Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika joan

joan

#6235042 Napisano: 29.07.2016 16:26:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Ja już sobie nie radzę, zgłosiłam gdzie trzeba, wybuliłam 300 zł na akt oskarżenia i czekam, popijając kawkę emotka  Pewnie spotkam się w niedalekiej przyszłości z autorem wykopu fejs to fejs emotka

Ostatnio widziałam w tv dziwne ogłoszenie: bardzo powolny pokaz slajdów z gargantuicznymi literami, dodatkowo lektor czytał odczytał treść slajdów na głos. Jakiś bank musiał na polecenie sądu przeprosić społeczeństwo za te malutkie białe literki w reklamach, co się tak szybko przesuwają. Może ktoś kojarzy, o jaki bank chodziło? Mam słabą pamięć.
W każdym razie: skoro upubliczniono zdjęcia laureatek i ich imiona, chętnie bym obejrzała takie przeprosiny, gdzie gostek pokaże swoje ryło + poda imię oraz kilka szczegółów ze swojego życia. Żeby było sprawiedliwie emotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

joan

#6235034 Napisano: 29.07.2016 16:21:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

szala napisał(a):

http://innpoland.pl/128657,kolejna-afera-jak-z-loteria-paragonowa-internauci-alarmuja-ze-konkurs-w-sieci-spozywczej-byl-ustawiony?fb

właśnie się dowiedziałam, że pracuję w Streamline wow emotka  haha! Szkoda tylko, że dowiaduję się o tym "z gazet" emotka  ciekawe od kiedy...bo w sumie ani jednej gaży na konto nie dostałam  emotka

Najwyższy czas podać ich do sądu pracy!

Se radzisz jakoś z tą g*wnoburzą? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6235028 Napisano: 29.07.2016 16:17:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bridget napisał(a):

szala napisał(a):

http://innpoland.pl/128657,kolejna-afera-jak-z-loteria-paragonowa-internauci-alarmuja-ze-konkurs-w-sieci-spozywczej-byl-ustawiony?fb

nic dziwnego ze teraz wycofują się   z rynku po takich przekrętach i utracie wiarygodnosci.

Proszę Cię: oczytaj forum, zanim coś takiego napiszesz. "Afera" BDR/STR jest z palca wyssana. Wyświetl w wątku >>

joan

#6235004 Napisano: 29.07.2016 15:39:41 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

korzystał ktoś z biletów wawel z miłość radość wyzwala przepisując kod na kartce? bo odpisali mi że musi być wydrukowany lub przyniesiony na smartfonie... a nie wiem czy można na kartce przepisać? czy to akceptują?

W jakiej sieci kin? Nie posiadam drukarki i zawsze podaję kasjerom kody zapisane na karteczce; akceptują to w Cinema-City i Multikinie (Heliosa w pobliżu nie mam, więc nie wiem).

Jedyna sytuacja, gdy muszę pójść na ksero i wydrukować cokolwiek występuje wtedy, kiedy wygrywam nie KOD, a ZAPROSZENIE (np. z Rmf Maxx). Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6234961 Napisano: 29.07.2016 14:25:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
koniczynka123 napisał(a):

Haha, czyli np ja, bo właśnie 30 lat temu zaczęłam zarabiać pierwsze kieszonkowe repasacją pończoch i szyciem emotka
Już dawno pisałam, że powinni w KAŻDYM hasłowym podawać imiona, nazwiska i zwycięskie hasła i nie byłoby problemu... Chociaż akurat w tym przypadku nie widzę winy Streamline

A zagrałaś? Bo żeby wygrać, trzeba grać. emotka

Oczywiście, że winy Streamline żadnej nie ma, dlatego jest mi przykro, że w ogóle takie g* oskarżenia wypłynęły emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6234954 Napisano: 29.07.2016 14:21:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

I to jeszcze nagie! Dlatego dostaje nagrody pocieszenia - 100zł max na jakieś ciuchy w carrefourze emotka  

Skoro jesteś nagi, po co Ci ciuchy? emotka
A nagrody pocieszenia... cóż, pewnie po obejrzeniu tych fotek niejedna pracownica agencji reklamowej chciałaby się pocieszyć emotka

Dobra, koniec żartów, bo jeszcze szepniesz znajomym, żeby mnie więcej nie nagradzali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6234949 Napisano: 29.07.2016 14:18:06 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

Nikt się nie interesuje konkursem Colgate emotka
http://www.pomors...isko-firmy,10459040/

No właśnie emotka

PS: Aha, w kontekście ostatniego pisania bzdur na temat "dlaczego nikt sie nie pochwalił nagrodą" -> pamiętajcie, żeby wszystkie wygrane koniecznie ze szczegółami opisywać w MDW i ogłaszać całemu światu, bo inaczej zwyczajnie jesteście wredni w czasach, gdy inni ludzie są cudowni (co widać na przykładzie historii ze Streamline) emotka Wyświetl w wątku >>
1 radosna 0

joan

#6234943 Napisano: 29.07.2016 14:14:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

A że ja niby wygrywam coś po znajomości? emotka  Pierwsze słyszę emotka

Nawet gorzej - wszędzie posyłasz swoje zdjęcia emotka

Tymczasem uściski dla laureatów konka i pracowników Streamline, oby ta pomyjowa burza ekspresem się skończyła emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6234934 Napisano: 29.07.2016 14:06:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

(...) EDIT: Dobra przeczytałem. Ale o co jest afera? Że ktoś pracuje w marketingu i wygrał? Bo nie rozumiem. 

Między innymi - bo wygrać powinien rolnik sam w dolinie i repasator pończoch z trzydziestoletnim stażem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6234871 Napisano: 29.07.2016 12:21:52 w Pomocy!!!!
kammaro napisał(a):

Potrzebuję porady, co napisać w usprawiedliwieniu, aby nie stawić się na rozprawę w charakterze świadka.
Chodzi o zakup przez internet, składałam zeznania (chyba w 2007r.) i dziś dostałam wezwanie do sądu oddalonego o 450km! Dzwoniłam do sądu i babka powiedziała mi, że mogę napisać pismo z prośbą o zwolnienie ze stawiennictwa i jakoś to uzasadnić. Wtedy prokurator zapozna się z moimi zeznaniami i jeśli stwierdzi, że są ważne w sprawie, to dostanę odpowiedź, że muszę się stawić. Ale jest też szansa, że stwierdzi, że moje zeznania nie są tak ważne dla sprawy i mnie zwolni z obecności. Tylko co mam wpisać w tym uzasadnieniu? emotka

A stan zdrowia wykluczający tak daleką podróż?
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6234842 Napisano: 29.07.2016 11:49:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

(...) Pozostaje chyba czekać do późnego popołudnia na kuriera, żeby się dowiedzieć emotka

Zaproszenie po odbiór kluczyków? emotka Wyświetl w wątku >>
1 freyja88 0

joan

#6234767 Napisano: 29.07.2016 10:18:11 w Wkurza mnie...
assal napisał(a):

Jestem pewna, że osoba, co puściła tę chodliwą informację w świat, jest związana z tym forum i światem konkursowiczów.
Nikt inny by nie powiązał tak ludzi. 
I nikt inny by się tak tym konkursem nie interesował. (...)

I to jest najgorsze, najsmutniejsze emotka

Nie rozumiem, dlaczego osoba pomówiona miałaby odpuszczać: za nabazgranie na murach w jakiejś pipidówie napisu "Adela Winus to k*, j*bać oszustkę!" byłaby kara grzywny plus ewentualnie 30 dni aresztu, a przy oczernianiu kogoś w internecie mamy na to przymknąć oko? Żeby miał czyste papiery do pracy ochroniarza? A może policjanta? Osoba poszkodowana ma prawo zgłosić sprawę tam, gdzie jej się podoba i niech potem odpowiedni urzędnicy zdecydują, do jakiej kary taki czyn się kwalifikuje.

BTW, listę znajomych na FB można ukryć, wtedy wszyscy będziemy mogli swobodnie raz w miesiącu samochód wygrać emotka Ja mam ukrytą od dawna emotka Wyświetl w wątku >>

joan

#6234757 Napisano: 29.07.2016 09:58:01 w Zjazd e-konkursowiczów
mkrzysiek napisał(a):

Śląsk jestem ZA

Byłoby miło emotka Chociaż trochę się boję, bo jeśli przyjedziesz, obskoczysz po drodze wszystkie markety i później nic nie wygram emotka emotka

PS: Pamiętajcie babeczki, żeby w miarę możliwości zachować parytet emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6234659 Napisano: 28.07.2016 23:53:37 w Wkurza mnie...
Co za buractwo emotka Prokuraturę chcą angażować, ręce opadają... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6234592 Napisano: 28.07.2016 21:21:49 w Wkurza mnie...
kalka napisał(a):

Nie chcę Wam moje Drogie popsuć humorów i bibki, ale z info, które do mnie docierają z różnych źródeł, to już niedługo informacje o guście Streamline mogą być nieprzydatne:  "STREAMLINE SP Z O O [ W LIKWIDACJI ] (KRS: 0000278270, NIP: 5252389164, REGON: 140901170)" 
emotka

Spoko koko, można zluzować majty emotka

Streamline chyba się przekształciło, bo w ostatnim organizowanym przez nich konku Colgate jest podany NIP jako: NIP 9512388325 emotka Wyświetl w wątku >>
1 radosna 0

joan

#6234587 Napisano: 28.07.2016 21:16:01 w Wkurza mnie...
radosna napisał(a):

Mam ciekawe alkohole w swoim barku, część to prezenty, część to własne nalewki.
Joan - a co Ty lubisz: wódkę, koniak, wino czy whisky? A może piwo?
Tylko ile tego piwa trzeba w Ciebie wtłoczyć, byś nam na Streamline otworzyła oczy emotka

Nic z tego.

A co do Streamline - trzeba być "typowym konkursowiczem", nic więcej emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6234583 Napisano: 28.07.2016 21:11:46 w Wkurza mnie...
buncia88 napisał(a):

To też przynieś flaszkę dla joan emotka Ja...przyniosę emotka

Mysia napisał(a):

ej ej bo zaraz Cię zminusuję! emotka emotka albo nie! upiję Cię na tym spotkaniu forumowym i mi wygadasz wszystko co wiesz na temat Streamline emotka

Macie pecha -> nie piję alkoholu emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 radosna

joan

#6234556 Napisano: 28.07.2016 19:52:40 w Wkurza mnie...
Mysia napisał(a):

ja to nawet sama siebie zminusowałam emotka emotka

Forumowe sado-maso emotka Wyświetl w wątku >>
2 radosna, mysia 0

joan

#6234520 Napisano: 28.07.2016 17:43:00 w SZUKAM....
masza napisał(a):

kto wozi bony z ŻABKI?

Od Streamline? Chyba nikt jeszcze emotka

Kurier zadzwonił do mnie rano z hasłem, że ma dla mnie ekspressy - myślałam, że przesyłki ekspresowe od Streamline, czyli bony do Żabki. A okazało się, że jemu chodziło o ekspresy do kawy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

joan

#6234338 Napisano: 28.07.2016 12:39:15 w Biedronka
bonawentura napisał(a):

W regulaminie Garnier jest zapis, że można wysłać kopię paragonu. Czy miał ktoś kiedyś problem z otrzymaniem nagrody od Mysiorków po wysłaniu takiej kopii? Chcę wysłać ksero, bo mam jeszcze coś konkursowego na tym paragonie i mam pewne wątpliwości czy to uznają emotka

Dokładnie o to samo chciałam spytać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0