Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: elupus
visserarthur
Postów 4161
Data rejestracji 09.10.2006
Punkty karne 3
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
nie ryzykuj.... a najlepiej poczytaj sobie regulamin allegro
asiam
Postów 4095
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
No co ty taki dziwny...Pewnie na leczenie potrzebował.
ZAKUPY NA KONKURSY : Carrefour,Biedronka, Lidl, Lewiatan, Kaufland, Netto, Żabka,Chorten,Hebe,Groszek,Intermarche ,Delikatesy Centrum, ABC, Rossmann, Lewiatan,Orlen, Circle K, Laboo.
asiam-gwarancja uczciwości. Na e-konkach od 2004 roku!
Gość: natie
hmm a takie konkursy to chyba są niedozwolone..
Gość: s0ku
o to na pewno
Gość: xagadee
otóż dziś zorientowałam się, że nasz kolega z forum w przepiękny sposób ukradł moje zdjęcia z aukcji, był jednak na tyle nieostrożny, że podlinkował je z mojego serwera
poza napisaniem do niego stosownego maila podmieniłam równiez fotki na swoim serwerze w taki sposób, aby na jego aukcjach pojawiała się informacja ten Allegrowicz kradnie fotki
jeśli więc wystawiacie coś na Allegro, możecie do mnie napisać na PW, podam nick tej osoby, jak również link do jego aukcji... Być może nie jestem jedyną okradziona osobą...
zdolnabestia
Postów 5286
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Fotki najlepiej robić własne. Też kiedyś miałam nieprzyjemną sytuację z fotką wziętą ze sklepu internetowego, ale skończyło się na grzecznym mailu od pracownika sklepu z prośbą o usunięcie zdjęcia.
Gość: xagadee
nie można go tłumaczyć, że nie wiedział
podlinkował zdjęcia z mojego serwera, czyli grzebał w źródle strony www
to już jest premedytacja
Dziękuję - faktycznie mogę zapomnieć o konku...
Nie zastanawiałbym się długo tylko na swój serwer wrzuciłbym grafikę (o takiej samej nazwie jak plik skradziony) zawierający wyraźny napis - UWAGA ZŁODZIEJ
...albo (jak używasz ich na swoich aukcjach) - napisz zdjęcie należy do... (tutaj Twój nick) - jeżeli widzisz to u innego użytkownika oznacza to ze skradł to zdjęcie
visserarthur
Postów 4161
Punkty karne 3
Konkursy dodane
kamea
Postów 257
Data rejestracji 03.04.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
visserarthur
Postów 4161
Punkty karne 3
Konkursy dodane
Gość: melisa
myślałam, że już mnie nic nie zdziwi, a jednak.
Kilka tygodni temu zakupiłam biustonosze (nowe z metkami). Kiedy doszły sprawdziłam wszystko: czy się nie odrywają ramiączka (ze stałymi ramiączkami, bo tylko takie mogę nosić), czy są solidne, czy nie wychodzą druty. Oglądałam je kilkadziesiąt minut. I wystawiłam pozytywy. Następnie oderwałam metki. Dzisiaj chciałam je założyć, a tu się okazuje, że w jednym - jedno ramiączko jest 10 cm krótsze od drugiego! Byłam w totalnym szoku, bo jak żyję 30 lat i to nie jest mój 1 stanik, kupiłam ich już kilkadziesiąt, to po raz pierwszy spotkałam się z czymś takim. Niestety regulacja obydwu jest na full a to ramiączko i tak jest za krótkie, drugie jest w sam raz. Zadzwoniłam dzisiaj, odeślę ten stanik, sprzedawczyni ma mi zwrócić za sam przedmiot. Trudno, zgadzam się bo i tak moja wina, że nie sprawdziłam wcześniej, ale kurczę skąd mogłam przewidzieć, że mogą być jeszcze takie wady...
Dlatego przestrzegam jak kupujecie bieliznę w necie to niestety, ale takie wady też mogą być, bo sama sprzedawczyni przyznała, że pierwszy raz się z czymś takim spotyka. Wszystko sprawdza przed wysyłką, ale czy ramiączka są tej samej długości - nie.
Nie wiem jak to nazwać. Ponad 5000 kupujących i mnie trafia się bubel... jakaś felerna jestem - we wszystkim.
Gość: wasc49
DARMOWY INTERNET NETII oto link:
http://allegro.pl...m.php?item=488817736