Czy informują/ informowali?

pikawka

#7343601 Napisano: 20.03.2026 17:07:36
Thalia napisał(a):

pikawka napisał(a):

Żywiec białe Żabka było info???

Jesli chodzi o konkurs z platkiem sniegu to nikt nic nie pisal na forum zeby wygral, a do 13.03 powinny byc wyniki. Tez czekam. Ktos pisal, ze mailowo pisal do agencji i ponoc juz laureci byli poinformowani

Masakra co za krętacze ta agencja…
1 plaziks 0

Thalia

#7343598 Napisano: 20.03.2026 16:40:06
pikawka napisał(a):

Żywiec białe Żabka było info???

Jesli chodzi o konkurs z platkiem sniegu to nikt nic nie pisal na forum zeby wygral, a do 13.03 powinny byc wyniki. Tez czekam. Ktos pisal, ze mailowo pisal do agencji i ponoc juz laureci byli poinformowani

adamo86

#7343218 Napisano: 19.03.2026 09:15:49
Yazpik napisał(a):

adamo86 napisał(a):

-Triss- napisał(a):

A czy Rexona Biedronka było?

Raczej nie, bo powinno się pojawić w wynikach

A w jaki sposób się pojawi w wynikach jak tam nie podawało się numeru telefonu tylko maila?

W bardzo prosty sposób emotka

"6.3 Dodatkowo niezależnie od powiadomienia Laureata, o którym mowa w pkt 6.1 Regulaminu, wyniki niniejszego Konkursu każdy Uczestnik może również sprawdzić na stronie internetowej pod adresem: www.wyniki.smolar.pl, wpisując dane podane w zgłoszeniu do Konkursu, tj. nr Dowodu zakupu promocyjnego oraz adres e-mail."

A termin chyba do dzisiaj mają emotka
1 Yazpik 0

Yazpik

#7343217 Napisano: 19.03.2026 09:13:27
adamo86 napisał(a):

-Triss- napisał(a):

A czy Rexona Biedronka było?

Raczej nie, bo powinno się pojawić w wynikach

A w jaki sposób się pojawi w wynikach jak tam nie podawało się numeru telefonu tylko maila?
0 0

Cytrusek

#7343202 Napisano: 19.03.2026 08:28:04
sergrazyna napisał(a):

adamo86 napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

GoldenGirl napisał(a):

[quote=No też mi odpisali ze podobno laureaci poinformowani..Ale ani jedna osoba z grupy nic nie wygrała trochę dziwne 🙂

Jestemnowa]

blimey-limey napisał(a):

Maria napisał(a):

Thalia napisał(a):

Żywiec białe - platek sniegu?
Kikkoman?

Ktos cos?

Czy już kogoś informowali. Coś sie spóźniają z rozwiazaniem.

Napisałam do nich maila z pytaniem, podobno laureaci już zostali poinformowani...:(

Też wczoraj do nich pisałam i dziś odpowiedzieli ,że poinformowali już laureatów 🤔

To chyba jakiś przekręt, bo nie sądzę żeby nikt z forum nic nie wygrał

A to nie jest ta agencja co poprzedni konkurs Żywca rozwiązała dużo po terminie i mało nagród było na forum mimo dużej puli? emotka

No jest, ostrzegałam nawet na forum, ale niektórzy lubią ryzykować xD

Muszę sobie wpisać tą agencję na czarną listę, śmierdzi mi to na kilometr. Wysłałam kilka zgłoszeń, niestety nie zwróciłam uwagi, że to TA agencja, a temat był fajny. Widać szkoda na nich czasu i pieniędzy. Może mają jakiegoś lolka w Żywcu i sobie pozwalają
0 0