Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

katrin1

#5869840 Napisano: 03.06.2014 15:20:06
coś niedopracowali regulaminu, w dodatku nie pisze w nim nic o konieczności zachowania paragonu i konieczności okazania go przy odbiorze nagrody emotka
0 0

staszek

#5869862 Napisano: 03.06.2014 15:43:58
ja dzisiaj zrobiłam zakupy w DC za 24 zł i wrzuciłam 2 kupony. Ale jak weszłam do sklepu to urny i kuponów nie było. Była tylko Megaloteria. Zapytałam więc panią o drugi konkurs: "A tak, coś mamy na zapleczu, zaraz przyniosę"... No i przyniosła, postawiła obok megaloterii i kupony leżą obok urny. Ciekawe tylko czy wyślą wrzucone kupony czy zaniosą na zaplecze emotka
0 0

Gość: gracet

#5869865 Napisano: 03.06.2014 15:51:06
a chwalił sie ktokolwiek 5 stówkami? nie widziałam emotka
0 0

zezowaty_kot

#5869866 Napisano: 03.06.2014 15:52:11
staszek napisał(a):

ja dzisiaj zrobiłam zakupy w DC za 24 zł i wrzuciłam 2 kupony. Ale jak weszłam do sklepu to urny i kuponów nie było. Była tylko Megaloteria. Zapytałam więc panią o drugi konkurs: "A tak, coś mamy na zapleczu, zaraz przyniosę"... No i przyniosła, postawiła obok megaloterii i kupony leżą obok urny. Ciekawe tylko czy wyślą wrzucone kupony czy zaniosą na zaplecze emotka

W Megaloterii z moich DC na bank nie wysyłali urny, bo przez wszystkie edycje stała ta sama (była charakterystycznie wgięta w środku, jakby ktoś pięścią przyłożył z całej siły). A chyba niemożliwe, żeby wysyłali same kupony bez urny?
0 0

Gość: iwek

#5869872 Napisano: 03.06.2014 16:00:06
Ja też dziś akurat wrzucałam kupony na "Moja kuchnia moje królestwo" i kasjerka mi mówiła, że codziennie pan przyjeżdża i zabiera te kupony. emotka
0 0

synk

#5869879 Napisano: 03.06.2014 16:16:24
wrzucają wyniki na Auchan. Powoli, sklep po sklepie...
0 0

edith

#5869893 Napisano: 03.06.2014 16:34:53
iwek napisał(a):

Ja też dziś akurat wrzucałam kupony na "Moja kuchnia moje królestwo" i kasjerka mi mówiła, że codziennie pan przyjeżdża i zabiera te kupony. emotka

A ten konkurs polega tylko na wrzucaniu kuponu do urny czy przez formularz na stronie Delikatesow też emotka emotka
0 0

Gość: gracet

#5869898 Napisano: 03.06.2014 16:47:52
edith napisał(a):

iwek napisał(a):

A ten konkurs polega tylko na wrzucaniu kuponu do urny czy przez formularz na stronie Delikatesow też emotka emotka

też;)
0 0

edith

#5869902 Napisano: 03.06.2014 16:55:32
koza.k90 napisał(a):

gracet napisał(a):

edith napisał(a):

iwek napisał(a):

też;)

Tutaj pisze wypełnij formularz
http://www.delika...chnia-moje-krolestwo

gdzie macie ten formularz emotka

0 0

Gość: alusia29

#5869903 Napisano: 03.06.2014 16:55:37
koza.k90 napisał(a):

gracet napisał(a):

edith napisał(a):

iwek napisał(a):

też;)

gdzie macie ten formularz emotka

Nad regulaminem loterii jest formularz.
Ale to osobny konkurs z innymi nagrodami emotka
http://www.delika...19_05_2014_FINAL.pdf

0 0

Gość: ekuc2

#5869952 Napisano: 03.06.2014 18:41:12
synk napisał(a):

tyle że nagród jest po 13 emotka
miało być 3x200,00 a jest 2x200,00 emotka
0 0

teodozja

#5869955 Napisano: 03.06.2014 18:46:04
ekuc2 napisał(a):

synk napisał(a):

Faktycznie tylko w pierwszym mieście 3 razy 200 zł
0 0

staszek

#5869977 Napisano: 03.06.2014 19:09:38
Kupiłam Hallsy w DC i jedne mam opisane normalnie: halls, a drugie: cukierki 33,5
myślicie, że można zgłaszać do loterii taki paragon?
0 0

edzia21

#5869987 Napisano: 03.06.2014 19:22:26
teodozja napisał(a):

ekuc2 napisał(a):

synk napisał(a):

A swoją drogą, szkoda że w tym Auchan nie ma rezerwy. Byłam odebrać swój bonik na 100 zł we Wrocku, a tam u góry na liście przy klientce (bon 200 zł) zapis - "współpracownik auchan" i nagrody jej nie dzadzą emotka nie wiem, czy ci ludzie regulaminów nie czytają, czy co emotka
0 0

Gość: tulip

#5870003 Napisano: 03.06.2014 19:45:40
edzia21 napisał(a):

teodozja napisał(a):

ekuc2 napisał(a):

synk napisał(a):

A swoją drogą, szkoda że w tym Auchan nie ma rezerwy. Byłam odebrać swój bonik na 100 zł we Wrocku, a tam u góry na liście przy klientce (bon 200 zł) zapis - "współpracownik auchan" i nagrody jej nie dzadzą emotka nie wiem, czy ci ludzie regulaminów nie czytają, czy co emotka

czy wy macie we wszystkich miastach wyniki,bo ja nie mam emotka
0 0

Gość: ekuc2

#5870011 Napisano: 03.06.2014 20:00:26
tulip napisał(a):

edzia21 napisał(a):

teodozja napisał(a):

ekuc2 napisał(a):

synk napisał(a):

czy wy macie we wszystkich miastach wyniki,bo ja nie mam emotka

nie wszystkie miasta mają podane wyniki 2 tury
0 0

Gość: tulip

#5870013 Napisano: 03.06.2014 20:02:51
ciekawe czy dzis jeszcze dadza emotka
0 0

budryska

#5870036 Napisano: 03.06.2014 21:07:55
Ja jeszcze wrócę do Megaloterii - pamiętam, ze była dyskusja na ten temat. I gdybym nie wiedziała, że na forum padła nagroda, to miałabym wątpliwości co do tej loterii.

Byłam w niedzielę pierwszy raz w DC. Kupiłam dwa produkty promocyjne (naklejka jak byk, ze biorą udział w Megaloterii). Oczywiście przy kasie kuponu nie dostałam. Ba, nawet paragonu mi kasjerka nie dała. Pomyślałam, że może już się skończyła. Ale patrzę że plakat jest. Wracam i pytam panią, czy loteria jeszcze obowiązuje. Pani na to owszem, tylko produkty trzeba mieć. Ja że mam. Pani: no tak, rzeczywiście miała pani "gararetkę". Tylko paragonu poszukam.
Kupon mi dała, paragon z kosza wyjęła (!). Wypełniłam. Wrzuciłam. Ale słyszałam, ze bardzo smętnie spadł na samo dno. Nie mam wielkich nadziei, że z tej urny gdzieś go przeniosą. Chyba, że do kosza.

A jak to u Was to wygląda?
0 0

zezowaty_kot

#5870055 Napisano: 03.06.2014 21:27:33
aniabania napisał(a):

Ja jeszcze wrócę do Megaloterii - pamiętam, ze była dyskusja na ten temat. I gdybym nie wiedziała, że na forum padła nagroda, to miałabym wątpliwości co do tej loterii.

Byłam w niedzielę pierwszy raz w DC. Kupiłam dwa produkty promocyjne (naklejka jak byk, ze biorą udział w Megaloterii). Oczywiście przy kasie kuponu nie dostałam. Ba, nawet paragonu mi kasjerka nie dała. Pomyślałam, że może już się skończyła. Ale patrzę że plakat jest. Wracam i pytam panią, czy loteria jeszcze obowiązuje. Pani na to owszem, tylko produkty trzeba mieć. Ja że mam. Pani: no tak, rzeczywiście miała pani "gararetkę". Tylko paragonu poszukam.
Kupon mi dała, paragon z kosza wyjęła (!). Wypełniłam. Wrzuciłam. Ale słyszałam, ze bardzo smętnie spadł na samo dno. Nie mam wielkich nadziei, że z tej urny gdzieś go przeniosą. Chyba, że do kosza.

No właśnie ja nie podważam wiarygodności tej loterii, tylko wydaje mi się, że u nas (mała miejscowość, małe sklepiki ABC, GROSZEK, DC) te paragony/urny są dla ozdoby. Myślę, że u nas nie ma zainteresowania tym konkursem to i ludzie nie pytają co się dzieje z urną po zakończeniu etapu. Mi to w sumie już wisi, u siebie nic nie ugram i dałam sobie spokój. emotka
0 0

edzia21

#5870057 Napisano: 03.06.2014 21:30:57
zezowaty_kot napisał(a):

aniabania napisał(a):

No właśnie ja nie podważam wiarygodności tej loterii, tylko wydaje mi się, że u nas (mała miejscowość, małe sklepiki ABC, GROSZEK, DC) te paragony/urny są dla ozdoby. Myślę, że u nas nie ma zainteresowania tym konkursem to i ludzie nie pytają co się dzieje z urną po zakończeniu etapu. Mi to w sumie już wisi, u siebie nic nie ugram i dałam sobie spokój. emotka

właśnie małe mieścinki najczęściej wygrywają i to mnie zastanawia. U mnie rok temu we Wrocku urna pękała w szwach, koleżanka z Warszawy mi pisala, ze u niej bylo tyle zgloszen, ze jej kartka nie chciala wejsc do urny. A w zadnym losowaniu nie wygral nikt z Wroclawia, nikt z Warszawy, nikt z innych wiekszych miast (chyba tylko w Krakowie cos wpadlo raz) itd. Patrzac statystycznie, z najwiekszych miejscowosci powinno wygrywac najwiecej ludzi. Nie wiem, nie wiem. Teraz specjalnie jezde na pobliskie wioski i tam wysylam emotka
0 0