Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: mrking
Gość: jenny21
Gość: 3dominika3
Gość: Aristo
Niestety nie, podobno trzeba mieć 5-6 s żeby mieć szanse na cokolwiek...
Gość: 3dominika3
Gość: mrking
http://www.mediae....pl/lp,tasmozrywacze
Gość: wygrywac
Gość: jenny21
widzialam juz... Ciekawa jestem co decyduje o wygranej, jakosc fotki, pomysl, skomplikowanie potrawy..jak
myslicie?
Gość: bruce
targicola
Postów 1098
Data rejestracji 19.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ktoś mi mówił,że niby za piątek powiadamiali.Ja czekam za sobotą(do jutrzejszego dnia)
ps.jest tam gdzieś lista laureatów czy dopiero "po" opublikują
....nie wiem,nie znam sie,nie orientuje sie-zarobiony jestem....
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: loczeq
dla kogoś kto:
- ma refleks
- pójdzie i nastuka ze 200 transakcji
- ma trochę szczęścia
oczywiście 3 powyższe punkty spełnione razem
Właśnie też tak to widzę i naprawdę szczerze podziwiam Laureatów!
Gość: marcepan1983
tam znajomych nagradzają;)
Avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wystarczy mieć za sobą kurs szybkiego czytania i refkleks
https://www.vinte...4347-fartuszekdeluxe
https://zapaska.eu
Ba! Żeby to mieć choć czasami...
Przyznaj się, ile już zgarnęłaś tabletów?
Avatea
Postów 1348
Data rejestracji 23.02.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ojtam Ojtam Bruce - już mi nie mów, że TY szczęścia nie masz
Gość: gosia16
uuu,to ja miałam 7 ,czyli troszkę za duzo
Gość: jkkp
wystarczy mieć dziecko bardzo dobrze myślące i do tego ze sprawnymi palcami,a gwarantuje to sukces, potwierdzam dziś dzwonili z visy i wystarczyły dwa zgłoszenia
niestety u mnie takiego refleksu nie mam, ale za to syn mistrzunio