Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: mariolakal
Ja też nie wiem, o co kaman z tymi datami...
PS. Skoro jestem na liście nagrodzonych to nie muszę się o nic martwić ???
Gość: mkrzysiek
tak możesz spać spokojnie
Dot. tylko ludzi których nie ma na liście laureatów
visserarthur
Postów 4342
Data rejestracji 09.10.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Jeśli dobrze rozumiem, to ktoś pisał, że rzekomo wpisywaliśmy rok 2014, 2009 itp... zamiast 2013. Jeśli w tym rzecz, to jutro tam zadzwonię i babeczka zorientuje się, że problem leży jednak po jej stronie.
Gość: koza.k90
kto by wpisywał takie daty
jasne że można sie pomylić, ale nie na taką skalę
ustalcie kiedy wysyłane były te problematyczne zgłoszenia, bo może wszystkie pochodzą z jednego okresu - np dnia lub tygodnia
visserarthur
Postów 4342
Data rejestracji 09.10.2006
Punkty karne 2
Konkursy dodane
No właśnie też o tym pomyślałem, ale nie jestem w stanie sprawdzić kiedy były zgłoszenia, ale widzę, że wszystkie nagrody to te z losowania z 13. maja!
A można sprawdzić kiedy były zgłoszenia, bo maile potwierdzające przychodziły...
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: yonia
bezaczek7
Postów 3644
Data rejestracji 17.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co do cifa-żal mi ich. żal mi ich jak tak na nich naskoczycie grupą. tak autentycznie żal. prawie autentycznie
http://allegro.pl...r.php?us_id=13898213
http://olx.pl/oferty/uzytkownik/3xiR/
https://www.vinte...r/91268338-bezaczek7
Wymiana:zestawy lego(nowe oraz bardzo stare,używane,niekompletne),książki fantastyczne,coś dla syna 10 lat,bony itm,kauf,rozważę wszystko.
ZAKUPY:Lidl,Biedronka,Koliber,Natura,Żabka,DC,Orlen,Lewiatan,Eurosklep,Moya,Chorten.
okazjonalnie:Kauf,ITM,CircleK,Aldi,Dino,Netto,Hebe,BP,Mol.
atyde25
Postów 4762
Data rejestracji 28.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 19
Monika11
Postów 7884
Data rejestracji 11.01.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno szczęście jest jak Pszczółka Maja...jest gdzieś tylko nie wiadomo gdzie.
Gość: aneczkar10
u mnie była data 2023 jak i u wielu jeszcze osób, zgłoszenie wysłane 24.05.2013 sms o wygranej 27.05.2013
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Agnes
Postów 3267
Data rejestracji 27.10.2004
Punkty karne 1
Konkursy dodane 7
Moim zdaniem to nic nie da ale póki co mam takiego nerwa że chyba napiszę.
Gdyby tylko mnie nie było na liście to uwierzyłabym, ze naprawdę napisałam w NIPIE złą cyferkę ale za duzo osób zle napisało więc już nie wierzę w swoją pomyłke.
Gość: aneczkar10
Ja na razie napisałam na @. A reklamację i tak napiszę i wyślę, ale poczekam na ich odpowiedź z @.
Gość: efelinkaaa
ps. jaki to dziwny zbieg okoliczności, że większość z Was pomyliła daty.....
atyde25
Postów 4762
Punkty karne 0
Konkursy dodane 19
slonecznik1309
Postów 4044
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tez napisałam maila i czekam na info, ale wyslę też tego samego maila do unilever i boscha
Gość: efelinkaaa
http://bip.warszawa.ic.gov.pl/
ja kiedyś do nich dzwoniłam, w sprawie innego konkursu, ale nie mogli mi pomóc, bo konkurs był "na hasło"
atyde25
Postów 4762
Punkty karne 0
Konkursy dodane 19
Tylko muszę poczekać do jutra bo już więcej kasy na telefony teraz nie wydam:(
dawidelk
Postów 8
Data rejestracji 13.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mahuska