Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: klaudia22
Gość: klaudia22
najlepiej dogadać się przez maila albo gg ,bo z treci nie wynika czy ty chcesz jej sprzedac 2 czy ona kupiła 2 ale z 1 zrezygnowała ... jeżeli ona kupiła 2 perfumy a teraz pisze że jednego nie chce to jeżeli się zdecydujesz na wyyłke 1 to ok ale mozesz sie uprzeć i żadać zakupu 2 ( choć wtedy pewnie nie kupi żadnego i poprostu bedzisz musiał wystawic negatywa.. a jeżeli 2 perfum byłna innej aukcji mozesz żadac od allegro zwrotu prowizji za wystawienie przedmiotu ... wtedy piszesz ze dana osoba nie wywiazała sie z umowy kupna i jeszcze raz musisz poniesc koszt z wystawieniem przedmiotu na aukcje
basku
Postów 1240
Data rejestracji 12.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sprzedam:
1 - Dyktafon Olympus VN-4100PC
2 - Farba do włosów ESSENTIAL COLOR firmy Schwarzkopf
3 - GARNIER - Intensywna Pielęgnacja Skóry - Skóra muśnięta słońcem - Nawilżający krem do twarzy do jasnej cery (50 ml)
4 - Avril Lavigne Black Star woda perfumowana 50 ml
5 - Tulipany - pieknie wydany album o tych kwiatach
6 - WAGA ELEKTRONICZNA TM-103BW
/Waga elektroniczna z pomiarem zawartości tkanki tłuszczowej i wody w organizmie/
7 - ZEGAREK TISSOT FLAMINGO damski
Wszystkie produkty sa nowe, oryginalnie zapakowane.
Zainteresowanych zapraszam na priv
basku
Postów 1240
Data rejestracji 12.05.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
1 - Dyktafon Olympus VN-4100PC
2 - Farba do włosów ESSENTIAL COLOR firmy Schwarzkopf - kolor jasny braz
3 - GARNIER - Intensywna Pielęgnacja Skóry - Skóra muśnięta słońcem - Nawilżający krem do twarzy do jasnej cery (50 ml)
4 - Avril Lavigne Black Star woda perfumowana 50 ml
5 - Tulipany - pieknie wydany album o tych kwiatach
6 - WAGA ELEKTRONICZNA TM-103BW
/Waga elektroniczna z pomiarem zawartości tkanki tłuszczowej i wody w organizmie/
7 - ZEGAREK TISSOT FLAMINGO damski
8 - plyty Mamma Mia Kids
===== ******* =====
Wszystkie produkty sa nowe, oryginalnie zapakowane.
Zainteresowanych zapraszam na priv
masza
Postów 7663
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rezultat był taki , ze dopłacałam z swojej kieszenie do najnizszych kosztow przesyłki, nie mowiac o priorytecie jak sobie ta Alegrowiczka zazyczyła.............
Jezeli wystawię negatyw to Pani ta zrobi to samo, nikt mi nie uwierzy , ze to ona jest winna/[ zauwazyłam ze ma na swoim koncie 3 negatywy].
jak ukarac nieuczciwosc i cwaniactwo zeby przestrzec innych przed transakcjami z nią? Czy mozna to gdzies zgłosic? pw poprosze
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
netka2000
Postów 879
Data rejestracji 30.04.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
netka2000
Postów 879
Data rejestracji 30.04.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 14
asiam
Postów 4094
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Najczęściej nie dostaniesz negatywa w odwecie ( ja wysytawiłam z dziesięć takich i żadnego odwetowego)
Jeżeli nawet otrzymasz nega to w komentarzu do niego napiszesz to co powyżej.Każdy normalny czytając twoje komentarze będzie wiedział o co chodzi.
Dziwię się ,że wysłałaś przesyłkę i do niej dopłacałaś.Kupujący licytując godzi się na opłacenie kosztów przesyłki ,które przecież nie są ukryte.
Jak dasz negatywa masz pewny odwet bo przecież transakcja się odbyła, kupujący włacił a Ty zgodziłaś się dopłacić do przesyłki.
Ja bym to zostawiła.
Zobacz co sprzedaje.Może ma coś wystawionego niezgodnie z zasadami lub ma niedozwolony opis.I jak coś znajdziesz to zgłoś do Allegro.
Wg.mnie tyle możesz zrobić.
ZAKUPY NA KONKURSY : Carrefour,Biedronka, Lidl, Lewiatan, Kaufland, Netto, Żabka,Chorten,Hebe,Groszek,Intermarche ,Delikatesy Centrum, ABC, Rossmann, Lewiatan,Orlen, Circle K, Laboo.
asiam-gwarancja uczciwości. Na e-konkach od 2004 roku!
masza
Postów 7663
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agawa78
Postów 333
Data rejestracji 27.10.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.allegr...ions.php?uid=2036529
Gość: gosia6200
http://www.allegr...m.php?item=796996910
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cudo
Gość: matiasg22
wiecej o tym konkursie na stronie:
www.youtube.com/watch?v=QTpZKjQw2Rg
asiam
Postów 4094
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Mam zarejestrowaną na Allegro kartę BP partner club a tu piszą o jakichś kuponach
http://www.allegr...php?subpage=vouchers
Gość: kickong
Do sprzedania m.in.: lodówka turystyczna, pomadki Bourjois Sweet Kiss, kosmetyki Garnier.
Gość: nikaczekolada
http://allegro.pl/my_page.php?uid=6628356
Gość: marielu
Do karty na BP powinnaś dostać książeczkę z kuponami , była doklejona do większej broszurki
Gość: dianek
zapraszam w stopke
Gość: evelyna90
Gość: pietrass
KODAK M1093 IS Zdjęcia i Filmy w HD