Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
joan
Postów 18893
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sprzedam / wymienię: Multistyler Dyson Airwrap, Robot planetarny KitchenAid, Plecak Doughnut, e-Bon do Sklepanwen.pl i e-Bon do MoyaMatcha.com Po szczegóły zapraszam do wątku "Wygrane na wymianę/sprzedaż"
monikar
Postów 3503
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
Gość: bruce
Święte słowa, Droga Joan!
Gość: loczeq
dlaczego uważasz że ktoś tu kogoś zrobil w ch?
mama2006
Postów 3500
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ha-ha-ha! Dobre! Bo mieli profil na FB i naciągali na te kosze, a jak poprosiłyśmy grzecznie o usunięcie naszych kont, bo na privy nie odpowiadają, to nas zablokowali i wpisy usunęli, a teraz sami się zmyli.
sanitas
Postów 285
Data rejestracji 24.10.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Magnus, dokładnie to samo zrobiłam wcześniej, jak widzę, bardzo podobnie myślimy
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
yyy ja to widze troszke inaczej (nie broni ich wcale zeby byla jasnosc)
1. zakladacie konta onamieni gratisem
2. nie czytacie regulaminu w ktorym jest napisane ze czlonkostwo jest platne
3. czytacie regulamin i chcecie aby natychmiast ktos od nich zareagowal (to ze ktos na fb usuwa lub dodaje wpisy nie swiadczy ze ma dostep i mozliwosci usuniecia waszych danych)
co mowi regulamin o mozliwoci wypisania sie? mnie akurat az tak temat na razie nie interesuje by go przerabiac a zabralem glos na podstawie tego co wyczytalem z postow
Aha, rozumiem!
o to jest bardzo dobry pomysl, bo zeby poslugiwac sie logiem (nawet towaru ktory sie sprzedaje) nalezy miec zgode osoby ktora ma prawa do danego logotypu
monikar
Postów 3503
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
bo przy rejestracji nigdzie nie jest podane że to wiąże się z jakąkolwiek opłatą, tak samo było przy pobieraczku i kilku innych portalach które znam. Uważam że takie działania to celowe naciąganie ludzi na koszta.Większość z nas nie zamówiłaby tego kosza widząc wielkość opłat za abonament. Dodatkowo oszustwem jest podawanie adresu firmy na który można przesłać rezygnację pod którym owa firma prawdopodobnie się nie znajduje.
dane zapewne sa podane na jakies wirtualne biuro na cyprze (spolka zarejestrowana na cyprze, posiada biuro wirtualne na cyprze) taki standardowy sposob na legalne naciaganie ludzi
swoja droga radze "olac", przyjdzie wezwanie do zaplaty od nich to odpisac im ze sie nigdzie nie rejestrowalo i jesli beda nadal przysylac takie pisma to zglosicie sprawe do prokuratury o probe wyludzenia, mysle ze ze wzgledu na profil prowdzanego "biznesu" nie beda Was ciagac po sadach aby udowodnic ze to jednak Wy zakladaliscie tam konta
monikar
Postów 3503
Punkty karne 0
Konkursy dodane 2
myśle że oni działają na tej zasadzie: będą nas nękać wezwaniem do zapłaty, pewna grupa się przestraszy i uiści opłatę a oni będą mieli czysty zarobek
Z ich regulaminu:
"Ze spółką Pride można się skontaktować pod adresem wskazanym w ust. 1 oraz pod adresem e-mail - sklep@3czekolady.pl.
Użytkownik może odstąpić od umowy w terminie 10 dni od dnia otrzymania produktu. Użytkownik nie musi podawać przyczyn odstąpienia".
Skoro wsio jest w porzo, to czemu nas zablokowali i sami zwiali?
no jesli chcesz dac porcje dobrego humoru osobom czytajacym te maile to tak (bez obrazy) ale tego typu biznesow jest mnustwo i nikt tym sie z w/w nie zainteresuje
monikar dokladnie tak
Ja się tego domyślam od początku, ale skoro podali dane i adres z zagranicy, zadarli też z tamtą firmą, podałam im namiary na ich stronę i regulamin cały.
firma jest jak najbardzie prawdziwa, z jednego podstawowego wzgledu: by legalnie wyciagac od ludzi kase
Kochana, nie strasz, bo ja już ledwo żyję...
olabas
Postów 741
Data rejestracji 29.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki za odpowiedź, a teraz jeszcze jedna kwestia: czy jeśli mam 4 Somersby na jednym paragonie to mogę brać udział 4 razy?
POLECANKI:
Kod polecający ERSTE BANK - 5AUPVX - bony o wartości 100zł dla mnie i dla Ciebie po założeniu konta!
Allegro Share - polecaj produkty i zgarniaj bony Allegro - https://allegro.p...c-80ec-1d0cf21ae511#