za stosowne i będzie dobrze (Ty obiadek, ona pogrzeb, a ja... nie wiem) emotka

jak moze rodzina przeszkadzac emotka moze kiedys zacznie jej brakowac emotka
0 0