Avanti

monisss

#7337231 Napisano: dzisiaj o 08:27:57
o dobra puściło.. ale chciało hasło do konta emotka
0 0

monisss

#7337240 Napisano: dzisiaj o 09:23:06
ja też wygrałam 2 x 100zł na te same dane, ale był czas,że baaaaaardzo długo nic nie wygrywałam u Avanti emotka
1 nanajka81 0

monisss

#7337242 Napisano: dzisiaj o 09:25:50
AgnieszkaNie napisał(a):

Od początku trwania konkursu wysyłam zgłoszenia praktycznie codziennie. Mam dużo pomysłów. Niektóre zgłoszenia oceniam jako naprawdę mega i unikatowe, ale nic nie wygrałam. No, ale cóż , przy założeniu, że to czytają - byli lepsi ode mnie.
Mam natomiast inne pytanie  emotka . Czy można wysłać to samo zgłoszenie drugi raz innego dnia ? Miałam kilka takich "perełek" , które myślę, że przegrały nieznacznie w danym dniu i może innego dnia miałyby szansę. Tym bardziej, że pewnie już część osób się poddała. Nie znalazłam w regulaminie zapisu, że nie można wysłać drugi raz tego samego zgłoszenia w innym tygodniu czy dniu.
I drugie pytanko - jak myślicie, czy na główne nagrody oni sobie odkładają najlepsze odpowiedzi i teraz one nie wygrywają, czy będą wybierać najlepszą odpowiedź już z tych, które zostały już nagrodzone ?

lepsi/nie lepsi, to kwestia gustu, ja też miałam moim zdaniem lepsze teksty, a wygrały. .po prostu inne emotka  To,że jedna agencja nagrodzi na główną, a druga by nie dała nawet najniższej nagrody niczego nie dowodzi emotka  także nie poddawajcie się emotka  ja osobiście na ten konkurs piszę unikatowe hasła, ale.. kto wie. bo miałam jeden moim zdaniem hit i został ominięty emotka   ale właśnie chciałam potwierdzenia,że już tygodniowa została wybrana , a do tej pory nikt się nie pochwalił...
0 0