Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: ekuc2
Gość: l3m0n
Jest już końcówka konkursu więc podzielę się tym co zauważyłem:
Visę słałem w sumie na około 100 osób. Na początku na jedną osobę wygrywało się nawet od 5 do 6 nagród. Później nagle była cisza więc wziąłem całkiem nowe osoby i wtedy wygrywały się po 2 tablety maksymalnie na 1 osobę.
(tego akurat nie rozumiem bo najpierw same karty a potem same tablety)
Większości czasów to były około 3.8 s
W perspektywie czasu widać tyle, że jeżeli na kogoś był posłany za dobry czas to oni jakoś taką osobę blokowali i już nic się na nią nie wygrywało. Więc główny sekret tkwi w tym, żeby nie przegiąć z czasem bo osoba jest od razu spalona. No i też jeżeli się już coś wygrało to nie ma co znowu próbować na siebie tylko na kogoś innego
Gość: Aristo
renatak0
Postów 3106
Data rejestracji 09.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, już godzinę temu ktoś się chwalił
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: beata21
ktoś się chwalił mdw,że dzwonili
nikt mnie nie oszuka bo sle na pewne osoby
xpac
Postów 1349
Data rejestracji 08.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W jednym aspekcie się mylisz. Grałem na zupełnie nową osobę z czasem 2s przez jakieś trzy dni, oczywiście zero wygranych. Potem na ta samą osobe grałem z czasm 3s no i w tedy worek z prezentami sie rozwiązał, czyli nie zbanowali konta za czas 2s...
\" Kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamieniem \"
spursman
Postów 1032
Data rejestracji 27.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wow 100 osób?? A na ile osób udało Ci sie wygrać tak procentowo
\"Kto prawdę mówi, ten niepokój wszczyna\"
Widzisz pojedyncze osoby też takie miałem, ale ogólnie takie osoby od razu trafiały do śmieci u mnie to było około 40 osób.
Na pozostałe 60 się wygrała chociaż jedna nagroda, a na niektórych dużo więcej.
ślę tylko na osoby, które znam z rl
spursman
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to juz wiem dlaczego tak ciezko od jakiegos czasu wygrac... l3m0n jesteś mocarz -60% skuteczności w Visie!
Ja ledwo 33% bo grałem na 33 osoby, a tylko na 11 się udało...
ja się już długo znam z agencją databroker, która to organizuje
chyba mnie lubią haha
Gość: koza.k90
p o d e j r z a n e
xpac
Postów 1349
Data rejestracji 08.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tylko już długo biorę udział w ich konkursach zawsze są bardzo podobne
Gość: Anonima
Gość: koza.k90
nie oceniaj książki po okładce
bo wiele osób odpuszcza sobie wszystkie konkursy przekombinowane i wyklikane
Gość: gocha28
I jakie było moje zdziwienie gdy z laureatach w dwoch konkursach z rzędu wygrały osoby z tego samego miasta a nie zdziwiłabym się gdyby to rodzinka była bo nazwiska na tę samą literę tylko imiona Pań inne
I teraz się zastanawiam czy to AZ TAKIE SZCZĘŚCIE (jeśli tak to chylę czoła) czy te konki z Bryzą i autami to coś typu tego co bylo z tymi słynnymi autami co poszły po rodzinie (nie pamiętam już gdzie to dokładnie było)
spursman
Postów 1032
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem o jakim kombinowaniu piszesz- to tylko konsekwentne granie dzień w dzień... szybkość, refleks i trochę szczęścia. Ale tego ostatniego już mi w styczniu całkiem zabrakło (a pewnie i refleks ma sporo osób lepszy)
ziolko
Postów 10447
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane