Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: nineczka17
zgadza sie allegro kaze dogadac sie ze sprzedajacym i oni nic z tym nie robia,wazne bysmy placili im za korzystanie z allegro reszta ich nie interesuje,pisalam kiedys skarge na nieuczciwego sprzedawce kazali mi sie z nim dogadac i tyle
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
ale jak można sie dogadać, skoro nie ma z nim kontaktu??
Gość: nineczka17
trzeba zgłaszac i pisac do allegro by wiedzieli co sie dzieje,ale oni z allegro zawsze pisza by probowac samemu dogadac sie ze sprzedawca ,a ja liczylam ze mi pomoga z tym oszustem nic nie pomogli
visserarthur
Postów 4161
Data rejestracji 09.10.2006
Punkty karne 3
Konkursy dodane
tak, jest ten program- zwracaja niby do 10.000 zl, ale zeby z niego skorzystac trzeba zglosic na policje i miec dokument wydany na policji, ze zostalo wszczete postepowanie... ja z niego nie skorzystalem, bo facet oddal kase jak rozpoczelo sie postepowanie, ale moja kolezanka skorzystala z tego programu... czekala jakies 60 dni... wiec troche dlugo
Gość: gocha26
zapłacił za towar, ale go nie otrzymał;
otrzymał towar, który znacznie różni się od opisanego w ofercie.
no właśnie
później dokładniej regulamin przeczytam
Gość: krzyszu
Sprzedałem na allegro takie coś: http://www.allegr...p;string=bonifikarta Właśnie dostałem telefon ze niestety do dnia dzisiejszego kupujący nie otrzymał przesyłki. Chciałbym się poradzić bo jeśli się niemyle to bede musiał w protokole reklamacyjnym napisać co było w przesyłce. To mogę napisać poprostu bonifikarta wartosć 40zł?
Gość: coring
a nie sprzedawales przypadkiem koperty a gratis bonifikarta?
1 grosz+bonifikarta
Gość: coring
mozesz napisac karta rabatowa... no chyba ze ci na tym groszu bardziej zalezy
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
tak, bo różnie bywa z tymi przesyłkami...
co do koperty to ogólnie kosztuje 5 groszy
następnie... oprócz wartości przesyłki zwracają też wartość znaczków, czyli np polecony priorytet kosztował 4,30 to zwaracają wartość tego, co było w kopercie, np ta bonifikarta 40 zł plus 4,30 = 44,30 zł
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
to napisz karta doładowująca
annna84
Postów 282
Data rejestracji 11.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak jest za darmo skoro sprzedałeś ją za 40 zł. Oni nie wnikają w takie rzeczy. Ja jak ostatnio składałam reklamację to nie pisałam co było w środku, a w żądaniach wpisywałam odszkodowanie ustawowe.
Ankiety: http://imasonline.../fromReference/36643
http://reaktoropinii.pl/ref/a3eab
https://www1.surv...2721&hhid=159501
też o tym pomyślałem
w McDonaldzie dają je za darmo
kinga1
Postów 697
Data rejestracji 27.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to czemu sprzedajesz ja za 40zł
Gość: melisa
bo lud jest ciemny i nie wnika w takie szczegóły
A ja mam teraz takie pytanie. Mam kod licencyjny na jakieś oprogramowanie (kod/licencja wygrany w konkursie), czy mogę ten kod odsprzedać na allegro? To jest taki sam kod, jak się instaluje jakąś pełną wersję programu (klucz). Nie wiem tylko, czy mogę zbyć prawa do tego kodu, ktoś mi poradzi?
Gość: ulaaa
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
tyle czasu na forum.... TUTAJ NIE UMIESZCZA SIE LINKÓW DO AUKCJI
ziolko
Postów 10403
Punkty karne 1
Konkursy dodane
spróbuj poczytać w regulaminie w dziale rzeczy zabronione... bo nie jestem pewna, czy można..