Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monikar
Postów 3506
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
bethan
Postów 4513
Data rejestracji 19.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kammaro
Postów 2095
Data rejestracji 29.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uskrzydla mnie każda wygrana.Przegrana daje kopa do działania.
♦♦♦
turli
Postów 947
Data rejestracji 14.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: Desmond
Jestem nowy na forum, więc się od razu przywitam - Cześć!
Chciałem poinformować o konkursie "Pomysł na firmę". Konkurs trwa, obecnie jest w drugim etapie, czyli głosowaniu na pomysły uczestników.
Osoby głosujące mogą wygrać Ipada Mini (pula 5szt.)
Osobiście biorę udział w tym konkursie i potrzebuję głosów aby przejść do kolejnego etapu, więc jeśli komuś spodoba się mój pomysł na firmę, to będę wdzięczny za oddanie głosu.
Oto link:
http://pomyslnafi...i-i-jachtow-z-drewna
A Wy - Jak wspomniałem, za aktywne głosowanie możecie wygrać Ipada Mini
Głosować można wykorzystując jeden adres email 3x dziennie, nawet na ten sam pomysł!
Pozdrawiam i zachęcam do zapoznania się z konkursem!
Gość: ashley878
edzia21
Postów 9892
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
konkurs trwał chyba do niedzieli, aczkolwiek tempo mają
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
kammaro
Postów 2095
Punkty karne 0
Konkursy dodane
edzia21
Postów 9892
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja również, nie raz się już przejechaliśmy na tym
dede
Postów 1181
Data rejestracji 16.10.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: Anonima
edzia21
Postów 9892
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jeśli jest taki wymóg organizatora, to tak...a od podania peselu jeszcze nikt nie umarł
Gość: Anonima
byc moze, mimo wszystko chetnie sprzedam taniej wygrany numer, takze chetnych zapraszam na pw
a tam jest jakies ograniczenie na jedna osobe?
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
monikar
Postów 3506
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
dobre sobie...czyli co? losowanie? czy po prostu było mało linków do prezentacji na youtube?
edzia21
Postów 9892
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w poprzednich etapach informowali gdzieś w okolicach czwartku...a ostatni etap (gdzie zawsze jest najwięcej zgłoszeń - wiadomo) rozwiązali już na drugi dzień
assal
Postów 3036
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czekając na...
mia
Postów 17784
Data rejestracji 04.05.2010
Punkty karne 1
Konkursy dodane 19
Na pewno... Wszyscy się jajeczkiem zajęli.
Opowiedz Panu Bogu o swoich planach na przyszłość, a rozbawisz Go do rozpuku...
edzia21
Postów 9892
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie!
kammaro
Postów 2095
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"K" - konkursy. Temat zakazany podczas rodzinnych spotkań
joan
Postów 18893
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie w kontekście konkursów zawsze pada jedno pytanie: "A trzeba coś wymyślić?" Po otrzymaniu odpowiedzi twierdzących... krewni tracą zainteresowanie tematem.
Za to w związku z konkiem Visy dowiedziałam się, że członkowie mojej najbliższej rodziny nie posiadają paszportów
Sprzedam / wymienię: Multistyler Dyson Airwrap, Robot planetarny KitchenAid, Plecak Doughnut, e-Bon do Sklepanwen.pl i e-Bon do MoyaMatcha.com Po szczegóły zapraszam do wątku "Wygrane na wymianę/sprzedaż"
Wypowiedź była edytowana 1 raz.