Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
luna341
Postów 29
Data rejestracji 24.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo do testów wybierane są nie te,które piszą opinie...a te które dodają tysiące zdublowanych produktów
monikar
Postów 3508
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
aaa to nie wiedziałam...ale to w takim razie ma średni sens zważywszy na ilośc powtarzających się kosmetyków
marzanna
Postów 1518
Data rejestracji 30.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Generalizujesz... Ja mam zerową aktywność, a mimo to testowałam.
\"Some people are wise. Some otherwise\"
zezowaty_kot
Postów 2891
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poczuj piłkarski klimat w C4. Rany, regulamin chyba pisali po pijaku.
1. Limit znaków smsa - 160. Można wysłać mailem. Ok, limit znaków nie zaznaczony. Pisałam do nich, odpisali, że faktycznie zapomnieli dopisać, limit na maila będzie taki sam, 160 znaków.
2. Można mailem. Czyli poleci litania laurek. Zapytałam o to, odpisali, że laurkowców od razu do kosza, będą brać pod uwagę tylko teksty (oby).
3. Najlepsze - nagrody główne. W regulaminie są to tablety o wartości (ja pitolę) 4920zł (!). Czyli jak podejrzewam pozłacane Samsungi, albo chociaż z diamentowymi brzegami. Zakręcenie sięga zenitu, kiedy patrzę na grafikę konkursową, a tam... do wygrania 10 owszem, ale... TELEWIZORÓW (wartość nagrody wtedy miała by sens)
Abrakadabra MIAU 🐈⬛
monikar
Postów 3508
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
dobrze, że nie będą brali pod uwagę laurek ale co z linkami na youtube?
nagrody fajne więc czuję, że ludzie będą szaleć z "pracami"
Gość: dolly
zezowaty_kot
Postów 2891
Data rejestracji 28.11.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ich odpowiedź:
"Witam serdecznie,
w konkursie bierzemy pod uwagę jedynie wiadomości tekstowe wysłane za pomocą e-mail lub SMS. Inne formy zdjęcia, linki do YT nie bedą brane pod uwagę. Zadanie konkursowe brzmi "odpowiedz na pytanie", przez "odpowiedz" rozumiemy formę pisemną.
Pozdrawiamy i życzymy powodzenia w konkursie
Zespół Swiift"
monikar
Postów 3508
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Gość: mkrzysiek
Ludzie na jeden paragon wyślą dziesiątki zgłoszeń
Potem zaczną szukać paragonu bo wpadła nadprogramowa wygrana
Drogi "Zespole Swiift" prosimy w kolejnych konkursach wymagać podania numeru paragonu jak to robia inne agencje reklamowe np Smolar
edzia21
Postów 9892
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie
\"Kopciuszek jest dowodem na to, że nowa para butów może odmienić życie...\"
xpac
Postów 1349
Data rejestracji 08.02.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\" Kto z was jest bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamieniem \"
Gość: szakal007
bo nagroda to nie tablet a wg plakatu to TV SLIM LED 55 cali.
katrin1
Postów 3204
Data rejestracji 19.12.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Warunkiem wydania Kuponu jest dokonanie jednorazowego zakupu (na jednym dowodzie zakupu) za kwotę co najmniej 10 zł brutto ("zakup promocyjny"). W przypadku, gdy Uczestnik dokonuje jednorazowego zakupu promocyjnego za wielokrotność kwoty 10 zł, wówczas przysługuje mu prawo do otrzymania
odpowiedniej liczby Kuponów, według zasady, że za każde pełne 10 zł wydane na zakup promocyjny przysługuje mu prawo do jednego Kuponu. Po odejściu od kasy Sklepu Uczestnik nie ma prawa żądania wydania Kuponu"
Otrzymałam od agencji takie wyjaśnienie:
do jednego paragonu otrzymuje się jeden kupon, czyli:
paragon nad łączną kwotę 50 zł = 1 kupon
5 paragonów po 10 zł każdy = 5 kuponów
Moim zdaniem do każdego paragonu na sumę np. 50 zł powinnam wg. regulaminu dostać 5 kuponów. Mam rację czy nie?
joan
Postów 18893
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sprzedam / wymienię: Multistyler Dyson Airwrap, Robot planetarny KitchenAid, Plecak Doughnut, e-Bon do Sklepanwen.pl i e-Bon do MoyaMatcha.com Po szczegóły zapraszam do wątku "Wygrane na wymianę/sprzedaż"
isiulka
Postów 3605
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Masz racje.
Gość: mkrzysiek
edzia21
Postów 9892
Data rejestracji 27.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jestem za
Gość: rafi323raf
Gość: gracet
wiem, że są sklepy w których kupony leżą na ladzie
każdy bierze ile chce
i tak się zastanawiam, czy może przed losowaniem będą wklepywać w komupter(żeby sprawdzić czy ktoś nie wrzucił 2 kuponów na jeden paragon)....eeee, nieeee, komu by się chciało....
Gość: delvitto
W sklepie DC, do którego mam najbliżej, kupony przy jednej, pracującej kasie, wydaje sprzedawczyni, a przy drugiej, nieczynnej kasie, leży kilka bloczków, i każdy może brać garściami:( dlatego myślę, że to nie jest poważny konkurs:( właśnie, kto to zweryfikuje, czy na jeden paragon ktoś nie wypisał 50 kuponów? aż się prosi, by samemu tak zrobić