Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
violka88
Postów 2682
Data rejestracji 19.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
DZięki za info
jutro wyślę, ale czy paragony dojdą do 17.01
graniczy z cudem znając naszą pocztę
edzia21
Postów 9891
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: bestiazdolna
Napiszcie do prezesa z pytaniem, czy żonie się wygodnie jeździ samochodem.
Gość: koza.k90
https://www.e-kon...rm.html#.UteX0ftqeZQ
jest w bazie od wczoraj
antylopia
Postów 2097
Data rejestracji 16.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wczoraj tez go dodałam
LetyShop zarejestruj się i otrzymaj dyszkę na zakupy : https://letyshops...l/winwin?ww=31866668
http://panelariad...gister?ref=987658453
radosna
Postów 2448
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to nie Media Contact?
Jestem radosna jak wiosna!
aurorcia
Postów 4474
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja chętnie kupię ten sexy paragon
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
joan
Postów 18893
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
- jest sprzeczne z dobrymi obyczajami,
- zagraża lub narusza interes innego przedsiębiorcy,
- zagraża lub narusza interes klienta.
Avans zorganizował akcję promocyjną, kusząc klientów wartościową nagrodą. Co za tym idzie, zamierzenie wpływał na zakupowe decyzje klientów, pozbawiając tym samym przychodów inne podmioty z tej samej branży. Uzyskał z tego tytułu dochody, ale... nagroda nie została przyznana. Czy zatem postąpił uczciwie wobec konkurentów oraz klientów? Hmm, niezależnie od zapisów w regulaminie konkursu, sprawa jest bardzo "śliska".
Sprzedam / wymienię: Multistyler Dyson Airwrap, Robot planetarny KitchenAid, Plecak Doughnut, e-Bon do Sklepanwen.pl i e-Bon do MoyaMatcha.com Po szczegóły zapraszam do wątku "Wygrane na wymianę/sprzedaż"
vikkaj
Postów 41
Data rejestracji 18.11.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Listy niema
radosna
Postów 2448
Data rejestracji 20.02.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W ostatnim konkursie nie przyznano nagród ani pierwszego, ani drugiego stopnia, powołując się na jakiś tam punkt regulaminu.
Podobno w przedostatnim konkursie też tak było.
Nie odpowiedzieli mi na moje mejle. Mam nadzieję, że nigdy więcej nie zorganizują konkursu!
Orange też wykreślam z listy.
termitek99
Postów 1663
Data rejestracji 20.11.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 4
Zgadza się, był to szczyt chamsta z ich strony. Brało tam udział wielu forumowiczów, a ich poziom z całą pewnością nie był niski.
Jeśli chodzi o AVANS, moim zdaniem celowo błędnie weryfikowali faktury i wykreślali ludzi z listy, żeby było mniej zgłoszeń i żeby zaniżyć poziom konkursu. Jak można popełniać kardynalny błąd przy weryfikacji numerów faktur i zakupionych produktów, nie wierzę w to.... Chyba, że ich dział analiz robił to zaraz po Sylwestrze i byli naprani. Celowe działania, z góry zaplanowane. Ale nie wyjdzie im to na dobre. Bedą tego żałować.
termitek99
Postów 1663
Data rejestracji 20.11.2005
Punkty karne 1
Konkursy dodane 4
Gość: koza.k90
Gość: bartula
mgrzel
Postów 769
Data rejestracji 01.12.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Będę próbowała się dzisiaj dodzwonić, bo wczoraj między 16-stą a 17-stą nikt na ich infolinii nie odbierał, ale też zadzwoń. Im nas więcej tym lepiej!
isiulka
Postów 3605
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Dawno nie robili nic fajnego, ale wcześniejsze promocje były super zorganizowane. Nagrody były fajne,dużo, wygrywały fajne hasła, ja jestem na tak.
notta
Postów 9153
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 1
Konkursy dodane 5
a ja nadal czekam pod telefonem z paragonem w dłoni, ale nikt do mnie nie dzwoni <foch>
Szczęśliwych paragonów życzę
|
antylopia
Postów 2097
Data rejestracji 16.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobrze szukałaś - ja nie dodałam linku z regulaminem i dlatego nie mogłaś znaleźć
Gość: reni48
a ten scan to na jaki adres wysyłałaś ja też dostałam maila i nie wiem co robić dzwonię do nich ale numer jestzajęty napisałam przez formularz kontaktowy ale znając życie nie odpiszą.
Gość: gocha28
a gdzie jest jakiś wpis że ktoś ostatnio wygrał bo ja nie widzę gdzie ta rezerwa