Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

anialistopad

#5867982 Napisano: 29.05.2014 20:21:55
„Wyrażam zgodę na wykorzystanie przez: Smolar Agencja Promocyjno – Reklamowa Robert Wojkowski w Łodzi przy ul. Inżynierskiej 15, 93-569 Łódź oraz Nestlé Polska S.A. z siedzibą w Warszawie, przy ul. Szturmowej 2, 02 - 678 Warszawa moich danych osobowych wyłącznie w celu przeprowadzenia konkursu, przekazania nagrody i ogłoszenia wyników konkursu zgodnie z regulaminem. Zostałem/am poinformowany/a przez Smolar Agencja Promocyjno – Reklamowa Robert Wojkowski w Łodzi jako administratora danych osobowych o przysługującym mi prawie dostępu do moich danych osobowych, ich poprawiania oraz żądania usunięcia, o celu zbierania danych osobowych oraz dobrowolności ich podania.”.
    „Zapoznałem/am się z regulaminem konkursu „STOKROTKA KWITNIE NAGRODAMI OD NESTLÉ!” i wyrażam zgodę na jego treść.”.
    „Oświadczam, że jestem autorem wszelkich treści, utworów - w rozumieniu ustawy o prawie autorskim i prawach pokrewnych, jakie powstały w związku z wykonaniem ww. zadania konkursowego w konkursie „STOKROTKA KWITNIE NAGRODAMI OD NESTLÉ!”, polegającego na wymyśleniu i przesłaniu własnego autorskiego dokończenia zdania konkursowego: Przepis na udaną majówkę to…, zwanego dalej: „konkursem”. Oświadczam, że przysługują mi wszelkie prawa autorskie osobiste i majątkowe do ww. zadania konkursowego powstałe w z związku z wykonaniem zadania konkursowego w konkursie „STOKROTKA KWITNIE NAGRODAMI OD NESTLÉ!”, polegającego na wymyśleniu i przesłaniu własnego autorskiego dokończenia zdania konkursowego: Przepis na udaną majówkę to…, treści, utwory nie naruszają w żaden sposób przepisów obowiązującego prawa ani jakichkolwiek praw lub dóbr osobistych osób trzecich oraz przysługujące mi autorskie prawa majątkowe do tych utworów nie są w jakimkolwiek zakresie ograniczone lub obciążone, nie udzieliłem żadnej osobie licencji uprawniającej do korzystania z zadania konkursowego, posiadam wyłączne prawo do udzielania zezwoleń na rozporządzanie i korzystanie z opracowań zadania konkursowego.”.
    „Ponoszę pełną odpowiedzialność prawną wobec Smolar Agencja Promocyjno – Reklamowa Robert Wojkowski w Łodzi oraz Nestlé Polska S.A. z siedzibą w Warszawie z tytułu niezgodności z prawdą oświadczeń określonych powyżej i zobowiązuję się zwolnić Smolar Agencja Promocyjno – Reklamowa Robert Wojkowski w Łodzi oraz Nestlé Polska S.A. z siedzibą w Warszawie od jakiejkolwiek odpowiedzialności w zakresie objętym tym oświadczeniem, w szczególności w przypadku wystąpienia, w tym także na drodze sądowej, osób trzecich z roszczeniami wynikającymi z naruszenia przysługujących im praw.”.
    „Przyjmuję do wiadomości i zgadzam się, że z chwilą wydania nagrody w konkursie zgodnie z pkt. 4.18 regulaminu przenoszę na organizatora konkursu Roberta Wojkowskiego prowadzącego działalność gospodarczą pod nazwą Smolar Agencja Promocyjno – Reklamowa autorskie prawa majątkowe do mojego rozwiązania zadania konkursowego na polach eksploatacji wskazanych w pkt. 4.18 regulaminu konkursu.”.
- własnoręczny podpis laureata.

to jest treść oświadczenia z regulaminu
0 0

ktosiu

#5867983 Napisano: 29.05.2014 20:22:55
zezowaty_kot napisał(a):

Ja wysyłałam tylko przez stronę a wiadomość o wygranej tylko na telefon (sms). Ktoś wie, gdzie jest to oświadczenie laureata?

Chyba trzeba to oświadczenie samemu sklecić, bazując na pkt.8.3 regulaminu.
0 0

zezowaty_kot

#5867995 Napisano: 29.05.2014 20:38:44
W regulaminie widziałam, tylko z informacji wynika, że jest gdzieś gotowy formularz i tego właśnie szukam emotka
0 0

edzia21

#5868054 Napisano: 29.05.2014 22:47:31
ktosiu napisał(a):

frodo napisał(a):

donia7 napisał(a):

Myślicie, że ze Stokrotki majówkowej wszystkie eski i mejle już poszły? Ktoś wysyłał przez stronkę i dostał emaila?

Ja wysłałam i tak i tak. W e-mailu cisza...

Ja wysyłałam 1 zgłoszenie przez stronkę, ale wiadomość o wygranej dostałam i tak na telefon (podawało się tam numer telefonu).

ee tam narzekacie, dzisiaj miałam PRZYJEMNOŚĆ zobaczyć, co smolar nagradza - nagrodzone hasła Colgate w Makro emotka i powiem, kopara mi opadła emotka Żeby nie bylo wrzaskow - rowniez wygrałam tam...ale nie wiem czy sie cieszyc emotka
0 0

monikar

#5868055 Napisano: 29.05.2014 22:48:36
edzia21 napisał(a):

ktosiu napisał(a):

frodo napisał(a):

donia7 napisał(a):

Myślicie, że ze Stokrotki majówkowej wszystkie eski i mejle już poszły? Ktoś wysyłał przez stronkę i dostał emaila?

Ja wysyłałam 1 zgłoszenie przez stronkę, ale wiadomość o wygranej dostałam i tak na telefon (podawało się tam numer telefonu).

ee tam narzekacie, dzisiaj miałam PRZYJEMNOŚĆ zobaczyć, co smolar nagradza - nagrodzone hasła Colgate w Makro emotka i powiem, kopara mi opadła emotka Żeby nie bylo wrzaskow - rowniez wygrałam tam...ale nie wiem czy sie cieszyc emotka

takie dobre czy tak kiepskie? emotka
0 0

Gość: jolcia12

#5868057 Napisano: 29.05.2014 22:49:02
edzia21 napisał(a):

ktosiu napisał(a):

frodo napisał(a):

donia7 napisał(a):

ale co? takie fajne czy takie kiepskie?
0 0

edzia21

#5868060 Napisano: 29.05.2014 22:50:46
jolcia12 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ktosiu napisał(a):

frodo napisał(a):

donia7 napisał(a):

http://ptconcept.pl/optic jak zjedziecie niżej, będą hasła... ja się ogólnie nie wypowiadam, bo nie chcę być zjechana. Oceńcie same emotka
0 0

mia

#5868061 Napisano: 29.05.2014 22:51:46
Edzia... Zaprawdę bym się ucieszyła po Stokrotkowej porażce, ale Makro Colgate to chyba nie Smolar. emotka
A że tamte hasła w dużej części żal.pl to inna sprawa. emotka
0 0

#5868062 Napisano: 29.05.2014 22:51:48
edzia21 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ktosiu napisał(a):

frodo napisał(a):

donia7 napisał(a):

http://ptconcept.pl/optic jak zjedziecie niżej, będą hasła... ja się ogólnie nie wypowiadam, bo nie chcę być zjechana. Oceńcie same emotka

to nie smolar tylko PTC Concept
0 0

#5868063 Napisano: 29.05.2014 22:52:58
mia napisał(a):

Edzia... Zaprawdę bym się ucieszyła, ale Makro Colgate to chyba nie Smolar. emotka
A że tamte hasła w dużej części żal.pl to inna sprawa. emotka

hasła jak hasła, widać że każdy ma szansę na wygraną, czy to coprywiterzy czy grafomani
0 0

edzia21

#5868064 Napisano: 29.05.2014 22:53:46
jolcia12 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ktosiu napisał(a):

frodo napisał(a):

donia7 napisał(a):

to nie smolar tylko PTC Concept

ochh to nie wiem czemu mi smolar gdzies tam w regulaminie wpadl w oko emotka to przepraszam za zamieszanie, juz zmeczona jestem emotka
0 0

Gość: cc_investigator

#5868065 Napisano: 29.05.2014 22:54:25
Moim zdaniem poziom podniósł się od ostatniego ajaxu (tez ptc concept). Można znaleźć i fajne hasełka. Mam wrażenie, że ktoś tu specjalnie wybiera hasła o różnorakich "walorach".
0 0

Gość: aga67

#5868068 Napisano: 29.05.2014 22:59:10
edzia21 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ktosiu napisał(a):

frodo napisał(a):

donia7 napisał(a):

Smolar wybiera podobne do tego ptc concept
0 0

edzia21

#5868069 Napisano: 29.05.2014 23:00:52
aga67 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

jolcia12 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ktosiu napisał(a):

frodo napisał(a):

donia7 napisał(a):

To cały Smolar.Dla mnie trudny,choć czasem coś ugram, ale raczej przez przypadek emotka

aga67 sorry za błąd, toż to nie Smolar emotka
0 0

Gość: marilyn_god

#5868159 Napisano: 30.05.2014 10:42:31
Na stronie Smolar jest już oświadczenie laureata - STOKROTKA. Jakby ktoś chciał sprzedać tego laptopa to proszę o wiadomość !!!!!!!!!!!!!!!
0 0

zezowaty_kot

#5868205 Napisano: 30.05.2014 11:39:43
marilyn_god napisał(a):

Na stronie Smolar jest już oświadczenie laureata - STOKROTKA. Jakby ktoś chciał sprzedać tego laptopa to proszę o wiadomość !!!!!!!!!!!!!!!

Faktycznie, na stronie Smolara pojawiło się oświadczenie do pobrania emotka
0 0

Gość: angel1090

#5868261 Napisano: 30.05.2014 12:42:43
Mam pytanie, czy wyniki konkursu Hochlanda z Intermarche (fajnakanapka) już były? Kontaktowali się może z kimś? emotka
Bo czekam i nie wiem czy mogę jeszcze mieć nadzieję emotka
0 0

kammaro

#5868263 Napisano: 30.05.2014 12:44:02
angel1090 napisał(a):

Mam pytanie, czy wyniki konkursu Hochlanda z Intermarche (fajnakanapka) już były? Kontaktowali się może z kimś? emotka
Bo czekam i nie wiem czy mogę jeszcze mieć nadzieję emotka

Tak, już nawet nagrody wysłali
0 0

Gość: kluseczka

#5868330 Napisano: 30.05.2014 14:17:46
Czy ktoś brał udział w konkursie lego duplo? potrzebuję informację ile znaków może mieć odpowiedź. Czy ktoś wie?
0 0

marzenier

#5868332 Napisano: 30.05.2014 14:19:01
kluseczka napisał(a):

Czy ktoś brał udział w konkursie lego duplo? potrzebuję informację ile znaków może mieć odpowiedź. Czy ktoś wie?

pewności nie mam ale chyba 1000
0 0