Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ktosiu

#5783123 Napisano: 30.11.2013 21:47:14
Mlekołaki to nie jest konkurs tylko dla dzieci. U nas syn rysuje swoją pracę, ja robię swoją emotka
0 0

Gość: dominisia22m

#5783128 Napisano: 30.11.2013 21:53:03
W tekscie to ja napisalam, ze pisany z moja pomoca. Niestety corka nawet 4ech latek nie ma jeszcze, zeby cos mogła stworzyć emotka no a napewno nie cos takiego, zeby mogzna bylo to wyslac na konkurs emotka
0 0

Gość: agamaty

#5783133 Napisano: 30.11.2013 21:55:40
dominisia22m napisał(a):

W tekscie to ja napisalam, ze pisany z moja pomoca. Niestety corka nawet 4ech latek nie ma jeszcze, zeby cos mogła stworzyć emotka no a napewno nie cos takiego, zeby mogzna bylo to wyslac na konkurs emotka

a tu byś mogła się zdziwić - moja córka miała niecałe 4 lata jak pierwszy raz wygrała sama nagrodę w konkursie plastycznym. Ale wtedy rzeczywiście konkurs przeznaczony był tylko dla dzieci i oceniany w kategoriach wiekowych. Jak będzie w Mlekołakach? Tego pewnie nie przewidzimy.
0 0

Gość: dominisia22m

#5783139 Napisano: 30.11.2013 22:00:50
No ja bym się bała wysyłać jej pracę emotka Może popełniłam błąd i powinnam dać jej szansę, ale chciałam wziąć udział w konkursie i zdecydowałam się jednak tekst za nią napisać.
0 0

monikar

#5783194 Napisano: 30.11.2013 23:02:54
ktosiu napisał(a):

Mlekołaki to nie jest konkurs tylko dla dzieci. U nas syn rysuje swoją pracę, ja robię swoją emotka

dorośli również mogą brać udział?
0 0

ktosiu

#5783208 Napisano: 30.11.2013 23:19:18
monikar napisał(a):

ktosiu napisał(a):

Tak. Nie wiedziałam jak interpretować regulamin więc napisałam do organizatora konkursu. Otrzymałam odpowiedź, że to konkurs dla wszystkich, dorośli też mogą brać w nim udział.
0 0

Gość: dochaaa

#5783218 Napisano: 30.11.2013 23:27:41
ktosiu napisał(a):

monikar napisał(a):

ktosiu napisał(a):

Tak. Nie wiedziałam jak interpretować regulamin więc napisałam do organizatora konkursu. Otrzymałam odpowiedź, że to konkurs dla wszystkich, dorośli też mogą brać w nim udział.

a na jakiego maila pisalas? Bo ja wyslalam do nich zapytanie o to czy praca musi byc koniecznie rysowana czy inna ale odpowiedzi nie dostalam a wysylalam poprzez formularz na ich stronie.
0 0

spursman

#5783227 Napisano: 30.11.2013 23:44:24
mia napisał(a):

a) Bardzo możliwe, ale optuję za tym, że jest to czas minimalny zmienny. Więc ustawiany nie przed zawodami danego dnia, ale po. emotka

b) W tych odpowiedziach jest niesłychanie łatwo się pomylić, z uwagi na zmienną kolejność nie tylko pytań, ale i odpowiedzi. A i pytania niektóre są do siebie myląco podobne.

c) Ktoś pisał, że można strzelać na ślepo. Jasne, że tak, wtedy wystarczy 3-4 sekundy.
Tyle że szansa trafienia jest 1:27. W porównaniu do Totolotka bardzo duża, ale np. przy moim szczęściu bliska zeru. emotka

Punkt a) dosc prawdopodobny z moich obserwacji, z tym ze raczej niezgodyny z regulaminem
0 0

ktosiu

#5783238 Napisano: 01.12.2013 00:05:40
dochaaa napisał(a):

ktosiu napisał(a):

monikar napisał(a):

ktosiu napisał(a):

a na jakiego maila pisalas? Bo ja wyslalam do nich zapytanie o to czy praca musi byc koniecznie rysowana czy inna ale odpowiedzi nie dostalam a wysylalam poprzez formularz na ich stronie.

Wysyłałam również przez formularz, ale zaraz na początku konkursu.
0 0

turli

#5783352 Napisano: 01.12.2013 12:22:12
Na jakim dniu jest Kit Kat?
0 0

Gość: nilia22

#5783383 Napisano: 01.12.2013 13:29:46
Gram od rana o kuferek goplany, haselka wymyslam, i nagle olsnienie ze dzisiaj 1.12 a konkurs byl do wczoraj emotka strona dalej dziala emotka
0 0

mia

#5783394 Napisano: 01.12.2013 13:58:51
nilia22 napisał(a):

Gram od rana od kuferek goplany, haselka wymyslam, i nagle olsnienie ze dzisiaj 1.12 a konkurs byl do wczoraj emotka strona dalej dziala emotka

O, to miło że piszesz. emotka
Bo właśnie sobie odznaczyłam, żeby dziś wieczorem wreszcie zagrać. emotka

(Błąd w dacie zakończenia zgłosiłam moderatorom.)
0 0

renatak0

#5783403 Napisano: 01.12.2013 14:22:47
mia napisał(a):

nilia22 napisał(a):

Gram od rana od kuferek goplany, haselka wymyslam, i nagle olsnienie ze dzisiaj 1.12 a konkurs byl do wczoraj emotka strona dalej dziala emotka

O, to miło że piszesz. emotka
Bo właśnie sobie odznaczyłam, żeby dziś wieczorem wreszcie zagrać. emotka

(Błąd w dacie zakończenia zgłosiłam moderatorom.)

ja też dzis ze 2 zgłoszenia puściłam emotka
0 0

#5783410 Napisano: 01.12.2013 14:32:50
ktosiu napisał(a):

dochaaa napisał(a):

ktosiu napisał(a):

monikar napisał(a):

ktosiu napisał(a):

ok rozumiem, choc to dziwne ze i pelnoletni moga brac udzial bo zapis z regulaminu nakieruwuje badziej na niepelnletnich:
"Na odwrocie Pracy konkursowej powinny znaleźć się następujące informacje:
a. hasło MLEKOŁAKI SPEŁNIAJĄ MARZENIA,
b. tytuł pracy,
c. imię i nazwisko dziecka ,
d. datę urodzenia (dzień, miesiąc, rok),
e. czytelny podpis opiekuna prawnego, 3
f. adres zamieszkania wraz z numerem telefonu lub adresem e-mail,"
0 0

monikar

#5783414 Napisano: 01.12.2013 14:41:38
dochaaa napisał(a):

ktosiu napisał(a):

dochaaa napisał(a):

ktosiu napisał(a):

monikar napisał(a):

ktosiu napisał(a):

ok rozumiem, choc to dziwne ze i pelnoletni moga brac udzial bo zapis z regulaminu nakieruwuje badziej na niepelnletnich:
b. tytuł pracy,

widocznie ten zapis dotyczy rodziców którzy wysłają prace swoich niepełnoletnich dzieci
0 0

kristof23

#5783440 Napisano: 01.12.2013 16:11:59
turli napisał(a):

26.11 na pewno emotka
0 0

#5783468 Napisano: 01.12.2013 17:39:37
monikar napisał(a):

dochaaa napisał(a):

ktosiu napisał(a):

dochaaa napisał(a):

ktosiu napisał(a):

monikar napisał(a):

ktosiu napisał(a):

b. tytuł pracy,

widocznie ten zapis dotyczy rodziców którzy wysłają prace swoich niepełnoletnich dzieci

widocznie tak, jesli udzial moga brac rowniez pelnoletni to dobra nasza emotka
0 0

Gość: Aristo

#5783481 Napisano: 01.12.2013 18:01:04
spursman napisał(a):

Raczej na pewno jest minimalny czas ustawiony -moim zdaniem

To byłoby niezgodne z regulaminem - jeśli ktoś ma fantazje i jest rozrzutny, jeśli chodzi o transakcje kartowe, to dlaczego bronić mu grać na chybił-trafił, wtedy można wykręcić czas ok. 5 s. Co do prawdopodobieństwa 1:27 to niestety oznacza to, że równie dobrze na 100 transakcji nie trafimy ani razu. emotka
A jak grać ze "wspomaganiem", to jakoś nie potrafię sobie wyobrazić, chyba, że po kielichu... emotka
0 0

turli

#5783497 Napisano: 01.12.2013 18:59:46
kristof23 napisał(a):

turli napisał(a):

26.11 na pewno emotka

dziękuję
0 0

Gość: bloblebla2

#5784142 Napisano: 02.12.2013 17:06:33
Na jakim dniu jest teraz Kit Kat?