Czy informują/ informowali?

Gość: marczi

#6327702 Napisano: 02.03.2017 09:25:13
gagi napisał(a):

Jak sądzicie kiedy ADIXOL 4 etap może informować. Z poprzednich tygodni jak to w praktyce czasowo wychodziło ?

Ok. 15 lutego za styczeń, niestety nie mnie emotka
0 0

Gość: krseta

#6327709 Napisano: 02.03.2017 09:41:10
apoccalipsa napisał(a):

pablo75 napisał(a):

Monster Żabka informowali już?

główną na pewno i być może kaski, ale reszty raczej nie

info z agencji:

zgadza się. SMSy zostały wysłane do laureatów, teraz trwa weryfikacja.
1 scrabble 0

gryszelm

#6327710 Napisano: 02.03.2017 09:42:51
gagi napisał(a):

Jak sądzicie kiedy ADIXOL 4 etap może informować. Z poprzednich tygodni jak to w praktyce czasowo wychodziło ?

9 lutego - bilety
0 0

pablo75

#6327719 Napisano: 02.03.2017 09:56:16
krseta napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

pablo75 napisał(a):

info z agencji:

Dzięki emotka
0 0

gagi

#6327727 Napisano: 02.03.2017 10:01:05
dziękuję za info o ADIXOL o terminach
0 0

andziulka21

#6327730 Napisano: 02.03.2017 10:04:00
Jeżeli chodzi o knorra to zeszły tydzień cały poszedł? emotka
0 0

paula9891

#6327732 Napisano: 02.03.2017 10:05:03
andziulka21 napisał(a):

Jeżeli chodzi o knorra to zeszły tydzień cały poszedł? emotka

Na stronie zawsze podają informację do kiedy poinformowali (do 26.02.2017r.).

apoccalipsa

#6327737 Napisano: 02.03.2017 10:12:28
krseta napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

pablo75 napisał(a):

info z agencji:

50 czapek i ani jedna osoba się nie pochwaliła wygraną? dziwne 
1 ewikewikk 0

nkba

#6327740 Napisano: 02.03.2017 10:14:16
apoccalipsa napisał(a):

krseta napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

pablo75 napisał(a):

info z agencji:

50 czapek i ani jedna osoba się nie pochwaliła wygraną? dziwne 

tez tak myślę emotka

Gość: mariolakal

#6327748 Napisano: 02.03.2017 10:21:34
Czy ktokolwiek widział, ktokolwiek wie coś na temat wyników SPECTRUM LED? 
0 0

Karolajna88

#6327750 Napisano: 02.03.2017 10:24:30
mariolakal napisał(a):

Właśnie wczoraj lub przedwczoraj się pytałam i nikt nic nie wie po za tym, że firma organizująca konkurs jest pod tym samym nazwiskiem co prezes zarządy tej firmy??!!
0 0

Karolajna88

#6327751 Napisano: 02.03.2017 10:27:00
ewikewikk napisał(a):

Karolajna88 napisał(a):

Czy informowali z loterii spectrumled.pl ? W regulaminie jest, że losowanie było w lutym....

https://www.e-kon...ed.html#.WLbChuIWn1E

https://www.faceb...SpectrumLED/?fref=ts
03.02 było losowanie i info na FB:
"Szanowni Państwo, losowanie odbyło się w dniu dzisiejszym o godzinie 12.00
zgodnie z regulaminem. Laureat nagrody głównej został juz poinformowany
jednakże do momentu weryfikacji zgłoszenia nie możemy ujawnić zwycięzcy,
jak i jego danych osobowych i wizerunku na co oczywiście sam laureat musi się zgodzić. Po weryfikacji zgłoszeń
oczywiście lista laureatów zostanie upubliczniona na naszym fanpage'u
oraz stronie www a potem i relacja z wręczenia :) pozdrawiamy serdecznie i dziękujemy za wzięcie udziału w loterii :) PS. Oczywiście jest jeszcze szansa na nagrody II stopnia "
I na tym koniec...

słabo to widzę.....
0 0

Gość: poprostuanette

#6327752 Napisano: 02.03.2017 10:31:21
A pur etykieta?
0 0

nkba

#6327756 Napisano: 02.03.2017 10:35:32
Karolajna88 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Właśnie wczoraj lub przedwczoraj się pytałam i nikt nic nie wie po za tym, że firma organizująca konkurs jest pod tym samym nazwiskiem co prezes zarządy tej firmy??!!

Też to zauważyłam na samym początku ale i tak miałam kilka żarówek kupić więc wysłałam 2 zgłoszenia. Ale tak szczerze na nic z tego powodu nie liczyłam emotka
0 0

notta

#6327757 Napisano: 02.03.2017 10:35:52
candy king biedronka?
0 0

coccinelle

#6327818 Napisano: 02.03.2017 12:24:48
Czy informowali już z Topaz Wedel (konkurs walentynkowy)?
0 0

@gnieszk@

#6327831 Napisano: 02.03.2017 12:38:16
nkba napisał(a):

Karolajna88 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Też to zauważyłam na samym początku ale i tak miałam kilka żarówek kupić więc wysłałam 2 zgłoszenia. Ale tak szczerze na nic z tego powodu nie liczyłam emotka

Wojnarowscy sp. z o. o. to producent Spectrum Led. Prezes nazywa się Wojnarowski (pewnie firma rodzinna). Nie korzystali z usług agencji tylko sami organizowali loterię. W sumie chyba nic w tym dziwnego ?
http://www.krs-on...z-o-o-krs-44926.html
0 0

nkba

#6327840 Napisano: 02.03.2017 12:49:04
@@gnieszk@ napisał(a):

nkba napisał(a):

Karolajna88 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Wojnarowscy sp. z o. o. to producent Spectrum Led. Prezes nazywa się Wojnarowski (pewnie firma rodzinna). Nie korzystali z usług agencji tylko sami organizowali loterię. W sumie chyba nic w tym dziwnego ?

Wiedziałam, ze to producent był organizatorem tej loterii. Nie pisałam, że jest w tym coś dziwnego. Ta loteria skojarzyła mi się np. z ubiegłorocznym konkursem Lewiatana z żółtymi rowerami, gdzie rowery czasami trafiały do rodzin właścicieli - może zasłużenie, może nie. Tylko tyle.
0 0

@gnieszk@

#6327844 Napisano: 02.03.2017 12:55:26
nkba napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

nkba napisał(a):

Karolajna88 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Wiedziałam, ze to producent był organizatorem tej loterii. Nie pisałam, że jest w tym coś dziwnego. Ta loteria skojarzyła mi się np. z ubiegłorocznym konkursem Lewiatana z żółtymi rowerami, gdzie rowery czasami trafiały do rodzin właścicieli - może zasłużenie, może nie. Tylko tyle.

W sumie to źle się odniosłam do wpisów. Chodziło mi nie tyle o Twój co ten wcześniejszy wpis Karolajna88  i bardziej chciałam wyjaśnić sytuację powtarzalności nazwiska niż kogokolwiek pouczać. Nie zmienia to faktu, że też jestem zdziwiona, że nikt się nagrodą nie pochwalił (co do Tesli to zrozumiałe, ale były też nagrody II stopnia) emotka
1 nkba 0

nkba

#6327845 Napisano: 02.03.2017 12:59:47
@@gnieszk@ napisał(a):

nkba napisał(a):

@@gnieszk@ napisał(a):

nkba napisał(a):

Karolajna88 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

W sumie to źle się odniosłam do wpisów. Chodziło mi nie tyle o Twój co ten wcześniejszy wpis Karolajna88  i bardziej chciałam wyjaśnić sytuację powtarzalności nazwiska niż kogokolwiek pouczać. Nie zmienia to faktu, że też jestem zdziwiona, że nikt się nagrodą nie pochwalił (co do Tesli to zrozumiałe, ale były też nagrody II stopnia) emotka

Spoko emotka kumam emotka
1 @gnieszk@ 0