Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

luna341

#5869384 Napisano: 02.06.2014 18:46:24
monikar napisał(a):

luna341 napisał(a):

Co myślicie o Testowaniu w Klubie Ekspertek Ofeminin? Widzę ciągle te same osoby wybierane do testów. Dodają po kilka jednakowych produktów.Czy można nazwać kogoś Ekspertką i nagradzać za dodanie np w suplementach diety-odświeżaczy powietrza i pochłaniaczy do lodówki?

ja kiedyś dodałam masę opinii do kosmetyków niestety do testów nie zostałam wybrana także chyba ma to średnie znaczenie...

Bo do testów wybierane są nie te,które piszą opinie...a te które dodają tysiące zdublowanych produktów emotka
0 0

monikar

#5869387 Napisano: 02.06.2014 18:47:39
luna341 napisał(a):

monikar napisał(a):

luna341 napisał(a):

Co myślicie o Testowaniu w Klubie Ekspertek Ofeminin? Widzę ciągle te same osoby wybierane do testów. Dodają po kilka jednakowych produktów.Czy można nazwać kogoś Ekspertką i nagradzać za dodanie np w suplementach diety-odświeżaczy powietrza i pochłaniaczy do lodówki?

ja kiedyś dodałam masę opinii do kosmetyków niestety do testów nie zostałam wybrana także chyba ma to średnie znaczenie...

Bo do testów wybierane są nie te,które piszą opinie...a te które dodają tysiące zdublowanych produktów emotka

aaa to nie wiedziałam...ale to w takim razie ma średni sens zważywszy na ilośc powtarzających się kosmetyków emotka
0 0

marzanna

#5869392 Napisano: 02.06.2014 18:50:33
luna341 napisał(a):

monikar napisał(a):

luna341 napisał(a):

Generalizujesz... Ja mam zerową aktywność, a mimo to testowałam.
0 0

zezowaty_kot

#5869711 Napisano: 03.06.2014 12:47:19
Właśnie wertuję regulamin http://www.carref...2karski%20klimat.pdf

poczuj piłkarski klimat w C4. Rany, regulamin chyba pisali po pijaku.
1. Limit znaków smsa - 160. Można wysłać mailem. Ok, limit znaków nie zaznaczony. Pisałam do nich, odpisali, że faktycznie zapomnieli dopisać, limit na maila będzie taki sam, 160 znaków. emotka

2. Można mailem. Czyli poleci litania laurek. Zapytałam o to, odpisali, że laurkowców od razu do kosza, będą brać pod uwagę tylko teksty (oby).

3. Najlepsze - nagrody główne. W regulaminie są to tablety o wartości (ja pitolę) 4920zł (!). Czyli jak podejrzewam pozłacane Samsungi, albo chociaż z diamentowymi brzegami. Zakręcenie sięga zenitu, kiedy patrzę na grafikę konkursową, a tam... do wygrania 10 owszem, ale... TELEWIZORÓW (wartość nagrody wtedy miała by sens) emotka Zapytałam i o tę kwestię, czy będą to w końcu telewizory, czy tablety. Organizator ma mnie po wyżej uszu, nie chce mi już odpisać emotka
0 0

monikar

#5869719 Napisano: 03.06.2014 12:53:19
zezowaty_kot napisał(a):

1. Limit znaków smsa - 160. Można wysłać mailem. Ok, limit znaków nie zaznaczony. Pisałam do nich, odpisali, że faktycznie zapomnieli dopisać, limit na maila będzie taki sam, 160 znaków. emotka

2. Można mailem. Czyli poleci litania laurek. Zapytałam o to, odpisali, że laurkowców od razu do kosza, będą brać pod uwagę tylko teksty (oby).

3. Najlepsze - nagrody główne. W regulaminie są to tablety o wartości (ja pitolę) 4920zł (!). Czyli jak podejrzewam pozłacane Samsungi, albo chociaż z diamentowymi brzegami. Zakręcenie sięga zenitu, kiedy patrzę na grafikę konkursową, a tam... do wygrania 10 owszem, ale... TELEWIZORÓW (wartość nagrody wtedy miała by sens) emotka Zapytałam i o tę kwestię, czy będą to w końcu telewizory, czy tablety. Organizator ma mnie po wyżej uszu, nie chce mi już odpisać emotka

dobrze, że nie będą brali pod uwagę laurek ale co z linkami na youtube?

nagrody fajne więc czuję, że ludzie będą szaleć z "pracami"
0 0

Gość: dolly

#5869720 Napisano: 03.06.2014 12:54:33
zezowaty_kot napisał(a):

emotka szalona
0 0

zezowaty_kot

#5869723 Napisano: 03.06.2014 12:58:57
monikar napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

dobrze, że nie będą brali pod uwagę laurek ale co z linkami na youtube?

nagrody fajne więc czuję, że ludzie będą szaleć z "pracami"

Ich odpowiedź:
"Witam serdecznie,
w konkursie bierzemy pod uwagę jedynie wiadomości tekstowe wysłane za pomocą e-mail lub SMS. Inne formy zdjęcia, linki do YT nie bedą brane pod uwagę. Zadanie konkursowe brzmi "odpowiedz na pytanie", przez "odpowiedz" rozumiemy formę pisemną.
Pozdrawiamy i życzymy powodzenia w konkursie
Zespół Swiift"
0 0

monikar

#5869730 Napisano: 03.06.2014 13:02:16
zezowaty_kot jeśli będą tego przestrzegali to chwała im za to emotka
0 0

Gość: mkrzysiek

#5869751 Napisano: 03.06.2014 13:18:36
Fajny konkurs tylko szkoda że nie chcą numeru paragonu
Ludzie na jeden paragon wyślą dziesiątki zgłoszeń
Potem zaczną szukać paragonu bo wpadła nadprogramowa wygrana
Drogi "Zespole Swiift" prosimy w kolejnych konkursach wymagać podania numeru paragonu jak to robia inne agencje reklamowe np Smolar emotka
0 0

edzia21

#5869753 Napisano: 03.06.2014 13:20:56
mkrzysiek napisał(a):

Fajny konkurs tylko szkoda że nie chcą numeru paragonu
Ludzie na jeden paragon wyślą dziesiątki zgłoszeń
Potem zaczną szukać paragonu bo wpadła nadprogramowa wygrana
Drogi "Zespole Swiift" prosimy w kolejnych konkursach wymagać podania numeru paragonu jak to robia inne agencje reklamowe np Smolar emotka

dokładnie emotka tylko nie wiem po co dodawali opcje mailowa emotka ta to dopiero daje niektórym pole do popisu, a biorąc pod uwagę konkurs Hochland - zostały po nim pokaźne zasoby mailowe emotka
0 0

xpac

#5869791 Napisano: 03.06.2014 14:12:24
ciekawe tylko skąd oni taką cenę w regulaminie wzięli "Samsung Galaxy Tab 3 7.0 o wartości 4920 PLN każdy" a ten tablet jest wart 600-700zł....
0 0

Gość: szakal007

#5869792 Napisano: 03.06.2014 14:15:34
xpac napisał(a):

ciekawe tylko skąd oni taką cenę w regulaminie wzięli "Samsung Galaxy Tab 3 7.0 o wartości 4920 PLN każdy" a ten tablet jest wart 600-700zł....

bo nagroda to nie tablet a wg plakatu to TV SLIM LED 55 cali.
0 0

katrin1

#5869807 Napisano: 03.06.2014 14:43:36
Mam pytanie do wyjadaczy konkursowych, jak rozumiecie ten zapis w regulaminie do konkursu DC Moja kuchnia moje królestwo:
"Warunkiem wydania Kuponu jest dokonanie jednorazowego zakupu (na jednym dowodzie zakupu) za kwotę co najmniej 10 zł brutto ("zakup promocyjny"). W przypadku, gdy Uczestnik dokonuje jednorazowego zakupu promocyjnego za wielokrotność kwoty 10 zł, wówczas przysługuje mu prawo do otrzymania
odpowiedniej liczby Kuponów, według zasady, że za każde pełne 10 zł wydane na zakup promocyjny przysługuje mu prawo do jednego Kuponu. Po odejściu od kasy Sklepu Uczestnik nie ma prawa żądania wydania Kuponu"

Otrzymałam od agencji takie wyjaśnienie:
do jednego paragonu otrzymuje się jeden kupon, czyli:

paragon nad łączną kwotę 50 zł = 1 kupon
5 paragonów po 10 zł każdy = 5 kuponów

Moim zdaniem do każdego paragonu na sumę np. 50 zł powinnam wg. regulaminu dostać 5 kuponów. Mam rację czy nie?
0 0

joan

#5869809 Napisano: 03.06.2014 14:47:16
"jednorazowego zakupu promocyjnego za wielokrotność kwoty 10 zł" = jeden paragon. Sami się w tym zakręcili, może skopiowali zapisy ze starego regulaminu, nie przemyślawszy sprawy...
0 0

isiulka

#5869810 Napisano: 03.06.2014 14:47:46
katrin1 napisał(a):

Mam pytanie do wyjadaczy konkursowych, jak rozumiecie ten zapis w regulaminie do konkursu DC Moja kuchnia moje królestwo:
"Warunkiem wydania Kuponu jest dokonanie jednorazowego zakupu (na jednym dowodzie zakupu) za kwotę co najmniej 10 zł brutto ("zakup promocyjny"). W przypadku, gdy Uczestnik dokonuje jednorazowego zakupu promocyjnego za wielokrotność kwoty 10 zł, wówczas przysługuje mu prawo do otrzymania
odpowiedniej liczby Kuponów, według zasady, że za każde pełne 10 zł wydane na zakup promocyjny przysługuje mu prawo do jednego Kuponu. Po odejściu od kasy Sklepu Uczestnik nie ma prawa żądania wydania Kuponu"

Moim zdaniem do każdego paragonu na sumę np. 50 zł powinnam wg. regulaminu dostać 5 kuponów. Mam rację czy nie?

Masz racje.
0 0

Gość: mkrzysiek

#5869813 Napisano: 03.06.2014 14:51:37
Może warto zrobić nowy dział z aktualnymi ciekawymi konkursami promocyjnymi z dokładnym opisem?
0 0

edzia21

#5869818 Napisano: 03.06.2014 14:56:26
mkrzysiek napisał(a):

Może warto zrobić nowy dział z aktualnymi ciekawymi konkursami promocyjnymi z dokładnym opisem?

jestem za emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#5869819 Napisano: 03.06.2014 14:57:09
Przecież baza konkursów od tego jest, są tam opisy, można co ciekawsze do schowka chować.
0 0

Gość: gracet

#5869824 Napisano: 03.06.2014 15:02:38
isiulka napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Masz racje.

wiem, że są sklepy w których kupony leżą na ladzie
każdy bierze ile chce
i tak się zastanawiam, czy może przed losowaniem będą wklepywać w komupter(żeby sprawdzić czy ktoś nie wrzucił 2 kuponów na jeden paragon)....eeee, nieeee, komu by się chciało....
0 0

Gość: delvitto

#5869834 Napisano: 03.06.2014 15:12:45
gracet napisał(a):

isiulka napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Masz racje.

wiem, że są sklepy w których kupony leżą na ladzie
każdy bierze ile chce
i tak się zastanawiam, czy może przed losowaniem będą wklepywać w komupter(żeby sprawdzić czy ktoś nie wrzucił 2 kuponów na jeden paragon)....eeee, nieeee, komu by się chciało....

W sklepie DC, do którego mam najbliżej, kupony przy jednej, pracującej kasie, wydaje sprzedawczyni, a przy drugiej, nieczynnej kasie, leży kilka bloczków, i każdy może brać garściami:( dlatego myślę, że to nie jest poważny konkurs:( właśnie, kto to zweryfikuje, czy na jeden paragon ktoś nie wypisał 50 kuponów? aż się prosi, by samemu tak zrobić emotka
0 0