Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18651
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
To było akurat (dla mnie) najmniej zrozumiałe.
Ten top wiąże się z przeżywaniem osobistej straty. Straty z powodu odejścia bliskiej istoty. Może nie doktoryzujmy się w kwestii podziału gatunkowego...
Z innej beczki: jest taki zapomniany top na forum, dotyczący zwierząt, może warto go ożywić? Wtedy troski i radości będzie można wpisywać tam właśnie, a i kącik porad i wspomnień się znajdzie:
https://www.e-kon...ka.html#.VHJPGNJfaSo
vickichelm
Postów 2559
Data rejestracji 08.06.2011
Punkty karne 2
Konkursy dodane
yyy to w takim razie skoro mówimy o zdrowym rozsądku... na cholerę na forum o konkursach wątek o żegnaniu zmarłych
mia
Postów 17548
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Właśnie też odnalazłam ten top i proponuję, żeby ktoś z adminów przeniósł tam post Polarniczki i inne merytorycznie z nim związane.
Jak to mówią i wilk będzie syty, i owca (bez urazy!) cała.
A co do powyższej dyskusji...
Ogólnie mam mieszane uczucia co do tego całego wątku, i co tu wypada, a co nie wypada.
Ale jedno wiem - na pewno nie wypada się w nim żreć.
EOT.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
mia
Postów 17548
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane 31
Strasznie smutno mi się zrobiło...
waldi5
Postów 226
Data rejestracji 16.02.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kloss, Pan Samochodzik, Ewa chce spać. Kultowe role Pana Mikulskiego.
Gość: barcza
mojej też
Gość: cabins
specjal
Postów 496
Data rejestracji 03.09.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mama2006
Postów 3470
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
patijm
Postów 297
Data rejestracji 05.05.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kiro
sanitas
Postów 285
Data rejestracji 24.10.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: aka
margo466
Postów 2012
Data rejestracji 11.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
życie-lepsze czy gorsze-zawsze jest piękne
taalvikki
Postów 1167
Data rejestracji 31.08.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
powyższe rzekłam, by sparafrazować coś i nawiązać do tutejszych, niedawnych dyskusji o niestosowności, które o mdłości mnie przyprawiły:
O rany, myślę, że nietaktem jest wpisywać w tym topie "żegnamy zmarłych" obcego człowieka, z którym zapewne nie spędziliśmy razem nawet jednego dnia. Śmierć znanych mieszacie ze śmiercią bliskich. nie tu, nie tu!
----------------------------------
ale ok, też jestem nieidealna i dziś mam w głowie pewną śmierć - ale tę sprzed 13 lat.
we must suffer to free our pain
Gość: magnus
To jest wątek " żegnamy zmarłych" ale nie koniecznie bliskich.
Wpisy o zmarłych osobach znanych i zasłużonych są jak nabardziej na miejscu
Gość: magnus
babariba
Postów 687
Data rejestracji 17.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
asiam
Postów 4095
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
ZAKUPY NA KONKURSY : Carrefour,Biedronka, Lidl, Lewiatan, Kaufland, Netto, Żabka,Chorten,Hebe,Groszek,Intermarche ,Delikatesy Centrum, ABC, Rossmann, Lewiatan,Orlen, Circle K, Laboo.
asiam-gwarancja uczciwości. Na e-konkach od 2004 roku!
Gość: kosztelka
A ja sądziłam, że bracia się jednak znajdą. A tu takie nieszczęście dla ich rodziców - bardzo im współczuję!
http://wiadomosci...49552,wiadomosc.html