Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
monikar
Postów 3508
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Gość: cc_investigator
Na miejscu odpowiedniej władzy kontrolującej loterie (a podobno takie obostrzenia straszne), to bym się przyjrzała, bo tu chyba rachunek prawdopodobieństwa odpada w przedbiegach...
marzenier
Postów 2263
Data rejestracji 08.09.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie strasz
Hehe to był legoland
grandprix
Postów 884
Data rejestracji 27.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zobaczymy, jak to rozwiążą. Jak na razie to totalna porażka organizatorów. Żałuję każdego grosza wydanego na produkty Nivea, biorąc pod uwagę, że może on wesprzeć bandę cwaniaków z lewymi paragonami.
bywa, czyta, gada, ma żurki, daje rauty, na loteriach siada, flirtuje, sądzi książki, do teatru chodzi, gdzie może, nie pomoże, gdzie potrafi, szkodzi...
warcik
Postów 387
Data rejestracji 14.03.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja myślałam,że ktoś poszedł do jednego sklepu i kupił np.100 starterów i stąd te same początki numerów tel., ale inni podają wersję,że to wymyślone numery, więc mogliby podzwonić sobie w celu weryfikacji. A po drugie, taka wielka firma i już przerabiali wtopę loteryjną- teraz mogli się rzetelnie zabezpieczyć przed oszustami. A tak pogrążyli swój wizerunek- odtąd nivea mi będzie się źle kojarzyła.
selenes
Postów 629
Data rejestracji 08.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
The ultimate inspiration is the deadline
warcik
Postów 387
Data rejestracji 14.03.2013
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monikar
Postów 3508
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Gość: mkrzysiek
9.06 już brak numeru 532 chyba zmienili
assal
Postów 3036
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na razie ta loteria to porażka. Nie zdziwię się, jak się okaże, że zabezpieczeń nie było, można było kombinować, więc trzeba będzie powtarzać losowania.
Wystarczy jedna osoba, co zgłosi sprawę do Izby Celnej
Czekając na...
assal
Postów 3036
Data rejestracji 24.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: mrking
Opóźniali wyniki, bo z pewnością nivea dostało trochę sygnałów o podejrzanych wynikach. Sam do nich napisałem i taką odpowiedź dostałem:
Szanowny Panie ......,
bardzo dziękujemy za wiadomość. Pragniemy Pana zapewnić, że nad
prawidłowością loterii „Pielęgnuj wspólne lata z Nivea” od samego
początku czuwa Komisja Loterii, która kontroluje prawidłowość procesu
przekazywania nagród - monitoruje nadsyłane zgłoszenia i wnikliwie
weryfikuje zwycięskie. Cały proces udziału w konkursie odbywa się
zgodnie z zasadami opisanymi w regulaminie.
Według zasad loterii, każdy zwycięzca jest zobowiązany w ciągu 10 dni
(od momentu poinformowania go o nagrodzie) przesłać na adres organizatora
oryginał paragonu lub faktury dokumentującej zakup produktów objętych
promocją. Następnie paragony te są weryfikowane. Po dokonaniu
weryfikacji wyniki losowań dostępne na stronie internetowej
www.nivea.pl<http://www.nivea.pl>; oznaczone zostają jako
zweryfikowane. Te zgłoszenia, które nie przejdą pomyślnie weryfikacji,
zostaną odrzucone.
Jednocześnie zapewniamy, że każde zgłoszenie ze strony Konsumentów
traktowane jest poważnie i przekazywane Organizatorowi loterii.
Raz jeszcze dziękujemy za informację i serdecznie pozdrawiamy!
Z poważaniem,
Agata ......
Konsultantka Nivea
Gość: dolly
wygral
Gość: Gusiol
Też
monikar
Postów 3508
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
dzięki, jutro spróbuję
Gość: troyd
Taki błąd występuję w Internet Explorerze - niestety do tej pory tego nie naprawili ....
Lepiej napisz do nich aby wykasowali to podwojone zgłoszenie
Gość: troyd
532 nie ma bo najprawdopodobniej je wstępnie zablokowali, mają do tego prawo i mogą żądać wysłania wszystkich paragonów.
Izby Celnej nie interesują takie sprawy, w kręgu zainteresowań izby celnej są jedynie 2 rzeczy ... niestety
Pierwsza czy płacony jest podatek.
Druga czy papiery się zgadzają.
Sugeruję zaprzestanie życia w fikcji, wg której organy państwowe służą ludziom
Gość: barcza
Gość: alamak
Wczoraj widziałam czyjś wpis o tym, że ludzie nie odsyłają danych bo nie wybrano jeszcze nagrody głównej (albo coś w tym stylu, bo niestety nie pamiętam dokładnie o co chodziło, a nie mogę znaleźć wpisu). Czy może mi ktoś wyjaśnić o co chodzi?
joan
Postów 18893
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To chyba o mój wpis chodziło. Ale nie twierdzę, że nie poinformowali laureata nagrody głównej. Natomiast w kontekście "poziomów rezerwy" logiczne jest, że ludzie tyle razy posłali jeden numer paragonu, że aż im blaza na palcach wyskoczyła. I teraz jest już informowana rezerwa rezerwy rezerwy. Taka a'la Nivea
Sprzedam / wymienię: Multistyler Dyson Airwrap, Robot planetarny KitchenAid, Plecak Doughnut, e-Bon do Sklepanwen.pl i e-Bon do MoyaMatcha.com Po szczegóły zapraszam do wątku "Wygrane na wymianę/sprzedaż"