Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
mariwanna
Postów 1573
Data rejestracji 30.03.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też się zastanawiam. ja wydrukowałam, podpisałam i zeskanowałam
https://www.obiadgotowy.pl/
notta
Postów 9149
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
sytuacja wygląda tak że wnioski o paszport złożone, termin niby do 19.11 o odbiór przyśpieszony, ale mamy złożyć oświadczenia że bierzemy na siebie odpowiedzialność również tą finansową jeżeli paszporty do tego terminu nie dojdą.. paranoja
Szczęśliwych paragonów życzę
|
Gość: aha1111
wpisz w googlach twoje zapytanie, jest mnostwo darmowych programow
mallina
Postów 829
Data rejestracji 17.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
np. GIMP
wanderlust
Postów 906
Data rejestracji 30.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Są jakieś tymaczasowe paszporty wydawane szybciej..Ale nie wiem czy na nich można tak daleko wyruszyć.. Trzymam kciuki, niech wszystko pójdzie po dobrej myśli i spędzicie super urlop
Gość: mariolakal
Kurde, iva zamiast się cieszyć z super wygranej musisz się teraz martwić paszportami... To nie do pomyślenia, co ten organizator wyprawia ? Nie wiem, czy tam był jakiś termin wyjazdu, ale nawet gdyby był to nie mogą go przełożyć ? Powinnaś teraz pluskać się w szampanie, a nie denerwować się na zapas... GRATKI OGROMNIASTE !!!
notta
Postów 9149
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
asantesana
Postów 6369
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A czy w regulaminie była mowa o pokrywaniu kosztów, przeciez to do licha Twoja nagroda i jak chcesz to możesz sobie nią pupe podetrzeć, możesz przed wyjazdem złamać noge, zajść w ciążę itp. itd., jakim prawem oni chca od Ciebie pokrywania kosztów - przeciez nie ma obowiązku jechania, jak chcesz mozesz leżeć w lóżku i nigdzie nie jechać. Ja bym chyba to gdzies opisała, jak słowo daję...
Ps. przy wjeździe do wielu krajach pozaeuropejskich trzeba mieć paszport ważny min. 6 miesięcy, prawdopodobnie tak jest też z Brazylią - czy w regulaminie było to zaznaczone?
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: aga67
Moim zdaniem paszporty beda na czas albo nawet troche wczesniej.Trzymam kciuki i nie poddawajcie sie
Gość: alamak
iva - trzymam kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło
Gość: polarniczka
udajcie się do miejskiego rzecznika praw konsumenta jest przy każdym Urzędzie Miasta, weź regulamin może Ci podpowie co robić
notta
Postów 9149
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
kiedyś byłam u niego, ale powiedział mi że bez publicznego przyrzeczenia nagrody nie podejmuje się. Poczekamy do jutra i zobaczymy co będzie.
koper
Postów 2237
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ważny jeszcze co najmniej 6 m-cy, a nie ważny co najmniej od 6 m-cy. Wydany teraz będzie ważny jeszcze 10 lat, więc będzie ok
Gość: rogalino
ja np. gdy wygralem wycieczke do Maroko, rowniez musialem podpisac oswiadczenie ze jezeli sie nie stawie na lotnisku lub ktos z mojej druzyny, to ponosze koszty calej wyprawy, wiec chyba oni rzadza w takich wypadkach, bo pewnie to dla nich reklama, gdy np pozniej wstawia zdjecie z wyjazdu czy cos
asantesana
Postów 6369
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Oczywiście że nie od 6 miesięcy, to akurat było dla mnie oczywiste (choć można różnie zinterpretować to co napisałam), chodziło mi o to, że ja np. mam paszport, ale ważny jeszcze 5 miesięcy. W przypadku wygranej miałabym taki sam problem jak Iva (sprawdziłam, aby wyjechać do Brazylii trzeba miec paszport ważny minimum 180 dni od daty powrotu z tego kraju). Czyli organizator nie zaznaczając tego w regulaminie (czyli że nie będzie czasu na ewentualne wyrobienie paszportu)naraził sporą grupę osób (tych nieposiadających i posiadajacych kończący się paszport) na utratę nagrody.
slonecznik1309
Postów 4045
Data rejestracji 14.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
dzasmina
Postów 2399
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
możesz wygrać 6 kompletów na ten sam tel/osobę. dostajesz tyle smsów, ile razy wygrasz, nawet tego samego dnia.
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
claudia
Postów 523
Data rejestracji 10.07.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Potwierdzam, już jestem na liście zwycięzców 6-krotnie, posłałam jednego dnia 3 zgłoszenia, następnego kolejne 3, a gdy przyszły eski, wysłałam w jednej kopercie 6 paragonów i 6 oświadczeń
Gość: mariolakal
No właśnie... Ja też czekam z bólami, czy ktoś z moich znajomych wygrał ???