Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika pikawka

pikawka

#6768062 Napisano: 05.03.2021 10:33:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wysprzataj dom i sprzątnij nagrody. 
Słuchajcie, nie mogę przejść mycia wcemotka  o co chodzi, miał ktoś taka sytuację? Jak to ogarnąć? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6767897 Napisano: 04.03.2021 13:49:39 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon z euro sklep lub wymienię na Groszek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6766488 Napisano: 24.02.2021 16:55:11 w Kupię...
Kupie lego z Kubusia, ewentualnie mogę zaproponować scrable.  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6766474 Napisano: 24.02.2021 15:58:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

pikawka napisał(a):

Czy ktoś orientuje się co z festivalami z Discreet z konkursu zeszłorocznego? M.in. Barcelona.... 
Nasz miał się odbyć w pierwsze dni czerwca i zastanawiam się czy dojdzie do skutku  emotka  ktoś może dopytywał ostatnio organizatora ? 

Ja nie pytałam ale wolalabym nie jechac

Planujesz pisać w tej kwestii do organizatora czy czekasz na rozwój wydarzeń? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6766461 Napisano: 24.02.2021 14:55:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś orientuje się co z festivalami z Discreet z konkursu zeszłorocznego? M.in. Barcelona.... 
Nasz miał się odbyć w pierwsze dni czerwca i zastanawiam się czy dojdzie do skutku emotka  ktoś może dopytywał ostatnio organizatora ?  Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6765963 Napisano: 21.02.2021 18:04:57 w Paragony na trwające konkursy
Kupię 2 paragony Kubuś 100% na loterie smolara. Mogę też wymenić na inne paragony ale dopiero po 1.03 (koniec izolacji covid  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6765089 Napisano: 16.02.2021 11:54:34 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
pati12b napisał(a):

Versus przysłał prezent jubilerski Apart z konkursu Nivea w biedrze
kurier dpd

U mnie również.  Wyświetl w wątku >>
2 mili05, darog 0

pikawka

#6764509 Napisano: 12.02.2021 10:01:36 w Wkurza mnie...
nanajka81 napisał(a):

bluszczowelove napisał(a):

A mnie dziś wkurzyły wyniki z konkursu APART na IG, sama nie brałam udziału ale koleżanka tak i nawet zdobyła wyróżnienie ( z czego się cieszę emotka ) ale wkurzyło mnie to, że jedna z głównych powędrowała za zdjęcie bez widocznej biżuterii ;/ w dodatku część wyróżnionych prac była dodana "po czasie".... taka firma a taką żenadę odstawiają wrrrrr  emotka

a ja tam tym razem nie brałajm udziału, w poprzedniej grudniowej edycji brałam, takie śliczne zdjęcie z córką i ich biżuterią dodałam i mnie olali emotka

Pierwszy raz wzięłam udział, rzadko na ig biorę i niektóre zdjęcia mnie dobiły..... emotka  Mi się nie udało.  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6763136 Napisano: 04.02.2021 19:00:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

superloser napisał(a):

agaluna napisał(a):

Pisałam do Fortuny z pytaniem czy dotarło moje zgłoszenie i odpisali:
"Potwierdzamy rejestrację zgłoszenia w bazie konkursu wysłane w dniu
23-01-2021 o godz. 18:11 z adresu [email protected]".
Ciekawe jak to możliwe skoro mój paragon jest z tego dnia, ale z godziny 18:21...

A kiedy wyslalas?

Mi też tak odpisali ,zostało zarejestrowane w bazie konkursu w dniu 01-02-2021 o godz. 22:27. Guzik prawda ja wysyłam 23;37 mam wszystko zapisane

Mi tez odpisali i tylko dzień się zgadza, godzina na pewno nie ale mieści się w granicach 1-2 godzin. Moja znajoma podobno miała literówkę w @ stąd brak potwierdzenia emotka
Denerwuje mnie podawanie imienia i nazwiska w zgłoszeniu- nagrodę można wręczać swoim znajomym emotka

Mi również odpisali, dzień się zgadza ale godzina nie. Dodatkowo napisali, że moje zgłoszenie nie wygrało.  Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6763065 Napisano: 04.02.2021 14:29:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magie1982 napisał(a):

0/3, zero potwierdzeń. Także...

U mnie 0/1 i też bez potwierdzenia  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6763009 Napisano: 04.02.2021 12:44:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agaluna napisał(a):

pikawka napisał(a):

Czy na opakowaniach Raffaelo jest info odnośnie konkursu?  Boję się, że kupię nie to co trzeba  emotka

Mam to mniejsze opakowanie 150g i nie ma żadnej informacji o konkursie  emotka

A tam dużo tych słów jest ? Wszystkie trzeba użyć?   Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6763008 Napisano: 04.02.2021 12:41:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w C4 jest obecnie jakiś konkurs lub będzie w najbliższych dniach, poza Kapitan Jack i loterii Wedel? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6763004 Napisano: 04.02.2021 12:39:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy na opakowaniach Raffaelo jest info odnośnie konkursu?  Boję się, że kupię nie to co trzeba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6762883 Napisano: 03.02.2021 18:00:47 w Smolar
kermit napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

FBemilia6 napisał(a):

zielonaszpilka napisał(a):

kermit napisał(a):

Gdyby ktoś był ciekaw wyrafinowanego gustu Smolara i zastanawiał się na czym polega tajemnicza gra słów...
https://www.punkt...ilioner.pl/#laureaci

Fatalne... Nie chce mi się wierzyć, że Smolar to nagrodził  emotka  może nikt w to nie gra i nie mają z czego wybierać? Ani pomysłu, ani humoru, ani wyjątkowego języka. Nic co by zwracało uwagę. 

Nie raz i nie dwa Smolar takie nagradza,  a haseł wcale nie potrzeba czytać. Wystarczy poczytać posty "laureatów"  na forum  emotka

Mam inne doświadczenia ze Smolarem, ale biorę u nich głównie udział tylko w konkursach smsowych. Nie wysłałabym tekstu na poziomie tych z payback, bo żal by mi było kasy na smsa i kasy za paragon emotka  To czym wygrywam u nich znacząco się różni od tego, co na tamtej stronie. Wiadomo, to tylko subiektywna opinia  emotka  Ale rzeczywiście mam wrażenie, że Smolar jest bardzo nierówny. Być może to kwestia tego, która osoba z agencji odpowiada za dany konkurs - jeden będzie nagradzał coś takiego, a inny postawi na coś bardziej kreatywnego. Pytanie też, na ile sponsor miesza się do wyboru zwycięzców. Podobnie Smolar ma w konkursach fotograficznych - widziałam opublikowane zwycięskie zgłoszenia w jednym konkursie i byłam zażenowana poziomem  emotka  większość nagrodzonych zdjęć była po prostu wybitnie słaba. emotka  

Ha ha Serio? Te "fatalne" a Twoje wyjątkowe?

Nie chodzi już o to czy moje czy twoje są zaje...e. Są 3 konkretne pokazane   i zgadzam się, że są bez polotu, nie mają w sobie tego "czegoś", nie ma wow po przeczytaniu. Jak dla mnie słabe. Wyświetl w wątku >>

pikawka

#6762779 Napisano: 03.02.2021 12:38:12 w WC - rozmowy o wszystkim
halliday napisał(a):

mia napisał(a):

Czy za bony do Dino (Tyskie) można kupować też alkohol i papierosy?
Ktoś próbował? emotka

ja kupuje, ale nie wiem czy kasjerka prawidłowo wbija ten bon, bo zamiast wbić kod kreskowy z bonu, wbija jakbym dał jej gotówkę.

Ja kupowałam piwo, nikt nie zwrócił uwagi.  Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

pikawka

#6762765 Napisano: 03.02.2021 11:57:27 w WC - rozmowy o wszystkim
rencia163 napisał(a):

pikawka napisał(a):

Co może iść pocztexem? Bo mam nadana paczkę i standardowo nie wiem co to  emotka

Też ostatnio o mnie pocztexem szła paczka i też zastanawiałam się co to za nagroda. A to była paczka z Aliexpress  emotka

Aaaaaa wszystko możliwe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6762743 Napisano: 03.02.2021 10:43:27 w WC - rozmowy o wszystkim
Co może iść pocztexem? Bo mam nadana paczkę i standardowo nie wiem co to  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6762513 Napisano: 02.02.2021 10:32:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

pikawka napisał(a):

maverick napisał(a):

calineczka354 napisał(a):

Czy ja dobrze widzę ze Fortuna w niecały jeden dzień zamierza przeczytać wszystkie Zgłoszenia (Wawel intermarche), wysłać maile i zadzwonić do laureata z samochodem?! Szybciutkie tempo...No chyba ze czytali na bieżąco a ja się czepiam po prostu emotka emotka  

Coś mi się wydaje, że już przeczytane, w końcu po 10 mamy emotka
p.s nie mam na o2 potwierdzenia zgłoszenia, więc może nie mają tak wiele do czytania, albo coś u mnie nie halo z pocztą ;/

Na wp u mnie też nie było.  emotka  
A dziś mają być już wyniki?  emotka

Ale sęk w tym, że na gmail mam i potwierdzenie i treść moich wypocin emotka

"3.6.Wyboru najlepszych Prac Konkursowych dokonywać będzie powołane przez Organizatora
jury ("Jury") podczas obrad przeprowadzonych w dniu 2 lutego 2021 r. zostanie wybranych
100 autorów Prac Konkursowych spośród Prac Konkursowych nadesłanych przez Uczestników, którym zostaną przyznane nagrody, o których mowa w pkt 4.1. Ponadto w dniu 2 lutego 2021 r. Jury dokona wyboru najlepszej Pracy Konkursowej spośród
nadesłanych przez Uczestników przyznana jej autorowi nagrodę, o której mowa w pkt 4.2."

Łooo matko... szybko. No nic zobaczymy, kurde ciekawe czy brak potwierdzenia=brak wygranej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6762508 Napisano: 02.02.2021 10:24:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maverick napisał(a):

calineczka354 napisał(a):

Czy ja dobrze widzę ze Fortuna w niecały jeden dzień zamierza przeczytać wszystkie Zgłoszenia (Wawel intermarche), wysłać maile i zadzwonić do laureata z samochodem?! Szybciutkie tempo...No chyba ze czytali na bieżąco a ja się czepiam po prostu emotka emotka  

Coś mi się wydaje, że już przeczytane, w końcu po 10 mamy emotka
p.s nie mam na o2 potwierdzenia zgłoszenia, więc może nie mają tak wiele do czytania, albo coś u mnie nie halo z pocztą ;/

Na wp u mnie też nie było. emotka  
A dziś mają być już wyniki?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

pikawka

#6761442 Napisano: 27.01.2021 19:40:01 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
prosiaczek napisał(a):

Jutro będą walizki z Nivea i książeczki. Mam też info FedEx - sądzę że to smartwatch Johnnie Walker

Też dostałam maila o nadaniu inpost, nivea książeczka  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0