Wkurza mnie...

Gość: kasiul

#3365538 Napisano: 09.05.2010 02:44:04
Wkurza mnie obrażanie się wzajemnie na różnego rodzaju stronach. Denerwuje mnie też bezczelność i przede wszystkim wulgarność w rzucaniu obelgami. Ludzie nie zdają sobie sprawy, że w internecie nie jest się anonimowym. emotka
0 0

Gość: czarnygreg

#3365541 Napisano: 09.05.2010 02:47:09
sambolera napisał(a):

wkurzają mnie błędy ortograficzne na forum i nie tylko (ale chyba jestem w mniejszości)

Nie jesteś,ale to forum jest ortograficznie całkiem znośne i mam wrażenie, że wiele osób dba tutaj o ortografię, (ja się staram)
a że nie wszystkie? Taki to już znak naszych czasów.
0 0

Gość: bruce

#3365673 Napisano: 09.05.2010 03:56:49
marcinek1985 napisał(a):

bruce napisał(a):

marcinek1985 napisał(a):

wkurza Mnie, że kierowcy jeźdzą jak wariaci emotka dziś znajomi z roku pojechali na zajęcia terenowe do Turcji (żyli tym wyjazdem już od października) i jakiś wariat na Słowacji wyjechał im i kierowca chcąc uniknąc zderzenia się przewrócił emotka wiele osób jest rannych w tym 3 ciężko emotka

bądź dobrej myśli... może Twoi znajomi są cali i zdrowi...
niestety, wypadki na drogach to zmora...
emotka

niestety nie wszyscy... jedna z koleżanek miala biodro rozwalone i miala operacje emotka
to były zajęcia dla mojego roku więc większość z 68 osób znam bardzo dobrze. Straszny ten wypadek był http://zvolen.sme...pri-dobrej-nive.html emotka

tak mi przykro...
emotka
bardzo mnie wkurza taka brawurowa jazda wielu niedoświadczonych kierowców...
z drugiej strony - choć to zabrzmi niezbyt trafnie - należy się cieszyć, że tylko tak skończył się ten wypadek... wiesz, chodzi mi o to, że na szczęście nie ma ofiar śmiertelnych... ogromnie mi przykro, marcinek1985, że Twoi Znajomi są poszkodowani!...
emotka
emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#3365925 Napisano: 09.05.2010 06:16:11
wkurza mnie, że znowu nie ma Gotowych na wszystko emotka
0 0

Gość: polec

#3365937 Napisano: 09.05.2010 06:24:56
isiulka napisał(a):

ignam napisał(a):

Wkurza mnie bałagan jaki się zrobił ostatnio na forum. A personalnie robi go osoba o nicku krynia.
Tworzy nowe wątki opisane wołowymi literami (caps lock się zaciął?) a w tych watkach pojawiają się linki do konkursów, które powinny być w bazie a nie w watkach. Nie mam ochoty przekopywać się przez posty z dwóch dni żeby zobaczyć co przegapiłam. W wątku drobne promocje omawiane są duże loterie.
Popieram wydzielenie konkursów dla dzieci ale przecież w segregacji konkursów a nie na forum.
Kryniu - zachowujesz się jak krakowskie starsze panie w tramwajach. Łokciem, nóżką, siateczką po nogach - byle zająć miejsce. Jesteś z Krakowa to chyba wiesz o czym mówię.

emotka emotka W pełni się z Toba zgadzam, ale nie mam zamiaru z nią wdawać się w dyskusję w imię stopki malissy emotka

ja też, bo normalnie szlag mnie już trafia!. Wbiłaś kobieto na forum, 5 dni temu, natrzaskałaś postów chyba już z 400 z czego 50% jest kompletnie bez sensu.
Z całym szacunkiem, ale przyjmij krytykę od ludzi, którzy tu są trochę dłużej (nie mam na myśli siebie), bo póki Ciebie nie było był święty spokój, a Ty strasznie mącisz!
0 0

Gość: krynia

#3365993 Napisano: 09.05.2010 06:43:00
polec napisał(a):

isiulka napisał(a):

ignam napisał(a):

Wkurza mnie bałagan jaki się zrobił ostatnio na forum. A personalnie robi go osoba o nicku krynia.
Tworzy nowe wątki opisane wołowymi literami (caps lock się zaciął?) a w tych watkach pojawiają się linki do konkursów, które powinny być w bazie a nie w watkach. Nie mam ochoty przekopywać się przez posty z dwóch dni żeby zobaczyć co przegapiłam. W wątku drobne promocje omawiane są duże loterie.
Popieram wydzielenie konkursów dla dzieci ale przecież w segregacji konkursów a nie na forum.
Kryniu - zachowujesz się jak krakowskie starsze panie w tramwajach. Łokciem, nóżką, siateczką po nogach - byle zająć miejsce. Jesteś z Krakowa to chyba wiesz o czym mówię.

emotka emotka W pełni się z Toba zgadzam, ale nie mam zamiaru z nią wdawać się w dyskusję w imię stopki malissy emotka

ja też, bo normalnie szlag mnie już trafia!. Wbiłaś kobieto na forum, 5 dni temu, natrzaskałaś postów chyba już z 400 z czego 50% jest kompletnie bez sensu.
Z całym szacunkiem, ale przyjmij krytykę od ludzi, którzy tu są trochę dłużej (nie mam na myśli siebie), bo póki Ciebie nie było był święty spokój, a Ty strasznie mącisz!

58 wyrazów, 328 znaków...
I kto tu forum zapycha, bezsensowne posty trzaska i jest absolutnie bezsensu…

0 0

Gość: zucchini

#3366008 Napisano: 09.05.2010 06:48:17
rafi323raf napisał(a):

mnie teszsz... herbatkę zrobiłam, zasiadłam a tu... kuku
0 0

Gość: czarnygreg

#3366020 Napisano: 09.05.2010 06:51:23
rafi323raf napisał(a):

rafi323raf napisał(a):

Nie ma? WRRRR!
I w dodatku sezon 4 wykupiony a ja się dopiero zbierałam do wydatku, dostępny 5 za horrendalną cenę.
0 0

olus15

#3366021 Napisano: 09.05.2010 06:51:35
Wkurza mnie ten cały bałagan zrobiony przez jedną użytkowniczkę
Może i chęci dobre ale efekt dość mizerny
Sama mam dzieci ale specjalny wątek konkursowy to już chyba lekka przesada
0 0

Gość: marielu

#3366022 Napisano: 09.05.2010 06:51:43
ja jezdem gotowa na prawie wszystko emotka emotka
0 0

Gość: lovcia88

#3366027 Napisano: 09.05.2010 06:55:37
krynia napisał(a):

polec napisał(a):

isiulka napisał(a):

ignam napisał(a):

58 wyrazów, 328 znaków...
I kto tu forum zapycha, bezsensowne posty trzaska i jest absolutnie bezsensu…

Podziwiam dokladnosc. Poprosimy jeszcze o srednia ilosc wyrazow i znakow na kazda linijke tekstu. emotka emotka emotka
0 0

Gość: krynia

#3366043 Napisano: 09.05.2010 07:01:24
a mnie najbardziej wkurza zwykłe czepialstwo, bo tak tylko można nazwać zachowanie kilku osób

nie macie się czym zająć ?
0 0

fryteczka

#3366058 Napisano: 09.05.2010 07:06:58
wkurza mnie,ze wlasnie skonczyly mi sie kartki do ksero i nie mam na czym wydrukowac pracy na jutro emotka
0 0

kalisto1986

#3366082 Napisano: 09.05.2010 07:16:15
marielu napisał(a):

ja jezdem gotowa na prawie wszystko emotka emotka

mówisz emotka emotka
0 0

jokan

#3366084 Napisano: 09.05.2010 07:16:48
za dwa tygodnie roczek synka, a ja nie mam jeszcze planu strategicznego emotka emotka
0 0

fryteczka

#3366134 Napisano: 09.05.2010 07:30:56
jeszcze jedna rzecz mnie wkurza..smietnik w MOJE DZISIEJSZE .. kurde..robicie tyle podrzednych tematow zeby nie robic balaganu a on nadal jest.. po co temat w ktorym mialo sie GRATULOWAC wygranych skoro i tak wszyscy gratulują w moich dzisiejszych..po co temat co DZIS DOTARŁO skoro i tak wszyscy pisza o tym co przyszlo w moich dzisiejszych.. grr czy tak trudno dostosowac posty do odpowiedniego topu ?
0 0

Gość: lavenda7

#3366145 Napisano: 09.05.2010 07:33:24
jokan napisał(a):

za dwa tygodnie roczek synka, a ja nie mam jeszcze planu strategicznego emotka emotka

współczuje emotka emotka
0 0

leoniu

#3366213 Napisano: 09.05.2010 07:53:46
fryteczka napisał(a):

jeszcze jedna rzecz mnie wkurza..smietnik w MOJE DZISIEJSZE .. kurde..robicie tyle podrzednych tematow zeby nie robic balaganu a on nadal jest.. po co temat w ktorym mialo sie GRATULOWAC wygranych skoro i tak wszyscy gratulują w moich dzisiejszych..po co temat co DZIS DOTARŁO skoro i tak wszyscy pisza o tym co przyszlo w moich dzisiejszych.. grr czy tak trudno dostosowac posty do odpowiedniego topu ?

z czego większość krynia emotka za to powinno się zebrać trochę karniaków emotka
ufna w działania adminów oczekuję rozwiązania sytuacji emotka
w temacie - wszystko mnie wkurza emotka
0 0

Gość: marielu

#3366351 Napisano: 09.05.2010 08:40:44
ej no... za chwile mje bedziecie chcieli mordować ze od prawie 3 lat pitole tu od rzeczy emotka
0 0

fryteczka

#3366412 Napisano: 09.05.2010 08:57:43
marielu napisał(a):

ej no... za chwile mje bedziecie chcieli mordować ze od prawie 3 lat pitole tu od rzeczy emotka

Ty to Ty emotka ale wiecej osob,ktore nieudolnie Cie nasladuja lub bezmyslnie robia smietnik niezniese emotka
0 0