Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: meeyka
zdecydowanie
natik999
Postów 491
Data rejestracji 11.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to jest ten oficjalny mail?;>
Zapraszam do rejestracji w panelach ankietowych:
*https://rejestrac...apros.htm?u=77097634
*http://panelariad...gister?ref=988521705
*https://reaktoropinii.pl/ref/3ijeb
*https://swpanel.p...jestracja?ref=494866
*https://start.pan...mp;utm_content=99940
Gość: melisa
kliknij zwrot prowizji i tam masz tą osobę, pod spodem masz albo przypomnienie albo od razu zwrot, najpierw wyślij przypomnienie, potem odczekaj 4 dni, jak się nie odezwie albo nie będzie wpłaty FZP i negatyw.
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Co do zwrotu prowizji masz w zakładce sprzedałem wszystkich kupujących i poniżej po prawej stronie na dole zwroty prowizji - wchodzisz w to i powinna być nazwa przedmiotu, nick osoby, formularz zwrotu prowizji, liczba przedmiotów, data zakończenia, ile ofert i cena końcowa. Wypełniasz formularz. Nie pamiętam dokładnie co tam było bo raz wypełniałam a teraz nie mam żadnych zwrotów. Ale nie jest skomplikowane
natik999
Postów 491
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ech...niech jeszcze da mi on negatywa w odwecie...to juz bedzie cyrk
natik999
Postów 491
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale Gosciu mnie podkurzył...dobrze, ze to nic wartsciowego....głupia ksiazka
zdolnabestia
Postów 5286
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
natik999
Postów 491
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
hmmm... w ogóle możesz zrobić stronę o mnie i zamieścić zasady obowiązujące na Twoich aukcjach. Np że na wpłatę czekasz 10 dni a później wysyłasz przypomnienie, występujesz o zwrot prowizji i negatyw.
natik999
Postów 491
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale jakos do tej pory szło gładko... ludzie coraz czesciej płaca przez Internet...na drugi dzien mozna wysyłac paczki.... ale zdarzaja się i rodzynki
Gość: nikiikaka
Kupiłam doładowanie, miałam pytanie, wysłałam do faceta meila - nie odpowiada, a zależało mi na czasie, więc zadzwoniłam. Okazało się, że sprzedawca użyczył konta kuzynowi z Anglii i uważa, że wszystko jest w jak najlepszym porządku, ponieważ może sprzedawać towar, który jest np. w Chinach a on w Polsce. Więc ja mu tłumaczę, że użyczanie konta jest niezgodne z regulaminem allegro, teraz obaj panowie mają pretensje.
Zgłosiłam dziada do allegro, ale nie wiem czy zablokują mu konto, ponieważ rozmowa była telefoniczna. Allegro to dosłownie raj dla oszustów i cwaniaczków.
natik999
Postów 491
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmmm... ale zastanawiam się jaki potem Panu wystawic komentarz...
raczej nie masz wyjścia - wystawisz neutralny, ryzykujesz, że dostaniesz odwetowego negatywa. Na twoim miejscu wystawiłabym pozytywa, żeby nie paprać sobie karty na czerwono.
Gość: cb656Old
Ja się boisz odwetu, wystaw pozytywa, ale rzetelnie opisz, co i jak - że jest opieszały, że musiałaś nalegać... Chociaż ja wystawiłbym neutrala.
Gość: cb656Old
I koniecznie umieść na początku KAŻDEJ AUKCJI zdanie w rodzaju:
PRZED przystąpieniem do licytacji zapoznaj się z informacjami na stronie o mnie (i link do tej strony)
natik999
Postów 491
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale jesli Pan ma takie tempo do wszystkiego to zanim mi cos wystawi to tez miną wieki...
fryteczka
Postów 4226
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
to nie jest top do ogłoszeń. Ile razy można pisac to samo??? macie inne topy