Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: giuliettaX
hmm...2000? a nie lepiej było kupić za gotówkę 2 tablety i jeszcze reszta by została
mia
Postów 17781
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 1
Konkursy dodane 23
P.S. Dawno mnie nie widziałaś - na zimę zawsze sadło gromadzę.
Radosna, na razie poprawiam paragonem z Jima ino.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
Gość: koza.k90
no chyba że paragony nic nie kosztowały
Gość: bruce
Bua-ha-ha-ha! To jest tak piękne, że... aż niemożebne!
vivi
Postów 480
Data rejestracji 28.10.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: mlodybogxde
chyba, że się batony zaraz sprzeda, wtedy zostają i pieniądze i tablety
marcika
Postów 102
Data rejestracji 10.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wygrałam w poprzednim konkursie Elle i na wyniki z podaną na stronie listą nagrodzonych trzeba było czekać tydzień i regularnie dopominać na ich profilu na FB. Cierpliwości, choć sami łamią swój regulamin i nie podają od razu listy nagrodzonych.
Gość: koza.k90
normalny konkursowicz kupuje w ograniczonych ilościach, bo nie samymi batonami się żyje
i są to produkty na własny użytek - nie na odsprzedaż
przy takich ja Ty ma więc znikome szanse, ale czy jest się czym tutaj chwalić ?
dla mnie bogiem nie jesteś
Agnes
Postów 3273
Data rejestracji 27.10.2004
Punkty karne 1
Konkursy dodane 7
i gwarantuję Ci że aby wygrac nie trzeba wysyłac 2000 zgłoszeń dziennie bo nie jedna osoba wygra wysyłając jedno zgłoszenie
Tu najwazniejsze jest szczęście a nie kombinowanie
vivi
Postów 480
Data rejestracji 28.10.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki za odpowiedź
Gość: lilykaii
oryginalny80
Postów 516
Data rejestracji 19.01.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
masz rację, wymyśliłem to sobie, tak samo jak powymyślałem 3 lata temu milkę, lu go i ferrero, gdy wiele ludzi na forum było oburzonych, że na liście zwycięzców w tych trzech konkursach dominuje Aleksandrów ;d
Gość: loczeq
mój rekord to ok. 500 produktów na osobne paragony na jedna kasie (więcej nie mieli towaru w sklepie).
Po 3 minutach tłumaczenia kasjerka doszła do siebie i zaczęła drukowanie
Gość: loczeq
- szybkości drukarki
- szybkości kasjerki
- czy skaner łapie lagi
- czy kasjerka "bierze kasę"
- czy odrywa paragony
- czy skanuje jeden produkt (czy każdy po kolei by się nie pomylić)
więc może to i trwać 3 razy dłużej
[2,Inf] Wypowiedź była edytowana 2 razy.
Gość: gosia16
niektórym jednak i tak to lepiej i szybciej idzie,z tego co czytałam na forum- obiad jedzą w kuchni ,a paragony skanują się obok w pokoju,na superszybkich drukarkach i firmowych rolkach
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
anialistopad
Postów 14586
Data rejestracji 06.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
www.zabawkikrasnala.pl
Gość: gosia16
ja nie znam nikogo takiego,ale pojawiały się takie rozmowy na forum,że ludzie tak kombinują