Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18655
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Ostatnio widziałam w tv dziwne ogłoszenie: bardzo powolny pokaz slajdów z gargantuicznymi literami, dodatkowo lektor czytał odczytał treść slajdów na głos. Jakiś bank musiał na polecenie sądu przeprosić społeczeństwo za te malutkie białe literki w reklamach, co się tak szybko przesuwają. Może ktoś kojarzy, o jaki bank chodziło? Mam słabą pamięć.
W każdym razie: skoro upubliczniono zdjęcia laureatek i ich imiona, chętnie bym obejrzała takie przeprosiny, gdzie gostek pokaże swoje ryło + poda imię oraz kilka szczegółów ze swojego życia. Żeby było sprawiedliwie
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Najwyższy czas podać ich do sądu pracy!
Se radzisz jakoś z tą g*wnoburzą?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Proszę Cię: oczytaj forum, zanim coś takiego napiszesz. "Afera" BDR/STR jest z palca wyssana. Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
W jakiej sieci kin? Nie posiadam drukarki i zawsze podaję kasjerom kody zapisane na karteczce; akceptują to w Cinema-City i Multikinie (Heliosa w pobliżu nie mam, więc nie wiem).
Jedyna sytuacja, gdy muszę pójść na ksero i wydrukować cokolwiek występuje wtedy, kiedy wygrywam nie KOD, a ZAPROSZENIE (np. z Rmf Maxx). Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A zagrałaś? Bo żeby wygrać, trzeba grać.
Oczywiście, że winy Streamline żadnej nie ma, dlatego jest mi przykro, że w ogóle takie g* oskarżenia wypłynęły
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Skoro jesteś nagi, po co Ci ciuchy?
A nagrody pocieszenia... cóż, pewnie po obejrzeniu tych fotek niejedna pracownica agencji reklamowej chciałaby się pocieszyć
Dobra, koniec żartów, bo jeszcze szepniesz znajomym, żeby mnie więcej nie nagradzali
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
No właśnie
PS: Aha, w kontekście ostatniego pisania bzdur na temat "dlaczego nikt sie nie pochwalił nagrodą" -> pamiętajcie, żeby wszystkie wygrane koniecznie ze szczegółami opisywać w MDW i ogłaszać całemu światu, bo inaczej zwyczajnie jesteście wredni w czasach, gdy inni ludzie są cudowni (co widać na przykładzie historii ze Streamline)
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nawet gorzej - wszędzie posyłasz swoje zdjęcia
Tymczasem uściski dla laureatów konka i pracowników Streamline, oby ta pomyjowa burza ekspresem się skończyła
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Między innymi - bo wygrać powinien rolnik sam w dolinie i repasator pończoch z trzydziestoletnim stażem
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
A stan zdrowia wykluczający tak daleką podróż?
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Zaproszenie po odbiór kluczyków?
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
I to jest najgorsze, najsmutniejsze
Nie rozumiem, dlaczego osoba pomówiona miałaby odpuszczać: za nabazgranie na murach w jakiejś pipidówie napisu "Adela Winus to k*, j*bać oszustkę!" byłaby kara grzywny plus ewentualnie 30 dni aresztu, a przy oczernianiu kogoś w internecie mamy na to przymknąć oko? Żeby miał czyste papiery do pracy ochroniarza? A może policjanta? Osoba poszkodowana ma prawo zgłosić sprawę tam, gdzie jej się podoba i niech potem odpowiedni urzędnicy zdecydują, do jakiej kary taki czyn się kwalifikuje.
BTW, listę znajomych na FB można ukryć, wtedy wszyscy będziemy mogli swobodnie raz w miesiącu samochód wygrać
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Byłoby miło
PS: Pamiętajcie babeczki, żeby w miarę możliwości zachować parytet
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Spoko koko, można zluzować majty
Streamline chyba się przekształciło, bo w ostatnim organizowanym przez nich konku Colgate jest podany NIP jako: NIP 9512388325
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Nic z tego.
A co do Streamline - trzeba być "typowym konkursowiczem", nic więcej
Wyświetl w wątku >>
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Macie pecha -> nie piję alkoholu
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Forumowe sado-maso
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Od Streamline? Chyba nikt jeszcze
Kurier zadzwonił do mnie rano z hasłem, że ma dla mnie ekspressy - myślałam, że przesyłki ekspresowe od Streamline, czyli bony do Żabki. A okazało się, że jemu chodziło o ekspresy do kawy
joan
Postów 18655
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Dokładnie o to samo chciałam spytać