Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
isiulka
Postów 3602
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Chodzi o sklepy oznaczone plakatami
Nigdzie nie widzialam tych plakatów a rozgladam sie od poczatku.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
monikar
Postów 3503
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
czyli chodzi o takie "zwykłe" sklepy osiedlowe? Dobrze to rozumiem?
Jasminum
Postów 947
Data rejestracji 29.10.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobiłem ten sam błąd i musiałem zakupić kolejne opakowania chusteczek. Używaj licznika znaków, jest w sieci
Kocur jest rolnikiem, lecz parkany ceni- stosuje płotozmian łowca myszy w sieni
Gość: gosia16
Dziękuję za odpowiedź,muszę właśnie chyba tak robić ,bo szkoda paragonów.
Gość: izapozdro
Ja się teraz dostałam i zastanawiam się ile trzeba czekać na nagrodę. Orientujecie się?
arabela79
Postów 1025
Data rejestracji 16.06.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Siostrzeniec ładnie ponaklejal kolorowe zdjęcia, nakleil na kartkę choinkę z bibuły na konkurs plastyczny z Tesco.
A teraz jeszcze raz przeczytałam regulamin i widzę tekst"(niedopuszczalne będą w szczególności prace przestrzenne, malowane na szkle, czy wykonane z plasteliny)"
Zdyskwalifikuja?
Jak myślicie?
Czy przestrzenna praca, to taka bardziej ttojwymiarowa, stojąca?
Gość: polarniczka
musisz napisać pytanie do organizatora, bo jako praca przestrzenna może mieć różne znaczenie
Gość: alamak
gryszelm
Postów 2620
Data rejestracji 04.04.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Moja córka zwyczajnie narysowała pracę kredkami, bo jak w regulaminie jest napisane, że nie może być wyklejana z plasteliny, trójwymiarowa czy na szkle to nie wiadomo co poza zwykłymi rysunkami odrzucą
Gość: dochaaa
arabela79
Postów 1025
Data rejestracji 16.06.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale może bardziej im chodzi o figurki z plasteliny?
W adresie zwrotnym podają skrytkę pocztowa, wiec może dlatego podali ograniczenie wielkości pracy;)
ace
Postów 1990
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gryszelm
Postów 2620
Data rejestracji 04.04.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Też tak uważam, ale z drugiej stron malowana na szkle też jest w 2D. Ja wprawdzie na szkle nie odważyłabym się wysyłać na konkurs, ale siostrzenica wygrała PlayStation3 w Kiorze (Selgros) pracą malowaną na pleksie farbami witrażowymi, to tak jakby na szkle, tylko nietłukącym...teraz jednak zamierza napisać pracę literacką...zobaczymy jak jej pójdzie.
ktosiu
Postów 1210
Data rejestracji 08.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
C'est le moment ou jamais...
ace
Postów 1990
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja mam pyt odnosnie chrunchips. Rozumiem ze nie musze dzis wykonywac tego zadania? dzis tylko musialam kody wklepac?
karkocka
Postów 3936
Data rejestracji 16.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Zrobię zakupy w Carrefour, Tesco, Superpharm, Netto, Auchan, Kaufland, Hebe, Drogeria Natura, Stokrotka, Lidl, Biedronka, Żabka, Pepco, Rossmann, Odido, Lewiatan, Piotr i Paweł,, TOYS\'R`US, BP, Orlen, Delikatesy Centrum, Inmedio, Circle K, DUKA ...
dzasmina
Postów 2399
Data rejestracji 10.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o mlekołakach?
Zdradliwa wena, raz jest raz jej nie ma...
karkocka
Postów 3936
Data rejestracji 16.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
dzięki
Gość: dominisia22m
Gość: agamaty
jedni za dziecko napiszą, inni narysują a jeszcze inni może film nawet nakręcą. Ja jak zwykle wysyłam zwykłą dziecięcą twórczość plastyczną. Trochę nam się kartka pogniotła, ale i tak jest pięknie.